Wilders veegt vloer aan met niet-presteerders van D66: ‘Jullie hebben vier jaar lang de tijd gehad om meer te bouwen!’

PVV-leider Geert Wilders gaf D66-leider Sigrid Kaag een veeg uit de pan tijdens het Debat van het Zuiden. De drammende democraten komen zoals gewoon weer met tal van loze beloftes aan. Wilders gelooft er niks van; vier jaar lang had D66 een minister van ‘wonen’ en al die tijd heeft de partij niet geleverd wat ze hadden beloofd. Dus ook de komende vier jaar moet men niks van de partij verwachten. 

Wilders verweet Kaag het volgende bij het ‘Debat van het Zuiden’:
“Mevrouw Kaag, uw partij heeft vier jaar lang de minister van wonen gehad. We hebben vier jaar lang een grote crisis gehad. Er is een tekort aan woningen, de woningen zijn onbetaalbaar, we hebben problemen met woningen bouwen, we hebben een stikstofprobleem. U heeft niks opgelost, uw bijdrage aan de hele woningbouw is één hele grote nul. Kent u dat getal? Een hele grote nul, en dan gaat u nu nog zeggen dat het niet klopt wat ik zeg. Dat u honderdduizend woningen heeft gegeven aan mensen die hier komen voor asiel terwijl Nederlanders jaren op een wachtlijst staan. U moet zich doodschamen!”

De PVV-leider verweet de democraten terecht dat zij nu wel weer kunnen aankomen met allerlei mooie beloftes omtrent betaalbare woningen, maar de afgelopen jaren hebben zij gewoon te weinig geleverd. Zelfs de targets van 75.000 nieuwbouwwoningen zijn niet gehaald.

D66 is er erg goed in om met allerlei mooie beloftes te komen; of het nu gaat om onderwijs of om de bouwsector. D66 doet alsnog ze de afgelopen vier jaar niet heeft geregeerd en al de kans heeft gehad om verbeteringen aan te brengen. De afgelopen vier jaar heeft D66 laten zien kampioen te zijn in verkiezingsbeloftes te breken. Wilders spreekt ze hier terecht op aan.
 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Max Aue

  D66 gaat straks weer regeren en de PVV niet. De rest is gewauwel.

  1. usb3.0

   De PVV haalt veel meer stemmen, de d666 niet, maxje is precies het type die het hoog van de daken schreeuwt dat Nederland een democratie is en schuift net als leugenclown rutte vervolgens 1,5 miljoen kiezers aan de kant..

 2. Heras

  Als d66 straks wint, dan weten we dat er fraude gepleegd is. Want afgelopen jaren zijn ze alleen maar gezakt in de peilingen.
  Maar de VN en de Who willen kaag. Dus, wordt het kaag. Ik hoop dat ik het mis heb.

  1. Xyz1234

   U ziet het goed en krijgt helaas gelijk. Zo is het in de VS ook gegaan.

   1. usb3.0

    Verkiezingsfraude 2021
    Door Jan de Man op zaterdag 13 maart 2021

    Nog nooit in de geschiedenis van parlementaire democratie van Nederland waren de verkiezingen zo belangrijk en cruciaal als die van 2021!

    Mondiale belangen
    Wie goed oplet, kijkt en luistert, heeft gezien, gehoord en gelezen dat er een mondiaal plan wordt uitgerold. Degene die het hebben gelezen, gehoord en gezien weten dat het hier gaat om de 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties. Onze huidige premier, Mark Rutte, is warm pleitbezorger van deze doelen en de lijsttrekker van D66, Sigrid Kaag, heeft deze doelen in haar takenpakket. Hetzelfde geldt voor internationale handel, ontwikkelingssamenwerking en Internationaal milieu- en klimaatbeleid. M.n. dat laatste onderdeel speelt op mondiaal niveau een primaire rol.

    World Economic Forum (WEF)
    Het WEF, onder leiding van Klaus Schwab, steunt en ondersteunt de SDG. In januari 2019, maar ook in 2020 waren Mark Rutte, Wobpke Hoekstra, Maxima Van Oranje en Sigrid Kaag aanwezig tijdens de verhandelingen van Agenda 2030 (pdf). Deze agenda is de routekaart en de gebruikshandleiding voor het invoeren, (politiek) implementeren en uitvoeren van de SDG. Het WEF is de grote promotor en aanjager van deze agenda die ervoor zorgt dat alles wat wij normaal vonden wordt afgeschaft.

    Nederlandse verkiezingen en briefstemmen
    Vanwege de mondiale belangen en de ‘dreiging’ van het SARS-CoV-2 virus is het van het allergrootste belang dat de combinatie VVD + D66 doorgang blijft vinden in de regering en Tweede Kamer van ons land. Deze twee partijen in het algemeen, en Mark Rutte en Sigrid Kaag in het bijzonder, spelen een absolute en fundamentele sleutelrol in de implementatie van de SDG en de daarbij behorende economische- en klimaatdoelen.

    Kajsa Ollongren (D66) staat als minister van Binnenlandse Zaken aan het roer van de organisatie van onze nationale verkiezingen. Vanwege de eerder genoemde ‘dreiging’ van het virus en de daarbij behorende maatregelen, heeft zij bedacht dat er massaal (2.4 miljoen) per post gestemd mag worden. Nu al is verwarring ontstaan en worden er fouten gemaakt en dat terwijl ik mijn artikel al begon met de constatering dat juist deze verkiezingen cruciaal zijn voor ons land en onze bevolking.

    Omdat er zoveel fout kan gaan met het briefstemmen (pdf) ligt de fraude om de hoek en is er niet veel nodig om fraude in de hand te werken. Tot nu toe werden al 10.000 briefstemmen ongeldig verklaard. Maar wat nog veel belangrijker is? De uitslag! En juist wanneer er 2.4 miljoen briefstemmen worden verstuurd, kan er bij de verzameling ervan zomaar van alles ‘fout’ gaan.

    FVD waarschuwt voor fraude
    Al deze maatregelen maken de verkiezingen gevoeliger voor fraude. Zo heeft ook de Kiesraad al gewaarschuwd voor het risico op misbruik bij poststemmen en geadviseerd dit alleen op aanvraag mogelijk te maken. De regering heeft dit advies niet overgenomen.

    Om onbegrijpelijke redenen heeft de minister zelfs besloten dat uitgebrachte poststemmen waarbij de handtekening ontbreekt, tóch mogen worden meegeteld. Het stemmen per volmacht is al jaren omstreden, kan ronselpraktijken in de hand werken en doet ook afbreuk aan het stemgeheim. Dit is nu echter niet verder ingeperkt maar juist uitgebreid.

    En doordat uitgebrachte stemmen dit jaar massaal vervoerd en opgeslagen worden, voordat ze zijn geteld, hebben kiezers bovendien niet meer de mogelijkheid om fysiek toezicht te houden op het proces – vanaf het tijdstip dat de stembureaus open gaan totdat de

    laatste stem is geteld. Ook indien de stembussen worden verzegeld, biedt dit geen absolute garantie dat er niet tijdens het vervoer met de stemmen gerommeld kan worden. Zo heeft in 2012 een grootschalige examenfraude plaats kunnen vinden op de Rotterdamse school Ibn Galdoun, ondanks verzegeling van de examens. (Bron)

    Verkiezingsuitslag
    Tot slot de verkiezingsuitslag. In dit artikel heb ik uitgelegd wat het belang is van de combinatie VVD/D66. Beide partijen voeren nauwelijks campagne waarbij grote overeenkomsten zijn te zien met de verkiezingen van Amerika waarbij Joe Biden nagenoeg onzichtbaar was en toch de grootste overwinning ooit binnensleepte. Hoe kon dat? Met briefstemmen kun je de uitslag beïnvloeden en die beïnvloeding staat ons land te gebeuren omdat ‘ze’ het niet meer kunnen winnen zonder valsspelen. Als VVD en D66 deze verkiezingen winnen, dan weet ik dat we als land verloren zijn omdat deze partijen onze vrijheden, onze democratie en onze gezondheid verder om zeep zullen helpen, want dat is precies wat ze in 2020 hebben gedaan en nog steeds doorzetten.

    FVD
    Wanneer Rutte en Kaag het voor het zeggen krijgen zijn onze kansen na 17 maart 2021 verkeken. De NPO, alle andere staatsgezinde omroepen en mediaorganisaties wijzen graag in de richting van Rutte en Kaag. De Nederlandse kiezers hebben nog één kans! Alleen FVD pleit voor de volledige vrijheid van Nederland. FVD is de enige partij die alle maatregelen wil opheffen en ons volk en ons land de volledige vrijheid wil teruggeven.

  2. Tepelkloofje

   Ollongren zit niet voor niets zo te hameren op dat briefstemmen.
   Het is bijzonder gemakkelijk om bij briefstemmen een gewenste uitslag te krijgen. De Biden-methode, zeg maar.

 3. Gebande_3

  Dankzij “dat gaan we regelen” Wilders hebben we geen Marokkanen probleem meer.
  Dat noem ik nog eens beloftes nakomen.

  1. Edjan

   Gebande geeft dus toe dat er een Marokkanen probleem is.

  2. LifeBuddy

   HaHaHaHa, Die beloftes gaat Geertje Wilders en de PVV Nu nakomen. En wordt arisch sLinks 30jaar Geband!!!
   Arisch sLinks en de Vijf Marokkaanse bendes, die zorgen in de Amsterdamse binnenstad voor een gewelddadige en professioneel georganiseerde terreur worden SAMEN Geband!!!

 4. ManX

  “Mevrouw Kaag, uw partij heeft vier jaar lang de minister van wonen gehad. We hebben vier jaar lang een grote crisis gehad. Er is een tekort aan woningen, de woningen zijn onbetaalbaar, we hebben problemen met woningen bouwen, we hebben een stikstofprobleem. U heeft niks opgelost, uw bijdrage aan de hele woningbouw is één hele grote nul.”

  Zoals altijd heeft Wilders ook nu weer volkomen gelijk.

  D66 is de gevaarlijkste en leeghoofdigste dandy-partij van Nederland. En die androgyne heksenkop van Kaag is daar het boegbeeld van: wee, oh wee Nederland met een stel van dit soort blaaskaken en fluimen aan het roer.

  1. Max Aue

   Mijn goede vriend heeft mogelijk wel scherp op het netvlies welke bijdrage Wilders leverde aan het landsbestuur en in het bijzonder de woningnood.

  2. EvertB

   De verhuurdersheffing die woningcorporaties betalen aan het Rijk komt in het verkiezingsprogramma van Wilders helemaal niet ter sprake.
   Afschaffing van deze heffing levert ruim voldoende financiële middelen op voor de bouw van 85.000 extra betaalbare huurwoningen.
   Kennelijk rept Wilders daar met geen woord over omdat zijn electoraat steeds hoger opgeleid is en niet staat te springen om betaalbaar wonen voor minder draagkrachtigen.

   1. Emma Louise

    Hear, hear!

   2. Max Aue

    Raak!

    1. ikweetwatikwil

     Max, Emma, Evert. Jullie draaien om het probleem heen.

     Het probleem is , veel te veel mensen hier heen halen. Dat kost ons huizen , misdaad en geld. Dat is de kern van alle ellende. Daar wil de PVV iets aan doen.

   3. jve89

    @Max Ja hèhè! De PVV zit niet in de regering wijsneus!

  3. usb3.0

   Wilders heeft er puinhoop van gemaakt dat heeft leugenclown rutte gedaan.
   Even een paar feitjes op een rij..

   1. Om te beginnen met de klassieker ‘geen cent meer naar Griekenland’. Enfin u weet hoe dit verder afliep. pic.twitter.com/l5tp3j8QD0

   2. Kent u die mop van iedere werkende Nederlander die € 1.000 zou krijgen?

   Dit grapje zou gefinancierd worden door bezuinigingen op ambtenaren, subsidies en ontwikkelingssamenwerking.

   Die € 1.000 kwam er niet, net zo min als de beloofde bezuinigingen. Integendeel…. pic.twitter.com/J8S6vArdaC

   3. De hypotheekrente-aftrek stond als een huis bij de VVD en Rutte. Dan weet de goede verstaander eigenlijk al voldoende… pic.twitter.com/FmrCiC2O03

   4. ‘Windmolens draaien op subsidie’ wist Rutte jaren geleden al toen ie nog niet gecorrumpeerd was door de groene lobby. Tegenwoordig is ie de grootste pleitbezorger voor deze windhandel. pic.twitter.com/Jl1zu92Lmv

   5. Je hebt leugenaars en je hebt Rutte. Zelfs voor het liegen over zijn eigen partijprogramma tijdens een live tv-debat draait deze pathologische leugenaar zijn hand niet om. pic.twitter.com/crClRlg8Gd

   6. Volkert van de Graaf zou niet op proefverlof, daar zou Rutte persoonlijk een stokje voor steken!

   Niet alleen ging de moordenaar van Pim Fortuyn op proefverlof, hij werd nadien op alle mogelijke manieren door de overheid gefaciliteerd. pic.twitter.com/wBjTcfpBVT

   7. Rutte zou de uitslag van het Oekraïne-referendum respecteren. Wat volgde waren geitenpaadjes, betekenisloze inlegvelletjes…en werd er ‘gewoon’ bij het kruisje getekend. pic.twitter.com/RvYvvrLcnW

   8. Ook Dividendbelasting-gate mondde uit in een typisch Ruttiaans leugenfest. Alleen lopen zelfs de meest doortrapte leugenaars weleens tegen de lamp. Dan wil acuut geheugenverlies nog weleens helpen. “Ik heb er geen herinnering meer aan”. pic.twitter.com/ZzTzMmUDSI

   9. de toeslagaffaire.

   10. Groningen etc etc etc

 5. Cootje

  Als D66 weer gaat regeren wensen we haar nog veel Corona plezier met zeer veel varianten waar ze kan bewijzen dat het land niet economischs naar de K?loten gaat . De kroon juwelen van D66 heeft PECHTHOLD al ter ziele gelegd om op het pluche te zitten , en om nu uit de Palestijnse rimboe een spreekpop te voorschijn te halen hadden beter Sophie in t veld in kunnen huren die woont pertinent in Brussel en had dan legaal haar reis onkostenvergoeding kunnen declareren . Er zit nu nog een kroon juweel van D66 op een paard maar daar kan je verschrikkelijk hard van af flikkeren

 6. Drostemannetje

  D666 is gewoon een hele enge partij. Ze willen bewerkstelligen wat Duitsland 75 jaar geleden ook al geprobeerd hadden. 1 groot Europees Reich waar Nederland een provincie wordt en niets meer te vertellen heeft over binnenlandse zaken.

  1. Max Aue

   Sterkte, Drostemannetje.

 7. Heras

  Mensen; er is al bewijs dat er fraude gepleegd is. K heb net het bericht van Willem Engel gehoord. Hun partij ging op onderzoek uit geweest en constateerden heel veel fouten.

  1. Max Aue

   Heb je een bron, Heras?

 8. liefdevol rechts

  Als hier straks D66 gaat regeren dan staat het establishment weer dichter bij hun doel om het”build back better” te verwezenlijken.
  Namelijk eerst de grootste opstand met de grootste vernielingen (die ze trouwens nodig hebben voor het build back better) of zelfs een oorlog door en van het volk tegen de migranten, want daarvoor dient uiteindelijk deze migratie voor.
  Als ze dit alles niet kunnen starten met de Corona, het klimaat, de migratie (met excuus het religie, of racisme probleem) dan gaan ze nog meer moeten zoeken om toch maar die grote vernieling te kunnen bewerkstelligen.

 9. maraton

  Hoor ik Wilders nu echt zeggen :”We hebben een stikstofprobleem”!?
  Hij vondt die discussie hierover toch altijd waanzin?
  Maar ja in Brabant waar ze hun nek breken over de varkens en kippenstallen moet je natuurlijk ook een populistiche draai maken.
  Hij wil nu echt uit elk hoekje zijn stemmen halen.En nogmaals gezegd, Geert:
  Mest eerst je eigen stal eens uit door het verwijderen van binnenhofpooier Graus uit je fractie.

  1. Max Aue

   Wel een goede zaak dat Wilders het stikstofprobleem erkent.

   1. Spoetnick

    Zodra Max Aue in de spiegel kijkt herkent hij het probleem Max Aue.
    Een nieuwe nick is dan de oplossing. Hij kijkt kennelijk steeds vaker in de spiegel.

 10. Vrijedenkert

  Madam al-Qaq Kaag afgeserveerd mooi…

  Massaal zware rellen, plunderingen en geweld na BLM/Antifa protest in Luik en DDS besteed hier geen aandacht aan?

  Faal!

  1. Max Aue

   Kaag is helemaal niet afgeserveerd, integendeel, ze doet het heel erg goed in de peilingen. Haar leiderschapsprofiel slaat aan.

   1. usb3.0

    Jawel hoor, die is af geserveerd en deze, volledig ver van de bevolking staande lijsttrekker is natuurlijk van de pot getrokken.

    Verkiezingsfraude 2021
    Door Jan de Man op zaterdag 13 maart 2021

    Nog nooit in de geschiedenis van parlementaire democratie van Nederland waren de verkiezingen zo belangrijk en cruciaal als die van 2021!

    Mondiale belangen
    Wie goed oplet, kijkt en luistert, heeft gezien, gehoord en gelezen dat er een mondiaal plan wordt uitgerold. Degene die het hebben gelezen, gehoord en gezien weten dat het hier gaat om de 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties. Onze huidige premier, Mark Rutte, is warm pleitbezorger van deze doelen en de lijsttrekker van D66, Sigrid Kaag, heeft deze doelen in haar takenpakket. Hetzelfde geldt voor internationale handel, ontwikkelingssamenwerking en Internationaal milieu- en klimaatbeleid. M.n. dat laatste onderdeel speelt op mondiaal niveau een primaire rol.

    World Economic Forum (WEF)
    Het WEF, onder leiding van Klaus Schwab, steunt en ondersteunt de SDG. In januari 2019, maar ook in 2020 waren Mark Rutte, Wobpke Hoekstra, Maxima Van Oranje en Sigrid Kaag aanwezig tijdens de verhandelingen van Agenda 2030 (pdf). Deze agenda is de routekaart en de gebruikshandleiding voor het invoeren, (politiek) implementeren en uitvoeren van de SDG. Het WEF is de grote promotor en aanjager van deze agenda die ervoor zorgt dat alles wat wij normaal vonden wordt afgeschaft.

    Nederlandse verkiezingen en briefstemmen
    Vanwege de mondiale belangen en de ‘dreiging’ van het SARS-CoV-2 virus is het van het allergrootste belang dat de combinatie VVD + D66 doorgang blijft vinden in de regering en Tweede Kamer van ons land. Deze twee partijen in het algemeen, en Mark Rutte en Sigrid Kaag in het bijzonder, spelen een absolute en fundamentele sleutelrol in de implementatie van de SDG en de daarbij behorende economische- en klimaatdoelen.

    Kajsa Ollongren (D66) staat als minister van Binnenlandse Zaken aan het roer van de organisatie van onze nationale verkiezingen. Vanwege de eerder genoemde ‘dreiging’ van het virus en de daarbij behorende maatregelen, heeft zij bedacht dat er massaal (2.4 miljoen) per post gestemd mag worden. Nu al is verwarring ontstaan en worden er fouten gemaakt en dat terwijl ik mijn artikel al begon met de constatering dat juist deze verkiezingen cruciaal zijn voor ons land en onze bevolking.

    Omdat er zoveel fout kan gaan met het briefstemmen (pdf) ligt de fraude om de hoek en is er niet veel nodig om fraude in de hand te werken. Tot nu toe werden al 10.000 briefstemmen ongeldig verklaard. Maar wat nog veel belangrijker is? De uitslag! En juist wanneer er 2.4 miljoen briefstemmen worden verstuurd, kan er bij de verzameling ervan zomaar van alles ‘fout’ gaan.

    FVD waarschuwt voor fraude
    Al deze maatregelen maken de verkiezingen gevoeliger voor fraude. Zo heeft ook de Kiesraad al gewaarschuwd voor het risico op misbruik bij poststemmen en geadviseerd dit alleen op aanvraag mogelijk te maken. De regering heeft dit advies niet overgenomen.

    Om onbegrijpelijke redenen heeft de minister zelfs besloten dat uitgebrachte poststemmen waarbij de handtekening ontbreekt, tóch mogen worden meegeteld. Het stemmen per volmacht is al jaren omstreden, kan ronselpraktijken in de hand werken en doet ook afbreuk aan het stemgeheim. Dit is nu echter niet verder ingeperkt maar juist uitgebreid.

    En doordat uitgebrachte stemmen dit jaar massaal vervoerd en opgeslagen worden, voordat ze zijn geteld, hebben kiezers bovendien niet meer de mogelijkheid om fysiek toezicht te houden op het proces – vanaf het tijdstip dat de stembureaus open gaan totdat de

    laatste stem is geteld. Ook indien de stembussen worden verzegeld, biedt dit geen absolute garantie dat er niet tijdens het vervoer met de stemmen gerommeld kan worden. Zo heeft in 2012 een grootschalige examenfraude plaats kunnen vinden op de Rotterdamse school Ibn Galdoun, ondanks verzegeling van de examens. (Bron)

    Verkiezingsuitslag
    Tot slot de verkiezingsuitslag. In dit artikel heb ik uitgelegd wat het belang is van de combinatie VVD/D66. Beide partijen voeren nauwelijks campagne waarbij grote overeenkomsten zijn te zien met de verkiezingen van Amerika waarbij Joe Biden nagenoeg onzichtbaar was en toch de grootste overwinning ooit binnensleepte. Hoe kon dat? Met briefstemmen kun je de uitslag beïnvloeden en die beïnvloeding staat ons land te gebeuren omdat ‘ze’ het niet meer kunnen winnen zonder valsspelen. Als VVD en D66 deze verkiezingen winnen, dan weet ik dat we als land verloren zijn omdat deze partijen onze vrijheden, onze democratie en onze gezondheid verder om zeep zullen helpen, want dat is precies wat ze in 2020 hebben gedaan en nog steeds doorzetten.

    FVD
    Wanneer Rutte en Kaag het voor het zeggen krijgen zijn onze kansen na 17 maart 2021 verkeken. De NPO, alle andere staatsgezinde omroepen en mediaorganisaties wijzen graag in de richting van Rutte en Kaag. De Nederlandse kiezers hebben nog één kans! Alleen FVD pleit voor de volledige vrijheid van Nederland. FVD is de enige partij die alle maatregelen wil opheffen en ons volk en ons land de volledige vrijheid wil teruggeven.

 11. plakband

  Als Kaag het over bouwen heeft bedoelt ze subsidie geven aan het buitenland.
  Als Kaag het over gelijkheid heeft bedoelt ze dat Nederlanders moeten knielen.
  Als Kaag het niet over Kaag heeft houdt ze eindelijk haar mond.

  1. Edjan

   plakband, mooi!

 12. Monty

  Vier jaar lang heeft Wilders de tijd gehad om van zijn partij de grootste van Nederland te maken om minister president te worden.

  En hoe ver is hij nu gekomen?
  24 virtuele zetels. Vier jaar geleden had hij er toen 40.
  Zijn adepten hebben massaal voor iemand anders gekozen.

 13. Heras

  Max, je vraagt om een bron. Heb je zelf al iets opgezocht?? staat duidelijk op youtube. Dat stond al in mijn bericht.
  Maar zoals gebruikelijk; wil je alleen maar provoceren, onder een andere naam. (Want jouw vraagstelling is altijd dezelfde).

  1. Max Aue

   Waar kan ik het op YouTube vinden, Heras?

 14. Piet Klein

  Sommigen geloven dat er in de wereld een groot aantal complotten bestaan. Ik kan niet beweren dat er geen enkel complot bestaat maar zelf ben ik meer aanhanger van het vogelzwerm mechanisme. Vogels kunnen gezamenlijk in allerlei bochten zwerven door het luchtruim, een spektakel om te zien. Je zou kunnen denken dat er een complot bij de vogels is om dit parcours af te leggen, maar ik denk dat ze iets doen dat wij als mensen ook veel doen en dat is gedrag kopiëren. Wij bezitten het vermogen tot creativiteit en daarmee oplossingen te vinden voor wat dan ook, maar de belangrijkste manier waarop wij overleven is dat we veel kopiëren van wat we om ons heen zien, wat anderen doen. We gaan collectief of grote groepen gaan collectief een bepaald kant op. Voor de buitenstaander lijkt het een complot maar we kopiëren mee, we bewegen mee met wat we om ons heen zien gebeuren. We beslissen zelf om mee te gaan met een grote stroom en het is niet een complot. Frappant is bijvoorbeeld dat bij de vorige verkiezingen er sprake was van buitenlandse inmenging via sociale media en mogelijk ook via het hacken. Moeizaam te constateren maar het was gemeengoed onder politici. Veel politici zullen het niet zelf hebben kunnen constateren maar ze zwermde lekker mee op de hype van de dag. Een grootmeester in het toepassen van kopieergedrag is Mark Rutte. Als Mark Rutte in EU overleg zit, of wereld overleg dan kopieert hij stevig mee. Hij kan er naar toe gaan met statements als de Oekraïne gaat niet mee doen, geen geld naar de Grieken en steevast komt hij terug waarin hij meebewogen is met de grote stroom en heel vaak te nadele van Nederland. Hij noemt het zelf verantwoordelijkheid nemen, maar dan neemt hij vaak verantwoordelijkheid ten nadele van Nederland. Hij buigt als een riet, in vogelzwerm methodiek met wat voor hem de groten zijn. D66 is van het zelfde soort. Ze voelen zich groot in hun steun voor Europa wat feitelijk betekent dat ze steun geven aan de EU, bewegen mee met de vogelzwerm binnen de EU. Zien totaal niet welke problemen en fouten de EU maakt en D66 is daarmee zeer contraproductief als je graag een sterk Europa had gewild. Rutte, D66 ze zwermen mee met de vogelzwerm van de EU en laten ruïne ontstaan in Nederland. Migratie ter discussie stellen het mag niet en heus migranten zijn (vaak) verschrikkelijk aardige mensen, maar als je dan problemen hebt met de woningmarkt dan zwerm je drie weken voor de verkiezingen mee met miljoenen huizen erbij bouwen. Dat lukt vast want iets simpels als de toeslag affaire, de Fyra, de hulp aan Groningers vanwege de aardbevingsschade dat waren toch ook geen moeilijke onderwerpen. Wil je een goede toekomst voor Nederland dan moet je zorgen dat Rutte is wat minder verantwoordelijkheid neemt/krijgt en moet je af van die hoog opgeleide D66-ers die nu nog moeten leren nadenken.

  1. Edjan

   Piet Klein, zijn naam is Klein, zijn stukjes benne groot!
   +++++

 15. Lefty

  Iedere politieke partij wil bouwen, van links tot rechts. Jammer dan, nog meer landschaps vervuiling, en achter 20 jaar hebben al die gezinnetjes ook weer kinderen die een huis nodig hebben. Is er een politieke partij die huizen wil afbreken, een 1-kind politiek naar chinees model (zeker voor landen als Afrikaners en India), een zeer ruimhartig euthanasiebeleid, geen kindergeld voor de hogere inkomens onder het motto: “Wie wil fokken moet maar dokken”. Beter zou het zijn als de aarde ontploft, het menselijk ras is een ziekte.

  1. ManX

   Gek Lefty, maar ik ben het nu eens roerend met je eens. Het menselijk ras is een woekerend kankergezwel waarvan de aarde zich zo spoedig mogelijk dient te ontdoen.

   1. usb3.0

    Niemand houdt je tegen om uit het leven te stappen, sterker nog, d666 faciliteert het zelfs en het wordt door vele in in dit achterlijke land ook nog goed gepraat…

    1. Lefty

     Als de pil va Drion op recept verkrijgbaar zou zijn pleegt binnen 2 jaar ca 20% van de wereldbevolking zelfmoord . Lijk mij een humaan en effectief vooruitzicht. Helaas mag dit niet. Mensen in fysieke of mentale nood worden ten koste van alles tot levenslang” veroordeeld. Jammer dat over de discussie hierover nog steeds een groot taboe heerst.

    2. ManX

     Het gaat niet om mij usb3.0, maar om het menselijk ras als geheel. Begreep je dat niet?

     We hebben er met z’n allen een kolerezooi van gemaakt. Ja, jij ook. We hebben grondstoffen uitgeput, zeeen en oceanen vervuild, gifstoffen in duizendvoudige verschijning geloosd, oerwouden gekapt, dieren misbruikt en teveel nageslacht geproduceerd.

     Het gevolg is een uitgeputte, totaal vervuilde en overbevolkte aarde. Maar waarschijnlijk wil jij dit niet zien en horen.

     1. usb3.0

      “Het gaat niet om mij ”

      Nou dat gaat het natuurlijk wel

      “We hebben er met z’n allen een kolerezooi van gemaakt. Ja, jij ook.”

      Nee hoor dat vind ik niet, ik geef enorm veel koolstofdioxide per dag die opgenomen wordt door bomen om er zuurstof van te maken, dus bij die wij hoor ik niet.

      “Het gevolg is een uitgeputte, totaal vervuilde en overbevolkte aarde.”

      Er is ruimte zat op aarde maar als je alles naar Nederland brengt ja dan heb je niet genoeg ruimte, verder is het zo dat er nu nieuwe industrieën worden bedacht zoals biomassa, of de enorme boskappingen/bosverbrandingen die wereldwijd plaats vinden.

      Iedereen z’n eigen mening maar scheep mij niet op met jouw probleem..

     2. ManX

      Usb3.0: jij bent toch dat religekkie?

      Dan moet ‘horende doof en ziende blind’ te overbekend zijn.

      Je bent een sukkel als je je ogen sluit voor de gigantische uitputting, vervuiling, vernietiging en overbevolking.

      Maar het past aardig bij het profiel wat jij in al je reacties hebt afgegeven. Misschien grijpt je godje nog wel op tijd in.

     3. usb3.0

      “jij bent toch dat religekkie?”

      Ah het is duidelijk op welk niveau, zeer laag natuurlijk, er met jouw moet worden gesproken.

      Je bent een antichristelijke klimaatfetisjistische drammer die geen idee heeft waar het om gaat en laat zich leiden door onderbuik politiek correcte gevoelens.

      Sterker nog, “Het menselijk ras is een woekerend kankergezwel waarvan de aarde zich zo spoedig mogelijk dient te ontdoen.” als jij dit vindt, is mijn voorstel om bij jezelf te beginnen, want jij vindt blijkbaar dat ik een kankergezwel ben die zo snel mogelijk van deze aardbodem moet verdwijnen..

   2. Max Aue

    Beter idee lijkt me dat de menselijke soort wat beter met de aarde omgaat.

    1. ManX

     Heeft Max concrete en uitvoerbare ideeen daaromtrent?

     Zolang economie en winststreven de dienst uitmaken en aanbeden worden, zal vervuiling en uitputting doorgaan. Niets wijst erop dat dit binnenkort verandert.

     1. usb3.0

      vattenfall krijgt €660.000.000 Nederlandse belastinggeld als subsidie

 16. usb3.0

  Verkiezingsfraude 2021
  Door Jan de Man op zaterdag 13 maart 2021

  Nog nooit in de geschiedenis van parlementaire democratie van Nederland waren de verkiezingen zo belangrijk en cruciaal als die van 2021!

  Mondiale belangen
  Wie goed oplet, kijkt en luistert, heeft gezien, gehoord en gelezen dat er een mondiaal plan wordt uitgerold. Degene die het hebben gelezen, gehoord en gezien weten dat het hier gaat om de 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties. Onze huidige premier, Mark Rutte, is warm pleitbezorger van deze doelen en de lijsttrekker van D66, Sigrid Kaag, heeft deze doelen in haar takenpakket. Hetzelfde geldt voor internationale handel, ontwikkelingssamenwerking en Internationaal milieu- en klimaatbeleid. M.n. dat laatste onderdeel speelt op mondiaal niveau een primaire rol.

  World Economic Forum (WEF)
  Het WEF, onder leiding van Klaus Schwab, steunt en ondersteunt de SDG. In januari 2019, maar ook in 2020 waren Mark Rutte, Wobpke Hoekstra, Maxima Van Oranje en Sigrid Kaag aanwezig tijdens de verhandelingen van Agenda 2030 (pdf). Deze agenda is de routekaart en de gebruikshandleiding voor het invoeren, (politiek) implementeren en uitvoeren van de SDG. Het WEF is de grote promotor en aanjager van deze agenda die ervoor zorgt dat alles wat wij normaal vonden wordt afgeschaft.

  Nederlandse verkiezingen en briefstemmen
  Vanwege de mondiale belangen en de ‘dreiging’ van het SARS-CoV-2 virus is het van het allergrootste belang dat de combinatie VVD + D66 doorgang blijft vinden in de regering en Tweede Kamer van ons land. Deze twee partijen in het algemeen, en Mark Rutte en Sigrid Kaag in het bijzonder, spelen een absolute en fundamentele sleutelrol in de implementatie van de SDG en de daarbij behorende economische- en klimaatdoelen.

  Kajsa Ollongren (D66) staat als minister van Binnenlandse Zaken aan het roer van de organisatie van onze nationale verkiezingen. Vanwege de eerder genoemde ‘dreiging’ van het virus en de daarbij behorende maatregelen, heeft zij bedacht dat er massaal (2.4 miljoen) per post gestemd mag worden. Nu al is verwarring ontstaan en worden er fouten gemaakt en dat terwijl ik mijn artikel al begon met de constatering dat juist deze verkiezingen cruciaal zijn voor ons land en onze bevolking.

  Omdat er zoveel fout kan gaan met het briefstemmen (pdf) ligt de fraude om de hoek en is er niet veel nodig om fraude in de hand te werken. Tot nu toe werden al 10.000 briefstemmen ongeldig verklaard. Maar wat nog veel belangrijker is? De uitslag! En juist wanneer er 2.4 miljoen briefstemmen worden verstuurd, kan er bij de verzameling ervan zomaar van alles ‘fout’ gaan.

  FVD waarschuwt voor fraude
  Al deze maatregelen maken de verkiezingen gevoeliger voor fraude. Zo heeft ook de Kiesraad al gewaarschuwd voor het risico op misbruik bij poststemmen en geadviseerd dit alleen op aanvraag mogelijk te maken. De regering heeft dit advies niet overgenomen.

  Om onbegrijpelijke redenen heeft de minister zelfs besloten dat uitgebrachte poststemmen waarbij de handtekening ontbreekt, tóch mogen worden meegeteld. Het stemmen per volmacht is al jaren omstreden, kan ronselpraktijken in de hand werken en doet ook afbreuk aan het stemgeheim. Dit is nu echter niet verder ingeperkt maar juist uitgebreid.

  En doordat uitgebrachte stemmen dit jaar massaal vervoerd en opgeslagen worden, voordat ze zijn geteld, hebben kiezers bovendien niet meer de mogelijkheid om fysiek toezicht te houden op het proces – vanaf het tijdstip dat de stembureaus open gaan totdat de

  laatste stem is geteld. Ook indien de stembussen worden verzegeld, biedt dit geen absolute garantie dat er niet tijdens het vervoer met de stemmen gerommeld kan worden. Zo heeft in 2012 een grootschalige examenfraude plaats kunnen vinden op de Rotterdamse school Ibn Galdoun, ondanks verzegeling van de examens. (Bron)

  Verkiezingsuitslag
  Tot slot de verkiezingsuitslag. In dit artikel heb ik uitgelegd wat het belang is van de combinatie VVD/D66. Beide partijen voeren nauwelijks campagne waarbij grote overeenkomsten zijn te zien met de verkiezingen van Amerika waarbij Joe Biden nagenoeg onzichtbaar was en toch de grootste overwinning ooit binnensleepte. Hoe kon dat? Met briefstemmen kun je de uitslag beïnvloeden en die beïnvloeding staat ons land te gebeuren omdat ‘ze’ het niet meer kunnen winnen zonder valsspelen. Als VVD en D66 deze verkiezingen winnen, dan weet ik dat we als land verloren zijn omdat deze partijen onze vrijheden, onze democratie en onze gezondheid verder om zeep zullen helpen, want dat is precies wat ze in 2020 hebben gedaan en nog steeds doorzetten.

  FVD
  Wanneer Rutte en Kaag het voor het zeggen krijgen zijn onze kansen na 17 maart 2021 verkeken. De NPO, alle andere staatsgezinde omroepen en mediaorganisaties wijzen graag in de richting van Rutte en Kaag. De Nederlandse kiezers hebben nog één kans! Alleen FVD pleit voor de volledige vrijheid van Nederland. FVD is de enige partij die alle maatregelen wil opheffen en ons volk en ons land de volledige vrijheid wil teruggeven.

  1. Monty

   ”Alleen FVD pleit voor de volledige vrijheid van Nederland.”

   En Wilders dan?
   Die strijd al 15 jaar tegen het grootste gevaar in ons land wat nu vreemd genoeg helemaal geen aandacht krijgt bij de campagnes.

   Is hij niet degene die ons de vrijheid wil geven?

   1. usb3.0

    Precies monty

 17. Niet L niet R

  Wilders heeft Kaag door de mangel gehaald, zij heeft in vier jaar niet geleverd wat zij had beloofd!
  Een lijsttrekkers gesprek tussen Rutte en Omtzicht, zou verhelderend zijn, daar Rutte net als Kaag niet geleverd
  heeft watt hij had toegezegd!
  Omtzicht daar is Rutte bang voor, reden waarom hij niet in debat met hem wil gaan!

  1. Max Aue

   “Wilders heeft Kaag door de mangel gehaald”

   Kaag doet het daarentegen goed in de peilingen terwijl Wilders dat bepaald niet doet.

   Ik bedoel maar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.