Lol! Blunderende nep-grootmacht China erkent lage effectiviteit van eigen propaganda-vaccins

Wat een pech voor China, het land waar het coronavirus oorspronkelijk vandaan komt. De aldaar ontwikkelde coronavaccins blijken vrij waardeloze vaccins te zijn, zo moet de directeur van het Chinese RIVM schoorvoetend erkennen. De Chinese prikken hebben een uiterst lage effectiviteit in vergelijking tot de westerse prikken, en zijn dus bij lange niet de beste optie. China moet nu snel kijken naar andere oplossingen.

Gao Fu, directeur van de hoogste gezondheidsautoriteit in China, heeft tijdens een persconferentie gemeld dat de Chinese vaccins toch niet zo goed zijn als men had gehoopt, dat meldt de NOS. Uit een Braziliaans onderzoek bleek bijvoorbeeld dat het Chinese vaccin van Sinovac maar een effectiviteit heeft van net boven de 50%, terwijl Pfizer rond de 97% uitkomt. Nogal een verschil.

Als plan b gaat de overheid nu goochelen met vaccins, door ze te combineren, in de paniekerige hoop zo een hogere effectiviteit te bewerkstelligen. In verschillende landen is men al aan het onderzoeken of het mengen van vaccins leidt tot een betere immuniteit – men krijgt dan bij de eerste prik vaccin a en bij prik twee vaccin b.

Het imperialistische, communistische China heeft geen enkel buitenlands vaccin goedgekeurd, maar zal nu wel balen van deze domme keuze. Het superieure staatssocialisme van China kan toch niet leveren wat ze hebben beloofd, wie had dat gedacht?!

Uiteraard zullen ze die waarheid niet snel toegeven. En dus gaan ze gênant doorrommelen in de hoop de bevolking straks wél een effectieve spuit te kunnen geven. Wat een afgang voor zo’n land dat zichzelf een grootmacht acht!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. coenzoon

  lage effectiviteit en toch geen corona meer ?

  corona is een hoax !

  1. Monty

   ”lage effectiviteit en toch geen corona meer”

   En jij gelooft opeens de Chinese overheid.

   1. Niet L niet R

    Nee, maar Pinokkio Rutte en Hugo ook allang niet meer, een pot nat!

 2. Albion

  Goed zo.
  Kwestie van Karma.

 3. Yoyo

  Binnenkort een aanbieding bij uw plaatselijke Action/ Lidl/ Aldi.
  Het Corona- cocktail-trio.
  Drie voor de prijs van één.
  Wel uiteraard op afspraak.

 4. Appelstroop

  Dat zegt heel wat, de Chinese overheid zou nooit iets naar buiten laten brengen dat negatief op hen zou kunnen uitstralen.

 5. Niet L niet R

  Het trio Pinokkio Rutte en Hugo doen het op een andere manier net zo slecht!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.