China straft KLM alweer: mag twee weken niet op Hangzhou vliegen vanwege zes positief geteste passagiers

De Chinese luchtvaartautoriteit CAAC heeft KLM opnieuw een vliegverbod opgelegd voor Hangzhou, de hoofdstad van de Chinese provincie Zhejiang. Eerder deze maand zouden zes passagiers positief hebben getest op het coronavirus bij aankomst in de stad vanuit Amsterdam. KLM heeft het vliegverbod bevestigd.

In China zetten ze je direct in quarantaine en krijgt de hele vliegmaatschappij een (lokaal) vliegverbod, terwijl Nederland meer dan een jaar bezig is geweest om überhaupt een quarantaineplicht op te kunnen leggen.

In reactie op dit nieuws uit China vragen mensen zich opnieuw af of het überhaupt wel verstandig is om vliegreizen (en het openhouden van de scholen) nog door te laten gaan:

Ook wordt opnieuw getwijfeld aan de luchtfilters (HEPA-filters) in vliegtuigen, waarvan werd gezegd dat ze besmetting zouden voorkomen:

En deze man verdenkt het kabinet ervan dat ze economische belangen van KLM ten koste van (bijna) alles voorop stellen, waardoor ze het opzettelijk rustig aan zouden doen met een inreisverbod voor India:

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. coenzoon

  Als elke land deze hysterie nu volgt blijven de vliegtuigen gewoon aan de grond. Een griep vrije wereld is een utopie. Vraag de stopidioot maar

  1. Monty

   Zou er in China ook een genocide plaats vinden net als in ons land zoals beweert.

   Of hebben ze daar andere vaccinaties?

 2. 56RdK

  Natuurlijk speelde en speelt het economisch belang de hoofdrol, ver boven die van de gezondheid van de burgerij.

  Was er eind 2019 begin 2020 doortastend door Rutte C.S. gehandeld waren er nu geen duizenden doden en gehandicapten door Corona. Hadden we geen maandenlange sluitingen gehad met alle gevolgen van dien!
  Dus ja, toen hadden onze grenzen op slot gemoeten om het virus buiten te houden. Had men toen al de mondkapjesplicht moeten invoeren, even geen carnaval e.d.

  Maar ja, VVD aan het roer, dan weet je het wel, kortetermijnpolitiek met de gevolgen die we nu al anderhalf jaar ondervinden.

  En schijnbaar vindt het volk het goed gezien de recente verkiezingen en peilingen.
  Tja, “Mij niet bellen”.

 3. 56RdK

  En ach, binnenkort zal Rutte c.s. wel weer een paar miljard richting de KLM schuiven, want “landsbelang” hé!

 4. Lucky Luke

  China straft KLM alweer. Waarom wordt door de huidige generatie Nederlanders (Nou ja) steeds bewezen dat ze geen onderwijs hebben gehad. Het is nogal tijd DE KLM, want het is geen naam maar een aanduiding of een afkorting. Alleen voor een eigennaam komt geen voorzetsel, vooropgesteld dat de Engelsen de AngelSaksische taal behoorlijk verkracht hebben, denkt een ieder dat ze deze aculturele mafketels moeten nawauwelen.
  dus;
  de justitie
  de politie
  de NS
  de KLM

  enz, enz enz.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.