Fleur Agema (PVV) veegt de vloer aan met Hugo de Jonge (CDA): ‘De kans op besmetting buiten is nagenoeg nihil!’

Het heeft even geduurd, maar blijkbaar zijn ze bij de PVV langzamerhand toch iets van aan het wakker worden. Zal het dan eindelijk gebeuren dat die partij zich bij Forum voor Democratie voegt en de hele testsamenleving principieel afwijst?

Hugo de Jonge is heel blij met zichzelf. Want, laat hij weten op Twitter, gisteren “mochten” 5.000 mensen de Keukenhof bezoeken. Er was een “speciale teststraat” opgezet, “en bij een negatieve uitslag” mochten ze naar binnen lopen. “Vandaag was dat realiteit voor 5.000 mensen bij de start van de pilot toegangstesten,” aldus De Jonge. “Toegangstesten helpt ons straks voorzichtig en stap voor stap de samenleving weer te openen.”

PVV-Kamerlid Fleur Agema vindt dit volstrekt bezopen. “De kans op besmetting met corona in de buitenlucht is nagenoeg nihil,” schrijft zij volkomen terecht als reactie op De Jonges dystopische tweet. “Ook zonder test kan de Keukenhof open.”

Dat klopt helemaal. Uit onderzoek blijkt inderdaad dat de kans op besmetting in de buitenlucht “ongeveer nihil” is. Het gaat om 1 op de 1.000 gevallen. Dus dat is 0,1%. Dat je daar speciale tests voor moet doen is bezopen.

Maar Agema is niet alleen tegen dit soort tests bij de Keukenhof, lijkt het. Want, voegt ze voor de goede orde boos toe, “Rommel ons geen testsamenleving in!!”

Word gratis en voor niets lid van mijn Telegram-kanaal én volg mij op Gab.

Nu is het dus de vraag of de PVV in het algemeen tegen toegangstesten is, of alleen zodra het over evenementen gaat die buiten plaatsvinden en waar het risico op besmetting dus sowieso buitengewoon klein is, zelfs als er iemand is die wél corona onder de leden heeft? Want daar hangt nogal wat vanaf. Zoals het er nu uitziet gaan we heel binnenkort een 100% testsamenleving in. Dat kan alleen tegengehouden worden als mensen die daar niets in zien zich verenigen en samen pal staan voor hun vrijheden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

132 reacties

 1. STOP FVD

  Dat zijn alleen de wappies van FVD die niet geloven in corona. Die denken liever dat het een complot is. De mensen die er niks in zien, die zijn al verenigd in het kiezen voor FVD. Nou dat zijn er een handvol op de totale bevolking, MEER gaat het niet worden.

  Ik ben het overigens wel eens dat er buiten veel meer kan trouwens, maar om nu zoals voor maart vorig jaar met een man of 15000 in de Ziggo dome te gaan zitten, nee liever niet. Dat ze daar dan testen voor verwachten en minder mensen naar binnen zolang er niet genoeg mensen gevaccineerd zijn, vind ik een prima idee.

  Als je dat niet wilt, prima, maar dan moet je wat langer wachten voordat je Lange Frans oid weer mag aanschouwen. Succes!

  1. Stanly2000

   Puber.

   1. Forlan

    Stopje is gefrustreerd dat ze zijn middagsnack nog niet gebracht hebben. Zware tijden op de gesloten afdeling

   2. STOP FVD

    Sorry, op je pik getrapt dat je Lange Frans nog niet mag zien?

    1. Harry Haller

     Ga koken, wijf.

    2. Forlan

     Nee, gefrustreerd met alle rompslomp qua afstand houden, minimaal aantal bezoekers voor mijn cliënten. Die kwijnen langzaam weg, hartverscheurende taferelen. En dat terwijl 95% personeel en bewoners zijn gevaccineerd.
     Het niet kunnen bijwonen van een artiest(ik ben niet zo van de Nederlandse rappers maar n.v.t) is wel het laatste waar ik me zorgen om maak.

  2. J. Punt

   Ga nu maar snel in de rij staan voor je prik. Hugo is trots op jou! Ondanks venijnige bijwerkingen, prikken prikken zeggen de ‘experts’ welke experts??

   1. Branzino

    @J.Punt
    Waar komt die angst voor bijwerkingen eigenlijk vandaan en hoe is die onderbouwd? Leest men wel bijsluiters, ook deze, voor een goed beeld van de risico’s?:

    Bijwerkingen:
    Zeer zelden (komen voor bij minder dan 1 op de 10 000 gebruikers)
    * Pancytopenie (vermindering van het aantal bloedcellen)
    * Overgevoeligheidsreacties waardoor de behandeling moet worden gestopt, waaronder angio-oedeem, moeilijke ademhaling, zweten, misselijkheid, hypotensie, shock en anafylaxie
    * Benauwdheid door kramp van de spieren van de luchtwegen (bronchospasme) bij personen die gevoelig zijn voor aspirine en andere NSAID’s (groep van pijnstillers met ontstekingsremmende en koortswerende werking)
    * Leververgiftiging
    * …

    Dus, voor alle duidelijkheid, bij MINDER dan 1 op de 10.000 gebruikers, dat is dus bijna nooit.

    Mijn vraag: Waarom zou je dit niet nemen, als het een ernstige aandoening voorkomt?

    1. Gerda2

     Branzino, niet zo goedgelovig zijn en oogkleppen af.
     Je gelooft toch zelf niet, dat in zo’n korte tijd een “vaccin” goed getest kan worden?

     1. Branzino

      @Gerda2
      Ik heb inderdaad heel veel vertrouwen in de wetenschappers die deze vaccins maken en testen. En omdat er veel Amerikaanse bedrijven mee bezig zijn wordt dat vertrouwen alleen maar gesterkt. Daarbij denk ik aan de immens hoge schadevergoedingen die ze moeten betalen als later blijkt dat er fouten zijn gemaakt.

      Ik wantrouw de farmaceutische bedrijven wel v.w.b. de tijd die ze vroeger nodig bleken te hebben. Ze ontwikkelen medicijnen met hoge subsidies en die subsidieperiode was heel lang voor een medicijn op de markt kwam. Dat zou ik ook wel willen: gesubsidieerde ontwikkeling incl. testen, wel 10 jaar soms en daarna voor eigen rekening produceren en op de markt brengen, 10 jaar beschermd door patenten met torenhoge winsten als resultaat.

      Maar hier gaat het me vooral om de zeldzaamheid van de bekende bijwerkingen en de manier waarop mensen daarop reageren: weigeren van die vaccins, om die reden, iets wat je hoogst waarschijnlijk nooit zal overkomen. Dat begrijp ik niet.

     2. Beukman

      Ben je al op zoek gegaan naar een verklaring van hoe dat mogelijk is geweest, Gerda?

     3. J. Punt

      Producenten nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Zegt al voldoende. Een zweetl.l die dagelijks roept dat ‘het wel meevalt” kan gelijk het gesticht in. Slechte argumentatie om van je gezondheid een tijdbom te maken als je zwicht voor het gedram en bangmakerij

     4. Gerda2

      Beukman@ Ben je al op zoek gegaan naar een verklaring van hoe dat mogelijk is geweest, Gerda?

      Wat is je vraag?
      Wat is dat?

     5. Beukman

      Gerda, jij beweert dit:

      Je gelooft toch zelf niet, dat in zo’n korte tijd een “vaccin” goed getest kan worden?

      Hoe weet jij dat een vaccin niet goed kan worden getest in zo korte tijd? Heb je al geprobeerd om daarachter te komen?

     6. Gerda2

      Branzino@ Daarbij denk ik aan de immens hoge schadevergoedingen die ze moeten betalen als later blijkt dat er fouten zijn gemaakt.

      Tot nu toe blijkt dit nergens uit.
      Tot in het EU parlement worden er vragen over gesteld.
      De fabrikanten willen volgens mij helemaal geen verantwoording dragen vanwege de korte ontwikkeltijd van de vaccins.

      europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-001043_EN.html

     7. Gerda2

      Correctie ontwikkeltijd = ontwikkelingstijd

     8. STOP FVD

      Daar heb je weer zo’n typische wappie, die vindt dat iedereen behalve de wappies zelf oogkleppen ophebben. Alleen maar (deze keer dan) omdat het volgens dit wappie niet kan dat er een vaccin is in zo’n korte tijd. En JIJ bent expert geworden op dat gebied?

      Nee, ik denk het niet. Je gelooft liever een natuurgeneeskundige “arts” die bij voorbaat al tegen elk vaccin is boven de experts die aangeven dat het veilig (genoeg) is. JIJ hebt oogkleppen op om kennelijk iemand te geloven die kennelijk meer expert is dan al die duizenden andere experts die aangeven dat het veilig is.

      Wees juist blij dat het zo snel is gegaan, anders zit je nog veel langer aan de corona regeltjes vast, en DAAR loop je ook al over te zeiken.

      Kortom, heeft helemaal niets met goedgelovig te zijn of oogkleppen op, het gaat erom dat de wappies NIET willen geloven dat er niks mis is met het vaccin. JULLIE draaien de zaken om, zoals gewoonlijk.

     9. coenzoon

      wat loopt stopje nu allemaal te wauwelen ?

      moet corona onder de leden hebben en zit al in het stadium ijlen van de koorts

     10. Beukman

      Het is allemaal niet zo moeilijk, Gerda. Een kind kan de was doen.

      cbg-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-het-nieuwe-coronavirus/de-5-meest-gestelde-vragen-over-coronamedicijnen-en–vaccins

      1. Normaal duurt het ruim 10 jaar voor een vaccin ontwikkeld is en op de markt komt. Hoe kan het nu dan zo snel?

      Er zijn meerdere redenen waardoor we nu mogelijk eerder een vaccin tegen COVID-19 op de markt krijgen. Allereerst kunnen onderzoekers die werken aan het vaccin voortborduren op eerdere ervaringen met virussen zoals SARS en MERS, en kennis over vaccinontwikkeling. Hierdoor weten ze al het een en ander over de veiligheid van hun kandidaatvaccin, en hoeven zij het wiel niet opnieuw uit te vinden. Daarnaast kunnen zij verschillende fases uit het onderzoek samenvoegen of tegelijkertijd uitvoeren, waar deze normaal gesproken elkaar opvolgen. Dit scheelt tijd.
      Ook starten we, samen met onze Europese collega-medicijnautoriteiten, eerder met beoordelen. De fabrikant kan namelijk de eerste onderzoeksresultaten, zoals kwaliteitsgegevens van het vaccin, de afgeronde dierproeven of vroege studies in kleine groepen mensen (fase 1 & 2), al doorsturen voor beoordeling, terwijl de studie op grote groepen mensen (fase 3) nog in volle gang is. Deze manier van beoordelen wordt ook wel een ‘rolling review’ genoemd. Hierdoor kan de uiteindelijke beoordeling eerder klaar zijn, al betekent het starten van een rolling review niet dat een vaccin per definitie goedgekeurd wordt. Pas als er voldoende is aangetoond dat het vaccin van goede kwaliteit, werkzaam en veilig is, wordt er een positief advies voor registratie gegeven.
      Het gaat dus vooral efficiënter. We slaan bij de beoordeling geen belangrijke stappen over en stellen dezelfde eisen aan de veiligheid. We beoordelen een vaccin tegen COVID-19 namelijk hetzelfde als ieder ander vaccin. Daarnaast wordt er vanuit het CBG nu meer tijd en capaciteit vrijgemaakt voor de beoordeling van een coronavaccin omdat het belang wereldwijd enorm groot is.

     11. coenzoon

      herhaling van zetten bukhol en nog steeds geen onderbouwing over de mogelijke risico’s van het snel ontwikkelde vaccin.

      wc-eend adviseert wc-eend

     12. Beukman

      Dit IS de onderbouwing, Rennie.

      Durf jij nog steeds de straat niet op?

     13. Gerda2

      Beukman@ Hoe weet jij dat een vaccin niet goed kan worden getest in zo korte tijd?

      Ondanks efficiënter werken en al het geld dat in de ontwikkeling van de vaccins is gestoken, kun je de eventuele nadelige gevolgen op de langere termijn niet bekijken.
      Al wordt er gezegd dat het veilig is, zelfs met de nieuwe mRNA techniek die nu voornamelijk wordt gebruikt.
      Deelonderzoeken in de ontwikkeling zul je misschien gelijktijdig kunnen doen.
      De EMA beoordeelde alvast de beginexperimenten, terwijl de eindonderzoeken nog gaande waren enz.

      Maar er blijft toch een bepaalde tijd nodig om de gevolgen op langere termijn te bekijken en dat is echt wel wat langer dan dat nu gebeurt.

     14. Beukman

      Gerda:

      2. Als een vaccin is goedgekeurd, is het dan wel veilig genoeg? En weten we genoeg over de bijwerkingen op langer termijn?

      Allereerst is het belangrijk om te weten dat we een vaccin alleen goedkeuren als de werkzaamheid, kwaliteit én veiligheid voldoende is aangetoond. Daarom is fase 3 van de klinische studies zo belangrijk.
      Tijdens de klinische studies wordt het vaccin in meerdere fases op grote groepen mensen getest, in de laatste fase (3) vaak op tienduizenden mensen. Bij een coronavaccin zijn dit er nu zelfs veel meer dan bij andere vaccins, zo tussen de 30.000 en 60.000 mensen. Dankzij deze studies kunnen we zien of én welke mogelijke bijwerkingen er kunnen optreden. De meeste bijwerkingen worden binnen zes weken na vaccinatie zichtbaar. Deze worden dan tijdens de klinische studies opgepikt.
      De kans op ernstige bijwerkingen nadat het vaccin is goedgekeurd, is dus klein. Toch kunnen we het nooit helemaal uitsluiten. Dit geldt niet alleen voor het coronavaccin. Daarom houden we, ook na goedkeuring, het vaccin goed in de gaten. Voor het coronavaccin is er zelfs een speciaal Europees bewakingssysteem opgezet. Zo kunnen we sneli ingrijpen als dit nodig is.

     15. Branzino

      @Gerda2
      In Europa doen we gelukkig wat gematigder met schadevergoedingen. Maar in Amerika ligt dat heel anders. En diezelfde medicijnen met dezelfde risico’s kunnen daar leiden tot immense schadevergoedingen. Van die dreiging profiteren we hier ook.

     16. coenzoon

      onze domme narcistische tról malle pietje heeft geen kennis genomen dat producenten van corona vaccins vrijgesteld zijn van verantwoordelijkheid !

      je gewauwel slaat weer nergens op malle pietje , je kan niet procederen tegen corona gerelateerde vaccins dom varken,

     17. Gerda2

      Beukman@ Allereerst is het belangrijk om te weten dat we een vaccin alleen goedkeuren als de werkzaamheid, kwaliteit én veiligheid voldoende is aangetoond.

      Ik kan je vertellen dat het “vaccin” van bijvoorbeeld Pfizer in de VS en Europa slechts een tijdelijk en voorwaardelijke toelating tot de markt heeft. Dit vanwege de “corona noodsituatie”.
      De gevaccineerden zijn wat dat betreft gewoon deelnemers aan een experiment dat volgens Pfizer zelf nog tot december 2023 zal gaan duren.
      Het zou fijn zijn als de overheid dat er bij zou vertellen.

     18. coenzoon

      buitenom de experimentele status waar vervolging of schadevergoedingen uitgesloten zijn moet je eens kijken wat de vice president pfizer verklaart over het vaccin NU.
      Tussen maart 2020 en nu is het beeld totaal verandert en wordt er niet bijgestuurd zegt hij

      h**ps://health.economictimes.indiatimes.com/news/diagnostics/no-need-for-vaccines-covid-effectively-over-ex-pfizer-vp/79445839

    2. J. Punt

     Omdat het volgens mij niet ernstig genoeg is ondanks het voortdurende gedram. Gelukkig zijn er bange en volgzame apen genoeg die met 1500 man in de rij willen staan bij een terrasje voor een versnapering. Veel plezier met je prikje.

     1. Branzino

      @J.Punt
      Begrijp ik je goed, dat dat waslijstje van ziekten die je hééééél misschien kunt krijgen je afschrikt om beschermd te zijn tegen een ernstige ziekte?

     2. coenzoon

      is er een medicijn tegen kanker gevonden malle pietje ? waar kan ik de prik halen ? Mag jij mijn corona prikje hebben

     3. Beukman

      is er een medicijn tegen kanker gevonden malle pietje ?

      Stoppen met roken, drinken en kankeren, malle Rennie. Dat verkleint de kans dat je zelf kanker krijgt.
      Verder veel bewegen, zeker op jouw leeftijd kan dat geen kwaad, en gezond eten. Weinig tot geen vlees, geen voorbewerkte zooi.
      Zodat we hier nog lang van jou kunnen genieten.

     4. coenzoon

      wederom allemaal leugens en bull shit mafklapper !

     5. Beukman

      wederom allemaal leugens en bull shit mafklapper !

      Kan je niet lezen, Rennie?
      MINDER kankeren, niet meer, verkleint de kans dat je het zelf krijgt.

    3. Oepsie

     Dan is het echt te hopen, dat er een van uw geliefden, niet die ene is, die toch het vaantje strijkt na de injectie. U denkt, jammer genoeg, dat u de individuele angst bij mensen te kunnen bagatelliseren. Er zijn namelijk ook mensen, die doordat ze ook onderliggende ziekten hebben, die niet veel hebben, aan de uitspraak van een op de maakt niet uit hoeveel. Je zal die ene maar zijn.

    4. Rechtsstaat

     Dus jij vind ca. 1800 doden te verwaarlozen!?
     Lekker simpel, totdat een van je naaste die 1 op 10.000 is!

     1. Max Aue

      Ik vind vooral de 17.000 coronadoden niet te verwaarlozen.

     2. coenzoon

      waarom blijf je dat getal herhalen max anus ? een samengesteld getal over meerdere jaren maakt je niet echt geloofwaardig als je dit presenteert als overlijdensrisico ! Of tel je ook alle kanker doden bij elkaar op mafklapper ?

     3. usb3.0

      Nee hoor stopje, je wordt ernstig misleid en bent te dom om te begrijpen wat er echt gebeurt…

     4. usb3.0

      240 doden als gevolg van vaccinazi vind maxje wel te verwaarlozen

     5. Max Aue

      vindt

     6. usb3.0

      aldus onze taalfascist maxje die geen argumenten meer heeft

     7. usb3.0

      Even wat taalkundige foutjes van maxje

      – lkasterlijk (hulpverleners-hebben-ook-het-seksbeest-uitgehangen-in-syrie-de-vn-was-van-alles-op-de-hoogte)
      – meer aandacht voor leidt tot (lekker-puh-staatsomroep-pvv-leider-wilders-zegt-radio-onzin-debat-bij-de-nos-af)
      – onerzoek (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – Laten we hopen dat de keizer (i.p.v. kiezer) (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – dona=teur (er-is-wel-degelijk-nederlands-belastinggeld-gegaan-naar-seksfeesten-oxfam)
      – blijhken (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – heenkijkt (baudet-krijgt-nul-op-rekest-om-gaat-ollongren-niet-vervolgen-voor-smaad-en-laster)
      – ondermeer (baudet-krijgt-nul-op-rekest-om-gaat-ollongren-niet-vervolgen-voor-smaad-en-laster)
      – Mar (wilders-vecht-terug-tegen-nepnieuws-dat-nabestaanden-mh17-boos-op-hem-zijn-vanwege-zijn-reis-naar-rusland)
      – voellering (baudet-het-links-rechts-denken-is-achterhaald-gaat-nu-om-identiteit-soevereiniteit-en-directe-democratie-vs-bestuurlijke-elites)
      – achterstandgroepen (baudet-het-links-rechts-denken-is-achterhaald-gaat-nu-om-identiteit-soevereiniteit-en-directe-democratie-vs-bestuurlijke-elites)
      – Waarachijnlijk (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
      – noet (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
      – likt (i.p.v. lijkt) (yernaz-ramautarsing-fvd-wordt-neergehaald-door-de-volkskrant-en-de-telegraaf-om-een-puberale-groepsapp)
      – een een (dubbel) (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – Hetgenuanceerde (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – beweerdt (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – beel (d66-wethouder-pakt-hooivork-erbij-ik-ben-enorm-teleurgesteld-in-de-partij-over-de-wijze-waarop-het-referendum-om-zeep-is-geholpen)
      – coor (walgelijke-pechtold-is-een-trieste-leugenaar-d66-keerde-zich-vorig-jaar-al-tegen-het-bindend-referendum)
      – maleise (/stem-denk-bij-gemeenteraadsverkiezingen-aldus-stemadvies-van-salafistische-haatprediker-uit-utrecht)
      – meerdere kern : (video-wierd-duk-grijpt-pechtold-bij-de-lurven-d66-zegt-dingen-over-fvd-die-grenzen-aan-opruiing)
      – polieke : (baudet-weigert-in-debat-te-gaan-met-pechtold-probeert-sluipmoord-te-plegen-op-fvd-we-zijn-klaar-met-beschuldigingen-racisme)
      – tamnelijk onnozele anier : (euthanasiestijging-van-8-procent-in-2017-elk-jaar-meer-aanvragen-door-gewenning-een-zorgelijke-trend)
      – doe (had doet moeten zijn) : (laffe-sylvana-simons-wil-niet-in-debat-met-annabel-nanninga-beschuldigt-de-fvd-vrouw-van-hebben-fascistoide-ideologie)
      – elkje(vvd-wil-bijstandstrekkers-aanpakken-aan-het-werk-of-leren-anders-geen-uitkering)
      – worst i.p.v. wordt (europese-unie-vraagt-trump-om-vrijwaring-van-tariefsverhogingen-op-staal-en-aluminium)
      – De discussie die hier gevoerd worden (video-ook-binnen-allochtone-groepen-in-de-samenleving-woedt-een-discussie-over-het-multiculturalisme)
      – terk (jesse-klaver-vindt-samenwerking-met-islamistische-koekwausen-van-nida-helemaal-top-een-goed-idee)
      – beseffen zich (marxistisch-groenlinks-komt-met-wet-om-ing-graaiers-aan-te-pakken)
      – onzer i.p.v. onze (sid-lukkassen-door-de-emotionele-migratiediscussie-worden-er-geen-rationele-besluiten-genomen)
      – te triest voor worden (het-echte-nieuws-uit-amsterdam-is-de-totale-teloorgang-van-d66)
      – op ter strijken. (gefaalde-sp-leider-emile-roemer-krijgt-van-partijkartel-burgermeesterschap-heerlen-cadeau)
      – als welke (filmpje-pechtold-vindt-pechtold-een-onverantwoordelijke-kloothommel)
      – trancedente (gewoon-in-nederland-echtpaar-dat-ex-moslims-over-het-christendom-leert-dagelijks-met-de-dood-bedreigd)
      – terzake (gewoon-in-nederland-echtpaar-dat-ex-moslims-over-het-christendom-leert-dagelijks-met-de-dood-bedreigd)
      – alledrie (gewoon-in-nederland-echtpaar-dat-ex-moslims-over-het-christendom-leert-dagelijks-met-de-dood-bedreigd)
      – christen-democratie (gewoon-in-nederland-echtpaar-dat-ex-moslims-over-het-christendom-leert-dagelijks-met-de-dood-bedreigd)
      – grafisch i.p.v. gratis (filmpje-sympathieke-actie-wilders-richt-stichting-op-om-arme-mensen-te-helpen-met-ziektekosten-van-huisdieren)
      – Vrijheidheid (de-pvv-is-weer-helemaal-zichzelf-zendt-video-met-keiharde-islamkritiek-van-drie-minuten-uit-op-publieke-omroep)
      – popging (slotpeiling-sleepwetreferendum-53-gaat-morgen-voor-de-wet-stemmen/)
      – Lagten (belachelijk-leefbaar-rotterdam-is-tegen-ondernemerschap-allochtonen-er-moet-een-stop-komen-op-niet-westerse-winkels)
      – dillettant (europese-unie-china-rusland-en-vs-breek-alsjeblieft-de-wereldorde-niet-op)
      – Dat blijkt mee gevallen (trump-reageert-op-helsinki-ontmoeting-met-poetin)
      – Colege (signalement-van-man-die-rotterdamse-jonge-vrouw-verkrachtte-bekend-donker-getint)
      – strijd met weten Grondwet. (wilders-grijpt-man-bij-de-lurven-die-wil-dat-alle-moslims-ter-wereld-de-pvv-leider-ophangen-zeker-niet-idioot)
      – Ik denk dat Minister zich een hoedje schrikt (dappere-advocaat-dagvaardt-de-minister-wegens-fietsterreur-in-amsterdam-ik-sla-ze-met-een-end-hout)
      – schrijft je (ghanese-vader-stopt-gember-in-anus-en-vagina-van-zn-dochter-100-uur-taakstraf-want-zielig)
      – De exhtgenoot (geen-onderzoek-naar-verkrachting-ontvoering-en-bedreigingen-richting-willie-dille)
      – onkerkelijk (progressieve-hervormingsdrift-van-tunesische-president-stuit-op-verzet-van-vrouwen)
      – weinig zin keer heeft. (wilders-steunt-volmondig-oproep-van-marokkaanse-koning-aan-marokkaanse-nederlanders-om-terug-te-keren-doen)
      – dividentaffaire (fvd-en-pvv-op-winst-in-peiling-de-hond-rutte-maakt-coalitiepartners-d66-en-cda-kapot)
      – demonstratievriheid. (peter-r-de-vries-cartoonwedstrijd-wilders-valt-buiten-vrijheid-van-meningsuiting-is-haatzaaien-en-provoceren)
      – Daarna gaan wel eens een keer kijken (steven-bannon-komt-met-europese-populistenvereniging-the-movement-lega-nord-heeft-zich-al-aangesloten)
      – gelobale (erik-van-muiswinkel-ik-emigreer-naar-uruguay-als-thierry-populairdere-voornaam-wordt-dan-mohammed)
      – ideen (israelische-gemeenschappen-he-le-maal-klaar-met-geweld-blokkeren-kerem-shalom)

    5. coenzoon

     waarom zal ik de bijwerkingen opzoeken als van het virus niets te vrezen valt ?

    6. Gerda2

     STOP FVD@ Nee, ik denk het niet. Je gelooft liever een natuurgeneeskundige “arts” die bij voorbaat al tegen elk vaccin is boven de experts die aangeven dat het veilig (genoeg) is.

     Waar baseer jij je wijsheden op?
     Heb ik ooit beweert anti-vaccins te zijn?
     Wie zegt dat ik op informatie opdoe uit de natuurgeneeskundige hoek?
     Informeer jezelf eerst, voordat je je klep opendoet.

     1. Edjan

      ++++++

     2. STOP FVD

      Branzino, niet zo goedgelovig zijn en oogkleppen af.
      Je gelooft toch zelf niet, dat in zo’n korte tijd een “vaccin” goed getest kan worden?

      Ik ben juist geinformeerd, JIJ roept toch dat de oogkleppen af moeten want een vaccin kan nooit goed getest zijn in zo’n korte tijd. WAAR BASEER JIJ JE WIJSHEDEN OP? Ik nam inderdaad iets aan, want ja moest wat want je riep wat zonder onderbouwing.

      Dus ik zou zeggen informeer je nog even meer voordat je roept dat een ander de oogkleppen af moet doen.

     3. coenzoon

      Als je met de kennis van nu nog steeds wilt beweren dat de uitgang van de lock down crisis een vaccinatie programma is om de griep te beteugelen heb je 1 hersencel meer als een koe. Tenminste als je de keuken niet vol schijt

     4. Gerda2

      Coenzoon, geen koeien beledigen hoor.
      Zó dom zijn ze niet.

     5. coenzoon

      het spijt me , je hebt gelijk , ongedierte kan je niet vergelijken met een nuttige koe. Ik bied aan alle koeien ter wereld mijn nederige excuses aan !

      Ik zal het nooit meer doen Gerda 2 🙂

    7. usb3.0

     Beukho*rtje liegt, inmiddels 240 doden door het vaccin op 17.000.000 miljoen mensen en 142 doden vanwege een virus.

     Overigens waarom? zou men zich laten injecteren met een experimenteel mRNA-vaccin waarvan de werking op langere termijn niet bekend is en waarop de Europese Medicijn Autoriteit een voorlopige goedkeuring heeft gegeven én waarvan de onderzoeken nog duren tot zeker 2023.
     Bovendien vinden vele het niet nodig, getuige de vele lege momenten, om zich te laten prikken tegen een virus met een ifr van minder dan 0,2%

  3. StemPzeweg

   Idd. Zelfs de PVV accepteert dit dat we nou eenmaal die kant op moeten om een pandemie te verslaan

   1. coenzoon

    welke pandemie ?

  4. Nexit218

   Hee stopfvd wat ben jij een boos gefrustreerd persoontje zeg!!! Wat is nou jou intentie op dds??? Bij elk bericht roepen hoe incompetent mensen zijn die anders denken dan jij? Voel je je dan weer superieur? Zo zielig op je zolderkamer helemaal alleen? In het echte leven ben je vast ook heel stoer hahaha

   1. Oepsie

    Het is een ”onrendabele”, die lekker anoniem zit te gallen hier. Tenminste, als hij niet naar de voedselbank moet. Er zitten er meer op dit forum, te zielig voor woorden.

    1. STOP FVD

     Inderdaad, een hoop wappies met een onder andere een naam als oepsie die roept dat er anoniem iets geroepen wordt. Zucht.

   2. STOP FVD

    Zegt iemand met de NEXIT is zijn naam, wie is er gefrustreerd?

    1. coenzoon

     stopje is op inhoud volledig uit positie gelúlt ! 🙂 🙂 🙂

  5. Max Aue

   “Dat zijn alleen de wappies van FVD die niet geloven in corona. Die denken liever dat het een complot is. De mensen die er niks in zien, die zijn al verenigd in het kiezen voor FVD. Nou dat zijn er een handvol op de totale bevolking, MEER gaat het niet worden.”

   Dit is de spijker op zijn kop. De mensen die zich verzetten tegen vaccinatie vormen een zeer kleine minderheid. Het is echter zo’n lawaaige minderheid dat het soms even lijkt of het een substantieel deel van de bevolking is.
   DDS is natuurlijk ook een site waar relatief veel corona-wappies op af komen.

   1. Forlan

    Deze wappie is allang gevaccineerd omdat ie met mensen met een beperking werkt. 7 februari al de 2e prik Pfizer gehad. Heb dan ook op de PVV gestemd en niet op FVD, voor mensen met een slecht imuumsysteem is het wel degelijk levensgevaarlijk. Ik was gewoon helemaal klaar met dat testen. 11 keer van maart tot januari. Gelukkig geen bijwerkingen gehad.

    Neemt niet weg dat als ik me niet had laten omscholen een paar jaar terug en nog in de horeca had gewerkt ik er nog wel 100 keer over nagedacht had.

   2. J. Punt

    Dus naar de huisarts gaan en vragen om een chemoinfuus en kuur want stel je voor..,gelijk een antibioticaatje er achter aan en een pak pillen mee voor thuis! Veel plezier met je aangeprate doodsangst. Overheid is blij met u, niet met mij!

    1. Max Aue

     Punt laat zich niet vaccineren. Dat is oliedom maar hij blijft natuurlijk netjes binnen. Dat is dan weer slim.

     1. J. Punt

      Alleen met Sputnik. Dat is getest op aangewezen vrijwillige gevangen in Siberië. Geen wasknijpertjes maken maar op een andere manier iets voor de maatschappij terugdoen. Top! Russen regelen het wel!

   3. Stanly2000

    lawaaiig

   4. coenzoon

    quote Dit is de spijker op zijn kop. De mensen die zich verzetten tegen vaccinatie vormen een zeer kleine minderheid. end

    wederom een leugen van de strónt vlé®k want als deze decadente tról het nieuws nu eens volgt had ook hij kunnen weten dat op regelmatig base maar 1 op de 3 komt opdagen bij de priklocaties !

    Zullen we de discussie verplaatsen naar het nut van vaccineren nu er medicijn proeven lopen . Niemand hoeft meer te lijden onder de bijwerkingen van het vaccin domme jongen.

    h**ps://www.ad.nl/binnenland/drentse-huisartsen-dienen-zelf-coronamedicijn-toe-voorkomen-dat-patienten-in-ziekenhuis-komen~aff83b62/

    Overigens is de eerste dode van het vaccin Jansen ook al een feit. Wel de actualiteit blijven volgen strónt vlé®k anders kraam je constant verbale diarree uit.

    1. STOP FVD

     Je link is van TWEE MAANDEN geleden, het betreft een ONDERZOEK!! Heb jij de uitslagen van het onderzoek al gezien, lijkt me niet anders zou je wel DAAR naar verwijzen. Dus voordat je menigeen maar weer eens dom noemt omdat je denkt de wijsheid in pacht te hebben, en dan nog roepen dat iemand anders de actualiteit moet blijven volgen………..

     1. coenzoon

      Voor vandaag dan

      Opkomt slechts 40 %
      ://www.telegraaf.nl/635670580/huisartsen-zien-angst-bij-60-plussers-voor-vaccin-astra-zeneca

  6. coenzoon

   ik heb me oproep binnen voor het prikje dombo. Moet jij hem hebben ? Komt er misschien wat rust in dat zielige leventje van je !

  7. leukeditter

   stop met je onzin klootzak ….. met je nepvirus en allerlei gelieg over deze zogenaamde ernstige ziekte….ga eerst de lijkschouwers maar eens langs of ze werkelijk aan corona zijn overleden, momenteel puur en alleen door corona 170 mensen!! waarom zeg ik dat?? een tante van mij van 91 heeft al 20 jaar MS , ze kreeg in oktober corona en ein november was ze daar helemaal van genezen. in maart is ze gestorven aan de gevolgen van MS. maar wat stond er op haar overlijdenspapier???? doodsoorzaak sars/covid2. denk hier maar eens ff over na

   1. Edjan

    leuk +++++

   2. Niet L niet R

    Ben er van overtuigd, dat dat veel meer het geval is geweest!

  8. Human Beast

   Zak lucht.

  9. J. Punt

   Nog een reden om geen prik te nemen. Nooit meer ‘verplicht’ naar suffe dure horeca of kwakende BN’rs in volgepakte stadions, geen sleetsevrondjes in winkelstraten maar lekker alleen sporten. zorg mogen ze niet weigeren en bier bezorgen ze ook aan de deur. Op mijn werk ben ik onmisbaar met mijn specifieke kennis. Lekker op de motor weg zonder tegengas. Wat een voordelen allemaal !!!

   1. J. Punt

    Met 5000 man in de rij bij een pretpark. Vraag aan je schoonmoeder of ze een paar ballen breit voor je verjaardag’ echte vent!!

    1. J. Punt

     Zo bang zijn velen dat ze thuis elkaar aflebberen en met z’n tweeen alleen in de auto gaan zitten met een mondkapje. Vooral de ouderen worden door de doordrammende overheid en media NOS/NPO/RTL4-Nieuws/Telegraaf, doodsbang gemaakt en dat werkt.,tactiek van onzekerheid en repressie. Normaal en deskundig kan de boodschap al niet meer gebracht worden, triest! Maakt mij vrij om deze onzin totaal niet serieus te nemen als ik bijvoorbeeld joggers voorbij zie lopen met een mondkapje op. Mensen die als gekken winkel karretjes ‘poetsen’ voor gebruik! Karretjes worden normaal NOOIT gereinigd en zijn toonbeeld van goorheid.
     En straks natuurlijk het zalvende ‘door de vingers zien’ van bepaalde groepen omdat men bang is om in te grijpen en dus de focus legt met handhaving op het laaghangende fruit, schoolkinderen en bejaarden. Slap!

     1. STOP FVD

      Vind het wel bijzonder dat jij het niet serieus neemt op basis van het feit dat een hardloper met een mondkapje voorbij komt rennen (zelfs ik vind dat dat niet zou hoeven overigens…). Winkel karretjes poetsen deed ik altijd al, al jaren voordat corona zijn intrede deed. Mensen zijn namelijk vieze wezens, handen wassen zouden ze iets vaker mogen doen (helemaal nu natuurlijk). In de auto een mondkapje op, als er iemand naast je ziet die je niet vertrouwt, dan ja, maar waarom zou zo’n persoon in je auto zitten……

      Jij noemt allerlei (echte) media die mensen doodsbang zou maken, wat denk jij dat DDS (FVD) aan het doen is dan? Die maken mensen juist doodsbang dat ze die prik NIET moeten gaan halen (want het is maar een griepje). Het is maar wat je WILT geloven. En als je de NOS niet wilt geloven dan is het smerige media. En dan beland je hier, waar je wordt gehersenspoeld dat corona maar een griepje is.

      Er zou heel veel beter kunnen, met name de communicatie vanuit de overheid, maar dan nog steeds geldt, je gelooft wat je wilt geloven. Als je die prik toch niet gaat nemen, want je bent al overtuigd dat het nooit kan dat die veilig is gemaakt in zo’n korte tijd, dan is het moeilijk daarvan terug te komen. Ik kan je niet overtuigen vermoed ik.

 2. Heinz

  Ook Fleur veegt de vloer aan als kamerwacht. Boze Fleur heeft zich allang laten testen, in een jong gezin is dat heel verstandig. Maar ze moet toch wat zeggen.

 3. J. Punt

  Publiek moest zich van alles laten welgevallen om naar de tulpjes te kijken. Nog net geen visitatie van achteren. Daarna effe 5 minuten er door heen rennen en daarna wordt je de deur uitgekeken. Recreatie anno nu

  1. Max Aue

   “Publiek moest zich van alles laten welgevallen”

   Vervelend hoor, maar we leven in een pandemie die tot nu toe al 17.000 Nederlanders het leven ontnam.

   1. Harry Haller

    Ja Aue, het blijft een pandemietje van niks.

    Met een ECHTE pandemie mag je al gauw rekenen op het tienvoudige aantal doden.

    Corona – het wil maar niet lukken.

    1. Max Aue

     Ik begrijp dat mijn goede vriend 17.000 doden en een veelvoud ervan aan slachtoffers die er langdurig dan wel duurzaam ernstige klachten van blijft ervaren, slechts klein bier vindt.

     Stoere man.

     1. coenzoon

      Kan het vlekje een periode benoemen van 12 aaneengesloten maanden alwaar 17000 doden gevallen zijn of praat het vlekje weer poep

      Corona is een hoax domme jongen

     2. Fax uit Darmstad

      Zorgmedewerkers kunnen beweren dat ze het druk hebben, maar nooit eerder in de geschiedenis werd zoveel levenskwaliteit van zoveel Nederlanders opgeofferd om de werkdruk van een specifieke beroepsgroep te verminderen.
      In 2019 werkten in Nederland 1,2 miljoen mensen in de zorg, waarvan 900.000 in deeltijd. 540.000 van hen werkten 25 uur/week of minder.
      Daar zouden ze dankbaar voor moeten zijn, in plaats van steeds meer offers van de rest van de samenleving te eisen.
      De toekomst van kinderen wordt opgeofferd aan jouw angst. Al het huidige en toekomstige leed van deze slachtoffers is een acceptabele prijs voor jouw gemoedsrust. Dat is jouw solidariteit.
      Dat ‘gesloten terras’ als symbool is jouw rationalisering dat de schade ten gevolge van je angst wel meevalt. Voor de horeca ondernemer die zijn pensioenvermogen ziet verdampen sluit je je ogen, zolang hij maar solidair is met jouw gemoedsrust.

     3. Fax uit Darmstad

      Aue
      U en u medestanders zouden deze stukken eens moeten lezen.
      linkedin.com/pulse/interview-met-sam-brokken-onderzoekshoofd-pxl-hasselt-sam-l-brokken-
      gbdeclaration.org/great-barrington-declaration-nederlands/

     4. J. Punt

      17000-X=? Als je wordt doodgestoken op straat dan staat op het kaartje tussen de tenen;” stabbed by Corona” zo kan ze grootste zot iets kleins gigantisch opblazen. Auto ongeluk en overleden? Test wijst uit dat slachtoffer het virus meedroeg zonder klachten. Doodsoorzaak; Kojonna!! Als jij met je tong blijft vastzitten aan een lantaarnpaal en je vriest dood; op jouw kaartje staat ook dan…

    2. Henrique Villiers

     Harry Vanduinen ?

 4. 56RdK

  Zo’n test slaat nergens op. Op het moment van testen kan je al ziek zijn, het virus openbaart zich namelijk drie tot vier dagen na dato.
  En dan het achterarakkaf testen, wat menigeen dus niet doet, daardoor anderen besmet en het land nog langer op slot blijft.
  Met andere woorden: ook die openstellingen zijn één grote faal met vrijwel zeker wederom grote gezondheidsproblemen.

  Wat moet en had moeten gebeuren: vaccinaties!! Met het juiste middel zoals dat van Pfeizer!

  Maar ja, het ‘watjesvolk’ kan het geestelijk niet meer aan, zelfs de mannelijke helft wordt bijkans ongesteld, dus …

  1. StemPzeweg

   Onzin! Als je negatief test en je hebt geen klachten ben je ook niet besmettelijk voor anderen. Het is hoogtijd dat we die lockdown afschaffen en alles weer opengooien binnen het kader van de testsamenleving

 5. StemPzeweg

  Ik bejubel de testsamenleving en hoop dat dit voor alles gaat gelden

  Waarom? Zo hoef ik me niet onder FvD stemmende wappies te bevinden. Opgeruimd staat netjes

  1. Forlan

   Je bent toch van mening dat het merendeel hier is wat jij nu beschrijft. Ga samen met je maat stopje, de negatieveling lekker een ander forum zoeken…

 6. 56RdK

  En ja, in plaats van miljarden naar de buitenland over te hevelen: geef dat aan de noodlijdende kleine ondernemers hier, in het buitenland verdwijnt al dat geld toch in de zakken van corrupt bestuur en zichzelf verrijkende hulporganisaties! Kan je dus beter in eigen land stoppen.

 7. Monty

  “De kans op besmetting met corona in de buitenlucht is nagenoeg nihil,”

  Echt is de kans dat je door een ”verwarde” man wordt aangereden of neergestoken in de buitenlucht veel groter.
  Hier zou de PVV misschien ook weer eens meer aandacht aan moeten besteden.

  1. Max Aue

   Het probleem is niet de buitenlucht maar de toename van het aantal verplaatsingen. Als die Keukenhofbezoekers verplaatsen zich in auto, trein of bus en dringen bij de frietkraam en de koffietent op de Keukenhof. Daarna gaan ze allemaal gezellig bij elkaar op bezoek.
   Het is volstrekt logisch dat de Jonge daar weinig heil van verwacht.

   1. Branzino

    @Max Auie
    Je hebt helemaal gelijk. Maar er gaan twee dingen fout. Veel mensen denken binnen heel smalle kaders. Zoals het feit, dat een café 100% veilig gasten kan ontvangen. Dat klopt, maar het betekent niet dat 20 van dergelijke veilige café’s op een rij dan ook een veilig situatie bieden. Dat geldt voor veilige winkels in drukken winkelstraten en veel andere situaties.
    Maar er speelt ook de gebrekkige communicatie van bestuurders en specialistische adviseurs. Een uitmuntende medicus is lang niet altijd ook uitmuntend communicator. En waar de medische wetenschap en politiek ver uiteenstaan, beiden hun specialisme tot grote hoogte ontwikkeld hebben, hoeven ze daarmee niet per se elkaar te begrijpen. En dan haakt ook een groot deel van het publiek af.
    De uitzending van Beau, waar gisten De Jonge te gast was, was wat dat betreft typerend. Beau had zich goed voorbereid met een aantal scherpe vragen, die De Jonge bloedserieus en inhoudelijk goed beantwoordde. Maar je kon meteen zien, dat het bij Beau niet binnen kwam.

 8. Cootje

  We kunnen voor hugo altijd nog het populaire functie elders. Maar Corona is aan het laatste restje tweedeling bezig , de achterban van Rutte was nog niet vol genoeg geraakt , en volgens de cijfers hier en in het buitenland doet Corona geweldig zijn best om de laatste loodjes uit te vergroten , een voorzetting lock met een kleine 20 graden boven nul gaat het draagvlak om zeep helpen , de gevestigde politiek kan de leugen laten regeren , maar ze gaan verschrikkelijk op hun bek hier en in europa

 9. Max Aue

  In plaats van het al te serieus nemen van kletskip Fleur oriënteer ik me liever op de echte deskundigen en die hebben slecht nieuws:

  h*tps://www.nporadio1.nl/gezondheid/30852-versoepelingen-virusfeiten

  1. Cootje

   Slecht nieuws kan op de lange duur goed nieuws even. Het gaat om het incasseringsvermogen en die wordt boven de 20 graden penibel

   1. Cootje

    Geven

  2. toetssteen

   Wellicht leest M A dit:
   ht**ps://www.irishtimes.com/news/ireland/irish-news/outdoor-transmission-accounts-for-0-1-of-state-s-covid-19-cases-1.4529036

   1. Max Aue

    Ik ontken niet de beperkte besmettingskans in de buitenlucht, Toetssteen. Dat doet het RIVM overigens ook niet.
    Het probleem is de bewegingen in, naar en na de open lucht. Ik legde dat al uit.

    1. sonny

     Max@
     Slap geleuter, 98% gaat per auto naar zulke uitjes!
     En een koelbox om de inwendige mens en suikerspiegel op peil te houden!

     1. right

      Het heeft weinig zin om te reageren op die notoire, gestoorde dwadsligger!

     2. Max Aue

      Ook als ze met de auto naar de Keukenhof gaan blijven ze daar niet in zitten. Ze gaat een frietje halen, dringen bij de attracties en daarna gezellig borrelen met de kennissen die toevallig in de buurt wonen. Dat levert netto veel contactmomenten op met besmettingen waarvan er maar eentje hoeft te slagen om een hele familie met aanhangend bezoek te besmetten.

      Denk je echt dat Rutte en de Jongen terughoudend zijn op dit punt met het oogmerk de burger zinloos te pesten?

  3. J. Punt

   Ach ja, wijsheid uit Amsterdam, altijd grappig. Lekker stoeien met windmolentjes en schouder aan schouder lekker demonstreren tegen deskriminazie van werkschuw gajes. Hou toch op met die gekleurde linkjes naar wazige linkse bronnen. Zelf weet u zonder pc niets, behalve hoe over de rand wateren en naplasjes binnenbroeks?

   1. Max Aue

    “behalve hoe over de rand wateren en naplasjes binnenbroeks?”

    Ik geloof dat we hier met een ervaringsdeskundige te maken hebben.

    Werkt de prostaat niet lekker mee, beste kerel?

    1. coenzoon

     ben je weer op inhoud klaar max anus , trieste zuigtról !

  4. AS210854

   Echte deskundige, we weten wat dat ons gebracht heeft. 🤮🤮🤮🤮🤮

   1. coenzoon

    DE DESKUNDIGEN hebben helemaal niets gebracht behalve horrorverhalen waar geen 1 % van uitgekomen is.

    verder bestaat het geheel uit,

    * een politieke beslissing voor het dragen van een mondkapje
    * een politieke beslissing om de horeca te sluiten
    * een politieke beslissing voor 1,5 meter in plaats van 1
    * een politieke beslissing om ouderen op te hokken
    * een politieke beslissing tegen handen schudden
    * een politieke beslissing voor een lock down
    * een politieke beslissing om de door te tellen

    In het hele dossier is er geen enkele beslissing te vinden gestoeld op medische feiten. Allemaal natte vingerwerk op gevoel om het vooral zo ernstig mogelijk te maken en de “nieuwe normaal” erin te duwen!

    oja , de politiek heeft nu besloten dat we naar een continu testen maatschappij moeten. Nut & noodzaak heeft men niet immers je kan corona drager zijn en negatief testen zoals we inmiddels weten.

    De deskundigen zouden dus vervolgd moeten worden voor kwakzalverij.

 10. ikweetwatikwil

  Fleur heeft gelijk. Heb buiten nog nooit een mondkapje gedragen. Sinds het een verplichting is bij grootgrutters , moet het wel in die winkels. Daarvoor droeg ik geen mondkapje.
  Dat mensen mondkapjes dragen uit angst voor “corona” moeten ze zelf weten. Die zijn straks ook nergens meer tegen bestand.
  Met een beetje zelf discipline kom je een heel eind. Ik sta verbaast wat mensen zich allemaal laten aanleunen. Angst en nog eens angst.

  1. Max Aue

   Ik ben benieuwd hoeveel angst ikweetwatikwil aan zal kunnen als hij happend naar adem op de IC ligt.

   Mogelijk denkt hij dat hem dit nooit zal overkomen en loopt hij stoer rond zonder mondkapje.

   1. coenzoon

    mondkapjes max anus ?

    dit zegt het rivm
    h**ps://www.youtube.com/watch?v=mndegsjVxtc

    onzinnig dus , een politieke beslissing geen medische dus.

   2. ikweetwatikwil

    Max Aue. Wat is er voor stoers aan om zonder mondkapje te lopen. Dat is normaal hoor. Of ben je dat al vergeten.
    Maar ik zie het al, je bent ook van dat angstige. Wat een leven.

  2. Niet L niet R

   Perfect weergegeven!!!!!!

 11. sonny

  In je eigen auto, met je eigen familie en je eigen mondkapje naar Keukenhof, oei, oei, wat link!

  1. right

   Sonny@
   “Eigen auto?”
   Ha, wat denk je van het fijnstof en de co2 uitstoot!
   Het keurslijf gaat wel erg lijken op een dwangbuis !

 12. Pauline Kummer

  Ik vind Fleur een beetje stug, ik heb niets met haar. Dus wat haar miauwt valt al bij mij al gauw verkeerd.

  1. coenzoon

   Ik vind Pauline Kummer een beetje stug, ik heb niets met haar. Dus wat haar miauwt valt al bij mij al gauw verkeerd.

  2. usb3.0

   Klopt dat paulientje niets met haar heeft want Fleur heeft een rechte rug en daar houdt paulientje niet zo van

   1. Vanduinen

    Fleur zegt alleen maar wat zeggen wat ze mag of opgedragen krijgt. Je denkt toch niet dat Geert dat toestaat. Met Dion Graus heeft hij al moeite genoeg.

    1. coenzoon

     kennelijk ben je goed op de hoogte of braak je enkel linkse verbale diarree

     Agema heeft nog geen debat ongemoeid gelaten om de slopers van onze zorg ter verantwoording te roepen.

    2. Vanduinen

      

     De zorg
     De PVV beloofde dat de zorg beter en betaalbaar zou worden en ouderen meer rechten en voorzieningen zouden krijgen.

     In werkelijkheid stemde de fractie in de Tweede Kamer

     voor hogere eigen bijdragenvoor bezuiniging op het persoonsgebonden budgetvoor bezuinigingen op de begeleiding van ouderen in de dagopvang met een IQ boven de 70

     De PVV zegt tegen de marktwerking in de zorg te zijn, maar stemde

     voor particuliere investeringen in ziekenhuizenvoor winstuitkeringen in ziekenhuizenvoor betaalde voorrangszorg via SOS-artsentegen een meer inkomensafhankelijke premietegen maatregelen om wachtlijsten in de jeugdzorg te verminderentegen het in stand houden van het wettelijk recht op jeugdzorgtegen een passende indicatiestelling voor AWBZ-verzekerden, waardoor meervoudig gehandicapten en mensen met een intensieve zorgvraag nu geen gebruik kunnen maken van een pgb.

     Bellefleur kakelt zo maar wat.

     1. coenzoon

      Krijg altijd medelijden met adepten die selectief winkelen in teksten. Gelukkig kan iedereen de stemmingen lezen en beoordelen na aanleiding van de volledige inhoud! Onzinnig delen eruit lichten om een statement te maken is lbo niveautje

 13. Niet L niet R

  Als die gesjeesde schoolmeester nu eindelijk eens consequent na komt wat hij steeds heeft beloofd!Helaas heb ik geen enkel vertrouwen meer in hem!
  Ben bang, dat hij ons in een half Vrijland in gaat rommelen!

 14. STOP FVD

  Speciaal voor coenzoon of hoe die ook heet, er voor de rest dat denkt dat corona maar een mal griepje is :

  h**ps://nos.nl/artikel/2376247-al-een-jaar-niks-ruiken-en-proeven-door-corona-ik-eet-alleen-omdat-het-moet.html

  1. Branzino

   @STOP FVD
   Corona-critici zijn niet te overtuigen met feiten. Ze hebben hun wereldje heel klein gemaakt en vooral heel eenvoudig, zodat er maar één waarheid, de hunne, geldig is. Hoe meer feiten hun ongelijk aantonen, hoe meer verdacht de brengers van die feiten zijn. Ze ontkennen immers de vaststaande werkelijkheid van die corona-critici.
   Hetzelfde geldt overigens voor de klimaat- en EU-critici.

   1. J. Punt

    Nou, kijk eens op JOOP. Daar lees je pas commentaren met dichtgelaste linkse oogkleppen. GGZ zal het druk krijgen als die gasten gediagnostiseerd zijn door een suf links hulpverlenertje op rijkssubsidie basis.

  2. J. Punt

   Tuurlijk weer de NOS. Dikken alles in opdracht aan en verzinnen er nog wat onzin bij. Ligt er zo dik bovenop. Als de NOS roept ‘het gaat vriezen!!’ dan is het tijd om zonnebrand creme te smeren en koude flessen water in de koelkast. Liegen net zo hard als …. jullie held.

   1. J. Punt

    Dus, pak je “goede vriend” in je hand en samen lekker met je uitgeprocedeerde vrienden huppelen langs de stilgezette (want het waait!) en/of defecte windmolentjes en dode veld dieren kijken bij die chinese meuk zonneweides. Scoor je punten mee, zeker met een mondkapje en gelaatscherm voor in de buitenlucht. Overal te koop via de vrije jongens’

   2. STOP FVD

    Wat ben jij een droeftoeter. NOS legt het er dik bovenop, welk complotje zit daarachter dan. Nee, lekker alles hier op DDS voor waarheid aannemen, daar schiet je lekker wat mee op. Wappie! Je bent duidelijk verloren, sneu hoor.

  3. september

   Er zijn er ,die blijven beweren dat het maar een griepje is. Die zijn toch niet te overtuigen. Dus daar kunnen we maar beter mee ophouden. Zinloos.

 15. Duckday

  Hadden we zulke mensen nog meer in het kabinet dit is echt een TOPPER van de PVV.
  Geef deze partij nu eens de kans en sluit ze niet uit om eigen gewin.
  Laat ze nu eens het waar maken wat zij weer geven.

  Dus stem PVV of FvD

  1. Vanduinen

   De PVV wil zelf niet, dan moet Geert de nieuwe MP worden en daar heeft hij geen trek in. Dus hij prijst zich uit de markt.

   1. usb3.0

    Nee hoor vendjunen jij liegt dat heeft Geert niet gezegd, Geert wil zeker maar alleen met een absolute meerderheid..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.