‘Dus mijn boodschap aan jullie is: sta op voor je principes, recht je rug, en doe nooit een stap terug’

Ron DeSantis is gouverneur van Florida. De Republikein is in die hoedanigheid razendsnel één van de leidende Republikeinen in Amerika aan het worden. De reden? Hij is niet bang om linkse heilige huisjes omver te schoppen. Hij heeft totaal geen tijd voor welke linkse hobby’s dan ook – van klimaat tot woke tot corona.

Deze Ron DeSantis heeft nu een belangrijke boodschap voor ándere Republikeinen, en natuurlijk voor alle conservatieven en échte liberalen overal ter wereld, inclusief in Nederland. “Sta op voor je principes, houd je rug recht, en doe nooit een stap terug,” aldus DeSantis.

DeSantis wordt door veel mensen gezien als de natuurlijke opvolger van Donald Trump.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.