Filmpje! Héle weg-met-ons establishment weigert debat over Marokkaanse illegaleninvasie in Spanje

Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren wil graag een debat in de Tweede Kamer over de ongekende invasie in Spanje door illegalen uit Marokko. Er moet, zei hij, alles aan gedaan worden om te voorkomen dat deze jongemannen naar Nederland afreizen. Maar wat wekt de verbazing? Alleen de kleine rechtse partijen zijn voor zo’n debat. Het héle partijkartel wil er niets aan doen. 

Het is ongekend wat er momenteel in Spanje gebeurt. Er vindt daar een ware invasie plaats door jonge Marokkaanse nepvluchtelingen. Ze komen in enorme aantallen het strand op. En dat is allemaal mogelijk gemaakt door de Marokkaanse overheid die wraak neemt voor een diplomatisch conflict. Het is zo erg, dat Spanje nu zelfs het leger inzet om de stroom van jonge conquistadores (vergeef me de term) tegen te houden.

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren maakt zich ernstig zorgen over die situatie. Natuurlijk is het al erg dat het in Spanje gebeurt, maar een blinde kan nog zien aankomen dat die jongeren vervolgens doorreizen naar Noordwest-Europa waar het veel fijner leven is – financieel in ieder geval. Ze zullen dus ook naar Nederland komen.

Van Meijeren wil dat voorkomen. Daarom wil hij een debat met de minister van Veiligheid en Justitie om duidelijk te maken dat a) de Kamer wil voorkomen dat deze mensen naar ons komen en b) dat er een plan moet komen om daar inderdaad zorg voor te dragen.

Ongelooflijk genoeg voor een parlement dat hoegenaamd de belangen van het Nederlandse volk moet dienen waren alleen de kleinere rechtse partijen voor dit idee. Het hele partijkartel stemde tegen. Dat de woke-linkse partijen dat ook deden, soit. Maar zelfs de VVD wil het er niet over hebben.

Uiteindelijk was er steun voor het voorstel van: PVV, JA21, SGP. De ChristenUnie wilde geen debat, maar wel “een brief.” Alle andere partijen vinden het helemaal prima wat er gebeurt, en gaven aan dat er wel een keer over gesproken kan worden “in een commissie.” Maar dat is lachwekkend: er staan nog lang geen commissievergaderingen gepland over deze materie. Dat kan dus in theorie wel, maar in de praktijk niet. En ze weten dat natuurlijk allemaal.

Het is tekenend voor de stand van de politiek in Nederland anno 2021. 28 zetels van de 150 bekommeren zich om de soevereiniteit van ons land, maar de andere 122 zal het een rotzorg zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Jack Flash

  Geen steun.
  Het zou de omvolking kunnen schaden.

  1. usb3.0

   Precies

  2. Edjan

   “Omvolking” is een no-no-woord. In Frankrijk hebben ze er een schrijver voor in de bak gestopt. “Er is geen omvolking” zegt onze overheid (die nooit liegt). In feite zijn er in Europa al tegen de 15% mohammedanen die over 45 jaar in de meerderheid zullen zijn. “Dat is niet waar!” roept onze overheid (die nooit liegt).

   Het feit is, dat de top van de politiek en de financiële wereld en de internationale industrie het wel prima vinden, die omvolking. Ze vinden het wel best, een volk dat ontworteld is en geen identiteit meer heeft. Lekker makkelijk te manipuleren en tegen elkaar uit te spelen.

   De nieuwe slaven in de intensieve menshouderij.

 2. Edjan

  Spanje geeft medische hulp aan een kopstuk van Polisario. Een opstandelingenbeweging die een stuk van de Sahara wil. Daar is Marokko kwaad over en dus laten ze voor straf duizenden “vluchtelingen” door. De boodschap is, dat ze dat elke dag kunnen doen. Turkije kan dat ook elke dag doen als de EU niet braaf genoeg is. En Libië ook.
  Landen als Spanje, Italië en Griekenland mogen al die vluchtelingen dan opvangen in kampen. De verdeling over Europa is maar zeer mondjesmaat. Als Spanje, Italië en Griekenland hun “vluchtelingen” over de grens naar Europa laten gaan, krijgen ze op hun donder van de EU.
  De oplossing zou zijn om een echte grensbewaking in te stellen en alleen maar echte vluchtelingen (ca 7%) door te laten. Maar daar is onvoldoende politiek draagvlak voor. Partijen als D66 en GL zouden ze het liefst allemaal ophalen met vliegtuigen vanuit het land waaruit ze vertrekken, en hier meteen een huis en een uitkering geven.

 3. Eppo123

  Links maakt alles kapot van ons lief is.

 4. rutte leugenaar

  1 EU , we krijgen ze gewoon bovenop die andere 700 wekelijkse leegvreters !

  U had onlangs het verschil kunnen maken maar heeft het niet gedaan. Veel plezier met de nieuwe stroom illegalen !

  1. Edjan

   Juist, ze hebben D66 nog groter gemaakt. Hoe achterlijk kun je zijn?

 5. Ad Fundum

  Uiteindelijk zullen we allen wereldburgers worden en is het afgelopen met ons mytisch volkje, taboes doorbreken heet dat.

  1. CZ

   “ons mythisch volkje”

   Landverraders is alle soorten!

  2. Edjan

   Ad Fundum. WeredBURGERS? WereldSLAVEN zult u bedoelen.

 6. Adriaen van Bergen

  Het zou hier over de Rwanda optie, zoals in Denemarken, moeten gaan.
  Die Spanjaarden redden zich daar wel en anders moeten we ze steunen.

 7. Patt

  Ze kunnen toch hier wonen? We hebben huizen zat. Nederlanders moeten dan nog maar even wachten.

 8. Monty

  ”Er moet, zei hij, alles aan gedaan worden om te voorkomen dat deze jongemannen naar Nederland afreizen.”

  Dan moet Baudet er toe oproepen dat we militaire steun gaan bieden en onze grenzen vanaf morgen hermetisch gaan sluiten.

  Anders blijft het alleen bij debatteren.
  Er moet ook nog een kabinet geformeerd worden.

 9. Vrijedenkert

  Marokko is een veilig land dus alle migranten uit Marokko maar ook alle vluchtelingen die via Marokko Spanje of Europa zijn binnengekomen kunnen per direct weer uitgezet worden naar Marokko!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.