LOL! De NPO grijpt nu al in! De Bluffer van PowNed verhuist naar later tijdstip vanwege slechte kijkcijfers

Slecht nieuws voor Rutger Castricum van PowNed. De NPO heeft besloten zijn belachelijke show De Bluffer later uit te zenden. Dit omdat de kijkcijfers bepaald niet je van het waren.

Eerder deze week schreven wij al over de enorm slechte kijkcijfers van het PowNed-programma De Bluffer. Niet zo gek natuurlijk, want in plaats van dat het over iets interessants gaat, wat de NPO toch geacht wordt te doen, is het een spelshow. En dan ook nog eens een spelshow met een belachelijk format.

Nou, die kijkcijfers zijn bij de NPO ook hard binnen gekomen. Zo hard, dat nu besloten is om het programma voortaan om 23:50 uur uit te zenden in plaats van om 21:30 uur. Met andere woorden, het is verschoven van een heel mooi tijdstip naar een moment waarop bijna niemand nog wakker is. Jan de Nachtbewaker is nog wakker, maar de rest slaapt dan natuurlijk al enige tijd.

De Bluffer kan op dat tijdstip dus niet zoveel kwaad doen. De cijfers om 23:50 kunnen eigenlijk niet slechter – of mínder – worden. Je kunt een show wijden aan het volgen van een slang die in zijn eentje door een dorre woestijn glijdt… en nog steeds houd je dezelfde cijfers over als je op dat tijdstip wél iets leuks uitzendt.

Wat een enorme afgang voor Rutger Castricum én voor het zogenaamd vernieuwende PowNed, zeg. En die omroep heeft het al zo zwaar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. 56RdK

  Is dat na of voor het voor de NPO onbevallige programma ‘Opsporing verzocht’?

  1. rutte leugenaar

   Opsporing verzocht ? Ook altijd hetzelfde , licht getint noord Afrikaans uiterlijk met een hoody en sneakers !

   1. Mireille

    Dit valt meer in de smaak dan blank getint, slecht gebit, petje achterstevoren en op Forestsniper leger kistjes die tegen Corona demonstreren.

    1. rutte leugenaar

     Kennelijk kijk jij een andere opsporing verzocht. Ik heb geen actieve herinnering aan zo een signalement.

 2. STOP FVD

  Mooi, zijn we daar ook weer vanaf, nu maar hopen dat ook ON geen reet te zoeken heeft op het publieke net.

 3. Mireille

  Demonstratie in den Bosch bijvoorbeeld. De politie liet foto’s zien van de ergste relschoppers. Grote schade voor winkeliers en besmettings risico’s. Geweld tegen de politie ect. Schade aan publieke eigendommen. Oprecht er voor zorgen dat de Corona aanpak wordt vertraagd waardoor de achterstand in andere operaties niet slinkt.

  1. rutte leugenaar

   U bedoelt die Marokkaantjes en ander kansloos allochtoon reltuig wat plunderend door de straten trok. Tussen een groep kakkerlakken loopt een buitenstaander en de huistrut focused zich op de buitenstaander ! Trieste stemmingmakerij, de beelden waar de knokploegen van rutte inhakken op vreedzame bijeenkomsten moeten we maar gedogen . Onder de noemer van volksgezondheid mogen ze de burger invalide slaan met de wapenstok.

   De huistrut raakt steeds verder van het padje en is vol geïndoctrineerd met de corona waanzin. Best zielig als je met zulke angsten moet leven. De pandemie met 0,04 % mortaliteit over 18 maanden blijkt niets anders dan een hoax. Nu de rekening van de nevenschade even opmaken en eens bezien of het optreden van het nieuwe bruin, pinokkio en Hugo Goebbels proportioneel is.

   1. Brenda Welsh

    Baudet zal het met u eens zijn, alleen het taalgebruik zal anders zijn. Het is allemaal een hoax, al die griepdoden. Een mythe.

    1. CZ

     Aldus taalnazi en aartsleugenaar Max Brenda Van Velenamen.

    2. rutte leugenaar

     De griepdoden zijn een feit domme roeptoeter. Een mortaliteit van 0,04% . Idioten proberen het te verkopen als een pandemie. Daar komt de hoax om de hoek tröllemans. Begin je het te begrijpen ? De voorspelde mortaliteit van 4,5% is een hoax domme tröl

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.