Slechts 12 maanden cel voor tiener ‘pedojagers’ na fatale mishandeling 73-jarige man

De rechtbank in Arnhem heeft slechts 12 maanden celstraf en jeugd-tbs opgelegd aan tieners die vorig jaar een 73-jarige man zó zwaar hebben mishandeld, dat hij overleed. Dat meldt RTL Nieuws.

De groep minderjarigen (tussen de 15 en 18 jaar oud) komt er met een zachte straf vanaf. De oudste twee ‘pedojagers’ hebben de hoogste straf gekregen. Opvallend is dat één van de knaapjes net een half jaar 18 was toen de dodelijke mishandeling plaatsvond en dat de rechtbank er om die reden voor koos om jeugddetentie toe te passen. De rest van de verdachten heeft alleen een voorwaardelijke celstraf gekregen.

De rechtbank in Arnhem bereikt hiermee echt het toppunt van slap straffen. Deze knaapjes voerden namelijk zeker tien ‘pedojachten’ uit en hebben uiteindelijk iemand doodgetrapt. Iemand die actief door deze tieners met een seksafspraak werd gelokt, en herhaaldelijk aangaf dat hij de jongen waarmee zij wilden dat hij af zou spreken te jong vond. Ook is uit onderzoek niet gebleken dat deze man eerder zulk soort afspraken had gemaakt.

Het lijkt er dus sterk op dat ze maar wat graag wilden dat de man wél een ‘pedo’ zou zijn, zodat ze lekker voor eigen rechter konden gaan spelen. Kortom: het lijkt er nou niet op dat deze knaapjes van hun fouten zullen gaan leren, alleen omdat ze een voorwaardelijke straf (van minder dan een jaar) boven het hoofd hangt.

De rechtbank lijkt echt heel hard zijn best te doen om deze jongens de hand boven het hoofd te houden. Er is namelijk “niet bewezen dat de jongens de man wilden doden”. De rechter zei echter wel: “Er is voor eigen rechter gespeeld, en dat neemt de rechtbank hen zeer kwalijk. De verdachten hebben iemand uitgelokt, zelf besloten dat diegene daarmee een pedo is, de straf bepaald en de straf ook zelf uitgevoerd.”

De man is overleden aan een aneurisma, die werd veroorzaakt door hun brute geweld. Hoe krijg je het voor elkaar om daar maar een paar maanden (voorwaardelijke) celstraf voor te geven? Kom nou toch…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Chee

  Mannen die op kinderen jagen, verliezen in sociale zin al hun rechten en heb ook geen medelijden met deze man.
  Vind het ook terecht dat er word gemeld als zon viespeuk in een buurt komt wonen, zodat ouders hun kinderen kunnen beschermen tegen deze psychisch gestoorde en afwijkende viespeuken.

  1. Chee

   Er moet.meer begrip komen voor slachtoffers van dit soort vieze smeerpijpen.
   Meestal komen ze er vanaf met veel te lichte straffen van een paar maanden tot hoogstens een paar jaar
   De slachtoffers en hun geliefden zijn voor het leven getekend.

 2. Mark Auel

  Er worden zoveel veel te lichte straffen uitgedeeld, dus met deze straf kan ik zeker vrede hebben, het was maar een kleuterneuker zullen we maar zeggen.

  1. Chee

   @mark klopt niemand die hem mist, komop laten we eerlijk zijn als het je broer of oom of neef is en je hebt kennis van zijn voorkeur, dan wil je niks meer zo’n smeerpijp te maken hebben

  2. Beukman

   Als die man een kleuterneuker was dan ben jij er ook een, Auwel.
   Begrijpelijk dat je naar Hongarije bent gevlucht.

   1. Mark Auel

    Als jij dit denkt ben je ook een kleuterneuker Wardy, vandaar dat je ook van Amsterdam naar Heukelom bent verhuisd.

    1. Beukman

     De Heukelummer pedоjagers zijn mij wat te oud, Auwel. Hoe is de situatie in Hongarije?

     1. Mark Auel

      Prima Beukman, dank voor de belangstelling, een weldaad zonder moslims en Afrikaanse boomklimmers in mijn omgeving, ik geniet er dagelijks van.

     2. Beukman

      Goed om te horen Mark. Ik denk overigens dat het mes aan twee kanten snijdt.

     3. Mark Auel

      Dat zou je aan je boezemvriend alhier moeten vragen Beukman, die weet nogal het een en ander van snijden, al dan niet als kunst of zoiets als een slager-kok Ding…..

      😀

     4. Max Aue

      De fascist en antisemiet Orban doet alles wat mogelijk is om vluchtelingen te weren en het land Arisch blank te houden.
      De hoger opgeleiden en jongeren ontvluchten massaal het land en oudere mannen met racistische opvattingen uit andere landen strijken er neer. De huizen zijn spotgoedkoop en men verheugt zich over de vergrijsde en nagenoeg zuiver blanke bevolking.

     5. Mark Auel

      Ja het is hard zoeken naar een nagenoeg zuiver blanke bevolking zonder moslims in de wereld, maar Orban zijn Hongarije biedt dit toch mooi maar, bovendien is de wijn er prima te drinken, de vrouwen mooi, een landklimaat, dus niet van dat pokke weer als in laten we zeggen Den Haag 😀 en de benzine kost net iets over èèn €, kortom enkel voordelen voor de iets slimmere Nederlander…:D

     6. Max Aue

      De wijnen in Hongarije zijn ook goedkoop, dus je kunt daar voor een prikkie dronken worden van slechte wijn.

      😂

    2. M.Dikker

     Iedereen mag nationalistisch zijn behálve blanke autochtonen natuurlijk. Wat is er mis met blanken?

  3. Wally

   T is een straf, dat wel. Maar deze persoon zal er niets van leren.

 3. Gebande_3

  Het waren Friese blokkeer-p*dojagers, welke Corona ontkenden.
  Maakt dat iets uit in de beeldvorming op DDS?

  1. Chee

   @gebande kan niet anders dan zijn eigen beperkte beeldvorming hier op dds poneren zo triest als hij is.

  2. Max Aue

   De kans is groot dat ze laagopgeleid en PVV-stemmers zijn. Domme blanke kereltjes.

   1. Beukman

    Ik heb begrepen dat de daders knullen uit de betere kringen zijn. HAVO- of VWO-klantjes.

    1. rutte leugenaar

     met bekakte decadente ouders , het soort bukhol en max anus

     1. Beukman

      Vrienden van jou?

     2. rutte leugenaar

      kan toch niet domme bukhol , ik heb toch geen vrienden volgens jou bukhol. Je gewauwel is weer van het simpelste soort domme tról

     3. Beukman

      Ik was ook verbaasd. Of zijn die Bukhol en die Anus (wat een namen trouwens) soms je reclasseringsambtenaren?

     4. rutte leugenaar

      je gokt weer verkeerd bukhol , niet zo een topdag tról,

     5. Beukman

      Goed, we houden het dan maar op je reclasseringsambtenaren. Beetje gedragen dus, want je zit weer vast voor je het weet.

     6. Chee

      @rutte gezien het taalgebruik van deze 2 drolnicks, is de kans geheel 0 dat ze kinderen hebben, en laten we dat ook maar zo houden want dit genetisch afval kan de gewone mens missen als kiespijn.

   2. rutte leugenaar

    ik verwacht eerder marokkaantjes die hun geweld niet meer los kunnen laten op ouderen aan de pinautomaat door de promotie van pin betalen en het uitbannen van contant betalen.

    Als je je dan verveelt zoek je een andere reden om ouderen in elkaar te trappen

 4. Max Aue

  Het blijft merkwaardig dat hier mensen zonder enige kennis van het dossier, de omstandigheden en het besprokene in de rechtszaal denken stellige uitspraken te kunnen doen over de strafmaat in het vonnis.

  1. Mark Auel

   Ach Max, jij zou voor die meneer met de bloksnor destijds nog hebben gepleit voor een forse taakstraf. je bent nu eenmaal een naar pis riekend watje.

   1. Chee

    @mark, wel naar kinder pis bedoelt u wellicht.
    Want iedereen die hier al een poosje is weet waar de voorkeur van onze smeerkees ligt.

   2. Max Aue

    Het is een beetje een anachronistisch gedachte-experiment, beste Mark, maar ik zou, als Hítler de rechtbank had gehaald, met grote moeite, waarschijnlijk toch voor een levenslange gevangenisstraf hebben gepleit.

    1. Mark Auel

     Dat bedoel ik, ben je dan een zwakzinnig naar pis stinkend watje of niet om zo’n varken niet de doodstraf te gunnen, speelt je antisemitisme hier soms enigszins mee?

     1. Max Aue

      Nee, ik ben principieel tegen de doodstraf en als ik daarin consequent wil zijn moet dat ook gelden voor moordzuchtige varkens als Adolf Hítler.

     2. Mark Auel

      Het is maar goed dat mensen met jouw zieke gedachtegang niet de dienst uitmaakten vlak na de Tweede Wereldoorlog, al ben ik van mening dat ‘bijltjesdag’ wel wat meer voortvarend aangepakt had mogen worden vlak na de bevrijding, dan hadden we nu ook van jou geen last gehad, als je begrijpt wat ik bedoel……

     3. Max Aue

      Nee, dat begrijp ik niet Mark.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.