Agressieve coronawappies vallen BBC-journalist aan: ‘Verrader!’

Corona-complotdenkers hebben gisteren in Londen de BBC-journalist Nick Watt aangevallen, terwijl de man op weg was naar zijn werk. De anti-lockdowndemonstranten scholden Watt uit voor “verrader,” bedreigden hem op slechts enkele centimeters afstand en duwden hem over de stoep heen. Watt zette het uiteindelijk op een lopen en wist aan de complotdenkers te ontkomen door over een hek te springen.

Beelden van het incident gaan viraal op Twitter. Journalisten spreken hun afschuw uit over het incident, waarbij eens te meer duidelijk wordt dat de persvrijheid onder vuur ligt dankzij tegenstanders van coronamaatregelen.

Ook Nederlandse journalisten spreken zich uit. “Afgrijselijk,” aldus de VK-correspondent Tim de Wit (NOS). Zijn collega Henrik-Willem Hofs voegt daar aan toe: “Vrij bezopen dit.”

De media-vijandige sfeer is geen uniek Brits fenomeen. In Nederland tonen tegenstanders van het coronabeleid over het algemeen weinig respect voor de pers. Ze lopen rond met “NOS = fake news”-stickers, of noemen journalisten “tuig van de richel.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. StemPzeweg

  Dit toont aan dat de wappies eigenlijk fascisten zijn

  1. usb3.0

   Nee druiloor, het toont aan dat mensen niet beperkt willen worden in hun vrijheden die opgelegd worden door met name de elite, zie hoe “wij” ons moeten gedragen en kijk eens hoe de elite zich gedraagt, mondkapjes voor de bühne voor de rest! die worden echt niet 10 x per week getest hoor…

 2. observer

  Wie de bal kaatst, kan de bal verwachten

 3. usb3.0

  Mensen die vechten voor hun recht worden weggezet als “wappie” vecht je niet voor je recht ben je een mens die in de buitenlucht een mondkapje draagt, mondkapjeswappies zijn een verschrikking in deze wereld, anderhalvemeterwappies ook, laat staan wat coronafetisjitischewappies eigenlijk zijn, dit zijn hypergonderige imbecielen..

  1. EmiIe Takma

   Ik draag zelfs thuis een mondkapje. Niet dat ik ooit bezoek krijg, afgezien van de bezorger van picknick drie keer per week.
   Ik ben, gezien mijn hoge leeftijd, gewoon bang voor corona.

   1. Emile Takma

    Het dragen van een mondkapje thuis is niet nodig, ook niet als je van hoge leeftijd bent.

    1. usb3.0

     Het dragen van een mondkapje is een gestoorde schijnveiligheid dus niet nodig ook niet volgens artikel 11

 4. arnoud

  waarom toch steeds ons weg zetten als complotdenkers, het is toch al dik bewezen, dat wij als zogenaamd complotdenkers volledig gelijk hebben gekregen op alle fronten, de mondkapjes de 1,5 meter afstand en de vaccinatie`s dat, dat allemaal achterhaald is, en de media roept het over zich zelf af, omdat juist zij ! fake news verspreiden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.