Screen Shot 2020 01 29 at 235028

D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma loopt zonnesteek op bij vaccinatie: 'Leve de route aanwijzers en boekjestempelaars!'

Geen categoriejun 09 2021, 12:00
Als je wilt weten hoe enorm mensen aan het doordraaien zijn wat het nieuwe coronavirus betreft, en zelfs inzake de coronavaccins, hoef je alleen maar even te lezen wat D66-Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma nu op Twitter heeft gegooid. Want deze man is overduidelijk helemaal doorgeslagen. Van het padje. Om niet te zeggen, knettergek.
Er zijn mensen die blij zijn als ze ingeënt worden tegen het coronavirus dat uit China is gekomen en daar mogelijk in een lab ontwikkeld is. Ja, ik gooi dat er maar even in hier, want we moeten daar hardop over spreken, anders komen die Chinezen er misschien nog mee weg ook.
Afijn, die mensen kunnen af en toe heel overdreven blij reageren. Dat je angst hebt voor het virus oké, dat is te begrijpen. Of dat je opgelucht bent als je denkt dat een inenting betekent dat je binnenkort weer meer kan doen, ja, dat is ook wel te bevatten. Maar dat je vervolgens als Kamerlid zijnde deze tweet online zet? Dat is geschift. En dan druk ik me nog netjes uit ook.
https://twitter.com/swsjoerdsma/status/1402273341688397833
"Leve de wetenschappers,
"Leve de route aanwijzers,
"Leve de afspraak controleurs,
"Leve de prikkers,
"Leve de gele boekje stempelaars
"Gevaccineerd!" Aldus D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma.
Hoe. Krijg. Je. Het. Uit. Je. Vingers? Echt. Welk weldenkend mens denkt bij zichzelf: weet je wat ik even op Twitter ga zetten? Een tekst zoals ze die scandeerden in de tijd van Mao Zedong in China, of zoals ze nu nog steeds dagelijks doen in Noord-Korea als de Grote Kleine Leider langskomt.
Wie denkt zoiets nou, laat staan dat hij of zij het nog daadwerkelijk doet ook?
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Er is echt iets heel ernstigs mis met mensen zoals coronafeestvarken Sjoerd Sjoerdsma.
Volg ons ook op onze nieuwe Facebook-Pagina, die we hebben opgezet omdat daar veelvuldig om gevraagd werd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten