FVD woest! ‘Het illegitieme Europees Hof van Justitie bepaalt dat we nóg meer asielzoekers moeten binnenlaten’

Nederland kan minimaal honderden nieuwe asielprocessen verwachten. Niet door een schuld van het kabinet op zich, maar omdat het Europese Hof van Justitie een nieuwe uitspraak heeft gedaan die daar voor zorgt. Documenten die door Nederland namelijk standaard afgewezen werden als bewijs moeten tóch meegenomen worden in de procedure. Forum voor Democratie is woest.

Het Hof oordeelde vandaag dat Nederland voortaan moet kijken of bepaalde documenten echt zijn. Tot nu toe moest de asielzoeker dat zélf doen. Als die dat niet kon aantonen, jammer, dan werden de documenten niet meegenomen in het proces. Nu moet Nederland dat dus maar even doen. Aldus de Europese rechter, in plaats van onze eigen Néderlandse rechter. En wacht, het wordt nog erger. Want als de staat niet in staat is om de documenten te beoordelen dan moeten ze meegenomen worden in de overweging.

Door deze uitspraak kunnen ‘vluchtelingen’ die zijn afgewezen een nieuwe aanvraag indienen. Volgens de Volkskrant gaat het om minimaal honderden en misschien “zelfs wel duizenden” asielzoekers. Martijn van der Linden, woordvoerder van VluchtelingenWerk Nederland is dan ook verguld. “Bij ons ging het dak eraf toen de uitspraak binnenkwam,” aldus deze man die er zijn levenswerk dus van heeft gemaakt om zoveel mogelijk mensen uit culturen die niets met de onze hebben naar Nederland te halen.

Natuurlijk denkt een massa-immigratiekritische partj als Forum voor Democratie daar héél anders over. De partij heeft op Twitter keihard en woedend gereageerd op de uitspraak. Het Hof wordt door FVD “illegitiem” genoemd, en de partij benadrukt maar weer eens dat Nederland de massa-immigratie alleen kan stoppen door uit de verfoeide Europese Unie te stappen.

“Het illegitieme Europees Hof van Justitie bepaalt dat het Nederlandse opengrenzenbeleid nog niet genoeg asielzoekers verwelkomt,” aldus FVD. “Alleen als we de Europese Unie verlaten, kunnen we de massale, ontwrichtende immigratie écht inperken.”

Zo, die kan het Europees Hof van Justitie in haar pro-immigratie zak steken.

Volg ons ook op onze nieuwe Facebook-Pagina, die we hebben opgezet omdat daar veelvuldig om gevraagd werd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Emile Takma

  Het FvD is ook al WOEST!

  😂

  1. nexit nu aub

   NEXIT NU !

   genoeg is genoeg , minder , minder , minder islamitisch tuig dat onze sociale zorgstaat uitholt en de woningmarkt laat ontsporen

 2. AS210854

  Ach de BPM MAG OOK NIET VAN DE EU, LUISTEREN ZE NU OOK MAAR NIET. PROBLEEM VOOR EEN GEDEELTE OPGELOST.

 3. Heinzelmann

  Niets van aantrekken. Het is maar een klein achtergrond koortje . DDS maakt ons gauw bang

 4. NO8DO

  Zowel Rutte als Kaag hebben een excuus-audiëntie aangevraagd bij Baudet.
  Hopelijk komen beide ministers er met een foei gesprek van af.
  Voor hun politieke toekomst wordt echer gevreesd.

 5. DubbelZout

  Woeste rechts-extremisten, altijd grappig

 6. dumbfarmer

  och.. meenemen in de beoordeling, geen probleem toch? Je kunt alles meenemen in je beoordeling en dan besluiten er geen waarde aan te hechten. probleem opgelost.

  1. rafi

   Zo zie ik het ook. Dit dacht ik meteen ook al. Schijt hebben aan alles en iedereen.
   Maar eens met FvD: weg uit de E.U..

 7. Mistgabel

  De EU wilt gewoon zoveel mogelijk asielzoekers.
  Ze komen immers niet voor niets allemaal deze kant op.

  We hebben gewoon niks meer te zeggen.
  Ik zeg stoppen met die ondemocratische kut EU.

  1. Emile Takma

   wil

 8. leukeditter

  FVD is de enige met verstand… weg met die woestijnratten

  1. Vanduinen

   U bedoelt “oprottuh na je eige kankâhland”

   1. Harry Haller

    Waarom wil Vanduinen die gelukszoekers zo graag in Nederland houden en levenslang van een uitkering voorzien?

    Voor de draad met je argumenten VD.

    1. Vanduinen

     Hulp van landen van herkomst is nodig als een migrant niet meer over officiële reisdocumenten beschikt. Vaak is dat het geval als een migrant zelf zijn paspoort heeft vernietigd of kwijtgemaakt, om zo uitzetting te voorkomen. Dan moet het land van herkomst een vervangend reisdocument verzorgen. Bron: NOS.

 9. Edjan

  De eu heeft last van “nationalisten”: dit zijn mensen die in naties geloven, dwz. die zich verbonden voelen met de landen waarin ze leven. Deze mensen staan de omvorming van de eu naar een superstaat in de weg. Deze mensen moeten dus vervreemd worden van de landen waarin ze opgegroeid zijn.
  Dat gebeurt door op grote schaal mensen binnen te halen met een heel andere achtergrond, gewoontes en cultuur en die hoeven zich NIET aan te passen, integendeel: de oorspronkelijke bewoners moet hun gewoontes en cultuur bij het grofvuil zetten en de nieuwe bewoners gaan samenklitten in parallelle samenlevingen.

  Het gaat er daarbij niet om, om een betere samenleving te maken, het gaat erom een volgzame, onderworpen bevolking te maken zodat een stel megalomane linkse fl!kkers de baas kan spelen en een hoop geld kan binnenharken.

  1. Jack Flash

   Edjan@++++

 10. Antihedo

  Jemig, onze Micheal schrijft nogal wat stukjes op een dag. En dan te bedenken dat je voor een goed artikel toch wel wat tijd nodig hebt om research te doen. Hij moet meer dan 24 uur per dag werken om zijn werk goed te kunnen doen. Ik vind het knap maar begin wel te begrijpen waarom hij op sommige onderwerpen de plank volledig mis slaat en zeer slecht geïnformeerd is. Zolderkamergepruts.

  1. Emile Takma

   Ja, veel meer dan gebabbel uit de losse pols is het meestal niet.

   1. Antihedo

    En daar dan ook nog geld voor durven vragen met corona als excuus. Voor dit soort stukjes gaan ze echt de deur niet uit, dus corona heeft daar geen bal mee te maken.

   2. usb3.0

    domme jongen die tamil takestra

    1. Antihedo

     Als je niets te zeggen hebt, kun je beter je klep houden. Dit komt zo dom over.

 11. alla-af sn-akbar

  Het Europese hof zit daar zonder mandaat. Wij hebben samen met Frankrijk de Europese grondwet afgewezen in 2005. Dat dat hof maar gewoon zijn gang kan gaan is volslagen belachelijk en zou eigenlijk tot felle protesten moeten leiden. Maar Nederlanders protesteren niet. Nederland is een zooitje slappe bankhangers geworden.

  1. Ab Infinitum

   Het leeft wel comfortabel dat op de bank hangen moet ik zeggen. Ik spreek nu voor mijzelf. Alleen om Sinterklaas krijg je een paar man op de been. En dan zeg ik waa r gaat het over?

 12. Duckday

  Hoe sneller uit de EU en EURO des te beter. Wat heeft de EU nu voor voorspoed werkgelegenheid gebracht voor de NORMALE inwoner van dit land. Wat zijn we er op vooruit gegaan.Het hoogmoed Waanzin en belust op macht project de EU en EURo zorgt er alleen voor rijken worden rijker en het stort ons gewoon in een derde ***** ****.

 13. AidemediA

  Waarmee de eu zich zou moeten bezig houden is het ek voetbal te verbieden. Één europa, en toch de voormalige afzonderlijke landen (ieder met zijn eigen volkslied) tegen elkaar laten spelen, is niet te volgen. Als het nou europa tegen Engeland of Rusland is, dan zou het wel kloppen. De eu kan zichzelf beter afschaffen. Je krijgt er alleen maar “interne” heibel van. Beter uit de eu, dan dat er nog meer gelukzoekers, die niets maar dan ook niets bijdragen aan de welvaart, toe te laten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.