Geert Wilders (PVV) en Tunahan Kuzu (DENK) verenigen hun krachten: ‘Vaccineer geen gezonde kinderen!’

Wie had dit ooit gedacht? Niemand. Maar het is toch echt zo: het coronabeleid van het kabinet zorgt ervoor dat partijen die elkaar aartsvijand lijken te zijn tóch gaan samenwerken – voor het goede doel. Want de PVV én DENK doen sámen hun best om te voorkomen dat gezonde kinderen gevaccineerd worden tegen corona. Morgen stemt de Tweede Kamer over de motie hierover… van de hand van Tunahan Kuzu en, jawel, Geert Wilders.

Als je tegen iemand zei: in juni 2021 gaan Wilders en Kuzu even deels samen optrekken. Dan was je nog maar een paar maanden geleden voor gek verklaard. Maar nu is het eigenlijk volstrekt logisch dat het wél gebeurt. Want beide partijen verzetten zich al langer tegen de doorgedraaide aspecten van het toch al dictatoriale coronawanbeleid van het kabinet. En dus proberen ze nu als een goed functionerend tandem te voorkomen dat gezonde kinderen gevaccineerd gaan worden tegen het coronavirus.

Op Twitter deelt Wilders de motie die hij en Kuzu samen hebben opgesteld:

De inhoud is kort, maar krachtig. “De Kamer, gehoorde beraadslaging, verzoekt de regering, kinderen niet actief uit te nodigen voor de vrijwillige vaccinatie tegen corona, en gaat over tot de orde van de dag.” Vervolgens staat eronder: “Wilders, Kuzu.”

Forum voor Democratie laat bij monde van Thierry Baudet weten dat die partij de motie morgen “uiteraard” gaat steunen. Niet heel verrassend, want Baudet is al langer kritisch op Het Grote Vaccinatieproject zelf, en al helemaal op pogingen van het kabinet om kinderen ook klaar te stomen voor vaccinatie. Als iemand zo’n motie zou moeten steunen is hij het. En ja, hij doet dan dus ook.

Van harte.

PVV, DENK en FVD. Dat zijn 25 stemmen voor de motie. En daar zullen er ongetwijfeld nog een paar bijkomen. De kans dat SGP er ook voor stemt lijkt me groot. Heel groot. Dus dan kom je al op 28 voor stemmen uit. Dan is Groep Van Haga er nog, ook met drie zetels. 31.

De vraag is of er dan nog meer partijen zijn die tegen het kabinetsbeleid in durven te gaan. Mijn vrees is: neen, die zullen er niet zijn. De rest van de partijen zullen vrijwel zeker meestemmen met het kabinet, en dus tégen de motie stemmen. Vijf partijen voor… maar dat is in deze versplinterde tijden niet eens bijna afdoende voor een meerderheid.

En toch. Toch is dit een heel belangrijke en gezonde ontwikkeling; niet vanwege de uitslag, maar vanwege het simpele feit dat een aantal partijen bereid is om over hun schaduw te stappen, en samen te werken met partijen waar ze in het verleden liever bij uit de buurt bleven – een gevoel dat van beide kanten wederzijds was.

Dit is precies wat er moet gebeuren als we ervoor willen zorgen dat het coronabeleid in de herfst niet weer zo dictatoriaal en draconisch wordt als het was, én om er op termijn voor te zorgen dat die machtsgeile Mark Rutte ein-de-lijk verkast. Al is het naar ‘Europa.’ Daar zal hij ongetwijfeld ook veel schade kunnen doen, maar dan zijn wij nationaal in ieder geval even van hem af. Misschien dat hij dan ándere landen en volkeren lastig gaat vallen met zijn heel specifieke vorm van corruptie en leugenachtigheid.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Hup Wilders, hup Kuzu, hup Baudet en hup wie zich verder maar wil aansluiten bij deze coalitie! Het is nú tijd om onze krachten te bundelen en sámen een vuist te maken tegen Corrupte Rutte – en zijn clowneske knecht Hugo de Jonge, uiteraard.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Mistgabel

  Ouders moeten op gaan staan.
  Kinderen die er amper last van hebben vaccineren.

  De vaccinatie kan slechter uitpakken voor die kinderen dan corona.

  1. Antihedo

   “De vaccinatie kan slechter uitpakken voor die kinderen dan corona.” Het kan maar je weet het dus niet zeker. Het gaat overigens niet alleen over kinderen. Het gaat om het totale plaatje. Maar dat is voor sommige politici zelfs te moeilijk.

 2. usb3.0

  Vandaag sprak ik iemand die vorige week een fuckcinatie had laten zetten en die heeft er al een hele week ernstig last van, normale gezonde kerel hè..

  1. Rood

   @USB: Volgens Hugo is het volmaakt veilig dus dan ligt het vast aan de gezonde kerel zelf…

  2. Emile Takma

   Volgens Gerrit sterven er veel mensen aan de vaccinatie, veel meer dan aan corona, die zoals bekend, een hoax betreft.

   😎

   1. vlekkenoplosser

    klopt strónt vlé®k , 61% van de mensen die overlijden zijn recent gevaccineerd domme jongen

    Heeft uiteraard niets met de vaccinatie te maken ! 🙂

    1. Emile Takma

     😂

     1. vlekkenoplosser

      de strónt vlé®k staat weer schaakmat , uitgelúld , zielige decadente strónt vlé®k

      Robert W Malone, MD
      @RWMaloneMD
      What happens to confidence in public health and USG if ivermectin turns out to be safe and effective for COVID, and the genetic vaccines turn out to have signficant safety issues? This looks like a very plausible scenario from where I sit.
      12:07 AM · Jun 13, 2021

      ofwel

      “Wat gebeurt er met het vertrouwen in publieke gezondheidsorganisaties en de USG als blijkt dat ivermectin veilig en effectief is tegen covid en de genetische vaccins blijken significante veiligheidsproblemen tehebben? Dit ziet er uit als een zeer plausibel scenario vanuit mijn oogpunt.”

      Dit zegt de uitvinder van het mRNA vaccin zelf van de huidige situatie !

      Volgens de strónt vlé®k moet je je vasthouden aan specialisten en wetenscchappers. Zuyllen we de uitvinder van de huidige vaccins dan maar gloven als hij zzegt dat er cruciale fouten zijn gemaakt ! game set match

 3. usb3.0

  Tuurlijk moeten kinderen niet gevaccineerd worden waar slaat dit op, laat kinderen eerst maar eens op een normale manier hun weerstand opbouwen ipv ze injecteren met een experimenteel vaccin..

 4. Rood

  Hugo is vastberaden, de arrogantie voorbij. Hij waant zich metterdaad onschendbaar. Moeders waakt over uw kinderen!

 5. Marija

  Ik hoop dat wie daarover een mening heeft en ook kinderen, zich samenvoegt met Wilders/Kuzu en FVD. Alle ouders moeten hier tegen zijn, ook de ouders die mogen mee beslissen in deze k.utregering.
  Ik denk dat deze motie MOET worden aangenomen als het gezonde verstand nog werkt.

  1. Antihedo

   Misschien moeten ze eerst beginnen met de voordelen en nadelen tegen elkaar uit te zetten voor ze wat zeggen. Corona gaat niet alleen over kinderen. Het is een pandemie die iedereen aan gaat.

 6. hans-e-pans

  **
  In de Moslimwereld is het aantal mensen die volgens de gegevens door Corona/Cocid-19 zijn overleden veel hoger dan in de niet Moslimwereld.

  Dat schijnt te Komen omdat er in die kringen beweerd wordt dat de vaccinatie, met welk merk dan ook, niet Haram zou zijn.

  Misschien dat dat de reden is dat de Turks/Nederlandse Moslim Tunahan Kuzu opeens met Geert Wilders deze actie onderneemt, want in de Moslimwereld zijn kinderen bijzonder en speciaal de jongens.

 7. dumbfarmer

  kan de vvd dus ook niet meer bleren dat de PVV met niemand kan samenwerken, verantwoordelijkheid uit de weg gaan, en meer van dat soort aanteigingen.. ze bewijzen nu dus wel het tegendeel!
  Ik zie ze nou ook niet direct dan in een regering met DENK stappen, maar in ieder geval bewijzen ze wel dat wat vvd roept (alweer) niet klopt

 8. Jean des Sables

  CU gaat waarschijnlijk ook tegen vaccineren stemmen. Misschien PvdD. Maar dan is de koek echt op.
  Wat een stelletje kippen in de 2e kamer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.