Geert Wilders (PVV) veegt de vloer aan met klagende media: ‘Wel uitdelen, maar niet incasseren!’

Geert Wilders is helemaal klaar met de labiele hypocrieten die het perskorps vormen in Nederland. Want, stelt hij, deze zielige mannetjes, vrouwtjes en non-binaire wezens kunnen wel uitdelen, maar als ze zélf een keer moeten incasseren, nou dan is het land te klein en huilen ze tranen met tuiten. 

Toen naar buiten kwam dat er mogelijk weer seksueel getinte klachten waren gemeld bij de leiding van de Tweede Kamer over PVV-Kamerlid Dion Graus nam Geert Wilders meteen contact op met de man zelf, aldus Wilders voor de camera van Omroep ON!, én met de directeur van de fractie. Graus ontkende de aantijgingen, en de directeur gaf aan dat er de afgelopen jaren nul (0) klachten over de dierenobsessieveling zijn binnengekomen. Ook op die vraag luidde het antwoord ontkennend.

Daarom is Wilders tot de conclusie gekomen dat de media die dit verhaal brachten ronduit leugenachtig bezig zijn. Dat zei hij natuurlijk al eerder. Op Twitter noemde hij linkse fopjournalisten dan ook “tuig van de richel.” Nou klopt dat natuurlijk helemaal, maar die ‘journalisten’ zelf vonden dat toch niet heel plezant. Ze vielen hem aan, beschuldigden hem ervan dat hij de vrijheid wilde ondermijnen en de persvrijheid wilde afschaffen, en wat dies meer zij.

Nou, zegt Wilders, daar is hij totaal niet van onder de indruk. Want het is hem al langer opgevallen dat linkse journalisten zich op buitengewoon hypocriete wijze gedragen.

“De media in Nederland zijn vaak links georiënteerd, links-activistisch, hebben het niet zo over de waarheid. Ik heb inderdaad gezegd in een tweet dat het schorriemorrie of tuig van de richel is, uitzondering daargelaten. Maar je moest eens weten hoe vaak ze mij of collega’s van mij nazi’s, racisten, hebben getekend als kampbewaarders voor een concentratiekamp.”

Als dat gebeurt, ging Wilders verder, “hoor je ze niet. Dan zijn ze zeer content en vriendschappelijk tegen elkaar. Dus ze kunnen wel uitdelen, maar niet incasseren. En als ik een keer zeg wat ik van hen denk, dan is de wereld te klein. Ze stonden net met ongeveer 30 camera’s op mij te wachten, allemaal even enthousiast met een afkeer van wat ik zei, en weet u, de waarheid kan soms hard zijn. Is vervelend, maar ze moeten er maar aan wennen. Ik heb gesproken en gezegd wat ik vond.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Daar kan eigenlijk niets tegen in worden gebracht. De nepmedia die doorgaan voor mainstream media mogen dit dan ook lekker in hun zak steken. Ze zijn, zoals Wilders uitlegt, niet alleen leugenachtig, maar nog hypocriet ook. Misselijkmakend – maar heel goed dat Wilders gewoon hardop zegt wat hij van dit “tuig” vindt.

Volg ons ook op onze nieuwe Facebook-Pagina, die we hebben opgezet omdat daar veelvuldig om gevraagd werd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Emile Takma

  “Maar je moest eens weten hoe vaak ze mij of collega’s van mij nazi’s, racisten, hebben getekend als kampbewaarders voor een concentratiekamp.”

  Bij mijn weten is dat één keer gebeurd, door een cartoonist van het linkse Joop. Joop betreft zeker niet dé media. Geert liegt en misleidt weer.

  1. CZ

   Aldus de leugenaar en taalnazi Max Emile Van Velenamen.

  2. Marija

   Jij zou eens 15 jaar met beveiliging moeten leven.
   Pas dan kan je heel misschien eens iets over Wilders zeggen.
   U bent een naar mannetje.

  3. usb3.0

   tamil taakstraf is een dom jongetje

 2. Drostemannetje

  Geert heeft natuurlijk helemaal gelijk. De riooljournalisten zijn natuurlijk in hun wiek geschoten. Zeg het ze maar Geert, je hebt meer steun dan dat je denkt.

 3. roodkapjelusttaart

  Bliksemafleider Geert, nooit wat bereikt voor zijn kiezers, alleen maar alle energie weggetrokken van zijn aanhang en die zitten nu aan de afgrond.

 4. rafi

  Wilders c.s. wordt inderdaad al vele jaren vergeleken met de S.S., racisten, etc.. Dat leidt er logischerwijze toe, dat dat linkse journaille door Wilders terug uitgescholden wordt. Wie kaatst kan de bal verwachten. Puur ethisch en afgaande op hun rioolkledij IS het natuurlijk ook alsof ze zo uit het riool getrokken zijn. Net als Takma overigens, die zelfs Kaag c.s. nog zou verdedigen als die de Holocaust zou ontkennen op DDS.

 5. Gebande K0K

  Ooit schreef MvdG op dit blog:
  De media mogen alles schrijven inclusief leugens.
  Het is aan de lezers om dit te beoordelen, niet aan een rechter in een ivoren toren.

  Zou MvdG die mening nog steeds hebben?

  1. CZ

   Binnenkort de 6e variant?

 6. Mark Auel

  Het blijkt maar weer eens dat het NRC dit hele verhaal uit de duim heeft gezogen, en die twee ratten Kouwekakma en Bukman daar gretig aan mee doen.

  1. CZ

   Zeker, en natuurlijk gebande 6e editie.

  2. Emile Takma

   Natuurlijk Mark, allemaal niks van waar. Al die vrouwen liegen.

   Die verhalen over Sydney Smeets, ook allemaal niks van waar.

   1. CZ

    Aldus de leugenaar Emile Max Van Velenamen.

    1. Emile Takma

     CZ is een trouwe fan die altijd weer de moeite neemt om op mij te reageren. Inhoudelijk heeft hij niet veel te melden maar hij probeert toch dapper mee te doen op dit blog. En dat mag ook weleens gezegd worden.

     1. CZ

      Tot zover Emile Max Simon Van Velenamen.

   2. Robert75

    Of die vrouw(en) wel of niet liegt moet nog maar blijken toch? Als ze vind dat Graus iets strafbaars zou hebben gedaan moet ze aangifte doen zodat het strafrechtelijk onderzocht kan worden. Zolang ze dat niet doet is Graus nergens van verdacht, en zelfs nergens een verdachte van.

    In Nederland werkt het zo dat als je iets strafbaars zou hebben gedaan dat daar een aangifte tegen gedaan wordt. Vervolgens komt een rechter tot een uitspraak en volgen er pas consequenties.

    Het zou natuurlijk niet zo moeten zijn dat er consequenties volgen omdat een of ander activistisch links flutkrantje een artikel schrijft met verdachtmakingen over een bepaald persoon. Als dat realiteit zou worden krijg je hele enge situaties.

 7. Emile Takma

  Wilders stelt zich op het formele standpunt dat de rechter maar moet beslissen of er sprake is van strafbare feiten. Het is wel heel opvallend dat Wilders nu opeens zoveel vertrouwen heeft in het justitiële apparaat. Dat wordt volgens hem toch gedomineerd door ‘linkse D66-rechters’?

  Wilders belazert de boel, en dat is maar weer eens aangetoond.

  1. Mark Auel

   Er is helemaal niets aangetoond smerige str@ntbak die je bent, een vleeshaak door jouw en Bukman zijn strot is nog te humaan.

   1. Aborifa

    Takkie en Beukie zijn zo links dat ze rechts zijn. Maar dat rechtvaardigt niet de door u bedachte straf.

    1. Mark Auel

     Dat zeg ik, dat is nog te humaan….

     😀

     1. Aborifa

      U bent wreed maar ook een beetje geestig. Op de manier van Jules Deelder zaliger. Rotterdammer?

 8. Beukman

  Laten we toch vooral niet vergeten dat Wilders gesubsidieerd moslims criminaliseert en dat wat hen het liefst is onder zijn voeten vertrapt, en zich dan ook nog eens op kosten van de staat laat beveiligen tegen een kleine minderheid van hen die dit niet pikt.
  Het is allemaal contraproductief, het leidt nergens toe, en het kost bakken met geld.
  Het mag van mij, we leven per slot in een democratie, maar meneer zou zich best eens wat bescheidener mogen opstellen en daar hoort ook bij dat je netjes omgaat met de pers.

  1. usb3.0

   De islam en beukho*r

 9. Bes Tolen

  De schrijvende pers is in Nederland al begin tachtiger jaren aan banden gelegd met een zogenaamde gentlemen’s agreement. M.L. Snijders aan de ene kant, de pers en Terlouw voor de regering, de andere kant. In Amerika bestaat geen eigenlijke persvrijheid. Die is al sinds midden negentiende eeuw op initiatief van de paus in Rome zo georganiseerd. Dat betekent, dat wij in Nederland daarvan ook altijd al schadelijke gevolgen ondervinden. Duitsers zijn al sinds honderdvijftig jaar daar gediscrimineerd. Wel gemakkelijk dus voor de politiek daar want in het Duits mocht helemaal niets verschijnen. Duitsland mocht geen grootmacht worden en daarom werd de Eerste Wereldoorlog de gelegenheid om Duitsland voorgoed uit te schakelen.
  De onfrisse ontwikkelingen in de laatste veertig jaar wat publieke meningsvorming betreft zijn het sterkst vanuit Amerika bevorderd.

 10. Antihedo

  Die jankbal van Wilders moet zijn klep houden over de media en gewoon eens incasseren. Dat gezeur over de media door Wilders maakt hem een slappe zak. Greetje moet eens ballen tonen en naar zichzelf kijken en niet naar de media.

  1. usb3.0

   antihedo moet even zijn jankbek dichthouden natuurlijk want antihedo heeft geen idee wat het betekent om 20 jaar lang geen vrijheid te hebben

   1. Antihedo

    Jij als opperjankbek mag helemaal niets zeggen!

 11. Paul Cliteur

  Jongeren groeien op in een tijd waarin het volslagen vanzelfsprekend is dat de mainstream media helemaal op de hand zijn van de regering en tégen de oppositie

  1. Edjan

   Paul, ouderen ook.
   Alleen: tot ca 1965 bestond de regering uit liberalen en confessionelen. De socialisten waren al heel lang de oppositie en bestormden het liberaal-confessionele bolwerk .
   Dat bestormen is uiteindelijk gelukt: de socialisten zaten (en zitten) “binnen”. Van oppositie werden ze elite.

   Nu is de regering liberaal-confessioneel-socialistisch en wordt dat bolwerk bestormd door de populisten.

   Net zoals na ca 1970 de pers op de hand was van liberaal-confessioneel-socialistisch en tegen Janmaat, Fortuyn en Wilders, was de pers vóór 1960, 65 in hoofdzaak tegen de socialisten.

  2. Antihedo

   Jongeren groeien ook vooral op in een tijd waarin sommige politici gewoon antwoord kunnen geven op een al dan niet kritische vraag en sommige politici gelijk beginnen te janken over framing.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.