Lil’ Kleine opnieuw onder vuur: ‘Geeft Jaimie Vaes slechts €60 boodschappengeld, vrienden moeten bijpinnen’

Na zijn arrestatie op Ibiza lijkt rapper Lil’ Kleine terechtgekomen in een maalstroom van negatieve berichtgeving. Niet alleen zijn potentiële losse handjes liggen onder vuur, maar ook zijn “wrekkige” gedrag wordt nu onder de loep genomen. Bij Mediacourant schrijven bekenden van Jorik Scholten en zijn vriendin Jaimie Vaes dat ondanks de reputatie van de muzikant als big spender hij eigenlijk de hand op de knip houdt.

Dat zou zelf zulke grote vormen aannemen, dat hij weigert te betalen bij etentjes of avondjes uit. Maar het gedrag van Kleine zou zich ook richten op Jaimie Vaes. Het Instagram-model zou geen eigen financiële middelen meer hebben, en volledig afhankelijk gemaakt zijn van Scholten.

Eén vriendin omschrijft de situatie als volgt: “[Jaimie] kan helemaal niks zonder Jorik. Ze heeft geen eigen rekening of een eigen pinpas,” en: “Voor boodschappen krijgt ze contant af en toe 60 euro mee. Ik heb een keer 30 euro bijgepind voor haar.”

Toch bracht de dag ook nog wat goed nieuws voor Scholten: FunX heeft aangekondigd zijn muziek weer te zullen draaien op het NPO-radiostation. Nu de aanklacht tegen de hiphopper gesponeerd is, zien zij geen reden meer om hem te weren van de luchtgolven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. GvdGvd

  Ik had voorheen nog nooit gehoord van Jamie Vaes, maar ondertussen heb ik begrepen dat ze een hee real life serie heeft bij Discovery +. Dus ik neem aan dat ze genoeg verdiend om in haar eigen onderhoud te voorzien, alhoewel geen idee of het voldoende is voor al die renovaties aan haar verder nog best wel jonge lijf, maar met al die klappen op z’n tijd van Lillie, weet je niet of dat strakke nou komt van die meppen of van die fillers. Serie 2 is vooralsnog afgezegd las ik. Misschien ook beter zo, krijgt ze eindelijk wat rust.

  1. Ralnov

   Tja meiden als zij lijden vaak aan het Stockholm syndroom , maken knuppels als Jorikje alleen maar gretig misbruik van. Zolang zij da nie wil inzien gaat er ook jack shit veranderen.

 2. HD

  Al die tokkies willen een vrouw met een eendenbek, Hazes, kleine, allemaal stakkers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.