Mondkapjesmiljonair Sywert van Lienden zegt CDA-lidmaatschap op: “Na goed onderling overleg” uit elkaar

Onze grote christendemocratische vrienden hebben de rel rond Pieter Omtzigt gebruikt om een ánder schandaal even snel, terwijl niemand kijkt, ‘op te lossen.’ Het partijbestuur heeft namelijk bekendgemaakt dat mondkapjesmiljonair Sywert van Lienden zijn lidmaatschap van de partij heeft opgezegd. Dit natuurlijk vanwege alle negatieve aandacht die hij en de partij kregen nadat bekend was geworden dat hij de boel geflest had.

“Gezien de moeilijke periode waarin het CDA zich momenteel bevindt vind ik het verstandiger dat de partij al haar aandacht en energie besteedt aan de toekomst van het christen-democratie,” beweert Van Lienden heel netjes op de website van de meest hypocriete en zelfs ronduit kwaadaardige partij van Nederland. Hij wil de onderzoeken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport afwachten, “en dan ga ik graag in gesprek met het CDA over de toekomst.”

Het bestuur zelf zegt dat het allemaal na buitengewoon “goed onderling overleg” is gegaan. De partijen hebben rustig met elkaar gezeten, tips and tricks uitgewisseld, het hier over gehad, en daar over had, en nou ja, toen was de conclusie dat vooral in het belang van het CDA zélf was als Van Lienden die club verliet. En snel een beetje. Maar natuurlijk wel op leuke, vriendelijke wijze. Want je moet er niet aan denken dat het met ruzie gebeurt. Natuurlijk.

Natuurlijk kan een blinde nog zien wat hier aan de hand is: het CDA wil deze mondkapjesslijter lozen. En dat kon omdat de aandacht gericht is op Omtzigt. Niemand die echt bezig is met Van Lienden en de minimaal negen miljoen euro (mogelijk meer) die hij overhield aan de mondkapjesdeal waarvan hij steevast beweerde dat hij het allemaal “om niet” deed.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het CDA en de jokkende mondkapjesslijter Sywert spelen dus weer eens politieke spelletjes. Je zou er bijna van schrikken.

Like onze gloednieuwe Facebook-pagina! 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. usb3.0

  Ja dan kan hij zijn miljoentjes natuurlijk gewoon houden hè

  1. nexit nu aub

   uiteraard , eerst een draagplicht uitvaardigen en dan je zakken vullen !

   helpen tegen besmettingen doen mondkapjes niet

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=wosfny-no5o

 2. Gebande K0K

  De ooit geprezen VOC mentaliteit wordt tegenwoordig gelukkig met andere ogen bekeken.

 3. staleo

  Het komt onze christelijke vrienden mooi uit , nu afscheid nemen en over een tijdje gewoon weer welkom met behoud van 9 miljoen + rente.
  Wat een gore oplichters bah.

  1. Gebande K0K

   over een tijdje gewoon weer welkom met behoud van 9 miljoen + rente.

   Plus rente?
   Ontwikkelingen op de financiële markten nog gevolgd?

 4. Cootje

  Als je geloofd dat er een aan een kruis is gaan hangen en daarna is terug gekomen als je je inbeeld dat je fan bent van dat sprookjes figuur moet hij zijn verdiende geld terug storten , het kan mij wat schelen over welke rug ik mij geld verdient ik bezit geen moraal geen ideologische afdruk , ik maak wel gebruik van alle old boys netwerken en het schijnheiligen
  Dat je over de ruggen van de zwakke zorgzame zieken geen geld mag verdienen , verwijs k naar het rijk der fabelen , de ene zijn dood is de andere zijn brood

 5. staleo

  Gebande Kok
  Hoeveel geld denk je dat pensioenfondsen ieder jaar verliezen met beleggen?
  Probeer alleen te reageren op punten waar je echt verstand van hebt.

  1. nexit nu aub

   domme micro zwetscock ,

   vermogen pensioen fondsen 2011 : 700 miljard euro

   vermogen pensioen fondsen 2019 : 1700 miljard euro

   je kan beter je onwetende snater houden onwetende mico zwetscockje

  2. Gebande K0K

   @staleo.
   Beleggingsverliezen van pensioenfondsen vergelijken met rente op een private rekening.
   U heeft deze discussie gewonnen.

   1. nexit nu aub

    de keiharde cijfers staan hier boven domme lúl

    jij hebt de discussie zeker verloren onwetende

 6. Duckday

  CDA hoogmoed waanzin en BELUST op MACHT. EErst kreeg de PVV de schuld van het vallen van het kabinet.Wat blijkt het CDA is de meest onbetrouwbare partij leugens en nog een leugens

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.