Schokkende peiling: 85% is he-le-maal klaar met de coronamaatregelen!

Dit is wel heel verbazingwekkend, zeg. Uit een nieuwe peiling blijkt dat het overgrote deel van de Nederlanders uitkijkt naar het moment waarop de coronamaatregelen allemaal in de vuilnisbak gegooid kunnen worden.

85% van de Nederlanders “verheugen zich op de tijd na de coronamaatregelen.” Dat bericht de NOS. “Kunnen eind van deze zomer de meeste maatregelen verdwijnen, zoals minister De Jonge verwacht, dan zijn deze mensen het meest opgelucht dat zij van de mondkapjes af zijn.” Want, jawel, als ze mogen kiezen uit een lijst en dan moeten aangeven welke dictatoriale maatregelen ze het liefste dumpen, dan kiest maar liefst tweederde voor de mondkappen.

Naast het dumpen van die mondkappen, verheugen Nederlanders zich ook, gaat de NOS verder, in grote getallen op restaurantbezoek (65%) en op een mooie vakantie naar het buitenland (59%). Daarnaast vindt 52% het een fantastisch idee om mensen weer te kunnen knuffelen en aanraken. Er zijn dus echt mensen die anderen niet meer knuffelen of aanraken…

“Onder de bevolking heerst een gevoel van bevrijding nu de besmettingscijfers zo stevig zijn gedaald en de lockdown wordt afgebouwd,” aldus I&O-onderzoeker Peter Kanne. “Nederlanders staan achter de huidige versoepelingen, willen zelfs méér versoepelingen en houden zich steeds minder aan de maatregelen. Zij kunnen niet wachten om weer normaal, zonder belemmeringen, te kunnen leven.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Natuurlijk houdt niemand zich meer aan de regels. De regels zijn onderhand dan ook volstrekt belachelijk. De cijfers zijn enorm laag. Zelfs als je geloofde in de noodzaak van al die bureaucratische dingen, dan nog is het moeilijk vol te houden dat mensen zich er nú nog steeds aan moeten houden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Ab Infinitum

  Voor wie is dit schokkend?

  1. CZ

   Bericht lezen?

 2. Emile Takma

  “Uit een nieuwe peiling blijkt dat het overgrote deel van de Nederlanders uitkijkt naar het moment waarop de coronamaatregelen allemaal in de vuilnisbak gegooid kunnen worden.”

  Je verwacht het niet.

  😂

  1. Jack Flash

   En op het eind van het jaar weer opgehokt worden.
   Je verwacht het niet.
   😂

   1. hans-e-pans

    Er is nu al een Influenza-/Covid-19-waarschuwing vanaf september/oktober gedaan.

    1. september

     Tegen die tijd is dan wel 80 procent van nederland gevaccineerd,er blijven er wel altijd die zich niet laten vaccineren.

     1. nexit nu aub

      Als 80% gevaccineerd is kan je alle fascistische maatregelen laten varen. Je vraagt je af waarom al die energie in een “tijdelijk” corona paspoort.

      U wordt in de zeik genomen. corona is een hoax !

     2. Emile Takma

      “Als 80% gevaccineerd is kan je alle fascistische maatregelen laten varen.”

      Dat is wel juist, hoewel het idioot is de maatregelen fascistisch te noemen.

      De vaccinatie is een groot succes en die 80% zal de komende maanden ook worden gehaald. In dat geval is, onder voorbehoud van nieuwe corona-varianten, de pandemie onder contrôle.

     3. nexit nu aub

      welke pandemie strónt vlé®k ?
      die van 0,04% mortaliteit domme jongen ?
      vreemd dat all wetgevingen worden aangepast aan een corona paspoort tról. Er is dus niets tijdelijks aan hufter

  2. CZ

   Aldus zuiger Emile Max Van Velenamen.

 3. ikweetwatikwil

  Ja ,er zijn echt nog behoorlijk wat mensen die achteruit deinzen als ze per ongeluk aan geraakt worden. Er zijn echt nog mensen die buiten een mondkapje dragen en jouw er op attenderen dat je een mondkapje moet dragen. Waar moeten we naartoe met deze mensen. Doodsangst stralen ze uit.

  1. Ab Infinitum

   U maakt het wel erg bont. Doodsangst stralen ze uit. En dan het moment in de kamer waarbij Baudet zelf de mondkapjes demonstreerde, hij kon ze zelfs leveren. En, wilt u door Jan en alleman aangeraakt worden?

   1. usb3.0

    Ja ab doodsangsten, ze zijn vies van handen schudden, een omhelzing, lopen buiten met zo’n nutteloos kapje, en je bent natuurlijk heel erg dom als jij beweert dat iedereen elkaar maar de he-le dag aan wil aanraken, 2 jaar geleden zaten de mensen gewoon lekker te eten in een restaurant op gepaste afstand, die zaten niet bij elkaar op schoot, in de winkel idem, je houdt als mens altijd gepaste afstand domme jongen, mensen zijn echt in paniek, instanties als verzorgingstehuizen idem, de angst spat er werkelijk vanaf.
    Overigens is de fuckcinatie bereidheid lang geen 80%

 4. Heinzelmann

  Schokkende remmen zijn erger, vooral bij de landing. Peilen moet zo rustig mogelijk gebeuren.9

 5. Antihedo

  Is dit schokkend? Niemand vindt dit leuk en niemand zal hier vrijwillig voor kiezen. De mentaal sterkeren houden het wat langer vol. De mentaal zwakkeren haken af.

  1. DubbelZout

   “Schokkende peiling”

   Mijn God, Michael
   Ik tril er nog helemaal van
   Dat wordt slecht slapen vannacht vrees ik

 6. Lucky Luke

  Wat nog schokkender is is het feit dat die Nederlandse hufters met een grote bek zich niet aan de maatregels wilden houden en daarom zijn heel veel landen al in code geel en Nederland nog steeds knalrood. goed gedaan stompzinnige Nederlanders

  1. Emile Takma

   Ja, de idioten die het virus domweg ontkennen, zich niet laten vaccineren en de coronamaatregelen bewust ondermijnden hebben veroorzaakt dat we de lockdown zeker een maand langer moesten handhaven.

   Het is ergerlijk, het is stupide en het is immoreel, maar die mensen bestaan gewoon.

   1. CZ

    Aldus de mega-arrogant Max Emile Noppen Van Velenamen.

   2. RvdBe

    Takma , loop die msm maar lekker na zonder zelf de moeite te nemen iets op te zoeken.
    Chili, 1 van de landen met de beste vaccinatie structuur, en een vaccinatiegraad van ong 60% met strenge lockdowns vs het dichtbevolkte Hong Kong met vaccinatiegraad van ongeveer 20%
    Chili 19 milj inwoners laatste week 7708 nieuwe gevallen.
    Hong Kong 7.5 milj inwoners laatste week 2 nieuwe gevallen.
    Op jouw msm gaan ze dit uiteraard niet aan de grote klok hangen.

   3. nexit nu aub

    de strónt vlé®k probeert een groep mensen te framen voor zijn gemanipuleerde cijfertrjes .

    corona 0,04% mortaliteit

    ofwel 3,5 miljoen doden op 7650 miljoen poppetjes , mensen sterven niet aan influenza , k@nker of orgaan falen maar u gaat dood aan corona.

    corona is een hoax !

  2. usb3.0

   Lucky luke bedoeld de disproportionele nutteloze maatregelen en liegt er, net als tamil takelstraf, lustig op los en stelt dat Nederlanders hun vrijheid afgepakt moet worden op basis van 0.00037288135% van de Nederlandse bevolking die overlijd aan “corona” (onderliggende aandoeningen erbij inbegrepen).
   Dit soort types moet je gewoon op Texel neerzetten lekker in hun eigen fuckcinatie coronabubbeltje

 7. leukeditter

  fvd is de enige met verstand , weg met buitenlanders die hier de zaak verkrachten…weg met die vreselijke EU … weg met die verschrikkelijke klimaatatributen enzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.