Filmpje! Thierry Baudet gaat de confrontatie aan met Build Back Better-debatvermijders in de Tweede Kamer

Vandaag probeerde Thierry Baudet zijn collega-Kamerleden ervan te overtuigen om nu eindelijk eens voor een debat over de grote Build Back Better-plannen van het World Economic Forum en de hele internationale elites te praten. Belangrijk, want zelfs het document dat in elkaar geflanst is door de G7 na hun top, heeft het over Build Back Better, genderwaanzin, klimaatbestrijding en ga zo maar door. Die BBB-plannen worden ons dus gewoon opgelegd.

Je zou denken dat het daarom belangrijk is om daar een debat over te voeren. Maar nee, bijna de hele Tweede Kamer stemde wéér tegen een debat over alleen deze materie. Alleen FVD zelf, Groep van Haga en de SGP waren ervoor te porren. Alle andere partijen – BBB en de PVV incluis – lieten weten er tegen te zijn.

Like onze gloednieuwe Facebook-pagina!

Hun redenering? Er zou morgen al “een debat” over dit onderwerp gepland staan. Niet plenair, maar in een commissie. Daarbij doelen ze dan op de Raad Buitenlandse Zaken. Een debatje van 3 uur met de minister van Buitenlandse Zaken, en waarin een heel scala aan ander onderwerpen besproken wordt.

Het is dus grote flauwekul dat een Build Back Better-debat daar wel even gehouden wordt. Misschien dat ze het er een kwartiertje over kunnen hebben. Of een half uur. Maar dat is het dan. Dat is natuurlijk niet eens bijna afdoende. Deze agenda wordt ons opgelegd zonder dat we erover hebben kunnen stemmen. En trouwens, Baudet wil dat debat met de premier, niet met de minister van BuZa. Niet zo gek, want het gaat er niet om wat buitenlandse leiders in hun land doen, maar welke impact deze progressieve gekkigheid op Nederland heeft.

Ongelooflijk genoeg gingen Kamerleden helemaal los op Baudet omdat hij een groot plenair debat wil. “Op het gevaar af dat we weer als weigeraars in een filmpje van Forum komen – dat gebeurde vorige week ook, zeer kwalijk – steun ik ook nu het verzoek van de heer Baudet niet,” aldus BBB-leider Caroline van der Plas bijvoorbeeld. En ook Renske Leijten van de SP deed een duit in het zakje met persoonlijke aanvallen op Baudet. Dat moet dan blijkbaar als “argument” dienen in deze tijden.

Nou, dat filmpje kwam er inderdaad. Maar het was géén knip- en plakwerkje. Alles behalve. Het is een héél uitgebreide video waarin Baudet duidelijk maakt waarom er een plenair debat moet komen en niet een gesprekje in een achterafkamertje ergens (want ja, dat is het wel, hoe zeer die politici ook roepen dat dit echt niet zo is. Hou toch op. Gewone mensen volgen die commissievergaderingen totaal niet, en dat weten zij ook), dat eigenlijk over heel andere onderwerpen gaat, maar waar Baudet “dit ook even te berde mag brengen.”

Kijk maar!

Zo. Die mogen ze allemaal in hun zak steken. Want Baudet heeft honderd procent gelijk – hoe vervelend andere Kamerleden dat ook vinden. Dit debat moet er komen, en dat moet niet gebeuren bij een commissie met een minister van Buitenlandse Zaken, maar plenair. In een groot debat. Wij, Nederlandse burgers, hebben daar récht op.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ik begrijp dat dit heel vermoeiend is voor de dames en heren politici, maar dat zij dan maar zo. Ze krijgen goddomme genoeg betaald voor dit werk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

107 reacties

 1. leukeditter

  ze durven niet de smeerlappen…ze weten het wel maar ze durven niet.. wat een ongelooflijke mongoolenbende in den haag

 2. nexit nu aub

  build back better

  * uitfaseren contant geld
  * uitfaseren biometrisch paspoort
  * uitfaseren aardgas
  * uitfaseren prive vervoer
  * uitfaseren vrije toegang

  invoeren,
  * test maatschappij
  * digitaal paspoort
  * sociale punten op paspoort
  * verplichting tot vaccineren of uitsluiting van de maatschappij
  * reizen op afspraak via openbaar vervoer
  * CO2 paspoort
  * financien via paspoort en digitale munt
  * slechts elektriciteit als brandstof

  build back better , wat zou het fijn als deze discussie in het openbaar gevoerd zou worden in plaats van de achterkamertjes van klaus schwab.

  h**ps://nieuwsreactie.nl/klaus-schwab-de-leidinggevende-van-sigrid-kaag-en-rutte-wie-is-dit/

 3. Emile Takma

  Het krediet van Baudet in Den Haag is volledig verdampt. Niemand gunt die man nog wat en dat is te begrijpen.

  1. nexit nu aub

   leg is uit strónt vlé®k ! met die lege one liner kan niemand wat domme jongen

   1. Nexit aub

    Excuses, ik denk strónt, ik praat strónt en ik houd van strónt.

    Ik kan het gewoon niet laten.

   2. Emile Takma

    Leg eens uit

   3. Antihedo

    Die lamstraal van Baudet moet ook eens gewoon zijn werk gaan doen waar de belastingenbetaler hem voor betaald. De arrogantie, luiheid en narcisme om niet aan een commissievergadering te willen deelnemen is stuitend. Alleen maar politiek bedrijven als er camera’s zijn geeft de toestand aan van deze luilak die veel te weinig aanwezig is om serieus genomen te worden door zijn collega’s.

    1. usb3.0

     Dat doet Baudet en dat doet hij beter dan menig minister, Baudet stelt vragen die gezond en goed nadenkende Nederlanders hebben..

     1. Antihedo

      Nee, hij vraagt om aandacht en manoeuvreert zichzelf in de slachtofferrol terwijl hij ook gewoon als ieder ander aan het werk kan gaan. Genoeg goed nadenkende mensen in mijn omgeving maar die kotsen Thierry allemaal uit met zijn gemanipuleerde filmpjes.

  2. usb3.0

   tamil vindt het niet leuk als Baudet kamerleden openlijk bevraagd over de build back better idioterie

   1. Emile Takma

    bevraagt

    1. usb3.0

     taalautist takelstra heeft inhoudelijk geen weerwoord natuurlijk… domme jongen..

     1. Telos

      @USB: Dom is nog te voorzichtig, achterlijk komt beter in de buurt.

     2. usb3.0

      Ik geef het toe, het is een understatement..

  3. Marija

   Hij lijkt mij in deze idioterie de enige die nog normaal kan denken!!

 4. EmiIe Takma

  ‘Zo. Die mogen ze allemaal in hun zak steken. Want Baudet heeft honderd procent gelijk’

  Ik begin steeds meer sympathie te voelen voor Baudet.

  1. nexit nu aub

   wederom een hoogwaardig stukje inhoudelijk discussie gericht commentaar van de strónt vlé®k , echt geweldig !

   1. Nexit aub

    Sorry, ik houd gewoon heel erg van strónt.

    1. nexit nu aub

     nee ik haat de strónt vlé®k domme jongen

     1. Nexit aub

      Ik ben geobsedeerd door strónt: ik denk strónt, ik praat strónt en ik zit de hele dag in de strónt.

      Ik lééf strónt en ik ben strónt.

     2. nexit nu aub

      val dood stopidioot

  2. Kleurloze Politiek

   Nee muts Baudet maakt zich zelf volkomen belachelijk door een debat aan te vragen die morgen al op de agenda staat…
   Daarom krijgt hij de wind van voren.

   1. EmiIe Takma

    Baudet is de toekomst, beste kleurloze. Eerst zag ik het niet, maar nu ik me er in verdiep, gaat er een wereld voor mij open.

    1. Emile Takma

     Emile

     1. EmiIe Takma

      Takma

     2. usb3.0

      domme jongen

     3. Telos

      Psychopathisch ook!

     4. september

      Já Emile ,je hebt weer weinig te melden ,vooral door 2maal alleen je naam te zeggen

     5. EmiIe Takma

      Tweemaal.

     6. Telos

      Dubbel

   2. usb3.0

    Nee kleurloos, je moet even goed lezen, het debat wordt nu in de kamer gevoerd en niet in een achterkamertje, wil jij niet het naadje van de kous weten als het gaat om jou toekomst?

    1. Emile Takma

     jouw

     1. Telos

      Aldus taalnazi Emma Max Emile Noppen Takma

     2. usb3.0

      zware taalautist tamil takelaarsmade heeft geen argumenten das duidelijk..

     3. Telos

      Ach, die achterlijke geniet als hij z’n taalnazispelletje kan spelen.

     4. usb3.0

      takelaarsmade moet natuurlijk zijn takel-aarsmade

     5. Telos

      Allebei prima!

   3. Stopperspil

    Baudet laat juist zien dat het debat dat hij voorstelt niet op de agenda staat. En dat weten zijn collega’s ook. Bovendien wil hij een groot debat met Rutte en die is er niet bij.

 5. Spoetnick

  Het partijkartel is haar objectiviteit en beoordelingsvermogen kwijtgeraakt in de baantjecarrousel.
  Inderdaad, een carrousel daar wordt je draaierig van en vervolgens ga je over de kleren van een ander kotsen. Respect voor die lui is absoluut misplaatst.

 6. Ondohir

  $100 billion is 100 miljard, niet 100 miljoen meneer Baudet. $12 trillion is 12 biljoen, niet 12 triljard. Misschien moet u Engels leren voor u zich uitlaat over de nummers. “Ja, filmpje dit en dat! Totaal misplaatst” Zo, nu ga ik maar eens een filmpje maken. Haha, dat vind ik wel grappig, u bent weer vermakelijk meneer Baudet. Ik vind het ook grappig dat het filmpje op Youtube voor kinderen is bedoeld. Omdat FvD voor kinderen is? Niet mijn echte mening hoor, maar het is wel grappig.

 7. Ondohir

  O serieus, reacties worden beoordeeld

 8. Piet Klein

  Of het nu gaat over een toeslagenaffaire, een minister die 5 miljard niet kan verantwoorden, een ‘bestuurscultuur’ of een ‘herstelplan’ het lijkt maar niet concreet te worden in de Tweede Kamer. En dat zelfde geldt voor de bevlogen plannen van Build Back Better. Het gaat bij een herstelplan en zeker bij Build Back Better om grootse plannen, massieve geldstromen en je kan je verbazen dat deze plannen nu enig podium krijgen maar men de kansen die er lagen op deze onderwerpen in de coronacrisis gewoon voorbij liet gaan. Bijvoorbeeld om de luchtvaart te herstructureren, er was geen beter moment, om het geldsysteem back to basics te brengen, er was geen beter moment. De politiek lijkt met de dag schizofrener te worden en wanneer de bevlogen plannen enigszins gaan neerdalen is maar de vraag hoe consistent en zinvol deze plannen zijn. We hebben de ervaring met Europa, een mooie ideaal maar de feiten zijn dat we nu bakken geld mogen weggeven aan rijkere Italianen en Fransen, dat er ongekend hoge schulden zijn, dat het monetaire beleid volledig uit de rails is gelopen, nul rente of negatieve rente, pensioenen die onnodig worden gekort of onnodig niet indexeren, ruzie tussen lidstaten, een volledig uit de hand gelopen migratiebeleid dat zich vertaalt naar idiote plannen voor het bouwen van huizen, waarbij de druk op files openbaar vervoer, de luchtkwaliteit alleen maar groter wordt in ons land met één van hoogste woondichtheden in de wereld, idiote klimaatplannen die de burger met een hoge rekening opzadelt terwijl het anders had gekund. Build Back Better kan met gemak een vlucht naar voren zijn waarbij de geldkranen weer verder opengezet worden, de schulden groeien en naar zal blijken de effectiviteit van de plannen veel minder is dan gedacht en de burger wederom mag inschikken en betalen. Baudet heeft punt als hij dit onderwerp prominenter op de agenda wil zetten.

 9. Beukman

  Baudet was deze keer zo sportief om de kritiek die hij over zich heen kreeg, niet uit het filmpje te knippen. Chapeau!

  Maar verder toonde hij zich weer heel erg de complotdenker die hij is. Hij kreeg nul steun (op 1 na) voor zijn voorstel. Zijn collega’s hadden hiervoor ongeveer drie argumenten.
  Renske Leijten vatte het hier allemaal mooi samen:
  youtu.be/9uNrRQ5hR-Y?t=499

  Een normaal mens zou dan bij zichzelf te rade gaan: “Zit ik er misschien naast als alle anderen het met me oneens zijn?”
  Zo niet Thierry. Voor hem bewijst de massale tegenstand alleen maar dat er een “spelletje” wordt gespeeld.

  Als ik Thierry was, zou ik eerst maar eens naar die commissievergadering gaan, morgen om 2 uur, al was het maar om bevrijd te worden van de gedachte dat commissievergaderingen onbelangrijke bijeenkomsten in “achterafzaaltjes” zijn, een misplaatst idee waar ook zijn partijgenoot Jansen onder lijdt.
  Baudet zal daar wel enige goodwill mee kweken, goodwill die hij de laatste tijd met bakken tegelijk links en rechts heeft verspeeld. Die vergadering bijwonen, niet om zijn versleten domineepreek te verkondigen maar om echt eens naar anderen te luisteren, zou het beste bewijs vormen dat het hem werkelijk om de inhoud te doen is.

  Tot slot wil ik hem erop wijzen dat hij sowieso Kamerdebatten verspilde tijd en moeite vindt; dat heeft hij een paar jaar terug al met grote stelligheid beweerd.

  1. Emile Takma

   Baudet zoekt het inhoudelijke debat helemaal niet. De man wenst met een ronkend verhaal in de Tweede Kamer de aandacht te trekken. Zijn collega’s in de Tweede Kamer hebben dit inmiddels ook door en hebben uiteraard geen zin dit populistische showgedrag te belonen.

   1. usb3.0

    “Baudet zoekt het inhoudelijke debat helemaal niet.”

    Dat doet Baudet wel natuurlijk, het punt is dat jullie daar niet tegen kunnen..

    1. Beukman

     Dat doet Baudet wel natuurlijk

     Goed om te lezen, Bus! Dan kunnen we hem morgen op het debat verwachten.

   2. Beukman

    Inderdaad. Thierry wil shinen in de zaal van de TK, want alleen die is hem groot genoeg.
    Nu verwijt hij zijn publiek een gebrek aan interesse. Een normale varieté-artiest zou dan bij zichzelf te rade gaan.

    1. usb3.0

     Over de inhoud geen woord natuurlijk door beukho*r

     1. Beukman

      Welke inhoud?

     2. usb3.0

      “Welke inhoud?”

      Precies, waar je niet op ingaat dus logisch dat je dit mist

    2. Emile Takma

     Baudet zal morgen niet komen opdagen in de commissievergadering. Het politieke handwerk acht hij beneden zijn stand, bovendien heeft hij het nogal lastig in de inhoudelijke discussie.

     1. Beukman

      Én zou hij zich eerst moeten inlezen. Onlangs hebben we gezien dat Freek Jansen zich daar ook al te goed voor voelde.

     2. nexit nu aub

      waarom moet je vergaderen met figuren die de volgende dag geen herinnering hebben aan de vergadering strónt vlé®k !

     3. Stanly2000

      Ernst, Beukman,
      Zoals verwacht met geen woord gesproken over BBB. Stond/staat niet op de agenda.

    3. nexit nu aub

     blabla bladieblabla , onzin bukhol !

  2. nexit nu aub

   blabla bladieblabla , onzin bukhol !

 10. Monty

  ”BBB en de PVV incluis – lieten weten er tegen te zijn”

  Als zij tegen stemmen is het echt niet noodzakelijk.

  1. Emile Takma

   Het illustreert dat Baudet door weinigen in de Kamer nog wordt gepruimd. De man heeft zich onmogelijk en daarmee politiek vleugellam gemaakt.

   1. usb3.0

    Nee hoor, takel-aarsmade liegt..

    1. Usb

     Sorry, ik ben erg met poep en aars bezig, dus dit flapte er even uit.

     1. usb3.0

      Ja daar heeft usb/nexit aub heel vaak last van de laatste tijd, daarom komt hij ook zijn vaste billenmaatjes baukho*r tamil takelstra te hulp

     2. Emile Takma

      Ik begrijp je probleem, Gerrit, maar ik zou daarvoor de huisarts raadplegen.

     3. Telos

      Aldus psychopaat Max Emme Emile Van Velenamen.

     4. usb3.0

      “Ik begrijp je probleem”

      nee tamil, jouw probleem niet de mijne maken.

    2. Monty

     Waarom steunde Wilders en BBB hem dan niet?

     Dit zal niet de laatste keer zijn dat hij alleen zal komen te staan.

     Maar het ligt niet aan hem het zijn die anderen in de kamer die tegen hem samenspannen zelfs Wilders.

     1. Mr.blauw.sky

      De ongeschreven wet op rdit forum is inderdaad dat de heer Baudet geen karaktergebreken vertoont. De conclusie moet per saldo dan zijn dat alle anderen niet goed nagedacht hebben.

   2. nexit nu aub

    waarom moet je vergaderen met figuren die de volgende dag geen herinnering hebben aan de vergadering strónt vlé®k !

    1. Nexit aub

     Excuses, de strónt braakte ik alweer uit voordat ik er erg in had.

     Ik word ervoor behandeld.

     1. Emile Takma

      😂

     2. EmiIe Takma

      Volgens mij heeft niemand door dat ik de nick Nexit aub heb aangemaakt.
      😂

     3. Emile Takma

      Emile

     4. EmiIe Takma

      Takma

     5. nexit nu aub

      immitatie strónt vlé®k

    2. nexit nu aub

     ja hoor , net zoals de name USB , je bent een vervelende misselijk makende tról

     1. EmiIe Takma

      Dat is juist, nexit nu aub. Ook die heb ik aangemaakt.
      Als ik mij de hele dag op DDS bevindt, wil ik wel plezier hebben.
      😂

     2. nexit nu aub

      je bent slechts het achterblijfsel van de strónt vlé®k , dat was al volledig duidelijk !

  2. Beukman

   Fleur kreeg het maar moeite uit haar strot; ze draaide er omheen totdat de Kamervoorzitster haar stevig vastpinde.

   youtu.be/9uNrRQ5hR-Y?t=287

 11. Emile Takma

  De Tweede Kamer is Baudet zat.

  ht*ps://nos.nl/artikel/2385168-kamerfracties-hebben-genoeg-van-werkwijze-baudet

  1. Telos

   Aldus de oplichter, hufter, psychopaat Max Emme Emile Van Velenamen.

  2. nexit nu aub

   tja , als je liegen gewend bent en de dag na een vergadering geen herinnering meer hebt aan de vergadering wordt je moe van de werkwijze die je steeds herinnert aan de afspraken van die vergadering.

   build back better

   * uitfaseren contant geld
   * uitfaseren biometrisch paspoort
   * uitfaseren aardgas
   * uitfaseren prive vervoer
   * uitfaseren vrije toegang

   invoeren,
   * test maatschappij
   * digitaal paspoort
   * sociale punten op paspoort
   * verplichting tot vaccineren of uitsluiting van de maatschappij
   * reizen op afspraak via openbaar vervoer
   * CO2 paspoort
   * financien via paspoort en digitale munt
   * slechts elektriciteit als brandstof

   build back better , wat zou het fijn als deze discussie in het openbaar gevoerd zou worden in plaats van de achterkamertjes van klaus schwab.

   h**ps://nieuwsreactie.nl/klaus-schwab-de-leidinggevende-van-sigrid-kaag-en-rutte-wie-is-dit/

   de hoofdrolspelers pinokkio rutte en palezwijnen hóer kaag hebben geen herinnering aan de afspraken gemaakt bij het WEF.

   1. Branzino

    @nexit nl aub
    Een verhelderend artikel over Klaus Schwab op een heel informatieve site, reactienieuws.nl, die het woord fascist in de kop niet eens correct kan spellen: facist i.p.v. fascist. Ik zou vooral doorgaan met het volgen en citeren van de niet zo heel frequente info op deze site, dan zijn je bijdragen weliswaar vermakelijk, maar verder zonder enige invloed.

    1. nexit nu aub

     blabla bladieblabla

    2. Emile Takma

     Inderdaad, wat een bizarre site!

     1. Telos

      Aldus zuigende zuiger Van Velenamen, nooit op de inhoud altijd op de zuiger.

     2. Emile Takma

      Telos presenteert zich hier jaar in jaar uit met dezelfde nickname.

      😂

   2. Branzino

    Ik wacht nog steeds op de eerste keer, dat Baudet de pers haalt met een gewoon, zinvol, belangrijk politiek onderwerp, waarop hij het Nederlandse volk verrast met een actie om het volk van dienst te zijn. Tot nu, vanaf 2017, gaat het bij berichten in de pers over hem alleen om opmerkingen, speeches, daden waarin hij laat zien hoeveel beter hij alles weet en kan, waarin hij zijn collega’s te kijk probeert te zetten of, nog erger, de grootste verwijten maakt.

    Zo ook nu weer. Dat BBB-concept is helemaal niets geheims, laat staan een complot. Het is gewoon allemaal besproken in speeches van Schwab en veel anderen, beschreven in een boek, in plannen verwoord. Dus alles is heel open en toegankelijk voor iedereen. Er kan gewoon over gesproken worden. Schwab heeft geen directe macht, maar is wel een heel intelligente en slimme man.

    Wat mij betreft moet dat debat snel plaatsvinden. Dat zal niet zoveel tijd in beslag nemen, al heb ik wel twijfels bij de lengte van de speech van Baudet zelf. Maar dat zitten we dan wel uit. Het zou goed zijn als iedereen zich uitspreekt, desnoods in enkele zinnen. Dan hebben we dat spektakel weer gehad en kunnen de echt belangrijke thema’s weer besproken worden.

    1. Emile Takma

     “Dat BBB-concept is helemaal niets geheims, laat staan een complot.”

     Dat ‘BBB-concept’ betreft op de keper beschouwd weinig meer dan de nogal voor de hand liggende gedachte dat we moeten proberen ons van de economische gevolgen van de corona-pandemie te herstellen en dan het liefst in een intelligente combinatie met het oplossen van de veel grotere ramp die opdoemt: de klimaatcrisis. De lijnen waarover in de politieke oplossing brede consensus lijkt te bestaan is dat we dit in toenemende mate in internationale samenwerking moeten doen omdat nationale rationaliteit leidt tot collectieve irrationaliteit.

     Tegen dit laatste gegeven, dat Baudet ideologisch duidt maar feitelijk weinig meer is dan de harde gevolgen van een toenemende globalisering die op zijn beurt weer het gevolg is van technologische, monetaire, demografische en ecologische ontwikkelingen die weinig rekening blijken te houden met nationale grenzen, meent Thierry ten strijde te moeten trekken. Baudet denkt nog in het paradigma van de 19e-eeuwse natiestaat en voert een hopeloos ideologisch achterhoedegevecht tegen de globalisering, zoals hij die ook denkt te kunnen voeren op het terrein van de klimaatverandering. Een romantische charlatan die je zou kunnen zien als een heraut van een verloren tijd maar helaas een doortrapte demagoog is die beter weet. Gelukkig heeft hij een groot vermogen zijn eigen glazen in te voeren. Je mag er niet aan denken dat hij slimheid en overtuigingskracht zou bezitten.

     1. Emile Takma

      voeren = gooien

     2. Branzino

      @Emile Takma
      Mee eens en ik blijf me erover verbazen waarom goed opgeleide mensen, want dat zijn de volgelingen van Baudet voor het grootste deel, zich toch zo laten meeslepen in een schijngevecht tegen deze BBB-windmolens (vergeef me de onbedoeld passende metafoor). Er zijn werkelijk belangrijker thema’s die nodig besproken moeten worden.

  3. Beukman

   Baudet noemt de andere vergaderzalen dan de grote zaal met de blauwe stoeltjes “achterafzaaltjes”. Andere fracties klagen er regelmatig over dat Baudet bij deze debatten afwezig is en dan vervolgens iets op de agenda wil hebben wat net is behandeld of al gepland staat.

   Pijnlijk, maar het klopt wat er staat.
   Als je de spelregels niet kent, moet je niet boos zijn als je gediskwalificeerd wordt.

   1. nexit nu aub

    liegen is geen spelregel bukhol, dat is de verdediging van rutte en zijn partijkartel door gebrek aan inhoud en kennis , jij voelt je er als een vis in het water domme jongen

    1. Beukman

     Dat zal voor Thierry dan mooi de gelegenheid zijn om eens een flink debat aan te gaan met die liegbeesten, Ontlastingman. Laten we hopen dat hij zelf ook begrijpt dat hij die kans niet moet laten liggen.

     1. nexit nu aub

      tja , jouw hóertje kaag en pinokkio rutte hebben steeds geen herinnering aan hun uitspraken. Wordt dus wederom een eentonig debat ” de leugenaars hebben geen actieve herinnering aan hun uitsprakenb bukhol “

   2. Stanly2000

    Beukman,

    Het grote BBB plan staat niet op de agenda. Indien Baudet dit aankaart komt er weer commentaar van u dat hij zich niet aan de agenda houdt, zoals laatst bij Freek Jansen. U wilt dat iedereen zich aan de spelregels houdt, ok! Maar op deze manier wordt iemand de mond gesnoerd. Het gebeurt n.l. heel vaak dat men debatten ontwijkt met een verwijzing naar commissievergaderingen waar het niet op de agenda staat.

    1. Emile Takma

     Nee, het ‘Grote BBB-plan’ is een ridicule complottheorie die door professionele politici niet serieus wordt genomen, en terecht. Het slaat helemaal nergens op

     1. Stanly2000

      Ernst, gisteren in de Kamer werd het verzoek van Baudet om een debat te houden afgewezen met het smoesje “komt morgen ter sprake in de commissievergadering met minister van BZ. Echter met geen woord over de ridicule complottheorie, behalve door de afgevaardigde van FvD.

     2. usb3.0

      tamil! je moet echt je achterlijk vieze gore stinksmoel dichthouden met je complotonzin, ze moeten gewoon eens je achterlijke bek verbouwen met z’n gezuig echt waar, vuile flikker dat je bent

  4. leukeditter

   wordt tijd voor een stropje woestijnrat

 12. Gebande K0K

  ad.nl/video/kamerleden-klaar-met-baudet-stop-met-die-arrogantie~p232990

  1. nexit nu aub

   als het gelieg stopt kan aan de andere kant de arrogantie mogelijk anders overkomen micro zwetscockje

   1. Nexit aub

    Excuses, ik vergat de strónt.

    Misschien gaat het beter met me.

    1. EmiIe Takma

     😂

    2. nexit nu aub

     nee hoor strónt vlé®k

     1. Marija

      Verkeerd woordgebruikdatbericht niet wordt geplaatst?
      Ik vraag vriendelijk het platvloerse taalgebruik hier achterwege te laten. Het vervuild de discussie en dient nergens toe.

 13. right

  Inderdaad, Baudet en Wilders zijn niet in staat het autochtone NL electoraat te overtuigen van een op de hand zijnde, en zeer zeker geplande wereldomvattende dictatoriale volksmennerij!
  De kudde graast rustig verder!

 14. Emile Takma

  Het vermogen van Baudet om vrienden te maken blijft imponeren:

  h*tps://www.bnr.nl/nieuws/politiek/10444834/baudet-verlaters-forum-voor-democratie-waren-corrupt-en-omkoopbaar

  😂

 15. Vit

  Thierry, vroeger was jij mijn held zoiets als leider van PVV 4.0 maar op het moment dat jij met een totale lockdown op de proppen kwam voor drie weken (wellicht ben jij dat alweer vergeten) donderde jij bij mij van jouw voetstuk want wat dacht je van de mensen werkzaam in de voedselsector allemaal thuisblijven? Sindsdien heb je alleen maar onzin geventileerd en dat is jammer want jij leek mij zo’n intelligente jongen (knuffelen op Urk donder op zeg, jij hebt zelfs geen recht om narcistisch te zijn wat ik bij een leider verwacht.

  Ik schaam mij dood dat ik het als iemand met een IQ van 165 (eerlijk waar) dit in den beginne niet heb ingezien, je wordt bedankt.

  Gegroet, een voormaig aanhanger van FvD.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.