Ongeloofwaardige VVD: ‘Naar het ISIS-kalifaat gegaan? Dan verlies je toekomst in Nederland’

Hilarischer dan dit wordt het niet. VVD-Kamerlid Ingrid Michon hing eerder deze week een enorm flauwekulverhaal op tijdens het Vragenuur. Want, zei ze, islamistische gekken die willens en wetens naar het ISIS-kalifaat zijn afgereisd in voorbije jaren moeten niet langer welkom zijn in Nederland. Wat een vermaak! Want de VVD zit al elf jaar in de regering en heeft hier werkelijk niks aan gedaan.

Volg ons ook op onze nieuwe Facebook-Pagina, die we hebben opgezet omdat daar veelvuldig om gevraagd werd.

Ach kijk ze eens opscheppen bij de VVD. Tweede Kamerlid Ingrid Michon kreeg blijkbaar toestemming van premier én VVD-leider Mark Rutte om even iets van kritiek te leveren op het kabinetsbeleid met betrekking tot Syriëgangers, en dan met name op de wijze waarop de doorgedraaide terroriste Ilham B. naar ons land werd teruggehaald omdat ze dat zo graag wilde.

“Mensen die willens en wetens naar het kalifaat zijn afgereisd om zich aan te sluiten bij een strijd die gericht is op het vernietigen van alles waar wij voor staan,” blaatte mevrouw de quasi-liberaal, “hebben wat de VVD betreft hun toekomst in Nederland volledig verloren.”

Ja, ja, beweerde ze met droge ogen, het nieuws van afgelopen week, dat er gewerkt werkt aan een plan om een “IS-vrouw en een aantal kinderen op te halen uit Noord-Syrië… heeft mij en mijn fractie zeer, zeer onaangenaam verrast.” Want, wil Michon ons doen geloven, zij en haar mede-VVD’ers wisten er niets van. Geschokt zijn ze! Dit zagen ze totaal niet aankomen. Niemand had ze hier over geïnformeerd. Oké, ze maken deel uit van de regeringscoalitie en blijven dat demissionaire kabinet natuurlijk blind steunen, maar jongejonge, wat was dit een vervelende “verrassing.”

Vervolgens ging mevrouw verder met haar verhaal. Ze waren allemaal heel erg geschrokken, dit had niemand zien aankomen, het was heel vervelend, het is trouwens ook onacceptabel, en denkt het kabinet nou echt dat dit zomaar kan. Schande. Drie keer schande, zelfs!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Natuurlijk trapt letterlijk helemaal niemand hier in. Dit is het oude vertrouwde theaterstukje van de VVD. Oh, oh, wat zijn ze opeens van de veiligheid… maar ondertussen laten ze het kabinet doen wat het wil, en krijgen de ministers alle steun die ze maar kúnnen krijgen. Want bij de VVD telt maar één ding: blinde loyaliteit aan de leiders van de partij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Monty

  We kennen ook een politicus die het wel even zou regelen om minder Marokkanen in ons land te krijgen.

  Ook keihard gelogen net als deze VVD tante.

  1. nexit_nooit

   Was dat soms dezelfde leugenaar die de AOW leeftijd als breekpunt had?

  2. LifeBuddy

   mo, Boko harammer, Kom van die rasistische luie arische sLinkse stoel, Stem op Geertje Wilders en Uw wens zal in vervulling gaan!!!

   1. Monty

    ”Geertje Wilders en Uw wens zal in vervulling gaan”

    Maar Wilders heeft toch niks tegen moslims maar alleen tegen het geloof/ideologie.

    Of heb ik hem verkeerd begrepen.

 2. Klaus Schwab

  Blijven jullie maar lekker op Pinocchio Rutte of de ondemocraten uit 1966 stemmen. Dan wordt Nederland vanzelf volgepompt met Marokkanen en gaat de AOW leeftijd naar 70 jaar.

  1. Bunky01

   en voeg er aan toe:
   – sharia als verplichte wetgeving in Nederland
   – diverse Arabische talen als verplicht vak op de scholen
   – de dames in de maatschappij gesluierd met een nikab
   – de vrouw mag geen hand worden gegeven, mag niet met een andere man praten,
   loopt als een hondje 2 meter achter haar echtgenoot
   – verplichting tot het wekelijks bezoek aan de moskee
   – iedere uiting van andere godsdiensten worden verboden
   – gedwongen “bekering” tot de islam
   en zo kan ik nog wel even doorgaan.
   Mensen, kijk om je heen wat er gebeurt en wordt wakker!

   1. Monty

    De angst zit er goed in. Maar hoelang wordt dit al geroepen

 3. Response

  De hypocrisie druipt er weer vanaf. Iedere week 300-500 documentloze nieuwkomers die o.a. door de VVD worden verwelkomt door de Bente Beckers en Ankie Broekers-Knollers en soortgenoten van deze wereld. Alsof daar niets tussenzit met een IS-verleden. Ze weten het gewoonweg niet. En dan nu ineens ‘zeer, zeer onaangenaam verrast’. Gossie.

 4. Pauline Kummer

  Zij ziet er tenminste normaal goed gekleed uit, de rest is bijzaak, Beilage.

 5. kattekop

  @ monty

  Je kan het wel willen om minder marokkanen naar binnen te krijgen maar als 80% van de regering tegen is dan lukt je dat gewoon niet
  Goed bedoeld maar het is dan vechten tegen de bierkaai.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.