Nickelodeon dringt genderhobby op aan kinderen met ‘Pride-muziekvideo’

Kinderzender Nickelodeon is overduidelijk helemaal van het padje. Want in een nieuwe muziekvideo van de zender worden kinderen keihard geïndoctrineerd met de gendergekte – op een niveau, zoals we die in voorgaande generaties ons niet eens hadden kunnen inbeelden. Een man gekleed als een vrouw doet een dansje en zingt over de ‘beweging’ voor LHBTQI en welke letters er verder nog bij horen; welke kleur wat betekent en waarom. Het is ongekend, maar blijkbaar moeten wij dit tegenwoordig maar normaal vinden.

De Amerikaanse mediaondernemer Seth Dillon – baas van The Babylon Bee, wat een geweldig populaire satirische website is – roept zijn Twitter-volgers op om Nickelodeon te vertellen wat zij, met name ouders, van dit soort genderindoctrinatie vinden.

De travestiet in de video zingt onder meer: “Filling you with pride, showing who you are on the inside” over de zogenaamde Pride-vlag.

Heel gek is Dillons reactie natuurlijk niet. Dit is bezopen. Dat er volwassen mannen zijn die zich als vrouw willen kleden, of die zich zelfs willen laten “veranderen in een vrouw,” soit. Ze moeten doen wat hen gelukkig maakt. Maar om dit vervolgens a) te presenteren als normaal gedrag en b) kids er zelfs mee te indoctrineren, want dat is wat ze doen met dit soort muziekvideo’s, is waanzin.

Beleidsmedewerker en social media-man van Forum voor Democratie Samuel Jong zegt er dan ook geheel terecht wat van. “Vroeger keek ik gewoon Rocket Power op Nickelodeon,” aldus Jong.

“Tegenwoordig zenden ze blijkbaar alleen nog genderideologie en neomarxisme uit. Kinderen worden gehersenspoeld.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Daar stelt hij bij dat wij van rechts “hier een in de Europese beschaving geworteld alternatief tegenover [moeten] zetten – niet klagen, maar bouwen!” Helemaal mee eens natuurlijk, maar hier specifiek iets van zeggen, daar is niets mis mee.

Want dit soort waanzin opdringen aan kinderen is volstrekt onacceptabel. Dat wij als ouders dit maar moeten accepteren? Over my dead body.

Volg ons ook op onze nieuwe Facebook-Pagina, die we hebben opgezet omdat daar veelvuldig om gevraagd werd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Jack Flash

  Om te kotsen.
  Het roept alleen maar weerzin op bij normale mensen, dus vroeg of laat verdwijnt die rottroep wel.

 2. Drostemannetje

  Zo is het maar net. Als die kerel als vrouw door het leven wil gaan, moet ie zelf weten. Maar dring het niet op aan anderen en zeker niet aan kinderen. Dit is net zo walgelijk als die programma van natuurlijk de NPO waar een stel naakte mannen en vrouwen voor een groep kinderen ging staan. Laat de kinderen met rust tot de puberteit. Laat ze lekker kind zijn en laten genieten van speelgoed en normale kinderprogramma’s.

  1. usb3.0

   “Als die kerel als vrouw door het leven wil gaan, moet ie zelf weten”

   Dat doet hij ook en het word opgedrongen dus de kreet, “Als die kerel als vrouw door het leven wil gaan, moet ie zelf weten” is natuurlijk op z’n zachtst gezegd ziek…

 3. jhak

  Wat een achterlijke kolere zooi.

 4. StemPzeweg

  Kijk dit noem ik vooruitgang! Genderneutraliteit is de toekomst waar we heen willen en ieder kind zou bewust moeten zijn dat je je geslacht gewoon kunt uitkiezen

 5. B. Pascal

  Wie zijn kinderen naar dit soort media laat kijken, is het niet minder waard om weggeworpen te worden. Die zware gereformeerden hebben gelijk! Weg met die TV, helse bende waar je geest van dood blijft!

  1. StemPzeweg

   Dankjewel je hebt we echt aan het lachen gebracht vandaag. Weer zo’n religekkie

 6. dumbfarmer

  wie kijkt nog naar die zender anyway? De meesten zitten toch al met een abbo op netflix en disney..

 7. usb3.0

  Gewoon verwijderen uit je zenderpakket..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.