Wat? Mark Rutte en Bente Becker kondigen heel trots infantiel VVD-stickeralbum aan: ‘En jij kan ‘m winnen!’

Triester dan dit wordt het niet. De formatie ligt nog steeds min of meer stil. En ja, het land wordt nog steeds kapotgemaakt door een ultralinks kabinet dat er geen enkele moeite mee heeft om arme Nederlanders financieel de vernieling in te helpen (hallo toeslagenaffaire). Maar waar zijn ze bij de VVD mee bezig? Juist. Een stickeralbum.

Het is eigenlijk nauwelijks te bevatten. Maar VVD-Kamerlid Bente Becker heeft gisteren aangekondigd op Twitter dat ze bij haar partij een nieuwe actie bedacht hebben: een VVD-stickeralbum. 26 stickerfoto’s van VVD’ers. Die kun je erin plakken. Zeg maar, de politieke versie van de bekende voetbalstickeralbums. Voor kinderen.

Nou, zegt Becker, bij de VVD doen ze dit nu dus ook. Voor alle ‘fans’ of zo. En, jeetje!, je kunt zo’n album winnen! Kijk maar:

Ook premier Mark Rutte doet een duit in het zakje.

@vvdoptiktok

Laat weten in de comments waarom jij het VVD-stickeralbum wilt hebben. Of check de link in bio! ⚽️🇳🇱 #fyp #voorjou #ek

♬ No Hook 3 – Frozen Fire

Je kunt zo’n belachelijk album winnen “maar alleen als je uitlegt waarom jij daar recht op denkt te hebben,” aldus de man die al 11 jaar premier van dit land is, en denkt dat de Nederlandse kiezer een kind van 6 is.

Dit is natuurlijk heel erg. Ik was er dan ook van overtuigd dat het nep was. Ze maakten een grap. Ha-ha. Leuk. Even de boel pesten. Een trollactie vanwege het EK voetbal.

Maar nee. Het is serieus bedoeld. Want als je naar de website van de VVD gaat zie je daar inderdaad dat ze een “speciale” actie hebben met dat belachelijke stickeralbum van ze.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Moeten we hier nou om lachen of om huilen?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. LifeBuddy

  Haal die sLinkse pathologische leugenaar Pinokkio snel van de buis. Heel [nedere]land wordt besmet!!! Discriminerender kunnen ze het niet maken.

 2. AS210854

  Telkens als je denkt dat Rutte niet verder in de grond kan zinken als hij al zit, presteert hij het toch weer dat het wel kan. Nog even en dan zit hij in de HEL waar hij schijnbaar HEEL GRAAG naar toe wil.

 3. halo1

  Tenenkrommend.. de Isreal-oplossing lijkt me leuk: PVV+Forum+D66+CDA+SP+PVDA+GL+CU-DENK..ben ik er al?

  1. Monty

   ”de Isreal-oplossing lijkt me leuk”

   Precies, waarom kan daar de oppositie zich wel bundelen en in ons land niet.

   Ze willen toch allemaal van Rutte af.

   1. halo1

    Het zijn die naief-linkse partijen die dat niet willen.. maar het zou een zegen voor het land zijn.. die hele VVD de sloot in!

    1. Monty

     Dus jij weet dat ‘rechtse’ partijen er geen moeite mee hebben om met slinkse partijen te gaan samenwerken en radicalen zoals Bij1 en Denk.

     1. halo1

      Het zal wel moeten Monty..de rampen hebben zich al lang voltrokken.. het beste ervan nog maken is het motto.. maar Rutte is dan tenminste weg!

 4. Meriadoc Brandebok

  Een betere actie dan een nep-korting op het pörnöboekje van de grote partijleider. Ik weet nog goed hoe Baudet iedereen naaide door te doen alsof hij een lucratieve korting op zijn boekjes uitdeelde, terwijl de vraagprijs gewoon hetzelfde bleef mét die korting als die ook zonder korting was.

  Dan heb ik liever een stickeralbum.

  1. Gerda2

   Een kinderhand is gauw gevuld.

   1. Jack Flash

    Gerda2 ++++

 5. Neko-

  Ritueel verbranden terwijl je een filmpje ervan maakt? Tenminste, dat was mijn eerste gedachte bij een dergelijk stickerboek.

  Dan maar posten op YouTube/TikTok, en wachten op likes…

  1. Gerda2

   Goed idee, Neko.
   Mijn eerste gedachte was, we worden nog even infantiel behandeld als tijdens de hele crisis.
   Of is het een actie voor kinderen?

 6. ikweetwatikwil

  Nou, de VVD maakt er nu helemaal een kinderspul van.

 7. Beukman

  Kom op zeurpruimen, niemand is verplicht om zo’n stickeralbum aan te schaffen. Er zijn halve garen die stickers van voetbalhelden inplakken en er zijn halve garen die plakplaatjes van Thorbecke, Wiegel en Rutte inplakken. Straks is er waarschijnlijk ook een speciaal DDS-album waarin de liefhebber zijn favoriete potsers kan plakken.
  Ieder zijn meug, vrijheid blijheid.

  1. Gerda2

   Er komen nog genoeg artikelen aan waar jij los kan gaan, Beukman.
   Gun ons het genoegen eens lekker te zeuren.

 8. EvertB

  Rechtsbuiten Bente heeft tijdens het spel de bal gepakt. Dat is toch hands?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.