EU-bobo Frans Timmermans woest op Sloveense premier door “lasterlijke” foto: ‘Kon niet met hem op podium staan!’

PvdA-euroextremist Frans Timmermans is boos. Heel boos. Op de Sloveense premier Janez Jansa. Want die had zogenaamd een “lasterlijke foto” laten zien aan enkele gasten… Het gevolg: Timmermans weigerde op een podium te gaan staan met de premier. Zó enorm boos was hij.

Timmermans, Europese Commissie-voorzitter Ursula von der Leyen, en een stel andere “commissarissen” zijn in Slovenië omdat dat land dit half jaar voorzitter zal zijn van de EU. Dat is natuurlijk voor het grootste deel een ceremoniële functie, maar toch. Er wordt wel aan gehecht in de eurofiele machtswereld.

Hoe dan ook, premier Jansa gebruikte de gelegenheid om zijn gasten een Twitterfoto te laten zien van twee rechters met “sociaaldemocratische” politici. Vervolgens zei hij dat deze “communisten” de rechterlijke macht van zijn land proberen te infiltreren.

Kortom, Jansa is een echte Oost-Europese leider; iemand die de verschrikkingen van de Sovjet Unie heeft meegemaakt, die ervoor wil waken dat zijn land dit nooit meer overkomt, en die er uitgesproken conservatieve (en klasiek-liberale) denkbeelden op nahoudt.

Nou, dat was tegen het zere been van Timmermans, wat natuurlijk niet zo gek is aangezien hij en zijn kornuiten a) juist heel graag dit soort “infiltratie” van sociaaldemocraten willen en b) hijzélf een sociaaldemocraat is. Timmermans is immers een prominente PvdA’er. Ja, die bestaan nog.

Deze “onacceptabele aanval op en laster over twee rechters en twee sociaaldemocratische Europarlementariërs” ging Timmermans, zei de Grote Eurofiele Held, “te ver.” “Ik kon simpelweg niet op hetzelfde podium staan als premier Jansa,” aldus de man die ook wel bekend is komen te staan als de EU-versie van de Kerstman, maar dan een buitengewoon agressieve, intolerante, en hautaine versie van de goedheiligman.

En ook nog eentje zonder rendieren, hoewel hij zijn best wél doet om zijn neus verdomd veel te doen gelijken op die van Rudolf.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Hoe dan ook, Timmermans had dus weer eens reden om boos te zijn; en alweer omdat een Oost-Europese leider zowaar Oost-Europees is in zijn doen en laten. Je begint bijna te denken dat Timmermans dat hele Oost-Europa het allerliefst tot de grond toe afbreekt.

Goed nieuws! Team Trump heeft een nieuwe sociale media-platform online gezet. Het heet GETTR! En je kunt al meteen lid worden en meedoen in deze voor rechtse mensen veilige omgeving. Volg me daar dus, en laten we het gesprek met elkaar aangaan, de hele dag door!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  De sociaaldemocraten werden door de communisten bij miljoenen afgeslacht. Daarom sloeg de sociaaldemocratische rijkspresident Friedrich Ebert (Duitsland) de communistische opstand dan ook keihard neer.

  Het is idioot en lasterlijk van Jansa om Timmermabs voor communist uit te maken die de rechterlijke macht wil infiltreren.

 2. vlekkenoplosser

  kabouter plop is weer woest , zoiets strónt vlé®k ?

 3. RvdBe

  Het waren de rechtse partijen die toendertijd waarschuwden om die Oostbloklanden niet zonder enige eisen toe te laten tot de eu, waarop de linkse partijen de rechtse uiteraard uitmaakten voor nationalisten en facsisten, nu gaan ze lopen te janken.
  Dacht eigenlijk dat varkens een hoge mate van intelligentie toe bedeeld waren, is bij Timmermans weinig van te merken.

 4. Emile Takma

  Welke foto het betreft blijft overigens onduidelijk.

  1. Xyz1234

   Iedere foto van Timmermans kan als laster worden ervaren.

 5. B. Pascal

  Als rechter heb je een voorbeeld functie. Wanneer rechters met Sofjet sterren op hun shirts rondlopen, dan weet je dat ze marxisten zijn. Wanneer je dat op twitter zet, schut Timmermans met zijn swiffer. Maar Jansa heeft gelijk, rechter moeten neutraal zijn.
  Wanneer je een hakenkruis op je shirt hebt valt iedereen over je heen. Maar de sovjets marxisten hebben ook vele doden gegeven.

 6. tegendraad

  Paulus de Boskabouter!

 7. AS210854

  Wie neemt frenske nog serieus. Niemand, als dat wel het geval is , moet hij weer snel terug onder de steen kruipen waar hij de laatste 10 jaar onder gezeten heeft.

 8. Mistgabel

  Infantiel.

  De leugenaar.
  Knuffel, ring, zuurstofmasker en krokodillentranen zegt genoeg.

 9. Freba

  Alcohol maakt meer kapot dan je lief is; of niet Franske? Last van je geweten, dat je nu wegzuipt met je belachelijke ideeen? Psychopatisch gedrag komt veel voor bij “leiders”. Zeker van je altijd dronken oud voorzitter EU enen Juncker geleerd? Aardig gelukt het optuigen van de V.E.C. ; de Verenigde Europese Compagnie. Zo lekker dat roven van grondstoffen uit het voormalige Oostblok. Je ziet het pas als je Ze doorhebt………

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.