Gideon van Meijeren (FVD) veegt de vloer aan met Rutte en koning: ‘Aanslag Peter R. de Vries had niets te maken met journalistiek’

Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren vindt het ongekend dat zowel premier Mark Rutte áls koning Willem-Alexander de brute aanslag op Peter R. de Vries aangrepen om critici van journalisten monddood te maken. Want, zegt Van Meijeren terecht, de hoogste baas bij het OM geeft nu aan dat het vrijwel zeker om een afrekening ging omdat De Vries MocroMaffia-kroongetuige Nabil B. vertegenwoordigde. Zijn journalistieke werk stond er los van.

Na de aanslag op Peter R. de Vries schreven wij al dat het geen aanval op de journalistiek was, zoals het partijkartel én met het mediakartel ons wilden doen geloven, maar een aanval op de rechtsstaat. Want de kans was natuurlijk gigantisch groot dat maffiabaas Ridouan Taghi of één van zijn luitenanten erachter zat, omdat De Vries was begonnen te werken met Nabil B., de kroongetuige van het OM in de zaak tegen Taghi.

Nou, die lezing wordt nu bevestigd door Gerrit van der Burg, de hoogste baas van het Openbaar Ministerie. Bij Nieuwsuur liet Van der Burg gisteren weten dat de lafhartige liquidatie “waarschijnlijk eerder te maken met het feit dat hij dienstbaar was aan betrokkenen in een strafproces, dan met zijn werk als journalist.” “Het lijkt zeker geen toeval dat De Vries is vermoord,” gaat hij verder.

Forum voor Democratie-Kamerlid Gideon van Meijeren kaart dit terecht aan op Twitter, en eist daarbij rekenschap van zowel minister-president Mark Rutte als koning Willem-Alexander. Die politiseerden de aanslag immers meteen, en deden net of het een aanslag was op de journalistiek. Oh ja, al die critici van de mainstream journalistiek waren er eigenlijk debet aan! Mediacritici moeten zich kapotschamen! Ze zetten aan tot haat! En zijn eigenlijk – letterlijk! – levensgevaarlijk bezig!

“De dood van Peter R. de Vries heeft volgens de hoogste baas van het OM waarschijnlijk niets te maken met zijn werk als journalist,” schrijft Van Meijeren op Twitter. “Terwijl de minister-president en de Koning daar nog wel zo zeker van waren. Ze wisten niet hoe snel ze de zaak moesten politiseren.”

Hij heeft daar maar één beschrijving voor: “Zeer afkeurenswaardig.”

Zo is het maar net, natuurlijk. En het is een heel helder teken van de tijd waarin we leven. Het Kartel – zowel het mediakartel als de politiek – kent al lang geen schaamte meer. Alles en iedereen wordt aangegrepen om censuur te plegen, om critici weg te zetten als “gevaarlijk,” en om het narratief vastgesteld door de overheid door onze strot te duwen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De moord op Peter R. de Vries is vreselijk. Niet omdat het een aanslag op de journalistiek was, maar omdat het een rechtsstaat ondermijnende aanslag was… en omdat het een onschuldige burger zijn leven verloor door toedoen van de MocroMaffia. Dát is het verhaal. Al het andere is gedraai, gespin, en zelfs goedkope propaganda bedoeld door Het Kartel om de eigen macht te vergroten, en critici in het verdomhoekje te duwen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

115 reacties

 1. Emile Takma

  De vraag rijst wie hier aan het politiseren is.

  1. LifeBuddy

   Ongelooflijk dat peter bijna net zoveel verstand had als takkemens. Zoveel jaren ondervinden dat de maffia gangsters de baas zijn in [nedere]land en het land regeren. [anders kan pinokkio niet op de fiets naar zijn werk]. En dan toch Zonder beveiliging eigenwijs de straat op gaan. Hoe Lomp kan je zijn om dan de maffia te tarten!!!

 2. ElGuapo

  Gideon heeft weer gelijk!

 3. marcel_2011

  Helemaal mee eens zoals Gideon het verwoord

 4. Beukman

  Gideon beweert:
  Terwijl de @MinPres en de Koning daar nog wel zo zeker van waren. Ze wisten niet hoe snel ze de zaak moesten politiseren.

  Gideon heeft een nieuw woordje geleerd. Helaas voor hem is “politiseren” hier in het geheel niet van toepassing.

  Wat vindt Gideon er eigenlijk van dat journalisten in Nederland door wappies en geradicaliseerde boeren met de dood worden bedreigd omdat ze stukkies voor de MSM schrijven over zaken als de coronacrisis, vaccinaties, stikstof en milieu? Hoe typisch dat ik hem daar nooit over hoor.

  1. ElGuapo

   Maar hij heeft weer gelijk.

   1. Flengan

    Jij snapt’m El Guapo!

 5. Meriadoc Brandebok

  Waar is het respect van Forum voor Democratie? Zij zijn vooralsnog enkel bezig met de boel opnaaien en polariseren.

  Nog een reden waarom de lui van FvD – in dit geval de man met de te strakke broek – geen empathie bezitten. Het zijn zware psychopaten

  1. Emile Takma

   Ik vind het kereltje Giedeon wel grappig. Nog een paar maanden en hij overspeelt zijn hand met al te hysterisch gekef.

   1. Beukman

    Gideon is bovendien in zijn doen en laten een kloon van Jansen. De twee wedijveren om de prijs voor gevatheid, en dat allemaal om bij de mini-Trump in het gevlei te blijven.
    Forum is hard bezig zichzelf irrelevant te maken.

    1. Emile Takma

     Vlak bruine Pepijn niet uit. Die gaat binnenkort een enorme krasse uitspraak doen waar Freek en Gideon dan weer overheen moeten.

     Het is een stoer jongensclubje die elkaar aanmoedigen over een brede sloot te springen.

     1. Flengan

      Volstrekt infantiel gezwets.

     2. Xyz1234

      Wat een kinderachtige praat weer zeg. Er gaat een hoop onderliggende persoonlijke frustratie van uit. Wat zouden uw ouders van u vinden als ze eens zouden kunnen lezen wat u hier zoal schrijft?

   2. usb3.0

    Nee tamil, voor dit soort jongens ben jij bang..

    1. ElGuapo

     Omdat Gideon gelijk heeft in tegenstelling tot de 3 k*ntmusketiers.

   3. Meriadoc Brandebok

    Gideon lijkt wel een typetje van een carebetier.

    1. Brenda Welsh

     Of carburateur..

   4. Cootje

    Als er een is die zijn hand overspeeld is het Rutte uitgekotst door de toeslagen houders de Limburgers de groningers , orban , en Corona helpt hem nog een handje omdat te bevestigen , de MKBers zijn ten einde raad maar dat is verdiend na hun stemgedrag

  2. Freba

   Schiet mij iets te binnen: “Alles wat je zegt ben jezelf” Geweldig nivo/niveau van de meeste reageerders. Een hoog “Afzeikgehalte”.

 6. marcel_2011

  Beukman en Meriadoc, blijven we even bij het thema?

  1. ElGuapo

   Dat is moeilijk voor ze als Gideon gelijk heeft.

  2. Beukman

   Ik ben keurig binnen het thema gebleven, Marcel.
   Meriadoc ook wmb, hij zoomt uit om de algemene teneur van de berichtjes van Gideon en zijn partij scherp te krijgen, maar dat mag.

 7. Gebande K0K

  Gideon van Zwetsmeijeren, de nieuwe koning van Forumland.

  1. ElGuapo

   Kokkie de koning van domme praat.

 8. marcel_2011

  Gebande K0k heeft weer geen argumenten. Jaloers op de heldere weergave van Gideon? Of blijft het alleen bij negatieve opmerkingen. Zeg eens iets positiefs

  1. Gebande K0K

   Gideon van Zwetsmeijeren, de nieuwe koning van Forumland.
   “Of blijft het alleen bij negatieve opmerkingen. ”

   Het negatieve wordt uitsluitend gevormd in de spelonken van uw geest.

   1. Stopperspil

    De discussie gaat over de vraag of de moordaanslag op Peter de Vries een aanslag op de journalistiek is of een aanslag op de rechtsstaat. Het is toch overduidelijk dat de moord is gepleegd vanwege de rol van De Vries als woordvoerder van de kroongetuige in de rechtszaak tegen de Mocro-maffia. Deze Gideon heeft dus volkomen gelijk dat het niets met zijn vak als journalist te maken heeft. Alle reageerders die dit niet willen zien omdat zij nu eenmaal vol van haat zitten voor alles en iedereen van Forum voor Democratie gelieven zich na te laten kijken.

    1. Gebande K0K

     Peter R de Vries ging dood/werd vermoord als mens
     Verder etiketten plakken is morele zelfbevrediging.

     1. Monty

      👍 precies

     2. Stopperspil

      In dat geval moeten u en ik ook goed uitkijken.

     3. Freba

      Who is next?

    2. Meriadoc Brandebok

     Peter R. de Vries was als adviseur van de kroongetuige actief omdat hij als misdaadverslaggever actief was. Vanwege De Vries’ misdaadvak had Nabil B. hem gevraagd. Peter R. de Vries heeft zelf gezegd dat men “voor de libelle moet gaan werken” als je als misdaadverslaggever niet kan optreden als adviseur van de kroongetuige. Hij had dus twee petten tegelijkertijd op.

     Als De Vries geen misdaadverslaggever was, was hij ook niet gevraagd om als adviseur vsn de kroongetuie op te treden in het proces tegen Taghi en diens psychopatenzooi.

     Beide stellingen zijn juist: het was een aanval op de rechtsstaat en op de journalistiek.

     1. Mr.blauw.sky

      👍👍👍👍👍👍👍👍👍!

 9. Monty

  ”volgens de hoogste baas van het OM waarschijnlijk niets te maken met zijn werk als journalist,” schrijft Van Meijeren op Twitter.”

  ‘Waarschijnlijk’.
  Of met ‘alle zekerheid’.

 10. Paardenmiddel

  Nu een bekend iemand door een aanslag is overleden, komen ze (politici en politie) eindelijk in actie. Want gezichtsverlies hé.
  Terwijl er al jaren bezuinigd wordt en er zoveel verrotting boven komt. Grapperhaus is ook zelf verrot en laat geweld gewoon toe. Of stelt hij, zoals gewoonlijk, verkeerde doelen.
  Gaat hij nog in gesprek met het bpoc die over de verrotting binnen de korps, wil praten.

  1. Emile Takma

   “ Terwijl er al jaren bezuinigd wordt ”

   Dit is feitelijk onjuist.

   1. usb3.0

    Nee hoor tamil, jij zwetst

    1. Flengan

     Dat sowieso altijd!

   2. Cootje

    Feitelijk onjuist ?

 11. Magyar

  Ik heb niets met het FvD maar Gideon timmert lekker aan de weg, vorige week nam hij terecht de lachende leugenaar Rutte de maat en nu slaat hij ook weer de spijker op zijn kop, overigens hebben meerdere mensen afkomstig uit de journalistiek al aangegeven dat het omleggen van Peter RRRR de Vries geen zak heeft te maken met een ‘aanval op de journalistiek’.

  1. Beukman

   De defensieve houding van Forum is hier natuurlijk wel interessant. De partij staat er immers om bekend niet zo gek veel op te hebben met journalistiek en journalisten.

   1. Cootje

    Het is wel het middagje van onze transgender en beukhol . Die allebei fan zijn van Sidney Smeets , die ze allebei de maat kan nemen maar dan moeten ze nog zeer strak wezen , nog steeds een gerespecteerd lid van de Arabische merrie club D66 . Die de vries is gewoon omgebracht omdat je met het soldij van een stel padvinders niets kan uithalen , elk jaar op 1 januari roepen , je blijft met je poten van onze hulpverleners af kunnen ze niet eens waar maken 10 jaar Rutte heeft Nederland gemaakt tot een bananen republiek , en met 80 miljard omzet zijn de criminelen de baas , het 10 jarige beleid Pinokkio betaald zich uit , en dan heb je nog van die dorps idioten die een lid van Martijn handhaven in hun club

    1. Beukman

     Onze cisgender Cootje heeft weer eens blauwe ballen van te lange onthouding, en begint nu spontaan te Gille de la Touretten over zijn geheime fantasieën.

     Ik moet je teleurstellen, Cootje. Jij bent mijn type niet. Bovendien ben ik heteroseksueel.

     1. Flengan

      Onzin

     2. Emile Takma

      Dat Cootje homoseksueel is is natuurlijk niet het probleem, maar als je die homoseksuele gevoelens met donder en geweld probeert te onderdrukken krijg je dit tragische ziektebeeld.

      Arme stumper.

     3. Flengan

      Aldus de perverse kindervriend.

     4. usb3.0

      De beukmanvariant is gesignaleerd.. 2,91

     5. Cootje

      Volgens mij is die Emile je Holmaat , en die is verstoten door zijn moeder dus die zoekt genegenheid , en hij mag zijn zuster sturen , maar ze wisten weer niet hoe gauw ze deze moord moesten politiseren , een aanslag tegen de rechtsstaat , het faciliteren van 3 grote internationale Nederlandse banken , die zich af kunnen kopen met een boeten van 450/750 miljoen euro wegens oplichting en witwassen zonder individuele strafvervolging kan alleen in een bananen republiek , en dan hun mond er over vol hebben een aanslag tegen de rechtsstaat er lopen nog 15000 veroordeelde met minstens 4 maanden gevangenisstraf vrij rond , lekker jullie gekleurde berichtgeving , die moord is en wordt gebruikt voor politieke doeleinden en praten jullie dat maar recht .

     6. Cootje

      Je mag je zuster sturen en ik woon niet uitgesloten door je moeder op een zolderkamertje .

   2. Janna47

    @Beukman
    ook dat ziet u niet goed…..journalisten en journalistiek in z’n algemeenheid Beukman, fout!
    De foute journalistiek van de media alom hier in Nederland NPO NOS etc. allemaal 1 pot nat…..dat bedoelt Forum.
    Verder is er natuurlijk prima journalistiek en zijn er prima journalisten, maar niet bij deze clubs, alles hetzelfde….
    Dat begrijpt u natuurlijk niet, te moeilijk toch? Geeft niet hoor!

    1. Beukman

     Onzin.

    2. Cootje

     ++++++++++++

 12. ikweetwatikwil

  Volgens mij was de eerste reactie van de Koning, “een aanslag op de rechtstaat”.

 13. Pengyou

  Wat is die gideon een eikeltje. Wanneer komt er eens een rechtste partij zonder kinderlijke idioten? Verder een raar artikel met creatieve logica.

  1. usb3.0

   Gideon heeft wel gewoon gelijk wat pemgyou er ook van zegt

   1. ElGuapo

    100% gelijk.

 14. Branzino

  M.i. kun je al die rollen van De Vries niet los van elkaar zien. Hij was adviseur en woordvoerder van Nadil B. Maar in die rol was hij vooral bedreigend voor menigeen die nu nog verborgen is, juist omdat hij journalist was. Maar ook de rol van BN-er versterkte die dreiging. Vaak op TV verschijnen hebben criminelen, waarover De Vries sprak, ook liever niet.
  Misschien was het geen aanval op de rechtsstaat, want dat hangt van de definitie van rechtstaat af. Maar het lijkt me wel een aanval op het recht, op een journalist, op een voorvechter van rechtvaardigheid. Mij komt het voor, alsof je geen enkele van die aanvallen gemakkelijk kunt ontkennen. De Vries was een dreiging voor menig crimineel, juist vanwege die combinatie van rollen.

 15. Brenda Welsh

  Het blijft bij vegen bij het FvD. Zolang dat nog gebeurt, is er geen reden om die club serieus te nemen. Jongleren met de bezem.

  1. Flengan

   Het gaat natuurlijk niet om een club maar om wat Gideon Van Meijeren zegt, en daar kan men geen speld tussen krijgen.

   1. usb3.0

    Inderdaad Flengan, geen speld tussen te krijgen..

   2. Ad Fundum

    Gideon spreekt natuurlijk niet op persoonlijke titel, zoals ik dat doet. Hij verkondigt het FvD geluid. Anders kan hij beter een toko voor zichzelf beginnen. Het blijft echter bij theater steken.

    1. usb3.0

     Gideon heeft gelijk, en spreekt enkel over feitelijkheden

     1. Ad Fundum

      Over feestelijkheden, het hoeft voor hem niet zo serieus. Het FvD gunt hem een podium daar maakt hij gebruik van. Baudet voor de fotoshoot, Gideon voor de kleinkunst.

     2. usb3.0

      FEITELIJKHEDEN

      Gideon heeft gewoon gelijk.

     3. Flengan

      Je moet natuurlijk niet denken dat Ad Flumplum op de inhoud ingaat.

     4. Cootje

      Is ook niet mij club , maar je kan ook toegeven dat er niets verkeerd zit in zijn stellingname , en dan gelijk aangevallen te worden met de bruine arme van Pepijn , terwijl Sidney Smeets nog gewoon betalend lid is van D66 is de moraal van dubieuze idioten , die op een zolderkamertje niet worden tegen gesproken

  2. ElGuapo

   Over de bezem gesproken…ga eens wat doen.
   Met cash leren betalen ofzo dat schijnt al een grote uitdaging voor je te zijn.

 16. Flengan

  Tja, met dank aan Gideon want daar is opnieuw geen speld tussen te krijgen.

  1. Ad Fundum

   Dat lijkt zo, Gideon laat genoeg ruimte over om er een speld tussen te krijgen. Zoveel dat je hem kunt horen vallen. De moeite om hem op te rapen is het niet waard.

   1. usb3.0

    Gideon heeft gelijk, en spreekt enkel over feitelijkheden, daar kan adje niet goed tegen natuurlijk..

 17. Augustus

  Laten we eens naar de basis van de zaak kijken. Waarom kan Taghi berichten naar buiten brengen? Iets met diversiteitsbeleid bij justitie en politie wat een lek mandje is geworden voor criminele organisaties.

 18. Gebande K0K

  Het wordt allemaal steeds duidelijker.
  Langzaam vallen alle puzzelstukjes op zijn plek.
  telegraaf.nl/entertainment/1721026757/thierry-baudet-stond-model-in-gayblad-ik-was-er-totaal-ongeschikt-voor

  1. ElGuapo

   Maar Gideon heeft gelijk!

  2. usb3.0

   Gideon heeft meer dan gelijk, kijk maar eens naar diegene die van onderwerp willen veranderen, het zijn de linkse fascistische mensen die dit niet kunnen verdragen…

   1. Brenda Welsh

    De rechtse facisten lopen weg met hem. Hij heeft al bijna de kwaliteiten van de echte verlosser bereikt. Tot op zekere hoogte, teveel populariteit zal Thierry niet toestaan.l

    1. Flengan

     “rechtse facisten”

     Willem denkt dat fascisten rechts zijn…

     1. Ad Fundum

      Dat heeft Willem goed gedacht. Communisten zijn links, Fascisten zijn rechts…Alhoewel dat niet alles zegt. Je hebt linkse en rechtse kappers, postbezorgers enz.

     2. Flengan

      Onzin, Adolf was een linkse veganist en fascistisch bovendien.

    2. usb3.0

     Er is maar soort fascist en die zijn links

     1. Flengan

      Juist, net als Adolf, die was ook ultralinks.

     2. Ad Fundum

      @Flengan, hij trilde inderdaad heel erg met zijn linker hand. “De dictator leidt aan de ziekte van Parkinson. Zijn linkerhand, die hij voor zijn rug houdt, trilt zo hevig dat hij een eigen leven lijkt te leiden. Achter zijn rug drijven generaals de spot met hem”

     3. Flengan

      Zoals ik al zei; onzin

  3. Beukman

   „Ik heb een paar shows gelopen. Maar ik was er totaal ongeschikt voor, overigens. Ten eerste, omdat ik het dodelijk vermoeiend vond om een dag lang te staan. Ten tweede, omdat ik denk dat ik een veel te grote persoonlijkheid heb.

   Woehaaa!
   En vandaar dan ook dat De Telegraaf spitsvormig opmerkt:

   Hij zit inmiddels al ruim vier jaar comfortabel in het pluche van de Tweede Kamer

   1. Flengan

    Onzin!

 19. Appelstroop

  Rare club geworden, beetje enge mannetjes ook allemaal (wel slim overigens), maar in dit geval heeft deze beverpruik gewoon gelijk. Er waren een paar moreel verwerpelijke kwasten die dit onmiddelijk aangrepen om te politiceren, van op1 tot de mis pres tot die peperdure uitkeringstrekker. Het had gewoon geen fluit met źn journalistieke werk te maken. En kritiek op media moet gewoon kunnen, net als de journalistiek kritiek heeft op politici. Verder viel het gelukkig wel mee in de MSM met de koppeling leggen tussen journalistiek en zn dood, ze wisten ook wel dat dit moeilijk te verkopen was omdat iedereen wel aanvoelde dat dit met die taghie te maken had.

 20. Adriaen van Bergen

  Het is een aanval op de politiek.
  Die hebben de keuzes gemaakt om fopstrafjes aan criminelen uit te delen.
  De criminelen maken gewoon een kosten baten afweging.
  De kosten zijn in Nederland niet hoog.
  Dankzij de politiek.
  D66 rechters,nemen ook geen verantwoordelijkheid en delen de fopstrafjes nog uit ook.
  Dat zijn geen rechters, maar marionetten.

 21. Ad Fundum

  Alle grote kranten, dagbladen, publiceren een rouwadvertentie van Peter. Waarom blijft DDS achter hiermee en laat het over aan haar trouwe aanhang?

  1. Flengan

   Goede vraag. Waarom ben jij hier eigenlijk, Ad Flapdrol?

   1. Ad Fundum

    Om dat uit te zoeken, ik wil het gewoon weten. Uit uw antwoord destilleer ik dat u niet bij machte bent mij verder te helpen.

    1. usb3.0

     Wat is de noodzaak om dat uit te zoeken? ik zeg je, geen..

     1. Ad Fundum

      Heeft Flengan het opgegeven?

    2. ElGuapo

     Ga het zelf uitzoeken lui drankorgel.

 22. Gebande K0K

  Speciaal voor USBtje:
  gids.tv/video/354721/zien-willem-engel-noemt-extreme-overstromingen-in-limburg-een-hoax

  1. Flengan

   Gids.tv… Whahahah!

  2. Jack Flash

   Nee kokkie, Willem heeft dat niet gezegd.
   Wat ben je toch een stom oud wijf.

   1. Emile Takma

    De flapdrol zei letterlijk: “zo is er opeens een nieuwe watersnoodramp in het enige gebied dat ongeveer boven het zeeniveau ligt. Daar hebben wij onze vraagtekens bij”

    Er zijn hier dwazen die Willem Engel een heuse ziener vinden.

    1. usb3.0

     “zo is er opeens een nieuwe watersnoodramp in het enige gebied dat ongeveer boven het zeeniveau ligt”

     h**ps://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/sluizen-in-roer-blijven-dicht-ondanks-duits-verzoek-ze-te-openen/ar-AAMgAxg?li=BB13YidB&ocid=mailsignout

     Logisch dat Duistland overstroomt

    2. Jack Flash

     Versterking takma uit het veld. De een nog dommer dan de ander.
     😂

  3. Fortiori

   Zojuist kwam dat voorbij bij Genee. Ook deze man heeft een podium hier op DDS en heeft volgers. En hij is zo gestoord, ook al heeft hij dat niet gezegd, hij het niet zal ontkennen.

   1. Flengan

    “Genee”

    Whahaha!

 23. sonny

  Het is betreurenswaardig dat mensen zonder gewetens wroeging op straat vermoord worden!
  De mensheid is in potentie het meest wrede egocentrische zoogdier op onze planeet!
  De rede, kennis en bewustwording van ‘ik’ en ‘jij’, hadden niet tot onze vermogens moeten behoren!
  Leven in een menselijke kudde, zonder eerzucht, hebzucht, jalouzie ……en politiek!

  1. right

   sonny@
   Een kudde holt ook maar achter een leider aan, de zwakkeren worden opgeofferd aan de voeselketen dan wel achtergelaten!
   Elke levensvorm heeft zo z’n nadelen en voordelen, mensen sterven of worden vermoord, maar niet opgegeten, tot dusver!

   1. Monty

    Afhankelijk van de leider zal de kudde vredelievende zijn of gewelddadig.
    Bereid zijn om met andere kuddes te leven of er liever voor te kiezen op een eiland te leven.

    Eigenlijk zoals we nu op de wereld leven.

    Welk soort leider willen je volgen?

    1. Harry Haller2

     Het hele leven bestaat voor Monty uit vraagtekens.

     1. Monty

      Ik weet wel welke leider ik wil volgen.
      De vredelievende die bereid is samen te werken.

      Er zijn echter genoeg mensen die liever een andere keuze maken.

      Hierdoor zullen er altijd conflicten ontstaan.

     2. Harry Haller2

      Monty had eigenlijk dominee willen worden. Maar daar was hij te stom voor. Vandaar dat hij zijn evangelie hier op DDS uit vent.

      Veel succes met je vredelievende leider Monty. Zo dachten de eerste volgelingen van Adolf H. ook.

     3. EvertB

      Momenteel geen alledaagse situatie in het gehele Eifel-gebied, Harry. Vooral Darnau en Schuld zijn zwaar getroffen las ik.

      Ondervind jij (en familie) nog (in)directe hinder?

      ht+ps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5241889/noodweer-duitsland-doden-eifel-overstroming-regen-wateroverlast

     4. Emile Takma

      uitvent

     5. Harry Haller2

      EvertB, het lijkt hier in de omgeving op een oorlogsgebied. Ik woon bovenop een berg en heb geen schade, maar beneden in het dal is het rampzalig. Veel verwoestingen, drijvende auto’s, weggeslagen bruggen en wegen, half ingestorte huizen. Alle supermarkten dicht. Het nabije dorp Schuld is voor de helft verwoest en in de Kreis Ahrweiler zijn meer dan 100 doden geteld. Veel infrastructuur lam gelegd (nu net sinds een uur weer internet en telefoon): het zal maanden, zo niet jaren, duren voor alles hersteld is.

     6. EvertB

      Heftig.

      Ik meen mij te herinneren dat je een ‘voedselvoorraadruimte’ hebt die je nu wellicht al noodgedwongen aanspreekt.

      Veel sterkte toegewenst en ik hoop op een voortvarende aanpak van herstelwerkzaamheden en nieuwe opbouw van al wat nodig is in de regio.

 24. Gebande K0K

  De stroom aan nieuwe artikelen op DDS heeft een nog hogere snelheid dan het water in de Maas.
  Nog even en ook hier begint met het plaatsen van oude artikelen het zomerse herhalingsseizoen.

 25. Michael M

  De MocroMaffia heeft niets met onze of de Europese rechtstaat. Deze MocroMaffia heeft niets met het westen. Deze MocroMaffia zijn criminelen en levensgevaarlijke moordenaars. Deze MocroMaffia daarom dan ook laten terecht staan in Marocco, Philepijnen, Indonesië, Pakistan, Irak. Dat zijn landen die weten precies wat ze hiermee moeten. Nederland is een zwak zielig liefdevol landje als het om straffen gaat.

 26. Bes Tolen

  De politiek heeft zich vanaf dag nummer 1 van de massa immigratie laten ringeloren, om geen andere woorden te gebruiken. Dadelijk werd daarbij de rechtsstaat ondermijnd en dat heeft er toe geleid dat allerlei ongewenste lieden zich massaal in Nederland konden vestigen. Zo is het ook in andere landen gegaan. Het verzaken van de plichten tegenover de eigen bevolking lijkt daarbij ondertussen met het huidige kabinet niet alleen haar vervolg te hebben maar nog erger de achterstelling van de eigen bevolking als doel. Daar kiest de Nederlandse burger toch voor? Ja of nee? De domme burger gebonden door de hedendaagse politiek.

  1. Emile Takma

   De oude Bes laat zijn volksnationalistische licht schijnen op de werkelijkheid.

   🥸

   1. vlekkenoplosser

    Inhoudelijk heeft de strónt vlé®k niets te melden daarmee lijkt Bes Tolen het gelijk aan zijn zijde te vinden

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.