Joyce Vastenhouw na speech Van Meijeren: ‘Alleen FVD strijdt echt voor onze vrijheid en de rechtsstaat!’

Joyce Vastenhouw is Statenlid voor Forum voor Democratie in Noord-Holland. Ze stond ook op de kieslijst voor FVD bij de landelijke Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart, maar kwam net niet in de Kamer. Zonde, want anders dan sommige figuren die er wél in kwamen, maar die zich daarna snel tegen Thierry Baudet keerden, blijft zij haar partij wel trouw.

Zo ook nu. Want Vastenhouw is bijzonder onder de indruk van de epische speech die FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren gisteren in de plenaire zaal gaf over de wet die het nieuwe Chinese coronavirus officieel een categorie-A virus labelt.

Het debat daarover is, schrijft Vastenhouw op Twitter, “een must om terug te kijken. Je kunt dan concluderen dat het alleen FVD is die echt strijdt voor onze vrijheid en de rechtsstaat.”

Het meest opvallend van het debat was volgens veel Twitteraars dat er slechts drie Kamerleden aanwezig waren bij dit debat: Fleur Agema van PVV, Caroline van der Plas van BBB, en dus Gideon van Meijeren van FVD. Dit terwijl het onderwerp wel degelijk van groot belang was.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Gebande K0K

  Je kunt dan concluderen dat het alleen #FVD is die echt strijdt voor onze vrijheid en de rechtsstaat. 147 (!) Kamerleden afwezig.

  Dat zijn dus alleen de woordvoerders, de 147 afwezigen is dus incl de afwezige PVV en FvD kamerleden.
  Wat een domme Federatie van Deuskes.

  1. Xyz1234

   Met deze opmerking bewijst u dat u er werkelijk niets van begrijpt. FvD en PVV waren vertegenwoordigd in de persoon van Agema en van Meijeren. Dat is het punt hier. Dat u dat niet begrijpt valt me zelfs van u tegen.

   1. Emile Takma

    Gelukkig was Hendrika ook nog aanwezig.

    De rest van de Kamer ging even wat anders doen.

 2. Emile Takma

  Geestig stuk bij de buren.

  ht*ps://t*po.nl/2021/06/29/chris-aalberts-een-compliment-voor-gideon-van-meijeren-die-de-grote-leider-nooit-zal-tegenspreken/

  1. Gerda2

   Hij is bijna net zo geestig als het briefje van Jan aan Sjoerd Sjoerdsma en Sigrid Kaag.
   Helaas lukt het me niet de links te plaatsen, maar via jouw link, Emile, kunnen de geïnteresseerden het zelf even opzoeken.
   Briefje van Jan van 1 en 2 juli. Die van Sjoerd is verreweg het meest geestige.

   Op TPO is voor elk wat wils te vinden.

   1. Gerda2

    geestige = geestig

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.