Totalitaire ‘journalist’ Wouke van Scherrenburg: ‘Heb er lang over nagedacht… en vindt verplicht vaccinatie reële optie’

Als je wilt weten hoe het kan dat de media steeds weer de vaccinatie talking points van de regering pushen hoef je alleen maar even deze tweet van Wouke van Scherrenburg te lezen. Dat is die journalist die voorheen regelmatig op tv was, maar tegenwoordig een soort van half gepensioneerd leven lijkt te leiden als halve-journalist, halve-debatleider en halve-nogheelwatten.

Want, schrijft mevrouw de neutrale, objectieve journalist, ze heeft er lang over nagedacht. Echt heel lang. Want ja, ze wantrouwt overheidsdwang namelijk “ten diepste.” Maar als ze dan kijkt naar dat “de kinderen die niet naar school/universiteit konden” en ook de uitgestelde zorg komt ze tot de conclusie dat ze “een verplichte vaccinatie [een] reële optie” vindt.

We kunnen onze schouders hier niet over ophalen. Want we zien nu een paar talking points verschijnen in de media die overduidelijk uit de koker komen van de machtshebbers. Het eerste talking point of plan is een vaccinatiepaspoort of QR-code dat je nodig zult hebben om overal binnen te komen en niet “slechts” om op reis te gaan buiten de landgrenzen. Bijvoorbeeld als je even een film wilt kijken in de bioscoop, een drankje wilt doen in een café, of een hapje wilt eten in een restaurant. Steeds vaker zie je ‘journalisten’ dat toekomstig beleid goedpraten en zelfs promoten.

Het tweede punt is waar Van Scherrenburg over begint: verplicht vaccineren. In een normale vrije samenleving is het aan mensen zelf om te bepalen wat ze met hun lichaam doen. “Blijf van mijn lijf,” “Mijn lichaam mijn keuze,” en ga zo maar door. Het zijn zelfs bekende slogans van oude linkse activisten. Maar opeens doen ze net alsof dat soort principes niet meer bestaan – of tenminste dat ze relatief zijn (grappig dat ze dat niet vinden in het geval van abortus en het vrouwenlichaam, dan zijn ze plots extremisten pur sang).

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het gaat helemaal de verkeerde kant op in Nederland. Individuele rechten worden permanent opgeschort, en de rol en bevoegdheden van de overheid worden in één klap ongekend uitgebreid. Schande! Let wel, dat zeg ik niet tegen onze leiders en journalisten, maar tegen onszelf. Want wíj́ laten het gebeuren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. Xyz1234

  Niet lang over nagedacht, maar gewacht op het juiste moment. Dit alles stond al lang gepland en nu is de tijd kennelijk rijp om de ware agenda verder te onthullen middels dergelijke gestoorde figureren dit soort uitspraken te laten doen. Van Nurenberg is weinig geleerd zo blijkt wel. Want dit middel bevindt zich nog steeds in de testfase (voor Pfizer pas in december 2023 afgelopen)

  1. Joko

   Als zij nu eens gaat koken, dan wil ik bij haar wel een vorkje meeprikken.

   1. Oepsie

    Ik denk, zij is ‘uitgekookt’!

   2. J. Punt

    Kant en klaar magnetron maal en een pak witte wijn, laat maar. Praktijk is echter dat er alleen geestdriftig geprikt wordt om maar op vakantie te kunnen gaan. De weerzin wordt echter met de dag groter. Overal zoekt men ‘bugs’ om de boel met veel succes te flessen. Wel QR maar géén vaccinatie. Kan allemaal hier. Geen Probleem. Bewijs het maar en dat kan niet dus bedrog is kinderlijk eenvoudig. Wordt door de té gretige overheid allemaal mogelijk gemaakt.

   3. Freba

    Ja inderdaad. Was dat niet dat type dat een verschutting kreeg van Pim. Irritante zichzelf links-intellectueel noemende dame. Eerst moesten er drempels komen tussen Abcoude en Baambrugge en toen mevrouw er zelf last van kreeg moesten de drempels weer weg. Last van de hormoontjes kennelijk, dan weer wel dan weer niet. Warhoofd ga inderdaad koken en geef dat vreten weg aan die mennekes die om je heen lopen. Moet er zelf niet aan denken, zo’n type.

 2. usb3.0

  Deze feministe is natuurlijk volledig van de pot gerukt..

  1. Brenda Welsh

   Door wie? Heb jij daar bij gestaan?

 3. Emile Takma

  Ik zie dat steeds meer verstandige mensen zich kapot ergen aan geflipte zwakzinnigen die weigeren zich te laten vaccineren en met dit stupide en asociale gedrag veroorzaken dat kinderen niet naar school kunnen, ziekenhuizen overbelast blijven en het virus zich kan blijven muteren.

  Verplicht vaccineren is vanwege onze Grondwet niet mogelijk maar we kunnen dit achterlijke volk mogelijk wel dwingen zich niet onder medemensen te bewegen.

  1. usb3.0

   Het zit tamil goed dwars dat mensen een eigen wil en geheel eigen keuze hebben, we zien hier een fascistische racist die zijn ware aard laat zien.
   Alle gevaccdineerden moeten omwille van de ongevaccineerden thuis blijven, om het simpele feit dat gevaccineerden zich laten inspuiten met een gentherapie die nog besmettelijk is ook..

  2. Nostradamus

   #taalnazi: ergeren

   Ik zie steeds meer verstandigen mensen zich kapot ERGEREN aan vacciNazi’s als Emile.

   Welke ziekenhuizen zijn overbelast? h**ps://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken

   1. Emile Takma

    De coronamaatregelen zijn er op gericht overbelasting van de zorg te voorkomen.
    Was dat Nostra niet bekend?

    1. Nostradamus

     Welke overbelasting van de zorg?
     h**ps://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken

    2. usb3.0

     De coronamaatregelen zouden moeten gelden voor alleen alle gevaccineerden die zich bewust laten inspuiten met een besmettelijke gentherapie…

     1. Nostradamus

      Eigenlijk bizar dat gevaccineerden wel massaal een virus over de wereld mogen verspreiden.

     2. usb3.0

      Dat is het ook…

    3. Nostradamus

     Lijkt er eerder op dat bewust alles opengeooid is om veel besmettingen te creëren onder jongeren zodat gezinnen gedwongen worden te vaccineren als ze op vakantie willen. Bagger kabinet.

     1. usb3.0

      Klopt Nostradamus, men vaccineert niet meer voor corjona maar op vakantie te kunnen

    4. Arbeider65

     Ja, dat klopt. Maar langzaam aan gaat dit naar verdelgen van het virus. Dus, onmogelijk.

    5. vlekkenoplosser

     kent de strónt vlé®k de belasting van de zorg niet ?het r.c virus bij kinderen heeft een grotere impact dan de hype corona strónt vlé®k

  3. Tommy76

   Emile: jij schrijft dat het virus zich kan blijven muteren vanwege niet gevaccineerden.

   Volledig gevaccineerden kunnen ook nog gewoon besmet raken en het virus overdragen.

   1. Echtepleb

    Juist, en dan hebben we een versie die sterker is dat het vaccin

    1. usb3.0

     “en dan hebben we een versie die sterker is dat het vaccin”

     Met vaccin bedoel je natuurlijk gentherapie, en nee hoor dat is er niet…

  4. Echtepleb

   Aah dus we zijn te dom voor woorden? De mutaties komen van de niet gevaccineerde? U dacht dat U mij kon dwingen? Ik heb het gehad in het begin, deze vaccins werken duidelijk niet 100% tegen de nieuwe varianten. Ik ben gelukkig ruim 40 jaar niet in het ziekenhuis geweest voor mezelf en totaal nog geen 2 weken werk gemist wegens ziekte, nooit werkeloos. Niet iedereen past in uw omschrijving van stupide asociale geflipte zwakzinnigen omschrijving. Uw zal best bij de deugers horen die het nog een keertje wil uitleggen aan de plebs.

  5. Arbeider65

   Wat l*l jij weer. Ja, Arbeider is in geent. Maar…. Wat doe jij met mensen die bang zijn voor een allergische reactie? Enig idee hoe dit af kan lopen? Kan dodelijk zijn.
   Sommige mensen gaan niet vaccineren om god dienstige redenen.

   Laat mensen hun eigen leven inrichten en laten we leven met C19. Die gaat niet weg.

  6. RvdBe

   Stupide gedrag door spuitvee is de oorzaak van coronapassen, QR codes enz.
   Door klakkeloos mee te gaan in die hype ben je onderdeel van het probleem.
   Laat je desnoods vaccineren maar weiger mee te gaan in die coronapassen/QR gekte, dan is het gauw klaar en kunnen ze verder met het opdringen van hun klimaatproject.

  7. ElGuapo

   Hoe zou je het vinden om de rollen om te draaien?
   Gevaccineerde mensen mogen nergens meer heen en ongevaccineerde wel.

   Je hebt nog steeds niet door dat mensen een keuze horen te hebben of jij het er nu mee eens bent of niet. Beperkte keuzevrijheid door te zeggen dat het niet hoeft maar als je het niet doet zijn er consequenties is geen keuzevrijheid.

   Ik heb zelf ook al corona gehad. Heb daar echt niks van gemerkt, ben netjes in quarantaine gegaan en na die periode gewoon weer doorgegaan met het leven.
   Ik vertrouw op mijn immuunsysteem en zie geen noodzaak om mezelf te vaccineren.
   Als anderen dat wel willen doen dan accepteer ik dat. Als anderen mij pushen om het ook te doen dan accepteer ik dat niet. Waarom niet? Omdat het mijn keuze is!

   1. usb3.0

    Precies, jij accepteert wel de gefuckcineerden maar andersom doen die vaccinaziwappies dat niet

    1. Flengan

     B A M

   2. StanleyC

    Heel goed, helaas is zelfbeschikkingsrecht iets waar links gruwelijk allergisch voor is. Waar kennen we dat ook al weer van??? Hmm… oh ja iets met communisme en fascisme

    1. Forlan

     En dan alles wat rechtser is dan de VVD fascisme noemen terwijl die stroming een totalitair linkse oorsprong heeft. Zo opvallend, alles wat ze zelf doen beschuldigen ze de andersdenkenden van..
     Ik heb het vaccin ivm mijn werk al in februari genomen om van het testen af te zijn .. dat waren we ook, een maandje dan. Spijt als haren op mijn hoofd dat ik me heb laten misbruiken voor deze studie!

     1. Emile Takma

      Verstandig dat je je hebt laten vaccineren, Forlan.

     2. Harry Haller2

      “Verstandig dat je je hebt laten vaccineren, Forlan.”

      Aldus de gerenommeerde viroloog dr. Emile Takma.

  8. vlekkenoplosser

   Ik zie dat steeds meer verstandige mensen zich kapot ergen aan geflipte zwakzinnigen die zich te laten vaccineren en met dit stupide en asociale gedrag veroorzaken dat kinderen niet naar school kunnen, ziekenhuizen overbelast blijven en het virus zich kan blijven muteren.

   Verplicht vaccineren is vanwege onze Grondwet niet mogelijk maar we kunnen dit achterlijke volk mogelijk wel dwingen zich niet onder medemensen te bewegen.

   1. J. Punt

    U staat moreel ver boven iedereen? Zoals velen met u. moment of fame is piepen tegen anderen dat ze zichzelf zo verzetten tegen opgelegd groepsgedrag en hun eigen individuele standpunten blijven vasthouden in tegenstelling tot volgzame meepraters zonder eigen wil en lef.

  9. J. Punt

   Gewoon een fake Q-rretje en hup, de deuren zwaaien open. Gaat niet meer over ziek worden maar toegang krijgen tot.. gezondheidfactor is weggepoetst en totaal irrelevant, dat werkt toch niet. Ongevaccinneerde zieken worden nu langzaam maar zeker vervangen door zieken die veel chronische last hebben van de ‘prik’ druk op de zorg blijft. Maar nu met de andere collone.

  10. Borreby Duytsch

   Emile Takma:

   “…Verplicht vaccineren is vanwege onze Grondwet niet mogelijk maar we kunnen dit achterlijke volk mogelijk wel dwingen zich niet onder medemensen te bewegen…”

   Takma is bereidt om al zijn humanistische principes in één keer overboord te gooien als het gaat om mensen die, om wat voor reden dan ook, zich niet hebben laten vaccineren.

   Je moet wel heel erg bang en benauwd zijn voor Covid, nietwaar Takma?

 4. Brenda Welsh

  Toch blijven vaccinaties de enige oplossing te zijn. Duitsland gooit de deur in het slot voor ongevaccineerde Nederlanders. Daar sta je dan. Je wilt naar de Eifel, Moezel en blijf steken bij Lobith. Dat is wel eens anders geweest, toen ramden de Duitsers de deur naar Nederland open.

  1. usb3.0

   “Toch blijven vaccinaties de enige oplossing te zijn”

   Nee hoor helemaal niet, getuige de realiteit waarbij vaccinazi helemaal niet de oplossing is, blijf jij lekker in je fascistische vaccinaziprogrammaatje geloven, domoor..

   1. Mr.blauw.sky

    Aldus facistische ussb–tje homefrontje

    1. usb3.0

     Onzin, je hebt geen argumenten domoor..

     1. Mr.blauw.sky

      Dat sluit dus naadloos aan op jouw niveau, bruine dreumes

     2. usb3.0

      Dat denk jij omdat jouw niveau niet toereikend is, wederom geen tegenargumenten

     3. Mr.blauw.sky

      Nee hoor, dat lieg je ..

     4. usb3.0

      Geen tegenargumenten

     5. Flengan

      @USB: Willem heeft weer één z’n alter ego’s van stal gehaald, het is een dom proefkonijntje.

    2. Oepsie

     Aldus, een paria en handophouder!

    3. september

     Het is usb en die verandert toch nooit,we blijven er maar kennis nemen van zijn onzin

     1. ElGuapo

      Zei spermtember terwijl hij op z’n knietjes voor schlemiel zat.

     2. Flengan

      Het zou zomaar een alter ego kunnen zijn.

     3. ElGuapo

      Er zijn schijnbaar een hoop mensen met een ander alter ego hier.
      Ben nog redelijk nieuw hier dus weet niet wie dat zijn.

     4. usb3.0

      Klopt ElGuapo, maar jij hebt altijd de juiste te pakken die hier structureel de boel opnaaien én je maakt gehakt van ze…

  2. Nostradamus

   Overheden die geregeerd worden door angst gecreeerd vanuit de Big Pharma doen dat. Er zijn nauwelijks nog risico’s (h**ps://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken)
   Besmettingen stellen iets voor als er geen gevolgen aan hangen. Groepsimmuniteit is het resultaat. Hou op met die angstzaaierij.
   De oplossing is inmiddels veeeuuul erger dan de kwaal.

   1. Nostradamus

    foutje. M/z “Besmettingen stellen NIETS voor als er geen gevolgen aan hangen.”

  3. Mr.blauw.sky

   . blijken ..

  4. RvdBe

   Dus vaccineren is niet de oplossing om de “pandemie” te bestrijden maar om naar de Eifel te gaan?
   Lees zelf nou eens wat je schrijft.

 5. Nostradamus

  Wouke van Scherrenburg… #VacciNazi

 6. Paardenmiddel

  En ze noemt zichzelf journalist?? Een echte journalist gaat op onderzoek uit, en zal ontdekken wat er in dat “vaccin” zit.

  1. Mr.blauw.sky

   Alleen jammer dat allang bekend is wat er in het vaccin zit… Alle cynici hebben nu bijna een jaar de tijd gehad om uit te pluizen was er allemaal iin het vaccin bijgemengd is, dat er nog steeds niets verboden is ontdekt spreekt natuurlijk boekdelen ..

   1. usb3.0

    Normaal duurt onderzoek 10 tot 15 jaar dus wat is 1 jaar dan? sterker nog, het volk is onderdeel van een experiment die duurt tot 2023, dus men weet nog helemaal niets domoor

    1. Emile Takma

     Gerrit blijft hopen dat er in de toekomst nog veel mensen aan het vaccin zullen sterven.

     1. usb3.0

      types als tamil dienen binnen te blijven gezien het feit dat gevaccineerden zich laten inspuiten met een besmettelijk gentherapie en een gevaar zijn voor de medemens

     2. Flengan

      @USB: Willem moet sowieso binnen blijven anders zijn de kinderen niet veilig.

    2. Mr.blauw.sky

     Je begrijpt er weerr niets van doomoor. Goed lezen is een kunst.

     1. usb3.0

      Naprater bloeskei heeft geen eigen inbreng

    3. Jan Heyn

     Een griep vaccin wordt elk jaar in minder dan 3 maanden in elkaar geflanst. Dit onderzoek heeft 9 maanden geduurd.
     Dat sommige onderzoeken naar vaccins of medicijnen langer duren heeft met financiering van doen.
     Duurt overigens zelden of nooit 10-15 jaar.

     1. usb3.0

      “Duurt overigens zelden of nooit 10-15 jaar.”

      h**ps://www.ad.nl/binnenland/vaccin-ontwikkelen-duurt-normaal-10-tot-15-jaar-wij-zijn-in-januari-begonnen~aedef313/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

      h**ps://www.vereniginginnovatievegeneesmiddelen.nl/nieuwsberichten/2020/04/website/hoe-werkt-vaccinontwikkeling

     2. Ben van Zwol

      Liegen is niet moeilijk USB, goede bronnen erbij halen is lastiger.

 7. Meriadoc Brandebok

  Laatst zag ik een interessante documentaire over de opkomst van Fortuyn. In die documentaire zei een vriend van wijlen Pim Fortuyn dat Fortuyn Wouke van Scherrenburg graag had gezien als leider van de Rijksvoorlichtingsdienst omdat die haar mannetje wel stond. Fortuyn had Scherrenburg toen nog een gesigneerd boek gestuurd. Wouke van Scherrenburg had geclasht met Pim Fortuyn in de media setting, maar in werkelijkheid mochten die twee elkaar wel, ook al stonden zij beiden “aan de andere kant”.

  Ik vond dat wel een interessant weetje. Bijzonder om dat spel tussen die twee the hebben gezien. Vrijwel iedereen dacht dat zij elkaars bloed wel konden drinken (en Fortuyns aanhangers konden Scherrenburg niet uitstaan). Hoe iets je zo kunt bedriegen.

 8. Jan Heyn

  Wouke van Scherrenburg en nadenken…. Dat kan ze overduidelijk niet.

 9. Tommy76

  Ik ben van mening dat een ieder goed na zou moeten denken of hij/zij een vaccin wil ontvangen.

  Verreweg de meesten nemen de vaccins omdat ze op vakantie willen. De reden dat je het doet om anderen te beschermen gaat niet op want volledig gevaccineerden verspreiden het alsnog.

  Neem je je vaccinatie dan weet je dat je met zo’n 90% tot 95% zekerheid beschermd bent tegen het virus voor een x aantal maanden. Daarna moet je een derde prik halen… etc.

  Neem je je vaccinatie dan neem je een gok. Er is absoluut niemand die weet wat de vaccinaties op langere termijn gaan doen met je lichaam. Zeker de mRNA vaccins.

  Zie ook: h**ps://www.ad.nl/binnenland/bijwerkingen-over-vijf-jaar-bij-coronavaccin-dan-betaalt-nederland-mee-aan-schadeclaims~a2b1e518/

  Wat nou als over 5 tot 10 jaar zorginstellingen vol stromen met gevaccineerden die allerlei neurologische klachten vertonen? Moeten zij dan verbannen worden uit de samenleving?

  De vaccinaties werpen nu inderdaad hun vruchten af. Maar geldt dit enkel voor de korte termijn of ook voor de langere termijn?

  Niemand die het nog weet… Het blijft dus een serieus moeilijk vraagstuk.

  Wat ik mij tevens afvraag is hoe het momenteel gesteld is met onze collectieve immuniteit tegen de griep? Griep veranderd ieder jaar maar ons lichaam herkent het virus wel. Wat ik mij afvraag is hoe lang dit zo functioneerd?
  We zien kinder IC’s volstromen met kinderen die besmet zijn met het RS virus en die lijken niet goed meer opgewassen tegen dit virus.

  Hetzelfde zou kunnen gebeuren met het griepvirus. Weet iemand of virologen hier reeds iets over gezegd of geschreven hebben?

  1. Brenda Welsh

   Kan je ook een verkregen vaccin ook weer teruggeven als het niet bevalt na een x aantal jaren.?

   1. Tommy76

    Zodra Rutte dit zegt zal jij hem waarschijnlijk geloven…

 10. kattekop

  @tommy76

  De vaccinaties werpen nu inderdaad hun vruchten af ???
  Wat een onzin.
  Vorig jaar waren er nog geen vaccins en was corona in de zomer ook weg.
  Maar dat was niet de bedoeling en toen begon men in September maar massaal te testen
  om de “pandemie” weer aan de gang te krijgen.
  Vanaf mei 2020 was het officieel geen pandemie meer, vraag maar aan van Dissel.

 11. Mistgabel

  Kan mij het nou schelen wat dit journalistje ervan vind of denkt.

  Lekker belangrijk.

 12. polleke67

  Wouke is al haar hele leven politiek correct. Pim Fortuyn had dat al snel door (“ga koken mens”).

  Maar dit is wel een domme tweet. Misschien moet Wouke eerst begrijpen dat vaccinatie voor jezelf is, en niet voor anderen. En vervolgens moet Wouke zich af gaan vragen waarom mensen die nauwelijks ziek worden of al corona gehad hebben, zich alsnog zouden moeten vaccineren. En zij (zeker als journalist) zou zich beter druk kunnen maken om de rechten van de mens, die we langzaam aan het kwijtraken zijn….

  1. Mistgabel

   Kinderen merken er haast niks van, om die dan als menselijk schild te gebruiken voor 0,15% en allochtonen die zich niet willen laten vaccineren en een paar blanken is dan totaal geschift.

   Knettergek.

   1. Mieke Helgersma

    Maar als ze ziek worden willen ze wel behandeling, “ze” gaan natuurlijk niet zeggen “ik was een weigeraar” Hetzelfde bij donorregistratie. Als je op apegapen ligt, dan wil je wel een nier!

    1. usb3.0

     Elke zieke mieke betaald zijn zorgpremie dus wie ben jij nou om te zeggen dat zij geen recht hebben op zorg?!! mieke maakt onderscheidt, dit noemt men medische discriminatie.
     Over het donorregistratie, wat een afgunst mieke wil helemaal niet dat mensen genezen nee mieke vindt dat als men door een keuze te maken geen donor is deze mensen dus medisch gediscrimineerd moeten worden, ook donor is een vrije keuze/wil, het gekke hieraan is is dat men iets moet doen om duidelijk te maken dat men geen donor wil zijn.
     Doet men niets dan is men automatisch donor, als we dit zo stellen is de regering een dief van mensen die niets ondernemen…

     1. Hannie Zaanlander

      Eigenlijk, @usb3.0…Eigenlijk moet de aangifte van geen donor willen zijn uitgebreid worden. Dan moet er ook aangegeven worden wel/geen ontvanger willen zijn. Want, als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Men is dan niet meer instaat rationeel te denken. Ik wil wel doneren, maar niet ontvangen.
      Dat komt door mijn leeftijd.

     2. usb3.0

      “Dan moet er ook aangegeven worden wel/geen ontvanger willen zijn”

      Het kan dus nog gekker, als we zo doorgaan moet iedereen zelf aangeven of ze nog wel willen leven of niet, we hebben al de button “niet reanimeren”

    2. Mistgabel

     En als ze ziek worden van een vaccin?

 13. Duckday

  Weer een zogenaamde journalist die volledig de weg kwijt is Is volledig gestoord

 14. Forlan

  Heb er lang over nagedacht, maar mensen met zulke totalitaire ideeën moet je eigenlijk a la Fidela en Pinochet vanuit een propellervliegtuigje in de oceaan dumpen.

  1. Emile Takma

   Vergis je niet, primitieve figuren als Forlan kunnen zo maar in je straat wonen.

   1. Flengan

    Aldus het domme proefkonijntje.

   2. Forlan

    Zeker, pas maar op! En als iemand van de andere kant dit idee zou opperen zou je het toejuichen hé. Vergeet niet dat mensen zoals jij zorgen voor dergelijke extreme denkbeelden.
    Daarbij ben ik erg benieuwd wat jij in het dagelijks leven blijkt toe te voegen aan de maatschappij. Ik gok, in tetenstelling tot mezelf; HELEMAAL NIKS

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.