Vaccinatie-unit GGD door ‘jongeren’ weggepest uit Amsterdam Nieuw-West

Een groep ‘jongeren’ uit Amsterdam Nieuw-West heeft de mobiele vaccinatie-unit van de GGD weggepest, door met een steen een autoruit van een beveiliger in te gooien. De sfeer werd volgens de GGD zo onveilig dat ze uiteindelijk hebben besloten om dezelfde avond nog te vertrekken.

De situatie is weer typisch Nederlands. De politie treedt liever ‘de-escalerend’ (lees: nauwelijks) op en heeft maar één verdachte aangehouden voor vernieling, intimidatie en belediging, terwijl het gaat om zo’n 25 ‘jongeren’ die al langer overlast veroorzaken. De ‘jongeren’ worden natuurlijk niet gedefinieerd, want dat werkt stigmatisering in de hand.

“Op het moment dat de beveiligers en de medewerkers aangaven dat ze de situatie niet meer veilig vonden, hebben wij in overleg met de gemeente besloten die avond om de unit te verwijderen. We wilden verdere escalatie voorkomen”, aldus een woordvoerder van de GGD.

En dan nog het meest sneue van allemaal: de politie legt een deel van de schuld ook nog eens bij de GGD. Die zouden “voorafgaand niet goed met bewoners heb afgestemd dat de unit daar zou komen. Meerdere bewoners zouden onvrede hebben geuit over de herrie die het aggregaat maakt die bij de unit staat”, meldt AT5.

Kennelijk is het hartstikke normaal dat een groep ‘jongeren’ een vaccinatie-unit intimideert en volgens de politie zelfs de unit in de fik zouden willen zetten, alleen omdat het aggregaat herrie maakt. Kom nou toch.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

In plaats van dat de politie een duidelijk signaal afgeeft door ze allemaal te arresteren, kiezen de gemeente en de GGD ervoor om een nieuwe locatie in de buurt te zoeken. Zo hoeft het probleem niet te worden geadresseerd, komen er hopelijk nog wat mensen uit dat stadsdeel opdraven voor een vaccinatie en kunnen we met z’n allen weer snel doen alsof er niets aan de hand is. Tenzij die ‘jongeren’ gewoon naar die nieuwe locatie toekomen, want de mensen uit Nieuw-West worden wel geïnformeerd over waar ze straks alsnog hun prik kunnen halen…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

57 reacties

 1. Flengan

  Misschien ongewenst?

  1. usb3.0

   Mensen accepteren natuurlijk niet alles meer, en daar hoort een fuckcinatiehok inmiddels ook bij, niet iedereen is daar van gediend..

   1. Monty

    Usb3.0000 heeft er begrip voor dat de GGD is weggepest.
    Verwonderlijk.

    1. Flengan

     Nee hoor, dat heeft USB niet want de GGD is er nog steeds. Maar de GGD is natuurlijk niet de trekpop van Hugo Frikandel dat ze tieners injecteren met experimenteel slootwater. Dat word niet gewaardeert.

     1. september

      Aldus Flengan,Ik wil die Beukman wel eens hier over Holden over zijn nieuwe ,,Variant,,over Horen.Hij houdt zich akelig stil.

     2. Flengan

      Ben jij nu simpel of eenvoudig?

     3. ElGuapo

      Beide?

     4. Flengan

      Ik hou er ook rekening mee dat hij gewoon dom is.

     5. ElGuapo

      Vandaar de regelmatig streepjes als comment van spermtember.

     6. Flengan

      Juist!

    2. usb3.0

     Ik heb geen begrip voor fascistische vaccinatieprogramma’s

     1. Monty

      Maar je kan het geweld van die allochtoontjes toch wel veroordelen of ben je opeens op hun hand?

     2. usb3.0

      monty kan het drammende fascistische vaccinatieprogramma toch wel veroordelen of is monty het eens met deze fascistische gang van zaken..

     3. Monty

      Ik heb niks tegen vaccineren.
      Je bent vrij om het niet te doen of wel te doen.

      Maar dat usb3.0000 er geen problemen mee hebt dat allochtoontjes een GGD post vernielen omdat deze ‘herrie’ maakt verbaast mij.

     4. usb3.0

      monty insinueert, dit kan monty niet uit mijn reactie opmaken, monty moet wel even bij de les blijven, ik heb het niet over wel of niet vaccineren, het gaat over het fascistische vaccinatieprogramma, het opdringen van vaccineren, want dat is wat er gebeurt, anders kun je niet deelnemen aan de sociale maatschappelijke maatschappij, het is dwang, voorbeeld is Frankrijk, ik zie niet in monty’s reageren dat hij dit veroordeeld, integendeel zelfs, monty houdt zich erg op de vlakte en dat zegt genoeg natuurlijk en zegt mij dat monty de fascistische vaccinatiedwang prima vindt…

     5. Flengan

      Het word met de dag gekker USB, ze liggen je van alles in de mond en het houd nooit op denk ik.

     6. Monty

      ”het opdringen van vaccineren, want dat is wat er gebeurt,”

      Usb3. 00000 vindt alle landen waar gevaccineerd wordt dat zij fascistisch zijn.

      Is je goed recht.
      Ik vindt dat landen daar vrij in zijn om dit te bepalen.

      Misschien zou usb3.00000 naar Forumland moeten verhuizen daar hebben ze geen problemen met corona en een ‘fascistische’ vaccinatie.

      Maar praat vooral de agressie van die allochtoontjes maar goed.

     7. Flengan

      “agressie van die allochtoontjes”

      Dat verschijnsel noemt men de Beukmanvariant, een hoogst besmettelijk virus waar binnenkort een nieuw vaccin voor komt, Hugo De Jonge loopt zich al warm.

     8. usb3.0

      Nog steeds begrijpt monty het niet, ik spreek niet van opdringen maar van dwang, monty verdraait het steeds waardoor de kern ontweken wordt, en nergens is uit mijn reacties op te maken dat ik agressie van die allochtoontjes maar goed praat.

     9. Monty

      Hierop dit blog ben je misschien in de meerderheid met jou mening over ‘fascistische’ vaccinatieprogramma’s

      Maar kijk eens om je heen als je buiten bent, in de echte wereld.
      Bijna 70% van ons is gevaccineerd je bent in de minderheid.
      En dit gaat niet onder dwang. Als je niet wilt hoeft het niet is je eigen vrije wil.

      ”nergens is uit mijn reacties op te maken dat ik agressie van die allochtoontjes maar goed praat”
      Maar je veroordeeld het ook niet. Usb3.00000 vind deze agressie misschien wel goed dan.

      Maar zoals ik je al voorstelde verhuis naar Forumland daar zijn geen problemen, alleen gelijkgestemde mensen.

     10. Flengan

      “Bijna 70%…”

      Wat zegt een meerderheid? Adolf had ook een meerderheid.

     11. Monty

      ”Wat zegt een meerderheid?”

      Dat zij de vaccinatie niet zien als dwang wat usb3.00000 beweert.

     12. Emile Takma

      veroordeelt

     13. vlekkenoplosser

      strónt vlé®k de taalnazi !

     14. usb3.0

      “Dat zij de vaccinatie niet zien als dwang wat usb3.00000 beweert.”

      Nee dat beweer ik niet, je begrijpt het nog steeds niet en ontwijkt de kern, ik heb het over mensen die VRIJWILLIG ervoor kiezen zich niet te laten injecteren, dan is dwang de volgende stap, immers men wordt sociaal buitengesloten, men kan ontslagen worden, mensen worden opgesloten in hun eigen land, mensen kunnen dadelijk geen boodschappen meer doen, niet meer uit eten, niet naar de bioskoop, niet meer langs bij oma of opa.
      monty is een zeer groot voorstander van dit fascistische vaccinatieprogramma, waarbij dwang de norm is…

     15. Monty

      ”men kan ontslagen worden, mensen worden opgesloten in hun eigen land,”

      Aannames usb3.00000, en landen die ook vaccinatieprogramma’s hanteren?
      Ook allemaal fascistisch in jou ogen?
      Dan blijven er niet veel landen over die niet
      fascistisch zijn.

      In ons land hoef je niet te buigen je kan je rug gewoon recht houden.
      Je bent met 30% tegen dit ‘fascistische’ vaccinatie programma. Ga de straat op laat van je horen. Wees niet bang.

      Creëer samen het Forumland met Baudet.

    3. september

     Het is en blijft usb.3.0 die veranderd toch nooit,we nemen er maar kennis van

     1. usb3.0

      Het is en blijft sebebtemper die veranderd toch nooit, we nemen er maar kennis van…

     2. Flengan

      Ik hou er rekening mee dat hij besmet is met de Beukmanvariant.

 2. Emile Takma

  Geenst.ijl was er deze keer wel helder over:

  “Doei rechtsstaat, hallo recht van sterkste.

  Weet je wie ook antivaxxers zijn? ”’Jongeren”’ in Amsterdam-West (we benoemen liever geen afkomst van deze ”’jongeren”’, dat stigmatiseert alleen maar). De ”’jongeren”’ aldaar zijn geradicaliseerd door Cafe Weltschmerz en gesubsidieerd antivaxx nepnieuws door Marianne Zwagerman bij publieke omroep Powned. Daarom denken ze dat hun menstruatie na het vaccineren magnetisch wordt. Wat best wel haram is. Je zou denken: okee vaccineer dan gewoon niet, net als de rest van Facebook, maar dit zijn ”’jongeren”’ in 020-West, die spreken uitsluitend de taal van hoop en liefde. Daarom hebben ze een complete GGD-vaccinatie-unit net zo lang geterroriseerd tot de GGD-medewerkers het te onveilig vonden worden om nog langer daar te werken. Waarop de vaccinatie-unit is verwijderd en straatterreur het wéér heeft gewonnen van de rechtsstaat. Wat ook weer niet zo heel gek is, want elke terrorist weet dat als je moeiteloos advocaten, Peter R de Vries en RTL Boulevard het zwijgen kunt opleggen er in werkelijkheid helemaal geen sprake is van een rechtsstaat maar van een jungle waar het recht van de sterkste geldt. QED. Mooi wel hoe ook de ”’politie”’ lijkt te worden geïntimideerd: die schuift de schuld doodleuk in de schoenen van de GGD, want ‘de aggregaat maakt teveel herrie’. Bovendien is er te weinig ‘afgestemd’ met de bewoners. Juist ja. ‘Lieve mensen in een lieve stad van hoop’, het is elke keer weer kostelijk. Benieuwd hoe Thierry ‘reptilians’ Baudet, Gideon ‘gentherapie’ van Meijeren en Jan ‘ik ben het licht en de weg en de waarheid’ Bennink hier weer garen bij gaan spinnen, wollah.”

  1. Flengan

   Rechtsstaat?

   “Niet normaal maken wat niet normaal is.”

   Whahahaha 🙂

  2. Stopperspil

   Bent u nu ook al actief op GeenStijl? Rustig aan maar. Ga lekker in de tuin zitten met een mooi boek. Kan Louis Couperus aanbevelen.

   1. september

    Het is Takma maar laat hem ook maar daar zitten

    1. Flengan

     Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  3. usb3.0

   tamil is een vuile vieze smerige links fascistische vaccinatiedrammer

   1. Cootje

    Als je je info haalt van GeenStijl en je kwalificeer dat als waarheid , nee je verdedigt zelfs die stelling , dan moet hij toch wel nodig een andere Naam nemen want hij komt toch niet meer geloofwaardig over , of zou dat niet helpen?

    1. Flengan

     Hij is besmet met de Beukmanvariant.

  4. Cootje

   Onze transgender maakt gebruik van de info GeenStijl , als je zo bespeelbaar bent zou ik als ik jou was een bezoekje brengen bij Sidney Smeets , en om goed op maar te worden gezet een bezoekje bin Rob Jetten , kan je daarna uithuilen bij ollongren , en bergkamp , als je je verlaagd tot het medium GeenStijl , wat ik een prima medium vind , en niet te beroerd zijn om de personen echt te krenken en te schofferen , denk ik toch liever aan onze lichtgetinten landgenoten , die gisteren bij het overleden de vries toeterend door de stad gingen , in Den Haag hing in 1992 boven de vaillantlaan een spandoek bijbelmeer nog een keer wat er toen weken heeft gehangen . Toen waren ze al niet wakker , duindorp was toen al een bolwerk , en de Schilderswijk en het transvaalkwartier werden het afvoer putje van Den Haag . En de afbraak rechtsstaat was begonnen , handhaven was toen al een probleem

   1. september

    Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    1. Flengan

     Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

   2. Emile Takma

    verlaagt
    vindt

    1. vlekkenoplosser

     de strónt vlé®k verlaagt zich tot taalnazi omdat de decadente tról dat interessant vindt. Wat een dom jongetje !

    2. usb3.0

     tamil verlaagdt zich van inhoudt naar de vorm en heeft geen inhoudelijke argumenten, logisch want tamil is een dom jongetje met een inlevingsvermogen van een kind van 3

  5. Cootje

   Op het lijf geschreven van onze transgender , had je maar zoveel liefde gehad van je moeder , maar die had het al door , werkeloos op een zolderkamertje de media opzoeken en kijken welke teksten uitkomen en bevallen , en dan proberen je gelijk te halen door met die voorbeelden te komen , maar onze lichtgetinten gemeenschap woont daar in de meerderheid en kon hun geliefde GGD inenting huisje niet beveiligen ik denk dat Rob Jetten met zijn vriend eens moet gaan vragen hoe dat zit .

   1. Flengan

    “werkeloos op een zolderkamertje”

    Dat denk ik niet, de viespeuk haalt daar allerlei smerigs uit. Allereerst smeert hij datgene wat hij uit z’n neus haalt onder z’n bamboestoel.

    1. usb3.0

     Purkjes

     1. Flengan

      In de purkieskast, dat was op de kleuterschool.

 3. Abraham50

  Vaccinatie-unit Beukman

  1. Flengan

   Hoge besmettingsgraad.

   1. Abraham50

    Beukman 2.91 is het R-getal heb ik me laten wijsmaken

    1. Flengan

     Klopt, hoe hoger de Beukman hoe meer besmettingen.

 4. Magyar

  En wat zijn het, natuurlijk moslimlarven……

  1. Abraham50

   Of Beukman?

 5. Wally

  Ik ben hier oprecht blij mee. Laat maar goed zien wat voor types het zijn en vooral hoeveel schijt zij hebben aan ons, ons land en onze cultuur. Dit KAN links niet goedpraten.

 6. Eppo123

  Amsterdam-West in combinatie met jongeren die al langer problemen veroorzaken, dat moeten haast wel Marokkanen zijn.

  1. Monty

   Dat je daar nog aan twijfeld.
   Maar toch zijn er mensen die dit niet afkeuren omdat zij tegen het vaccinatieprogramma zijn.

   Dan opeens is het geweld van Marokkaantjes geen probleem.

 7. Eppo123

  Het toekomstbeeld van links naïef Nedrigland.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.