Wat nou gangsters? De Vries-verdachte Delano Geerman past perfect in plaatje moderne huurmoordenaar: een kansloze loser

Hoewel we nog niet weten waarom Delano Geerman en de Pool Kamil Egiert misdaadjournalist Peter R. de Vries volgens het OM hebben neergeschoten weten we één ding wel zeker: ze passen heel goed in het plaatje van de moderne MocroMaffia-huurmoordenaar. De ‘heren’ zijn namelijk kansloze losers eersteklas. Minderwaardige, oerdomme zieltjes die hun veters nog maar nauwelijks kunnen strikken.

Het is bekend wie er door de politie zijn opgepakt voor de liquidatiepoging van De Vries: Kamil Egiert uit Polen, hoewel al een tijd woonachtig in Nederland, en de totale faalrapper Delano “Demper” Geerman. Geerman is waarschijnlijk de schutter geweest zegt de politie, terwijl Egiert de ontzettend gecompliceerde taak had om… de auto te besturen. Ongetwijfeld met behulp van Google Maps.

Egiert is een totale mislukking van een man. Hij kan niets. Hij doet niets. Een beetje boksen en als een gehandicapte achter een bal aanlopen op een veldje ergens in the middle of nowhere.

En ja, dan heb je dus, zoals geïdentificeerd door GeenStijl, Delano Geerman. Ook al vaker in contact geweest met de politie en een totaal gefaalde “carriere” als “rapper.”

Dit zijn dus de twee totale losers die ervan verdacht worden dat ze gebruikt zijn om De Vries te liquideren.

Tot 2012 zag je zoiets eigenlijk zelden; dat dit soort achterlijke mongolen gebruikt werden voor dit soort misdaden. Maar sindsdien is dat anders, aldus De Telegraaf in een buitengewoon interessant artikel over dit soort wannabe gangsters die totaal uitgebuit en gebruikt worden, maar dat zelf niet eens door hebben.

“Dat gold bijvoorbeeld voor Shurandy S., de 43-jarige man die in maart 2018 de broer van kroongetuige Nabil B. doodschoot,” aldus de krant. “Shurandy S. bekende de moord, maar weigerde de naam van zijn opdrachtgever te noemen. ‘Ik zag geen uitweg, ik wist met wie en wat ik te maken had’. Al in 2018 sprak toenmalig korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg zijn zorgen uit over de verandering in het daderprofiel bij moordaanslagen. Het gaat over steeds jongere, slecht opgeleide huurmoordenaars met nauwelijks kansen op de arbeidsmarkt en een zwak ontwikkeld geweten.”

Dit soort achterlijk tuig wordt gerecruteerd in de stad in plaats van in het buitenland. Wel zo gemakkelijk, want goedkoper. Voor een paar duizend euro zijn dit soort randdebielen bereid om mensen naar het hiernamaals te jagen of, zoals ze dat zelf noemen, “te laten slapen.” Ook dat is natuurlijk tekenend voor dit soort types. Vooral niet hardop zeggen wat je écht doet.

“Dat doen ze steeds vaker met volautomatische geweren die ze nauwelijks kunnen hanteren, met groot gevaar voor omstanders tot gevolg,” aldus de krant voor Wakker Nederland.

“Het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum WODC constateerde in het rapport Liquidaties in Nederland dat het jaar 2012 een omslagpunt was. De drempel om een liquidatie te plegen ligt sindsdien lager, er zijn meer mensen bereid een moordopdracht uit te voeren en de schutters zijn vaker onervaren,” stelt de krant ook. “Durf en lef” zijn sleutelwoorden, niet “verstand en slimheid.” Sterker nog, dat soort dingen zijn alleen maar een sta-in-de-weg. Huurmoordenaars van nu moeten zo dom mogelijk zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

En dan te bedenken dat deze halvegaren denken dat ze door zo’n walgelijk misdrijf te plegen respect en aanzien krijgen in “the scene.” Het is eigenlijk ongelooflijk dat ze in staat zijn om ’s morgens hun veters te strikken.

Als Geerman en de Pool inderdaad achter de moordaanslag zitten passen zij natuurlijk buitengewoon goed in dat plaatje. Aldus De Telegraaf.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Magyar

  Wat Nederland nodig heeft is een Duarte, zoals op de Filippijnen, om de misdaad te beteugelen!

  1. Emile Takma

   Duterte.

   1. Magyar

    Ga is deaud Wìm.

    1. Emile Takma

     is = eens

    2. Fortiori

     Onbenul

    3. Emile Takma

     Magyar is niet de slimste.

     1. vlekkenoplosser

      slim genoeg om strónt vlé®k wím te ontmaskeren

   2. Aborifa

    Emile Qaqma

  2. Branzino

   @Magyar
   En, Magyar, is het dan nu een paradijs op de Filipijnen? Informeer eerst eens naar het effect van een dergelijke benadering, voor je zoiets opschrijft. De president heet trouwens niet Duarte, maar Duterte.

   1. Magyar

    Ga jij ook is deaud Piet.

    1. Branzino

     @Magyar
     Hé, “deaud” i.p.v. “dood”? Merkwaardige spelling, die mij hier al jaren nu en dan bij dezelfde persoon opvalt, samen met andere kenmerken van taalgebruik.
     Ik heet trouwens geen Piet, net zo min als jij Magyar heet, al klinkt het wel wijsneuzerig als je me zo blijft noemen. Piet151 was natuurlijk ook een nickname tot je naamgenoot me op DDS blokkeerde. Je kunt me zo blijven noemen, dat maakt me echt niet uit, maar het is gemakkelijker om gewoon Branzino te gebruiken.

     1. vlekkenoplosser

      blabla bladieblablabla

     2. Harry Haller2

      Het talenwonder Piet Branzino heeft nog nooit van zijn leven GeenStijl gelezen, anders had hij als heaumeau nooit zo’n domme opmerking over deaud gemaakt.

      Je mist veel, Brani.

     3. Branzino

      @Harry Hakker
      Talenwonder, inderdaad als jij het zegt. Maar de naam is Branzino, Italiaans voor zeebaars. Je weet wel, die vissen die ik bij mij vlak voor de deur zo uit de zee schep. Jouw “Brani” is ook Italiaans, maar betekent heel wat anders, namelijk stuk proza of muziekstuk.

      En inderdaad, ik lees GeenStijl heel zelden en alleen als ik er dringend en overtuigend naar verwezen wordt. En zelfs dan kost het me grote moeite. Een medium dat zichzelf aanprijst met “tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend” lijkt me niet de moeite waard om serieus genomen te worden. Dat doen ze zichzelf blijkbaar ook niet.

      Wat betreft “deaud” viel het me op, dat deze spelling veel vaker en al ruim 10 jaar door Michael van der Galien wordt gebruikt en soms door een reageerder. Of dat dan ook MvdG is weet ik niet, maar de gedachte bekroop me bij het lezen wel, net als overigens bij een paar andere deelnemers hier.

     4. Harry Haller2

      Branzino: GeenStijl is veruit de belangrijkste nieuwssite/blog van Nederland (al 16 jaar) en neemt de plaats in die heel vroeger werd opgeeist door Vrij Nederland: brutale onderzoeksjournalistiek van hogere orde. GeenStijl heeft ministers laten vallen, belangrijke doorbraken geforceerd, mensen (en politie) geholpen en misdaden opgelost. Jij hebt dus geen flauw benul wat GeenStijl is en doet.

      Het past trouwens helemaal bij je pedante egostijltje dat je afgaat op de sarcastische ondertitel “tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend”: het past wel bij een domoor als jij om dit serieus te nemen.

      Je loopt hopeloos achter, links geindoctrineerde nitwit: ja, GeenStijl is rechts en dus lees je het niet. Kun je nagaan hoe eenzijdig je geinformeerd bent.

     5. Branzino

      @Harry Hakker
      GeenStijl is niet de algemeen als best gekwalificeerde nieuwssite van Nederland. Dat jij dat vindt is natuurlijk prima. Maar ik heb geen behoefte aan zo’n benadering en kies voor de saaiere en m.i. betrouwbaarder media. De interpretatie van GeenStijl interesseert me niet, omdat ik voldoende gevoed wordt door andere media.

     6. vlekkenoplosser

      blabla bladieblablabla,

     7. Emile Takma

      “GeenStijl is veruit de belangrijkste nieuwssite/blog van Nederland”

      😂

   2. Nostradamus

    Het is er nu meer een paradijs dan voor Duterte. Ben je er geweest of ken je Filipino’s? Ik ken er veel en de meeste steunen Duterte nog steeds.

    1. Branzino

     @Nostradamus
     Ik ken de Filipijnen niet, ook geen Filipino’s. Vandaar mijn vraag. Maar je kwalificatie van “meer een paradijs dan voorheen” blijft wel heel relatief. Als ik hoor over duizenden doden zonder proces na een fatsoenlijke arrestatie heb ik wel mijn twijfels. En een gevangenisstraf oplopen na weigering van een corona-vaccinatie past ook niet bij mijn beeld van een paradijs, want dat bedreigt ook gewoon fatsoenlijke mensen.

  3. Fortiori

   Behoorlijk dom antwoord. Duarte is een voetballer, speelde in Sparta, Ajax. Kunt u zo nazien.
   Duterte is de president van de Philipijnen. Duizenden tot tienduizenden Philippino’s zijn onwettig gedood in zijn oorlog tegen drūgs. Zijn nieuwste plan: vaccineren tegen Corona, of anders de gevangenis is.

   1. vlekkenoplosser

    quote Zijn nieuwste plan: vaccineren tegen Corona, of anders de gevangenis is. end

    En hoelang duurt het voordat brussel dit overneemt adept ?

   2. Rieks

    En Heracles, Heerenveen, NAC, Jong Ajax. Is zo na te zien.

  4. EvertB

   Experts beklagen zich vooral over het wegbezuinigen van het beleid ter voorkoming van een beginnende criminele loopbaan.

  5. Emile Takma

   Magyar is kennelijk ook voorstander van gedwongen vaccinatie:

   ht*ps://www.telegraaf.nl/nieuws/939066802/duterte-vaccineren-of-de-gevangenis-in

   1. Nostradamus

    Ach, ook Duterte heeft zijn gebreken. Net als jij.

   2. Xyz1234

    Daarin vinden jullie elkaar dan. Of niet, ‘ouwe vaccineerdert’?

    1. Emile Takma

     Nee, ik ben verklaard tegenstander van gedwongen vaccinatie.

     1. september

      Je hoeft ook niet te laten vaccineren.En wat die Magyar hier weer zegt die veranderd toch nooit.Hij heeft zelf een gore stinkfamilie.

     2. usb3.0

      “ik ben verklaard tegenstander van gedwongen vaccinatie.”

      Jij bent een smerige leugenaar, jij vindt namelijk dat mensen die zich vrijwillig niet laten vaccineren moeten worden beperkt en binnen moeten blijven, je bent een smerige nazi…

   3. vlekkenoplosser

    de strónt vlé®k denkt als je voor 1 ding bent van iemand je automatisch alles adoreert. De strónt vlé®k geeft duidelijk aan waarom ie blind achter pinokkio staat

    De strónt vlé®k is dan ook een blindganger die ongehinderd door kennis volgt. befehl ist befehel past naadloos bij de strónt vlé®k

   4. Magyar

    Gedwongen vaccinatie, ja jij en je gore stinkfamilie met een ruime dosis Fenol.

    😀

    1. Harry Haller2

     Douchen met Zyklon B is ook toegestaan.

     1. Branzino

      @Harry Hakker
      Zo laat je je weer kennen. Walgelijk.

     2. vlekkenoplosser

      blabla bladieblablabla

     3. Emile Takma

      Vergeef het hem, Branzino, de bejaarde stumper weet niet meer wat hij zegt.

     4. Harry Haller2

      Haha, het is altijd zo makkelijk om deugers op de kast te krijgen. Het Lülletje Rozenwater is geschockeerd … walgelijk!

     5. Emile Takma

      Ach, Haller bedoelde het slechts om te tróllen en te zieken.

      Triest, maar niet zo triest als iemand die het met z’n volle verstand zegt.

     6. september

      Dit is weer de meest idiote uitspraak van je.Maar je veranderd toch nooit.

     7. Rood

      Aldus Van Velenamen en zijn bruinridder september.

     8. Branzino

      @Emile Takma
      HH2 laat zich voortdurend kennen, maar wel van zijn slechtste kant. Lekker anoniem een beetje zieken en ook nog eens vanuit een vreemd land. Hij is een oude man, maar wijsheid heeft hij nooit kunnen verwerven en met pubergedrag zal dat ook nooit lukken.

     9. usb3.0

      “Douchen met Zyklon B is ook toegestaan.”

      Maar het hoeft niet natuurlijk, het is vrijwillig..

     10. Branzino

      @usb3.0
      Een aandoenlijke reactie. Zelf kom je niet op zulke gedachten en dat siert je.

  6. Vanduinen

   Zit u de boel een beetje op te fokken? Duarte ? Laat hij het maar niet horen. Ik houd het op Rutte. Een bekwaam staatsman.

   1. vlekkenoplosser

    een bekwaam pathologisch leugenaar , soort zoekt soort zeg maar

 2. Gebande K0K

  ze passen heel goed in het plaatje van de moderne MocroMaffia-huurmoordenaar. De ‘heren’ zijn namelijk kansloze losers eersteklas. Minderwaardige, oerdomme zieltjes die hun veters nog maar nauwelijks kunnen strikken.

  Ik lees steeds vaker dat diverse media zich schuldig maken aan “Framen”

  1. Nostradamus

   Framen is als je bijvoorbeeld Widers beschuldigd van racisme. Dan weet je namelijk niet eens wat racisme is.
   Wat je in het artikel leest is het opnoemen van feiten en er een juiste conclusie uit trekken.
   Bijvoorbeeld de conclusie dat jij de mocromaffia verdedigd.

 3. vlekkenoplosser

  En van die kanspareltjes hebben we er duizenden rondlopen.

  We hadden een top 600 die inmiddels een top 1500 is.

  Welterusten Nederland. Gewoon al kaq en pinokkio blijven stemmen

 4. Jan Heyn

  Onze roverheid haalt steeds meer van dit soort hersenloze wezens hierheen. De georganiseerde misdaad maakt daar gretig misbruik van.

 5. Spoetnick

  Van loverboy naar hitman-recruiter.
  Een logische stap in een carrière.

 6. Michael M

  Iemand schiet je neer met een vuurwapen. De kogel uit dat wapen doorboord je. Mensen lijken totaal zich niet te kunnen verplaatsen of te begrijpen wat vuurwapens nu werkelijk doen. Tenzij je ooit de militaire dienstplicht vervuld hebt. Maar als iemand dan opgepakt is en ze weten 1000% zeker dat dit de schutter is, waarom blijft men dan nog steeds de dader een verdachte noemen. Heet ie nog steeds de verdachte als hij voor levenslang de cel in gaat? Als je iemand van het leven wilt beroven dan is het enige wat je verdient is levenslang. Nog mooier is om ze niet hier te berechten maar waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Daar zijn ze nog strenger met de wetgeving dan in lief Nederland. Daar zijn gevangenissen ook geen complete hotels, maar cellen waar je tussen grote jongens in zit waar je het flink zuur gaat krijgen.

 7. J. Punt

  Reppertjes zijn over het algemeen jochies met een mentale achterstand. Als een stel debielen stoer doen bij het winkelcentrum. Doen of ze gevaarlijk en link zijn. Kunnen ze bewijzen als er oostblok gangsters -de Echte- op het punt staan om wat ledematen en ego’s te breken. Als dat wijf in die k.tstad de pliesie gewoon die gasten uit hun auto’s liet trekken en van dure scooters af laat plukken en bonnetjes vragen voor klokkies van €4500, auto’s van >40K enz. Was de Vries waarschijnlijk niet zo laf benaderd. Wetgever heeft definitief verloren! Getuige de meel-in-de-mond gebrabbel van onze Crime-Fighter van Justitie. In andere landen waren er al talloze huiszoekingen en legio arrestaties van de hogere echelons. Italië, waar regelmatig gangsterbazen in hun onderbroek uit hun villa’s worden gesleept door die-hard arrestatieteams van defensie.. zo hoort het, voor de snorrende camera’s!

 8. Eppo123

  Geweldig die multiculturele maatschappij. Laten we nog meer debielen binnenlaten. Onlangs is een jongen van 15 doodgestoken. Laat me raden het was een lieve jongen met een Antilliaanse of Marokkaanse achtergrond, de dader idem.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.