Premier Queensland Australië kondigt quarantainekamp aan: ‘Er komt hier een quarantainefaciliteit!’

De premier van de Queensland-regio in Australië heeft laten weten dat ze zo snel mogelijk een quarantainekamp laat bouwen in de provincie. Want, zegt ze, alleen zo kan ze de bevolking “beschermen” tegen “de heel besmettelijke Deltavariant.”

Dat ze in Australië aan het doordraaien zijn door corona wisten we al. Maar in Queensland maken ze het nu wel héél bont. Want de premier van die regio kondigt aan dat de overheid een quarantainekamp bouwt met maar liefst 1.000 bedden.

Alles voor de veiligheid

“Wij willen jullie beschermen,” aldus Queensland-premier Annastacia Palaszczuk. “En de beste manier om je veilig te houden en om Delta uit Queensland te houden, is door zo snel mogelijk een regionale quarantainefaciliteit te bouwen.” Vervolgens zie je beelden van het regionale vliegveld waar de toekomstige quarantainekampbewoners blijkbaar arriveren alvorens ze vastgezet kunnen worden. Voor hun eigen veiligheid én dat van Queenslanders, natuurlijk.

“Ik heb geluisterd naar Queenslanders. Ik weet dat zij een regionale quarantainefaciliteit van harte steunen,” gaat ze verder. Als dat zo is, is dat natuurlijk dieptriest. Maar gezien de reacties op haar tweet betwijfel ik ten zeerste dat dit zo is. “Zij willen hun gemeenschap beschermen. Dat is wat ze tegen mij zeggen, en wij stellen ze daartoe in staat.”

Vervolgens gaat ze vol op het angstorgel. “Dit is een race. We zien ons geconfronteerd met een zeer besmettelijke Deltavariant die de hele wereld overgaat en weten niet wat er verder nog aankomt. We moeten deze faciliteiten opzetten en gebruiken.”

Coronawaanzin
Australië wordt al langer verteerd door coronawaanzin. Zo zijn er asielhonden afgeschoten in het land om te voorkomen dat vrijwilligers met ze wilden wandelen. Daarnaast mag de politie hele gebouwen op slot zetten. Oh, en worden er ook nog eens quarantaineborden in de tuinen gezet van mensen die in quarantaine moeten. Houden die zich daar niet aan, dan kunnen de buren hen snel en handig aangeven bij de politie.

De premier van New South Wales kondigde enkele versoepelingen aan. Namelijk: mensen mochten maar 1 uur per dag naar buiten. Om te sporten. Met mondkapje op. Maar goed nieuws voor gevaccineerden: zij krijgen er zomaar een uurtje bij! Is het niet fantastisch?

En nu komt er in Australië dus ook nog een quarantainekamp bij. Voor de gezondheid van de mensen. Toch?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. vlekkenoplosser

  dat mens is volledig gestoord. Zelfs een opsporingsregister voor corona besmette mensen !

  geweldig toch die nazi mentaliteit over een verkoudheid virus !

 2. Nostradamus

  Quarantainekampf.

  Als NSW-er zou je je zo maar eens een Jood in iNazi Duitsland kunnen voelen.

 3. Albert Egberts

  Het is onvermijdelijk dat we de teugels voor ongevaccineerden aantrekken:

  h.tps://www.trouw.nl/buitenland/griekenland-maakt-het-leven-van-ongevaccineerden-een-stuk-lastiger~b03267db/

  1. Cootje

   Als gehandicapte mongool op een zolderkamertje valt er niets lastig meer te maken , de zes meter tussen het bed en je laptop is de enige beleving op een dag , gevaccineerd of niet , jou deelname in de publieke sector is nihil

  2. Nostradamus

   Zegt Pëdö Albert Mol en heeft dus geen enkele waarde.

   1. Poemien Noegien

    “en heeft dus geen enkele waarde.”

    Nulkommanul inderdaad.

  3. Xyz1234

   U zou eens kunnen onderzoeken wat de oorsprong is van uw sadistische inslag. Ik vermoed dat u nogal wat complexen heeft waar u onder gebukt gaat. Je zou er haast medelijden mee krijgen.

  4. RvdBe

   De ongevaccineerden nemen het risico om besmet te raken, de gevacineerden nemen het risico om besmet te raken en een afwijking door het vaccin er aan over te houden.
   Zou het jaloezie zijn?

 4. Nikita

  Is DDS nu eindelijk nog eens van plan om albertje mol voorgoed de deur te wijzen ?

  1. Nostradamus

   Dat is lastig. Albert Mol komt iedere keer terug met een nieuw account. Werkt vast via een VPN.

   Herinner hem constant aan zijn pêdôseksuêle geaardheid en hij zal op den duur alleen pêdôseksuêle vriendjes overhouden.

   1. Nikita

    DDS zal toch echt moeten herkennen dat dat de troela met vele namen dit hele blog kapot maakt blijven verwijderen is de enige oplossing zelfs ernest code en wat al niet meer zal een keer door alle aanmaak email adressen heen zijn al moet je hem er 1000 keer aflikkeren. Het is maar een kleine moeite

   2. Fortiori

    Wat is een VPN?

    1. Nostradamus

     Heb je geen zoekmachine?

     1. Poemien Noegien

      @Nostradamus: Als het over de forumschlemiel gaat komt hij altijd met één van z’n alters om ‘interessant’ te doen.

 5. Vrijedenkert

  Corona-goelag… Compleet doorgeslagen idioterie!

 6. Vrijedenkert

  Een uur naar buiten om te sporten met mondkapje op…
  Deze dictatoriale heks is compleet gek, intensief sporten met mondkapje is gevaarlijk en buiten ook nog eens compleet nutteloos!

  Afvoeren naar gesloten inrichting.

 7. Billyslurf

  Mein Kimpf

 8. HD

  Als Kaag dit verneemt gaan we hier ook concentratiekampen krijgen, valt voor haar goed in het plan van levensbeëindiging.

 9. Paardenmiddel

  Wanneer wordt ‘DAT’ nou opgepakt door het leger????
  ‘Dat’kun je toch niet zomaar laten lopen???

 10. Duckday

  Ja dat krijg je het mondje is volledig rond

 11. AWAM

  Och. Australie was vroeger een strafkolonie van Engeland. Alle criminelen gingen daar verplicht heen. Dus het zit hen in de genen. Dat opgesloten worden.

 12. GewoonJohan

  Quote :”Premier Queensland Australië kondigt quarantainekamp aan.”

  Was dat niet al 235 jaar zo, volgens engelse maatstaven ?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.