‘Australië wordt verteerd door coronawaanzin’: politie verzegelt hele gebouwen, asielhonden afgeschoten, quarantaineborden in de tuin

In Australië gaat de coronawaanzin nu wel héél ver. Asielhonden worden afgeschoten zodat mensen niet naar buiten gaan om ze uit te laten. De politie heeft nu de bevoegdheid gekregen om hele appartementsgebouwen op slot te gooien (met mensen erin!). Inderdaad, net zoals in Wuhan gebeurde vorig jaar. En dan worden er ook nog eens quarantaineborden in de tuinen gezet van mensen die volgens de overheid in quarantaine moeten. Zodat de buren hen goed in de gaten kunnen houden en ze kunnen aangeven als ze zich er niet aan houden.

Enkele jaren geleden dachten veel mensen ongetwijfeld dat Australië een heel vrij land was. Een soort van tweede Amerika, maar dan toch net een beetje anders. Nou, dat is je reinste onzin gebleken. Want wat er nu gebeurd is ronduit schandalig. Zoals Thierry Baudet het verwoordt, “Australië wordt verteerd door coronawaanzin.”

Mensen worden daar opgesloten in een waanzinnige lockdown, terwijl de coronabesmettingscijfers helemaal niet indrukwekkend zijn. Nou ja, niet indrukwekkend hóóg. Want Australië doet het in dit opzicht eigenlijk geweldig. Toch wordt iedereen opgesloten – en ze accepteren het grotendeels nog ook.

Asielhonden vermoord in naam van Covid

In een gemeente zijn asielhonden afgeschoten door het gemeentebestuur. Nou ja, in opdracht ervan. Want de kans dat ze zelf de trekker hebben overgehaald is natuurlijk minimaal.

De reden dat de honden eraan moesten geloven is dat het gemeentebestuur “bang” was dat vrijwilligers hun huis zouden verlaten terwijl er allerlei Covidrestricties gelden… om de honden uit te laten. Om dat te voorkomen bedachten de bestuurders een geweldig efficiënte oplossing; gewoon alle honden afslachten, dan hoeven de vrijwilligers ook niet naar buiten. En zo geschiedde.

Een quarantainebord in je tuin

Maar die moord op asielhonden is nog niet eens het allerergste. Want hoe zeer we ook meeleven met dieren, de mens staat natuurlijk voorop. Nou, wat dat betreft is er héél slecht nieuws voor Australiërs. Kijk en luister maar naar deze video:

Het komt er dus op neer dat, in Zuid-Australië, mensen die in quarantaine moeten volgens de regels, verplicht een bord in hun tuin moeten plaatsen waaruit dat blijkt. Zodat iedereen kan zien dat ze een ‘gevaar’ vormen voor de rest van de samenleving en dat ze hun huis niet mogen verlaten… én zodat buren hard kunnen ingrijpen als die mensen tóch op hun vrijheid staan en zomaar even naar buiten gaan zonder toestemming van de totalitaire overheid.

Dictatuur in Groter Sydney

En in Groter Sydney is er een verlenging van de onmenselijke lockdown afgekondigd – met nóg strengere maatregelen. Mensen mogen maar één uur per dag sporten in de buitenlucht. En dat moeten ze doen met een mondmasker op.

Vanaf 21:00 uur geldt er een avondklok die (indien nodig met grof geweld) wordt gehandhaafd.

Oh, en de politie is geautoriseerd om hele appartementsgebouwen te verzegelen. Inderdaad, net zoals de Chinese communisten vorig jaar deden in Wuhan en andere steden.

Totalitarisme

Het is ongekend wat er gebeurt – maar het is natuurlijk ook waar critici van de onbeperkte macht die overheden voor zichzelf hebben opgeëist in deze coronatijden al anderhalf jaar voor waarschuwen. Als je een overheid een vinger geeft, pakt die altijd je hele hand. En je andere hand ook. En je benen.

In Australië is er overduidelijk sprake van totalitarisme. Nee, dat is geen overdrijving. Want dit is de definitie ervan: “een politiek systeem waarbij de gehele maatschappij ondergeschikt wordt gemaakt aan het staatsidee en de politiek de gehele samenleving tot in de diepste geledingen doordring.” Kijk maar hoe er gereageerd wordt als mensen willen demonstreren tegen deze gekkigheid: grof geweld wordt gebruikt. Rubberen kogels, zelfs.

Dus ja, eigenlijk is het veel te mild om te stellen dat Australië in de ban is van coronawaanzin. Het land is in de ban van coronacommunisme.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. ElGuapo

  Triest dat ze dan dieren gaan afslachten.

 2. Poemien Noegien

  De vaccinatiebereidheid in Australië schijnt extreem laag te zijn. Zo beschouwd is het begrijpelijk dat de bestuurlijke elite de druk zo opvoert. Maar of dat zal slagen?

  1. leukeditter

   begrijpelijk?? nog zo’n ezel ! voor 1 besmetting hele stad dichtgooien vind u dat normaal?? mensen zijn knettergek aan het worden en de Jonge maar lachen

  2. Xyz1234

   Nog geen 1000 doden in 1,5 jaar tijd op een bevolking van 25 miljoen, op basis van een onbetrouwbare test. Gemiddelde leeftijd van de overledenen boven 80 jaar. En nog steeds zijn er mensen die denken dat dit om volksgezondheid gaat. Hoe achterlijk kunnen mensen zijn.

 3. ElGuapo

  De smeerlappen die hebben besloten om honden af te maken voor die reden moet ze gelijk tegen een muur aanzetten en afschieten.

  1. Emile Takma

   Dan moeten ze heel wat boeren en veeartsen tegen de muur zetten: vanwege virusbesmettingen zijn miljoenen varkens, kippen en koeien afgemaakt.
   Mogelijk vindt Gapo de hond een dier van hogere orde.

   1. ElGuapo

    Jou mogen ze gelijk erbij zetten tegen de muur kwakma.
    Een hond is van een stuk hogere orde dan jij bent walgelijk stuk p*dos*ksueel vuil.

    1. Poemien Noegien

     Niets aan toe te voegen.

     1. Heinzs

      Meeloperd

    2. Nikita

     Hear hear. Ik ben voor .

    3. Nostradamus

     Emile is onderdeel van het probleem.

     1. Poemien Noegien

      @Nostra: Hij is het probleem. Zolang hij hier rondhangt komt het niet goed.

     2. usb3.0

      Precies, tamil is inderdaad onderdeel van het probleem

   2. Brenda Welsh

    ❤ Bij hondsdolheid neemt men ook geen 1/2 maatregelen. Gekke koeienziekte, Vogelpest.
    Varkens worden gekweekt in stalen kooien. Is dat humaan? Ik ben het met u eens.

    1. ElGuapo

     Brenda kan er ook bij tegen de muur en uiteraard de rest van de alterego’s van kwakma.

    2. Nikita

     Flikker op met je walgelijke hartje, schijnheilige zweetlip.

   3. september

    Het is Gapo maar die weet niet beter,het is een gestoorde idioot

    1. vlekkenoplosser

     spiegelreflectie dommerd ?

    2. ElGuapo

     Spermtember jij bent alleen een zielig meel*llertje die verstopt zit in de kringspier van kwakma. Je enige functie is als kwak vergaarbak voor de musketiers.

   4. usb3.0

    tamil moeten ze tegen de muur zetten?

    1. ElGuapo

     Zeker!

    2. vlekkenoplosser

     zonde van het koper en het lood , zou de is-lam methode toepassen , een bot mes

   5. Xyz1234

    Zieke Takma laat weer van zich horen. De persoon met extreem gewelddadige ideeën en fantasieën.

  2. KippiX

   Helemaal mee eens ElGuapo!

  3. Mr.blauw.sky

   Zelfs de nazi’s gingen niet zo ver.

   1. ElGuapo

    Wat bedoel je?

    1. Mr.blauw.sky

     Laat maar, je opmerkingen hierboven kwam op mij nogal scherp aangezet over, dus probeerde ik het wat te relativeren met de bekende godwin..

     1. ElGuapo

      Inderdaad laat maar….als je het niet met me eens bent dan hoor jij ook tegen de muur. Mocht je het wel eens zijn dan zou dat inhouden dat je in dit opzicht een normaal mens bent.

     2. Emile Takma

      “als je het niet met me eens bent dan hoor jij ook tegen de muur. “

      Gapo is opmerkelijk dom en zal dus wel niet beseffen dat dit een ronduit fascistische uitspraak is.

     3. ElGuapo

      Schlemieltje snapt nog steeds niet dat het mij aan mijn reet zal roesten wat hij en de andere k*ntmusketiertjes vinden.

     4. Poemien Noegien

      BAM!

   2. Piet de Zwarte

    De naam “nazi” is verzonnen door de Russen. Het waren nationaal SOCIALISTEN. Vergeet dat niet.. Communisten…Linksen.. Nu zogenaamd extreem rechts.. maar herken de ideologie in de huidige regering… Verdeel en heers.

 4. KippiX

  En dat allemaal uit naam voor de gezondheid van de Aussie.
  Gezondheid mag wat kosten. Zelfs je vrijheid!

  1. vlekkenoplosser

   dat heeft het leger naief gevaccinerde meelopers nog niet door !

   pas bij het bord in hun tuin gaan de ogen open. Berouw komt altijd na de zonde !

 5. Poemien Noegien

  Mooi te lezen dat de schlemiel (+ alters) alleen nog de deksel op zijn loopneus krijgt. In dertig reacties lukt het hem niet om een ‘discussie’ te ontlokken. Hij wordt direct doorzien en hij wordt netjes in de hoek gehangen.

  🙂

  1. usb3.0

   🥸

 6. GewoonJohan

  Gelukkig zitten ze op een eiland.

 7. Xyz1234

  Nog geen 1000 doden in 1,5 jaar tijd op een bevolking van 25 miljoen, geregistreerd op basis van een onbetrouwbare test. Gemiddelde leeftijd van de overledenen boven 80 jaar. En nog steeds zijn er mensen die denken dat dit om volksgezondheid gaat. Hoe achterlijk kunnen mensen zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.