Filmpje: politie Australië schiet met rubberen kogels op vreedzame coronademonstranten

Het gaat helemaal mis in de Westerse wereld. Nu is het weer Australië waar de politie met grof geweld heeft gereageerd op actie van coronademonstranten. “Er wordt zomaar met rubberen kogels geschoten,” zegt een aanwezige journalist. “Totale chaos!”

Het is vreselijk om te zien wat er overal in ‘het Westen’ gebeurt. Ja, ik zet Australië daar maar even onder vanwege de taal en cultuur in dat land, hoewel het geografisch natuurlijk géén Westers land is.

Politiegeweld

Want dit zijn beelden uit Australië van een anti-coronademonstratie. Wat je ziet zijn vreedzame demonstranten die op ongekend brute wijze worden aangevallen door de politie.

De aanwezige journalist in Melbourne, waar deze misdaad tegen de menselijkheid plaatsvond, rent weg, samen met de demonstranten en andere aanwezige journalisten. “Er gebeuren hier totaal gestoorde dingen,” legt Rukshan uit. “De politie trok één of ander geweer te voorschijn met rubberen kogels of iets dergelijks, misschien lege ammunitie, en vuurden die kogels af op het publiek. Ze begonnen ook iedereen te sprayen (met pepperspray) – de media, het maakte niet uit wie het was. Iedereen werd onder gesprayd.”

“Het is hier chaos. En ik denk dat het een totaal onnodige chaos is omdat deze mensen hier al zijn, ze demonstreren al. De politie doet dit gewoon om hun macht te laten zien – hun controle te laten zien.”

Slavernij

Dat is het natuurlijk precies. Het grove geweld dat steeds weer tegen vreedzame coronademonstranten wordt ingezet – in Australië, maar ook in Nederland! – is vanuit het perspectief van de overheid helemaal niet “onnodig,” maar hoognodig. Want het doel is inderdaad om te laten zien wie de baas is, en om elke vorm van kritiek de mond te snoeren.

Het doel is het volk te knechten. Dat is altijd het doel geweest van communisten, voor neocommunisten is dat niet anders.

Dat gebeurt op heel veel verschillende manieren, en met gebruik van heel veel verschillende trucs, maar grof geweld tegen vreedzame burgers is één van de belangrijkste tactieken. Er moet immers koste wat het kost voorkomen worden dat mensen het lef krijgen in de toekomst de straat op te gaan. Dat is maar lastig. Dus moet ons nú een les geleerd worden: thuis zitten en je mond houden.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

In Australië en elders doen ze dat nú door in te slaan op coronademonstranten. Maar we gaan in de toekomst zien dat ook ándere critici van het overheidsnarratief het moeten ontgelden, net zolang tot iedereen braaf thuiszit en zich overgeeft aan Vadertje Staat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Monty

  ”net zolang tot iedereen braaf thuiszit en zich overgeeft aan Vadertje Staat.”

  Gaat Baudet dan toch gelijk krijgen?

  1. Poemien Noegien

   Jort Kelder is al tot de conclusie gekomen dat we worden besodemieterd. Er is dus nog hoop.

   1. RvdBe

    Als onze hoop van Jort Kelder moet komen zie ik het duister in voor Nederland 😁

    1. Poemien Noegien

     Ik ook. Neemt niet weg dat de persoonlijke vriend van Mark Rutte het goed in de gaten heeft.

 2. KippiX

  Waarom stuurt de VN hier geen blauwhelmen heen?
  Oh wacht…

 3. Poemien Noegien

  Jammer dat de video alleen op YouTube is te zien. Daarna moet je inloggen met je Gmail-account en daarna moet je je leeftijd bevestigen met een credit- of ID-kaart.

  Whahaha, dat gun ik Google dan weer niet.

  🙂

  1. Tepelkloofje

   winx youtube downloader.
   Doe maar zoeken op duckduckgo.com
   Kun je – zonder inloggen of verificatie – van utube downloaden om later op je gemak offline te bekijken. Dit is geen inbreuk op auteursrecht, mits je het materiaal niet wijzigt en niet verspreidt. Auteursrecht behelst de content, niet het medium.

 4. Xyz1234

  Takma vindt dit prachtig waarschijnlijk. Dit soort gestoorde acties is een kolfje naar de hand van die zieke geest.

 5. RvdBe

  Westerse “democratieën ” mogen demonstraties neerslaan wanneer het hun niet aanstaat, gebeurd zoiets in bv Wit Rusland of Polen dan dienen deze landen geboycot te worden volgens de Westerse democratieën.

 6. Mar

  Rond gestruind op internet en meerdere filmpjes bekeken van de demonstratie(s) van verschillende bronnen.

  Spreken van een vreedzame demonstratie komt niet overeen met de verschillende beelden. Als men de politie bekogelt met verschillende voorwerpen en brandende fakkels en massaal op ze afstormt, dan kun je verwachten dat de politie dit niet zo maar over zich heen laat komen. Dan vallen er klapjes en wordt pepperspray gebruikt.

  Lang leve internet. Lezers kunnen, als ze willen, zelf verder zoeken naar meer informatie. Een gegeven waar gevestigde media en alternatieve media geen rekening mee houden.

  1. vlekkenoplosser

   Goed kijken mar , mafklapper. Een vreedzaam protest wotdt door optreden van maffia maatjes met veel geweld omgezet tot chaos. Wil je de linken even publiceren alwaar we jouw visie kunnen waarnemen randdebiel.

   De politie wordt bekogeld nadat de politie met rubber kogels het vuur opent.

   Inderdaad lang leve internet trut.

   1. Mar

    Typ maar gewoon police Melbourne in en genoeg filmpjes komen voorbij. Daarin is te zien dat de demonstranten niet zo vreedzaam waren als gesuggereerd wordt in de hier staande geknipte en geplakte video.

    1. vlekkenoplosser

     de demonstranten zijn uitermate vriendelijk ! youtube staat vol met de filmpjes over knokploegen van de overheid. Je gewauwel slaat weer nergens op ! rubber kogels op nog geen 100 meter afstand, ongeacht de situatie nazipraktijken als je wapenstokken of traangas ter beschikking hebt.

     dat zou zelfs een dom figuur als jij moeten erkennen

 7. vlekkenoplosser

  Overigenswas het in Den Haag ook weer raak. Vreedzaam protest wordt door de knokploeg van rutte uit elkaar geslagen

  inderdaad lang leve het internet voor de vrije beelden

  1. Monty

   Klopt dit werd als ‘breaking news’ gebracht in de Australische media.

  2. Emile Takma

   Het moet niet gekker worden!

   1. Xyz1234

    Nu al wakker Takma? In bed geplast?

    1. Eindbaas

     Dat krijg je als je geen sociaal leven hebt, Xyz1234. Dan ga je gewoon de hele dag op een blog rondhangen, en iedereen die niet zo denkt als jezelf de maat nemen. We kunnen wel stellen dat Takma een oude, eenzame man is met niets om handen.

     1. Emile Takma

      Eindbaas is daarentegen een hoogopgeleide succesvolle jonge kerel die hier uitblinkt in intelligente en erudiete bijdragen. Hij heeft dus recht van spreken.

     2. Eindbaas

      “Eindbaas is daarentegen een hoogopgeleide succesvolle jonge kerel.”

      Dat is correct.
      Sinds 2 jaar een eigen, succesvol bedrijf opgezet. Eigen personeel en al een hele dikke boterham klaarliggen. Drie jonge kinderen en een prachtvrouw.
      Alles wat jij nooit had of zou hebben.
      Triest ventje!

     3. ElGuapo

      Wat is er schlemieltje?
      Raar toch dat al die mensen die jij graag voor dom uitmaakt het stukken beter dan jou voor elkaar hebben.
      Vanuit een zolderkamer bouw je nu eenmaal niks op…je zal toch echt onder de mensen moeten komen….oh wacht dat kan jij niet met je angsten.

     4. september

      Die Takma zou rond de 40 zijn,is hier wel eens verondersteld,hoe oud zo hij werkelijk zijn?

    2. ElGuapo

     Hij had last van een volle incontinentie luier waarschijnlijk.

     1. Emile Takma

      Daar hebben we de volgende topdebater.

      🤓

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.