Thierry Baudet: ‘Het doel van coronamaatregelen is niet volksgezondheid maar de neocommunistische Great Reset’

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet zegt op Twitter dat het grote doel van de coronamaatregelen de Great Reset van Klaus Schab en het WEF is, niet de “volksgezondheid.”  En die Great Reset komt erop neer dat er een “neocommunistische samenleving” gecreëerd wordt waarin alles en iedereen in de gaten gehouden wordt door De Staat.

De leidende wetenschapper van AstraZeneca zegt dat de Deltavariant van het coronavirus massatesten “zinloos” maakt. Een artikel van Sydney Morning Herald waarin Sir Andrew Pollard dat zegt werd eerder vandaag gedeeld door Wouter J. Keller (ex-CBS).

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet zag die tweet van Keller en reageerde erop. “Duh,” schrijft hij. “Echter: het doel van dit alles is helemaal niet “volksgezondheid.” Dat is het nooit geweest en dus zijn argumenten daaromtrent pointless. Helaas zien nog veel te weinig mensen dit in…”

Een andere twitteraar vraagt daar dan op dat Baudet dit al maanden zou roepen. “Maar wat is het doel dan wel?” schrijft de Twitteraar die klaarblijkelijk toch niet zo goed heeft opgelet als hij ons wil doen geloven, want Baudet heeft hier eerder over gesproken.

Hoe dan ook, aangezien hij het geduld zelve is wil Baudet daar best even antwoord op geven.

“Het doel,” schrijft Thierry Baudet vervolgens, “is de Great Reset.”

Maar wat houdt dat nou in, zo’n grote reset? Baudet vat het als volgt samen: “Een transitie van de laatkapitalistische samenleving naar een neocommunistische waarin de klimaatpropaganda als een watermeloen (groen van buiten, rood van binnen) het hele leven onder bereik [van de] staat brengt en nul privacy of democratie nog bestaat.”

Deze Great Reset wordt natuurlijk gepusht door Klaus Schwab en zijn “psychopatische” World Economic Forum. De samenvatting van Baudet is correct. Het is inderdaad waar de Great Reset op neerkomt. Het is marxisme in een groen jasje, dat medeverkocht wordt aan de mensen onder het mom van corona. Zoals FVD eerder al stelde worden hier zelfs onze boeren voor kapot gemaakt.

De reden dat Baudet hier zo open over kan spreken en dat het geen waanzin is wat hij vertelt – wat pushers van de Great Reset ons ongetwijfeld toch willen doen geloven – is dat het World Economic Forum best open is over dit plan. Lees de website van de organisatie maar of anders het boek van Schwab zelf. Dat boek heet “Covid-19: The Great Reset.”

Nee, dat is geen grap. Als je dat boek leest gaan je haren echt rechtop staan. Het is ongelooflijk wat die man voor zich ziet voor onze toekomst; en niets ervan is goed. Want onze vrijheid wordt geheel afgeschaft als het aan hem ligt. En natuurlijk gebeurt dat dan in naam van de volksgezondheid, veiligheid en efficiency. Maar eigenlijk natuurlijk: voor De Staat.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De enige vraag die rest is: wanneer krijgt Baudet respect voor het feit dat hij de Great Reset openlijk bespreekt? Als we ons land willen redden van de marxistische ondergang dan moet dat héél snel gebeuren. Want als het niet heel snel kantelt, dan is het afgelopen met onze vrijheid.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Het Spijt Mij

  Ik zeg het met tegenzin, maar wie een koekenbakker van fraudeur AstraZeneca gelooft leeft in een andere wereld.
  Oh, sorry, nu zie ik het pas: Baudet twittert vanaf zijn vakantieadres in Forumland.
  Dat verklaart alles

  1. ElGuapo

   Is dat in Spanje naast de frietkraam?

 2. halo1

  Thierry moet geen caricatuur van zichzelf worden en te veel gaan overdrijven..het wordt natuurlijk geen “communistische dictatuur”.. werkt helaas contra-productief en zijn tegenstanders likkenbaarden slechts…

  1. toetssteen

   @hako1
   Ah, dus u neemt die gewonde gifslang op, verpleegt en vertroetelt hem en dan als het dier genezen is, hapt het toe. Als u op de grond zinkt kermt u: ik zorgde toch voor u, vertroetelde u. Dan sist de slang: u wist toch dat ik een slang ben.

 3. janrama

  Wanneer je Thiery nu nog serieus neemt behoor je tot het leger van waanzinnigen.

  1. Flengan

   Aldus Jan Drama

   1. janrama

    Doodt dan de leden, die op de aarde zijn: ho@rerij, onreinheid, hartstocht, boze begeerte en de hebzucht, die niet anders is dan afg$derij.

    1. ElGuapo

     Ik denk niet dat er pillen bestaan voor je probleem maar er is altijd shocktherapie.

 4. maraton

  Het orakel van Forumeiland heeft weer wat onzin uitgekraamd
  Nietemin weer wat punten gesprokkeld voor de Trump trofee.
  Hij loopt echter nog ver achter bij Bolsonaro, Orban, Putin etc.
  Zelfs Wilders is niet meer in te halen door onze nationale clown.

 5. DubbelZout

  Stel dat het waar is, dan zou dit een wereldwijd gecoördineerde actie zijn van alle regeringen / leiders over de hele wereld, want echt OVERAL zijn coronamaatregelen van toepassing in min of meer gelijke vorm
  Dr. (!) Thierry is hier van overtuigd blijkbaar
  Wat een totaal idioot

  1. Branzino

   @Dubbelzout
   Ik heb er vaker over geschreven. Inderdaad, over de hele wereld dezelfde soort acties, onder politieke tegenstanders. Hoe zet je zoiets op en leid je het naar het gewenste einddoel. Maar vooral, hoe hou je dat geheim? Als je ziet welke onbenulligheden al niet eens geheim kunnen blijven, hoe organiseer je dit dan? Dat kan alleen door solo-leiderschap, maar dan ook absoluut solo. Wie??? Natuurlijk Bill Gates of György Schwartz, aka George Soros. Lekker zo, even uitbundig lachen.

 6. Monty

  Maar, maar, corona was toch een moslim dingetje om de wereld te overheersen.

  Wat beweert Baudet nu dan weer.

  1. ElGuapo

   Nu is te zien hier…. alleen watnutteloos gespetter van konty.

 7. Emile Takma

  Uit de bron van Thierry:

  “ The Department of Health confirmed on Tuesday that more than three quarters of adults in Britain have received both jabs and calculated that 60,000 deaths and 66,900 hospitalisations have been prevented by the vaccines.

  Speaking to the all-party parliamentary group on coronavirus, Sir Andrew said: “Anyone who is still unvaccinated will, at some point, meet the virus.”

  De Delta-variant maakt het in elk geval moeilijker om groepsimmuniteit te bereiken maar voorkomt dus wel miljoenen doden. Het probleem is de grote groep ongevaccineerden. Die komen vroeger of later in contact met het virus dat niet verdwijnt, worden ziek en zullen ons zorgsysteem zwaar blijven belasten.

  1. ElGuapo

   Nou zeg allemaal zijn ze van de partij vandaag…gathering of the mentally retarded.

 8. toetssteen

  Raak artikel Michael!

  1. Emile Takma

   Waarom vind je dat, Toetssteen?

   1. toetssteen

    @ET
    Ik vind dat omdat ik zie dat de wereld onderweg is naar een communisme op wereldschaal. Marx zou er van rillen, maar u en velen zullen pas wakker worden als de slang heeft gebeten en het te laat is.

    1. Emile Takma

     Ach, de oude Toetssteen weet ook al zeker dat de communisten de tent gaan overnemen.

     Het blijft vermakelijk.

     1. toetssteen

      @ET
      Slangen zijn lievvvv.

     2. Emile Takma

      Je bent te licht voor de inhoudelijke discussie, Toetssteen. Sterkte verder.

     3. Harry Haller2

      De oude Takma (hij loopt tegen de zestig) blijft een lül de behanger eerste klas.

     4. Harry Haller2

      Je bent een viezerik Takma, een smerige rioolrat. Altijd geweest.

     5. Emile Takma

      De oude heer Haller is niet te licht voor de inhoudelijke discussie maar neemt zelden de moeite. Hij houdt gewoon meer van tróllen.

     6. Flengan

      Aldus de ouweh*er en forummongool.

      In gesprek gaan met de forummongool is absoluut nutteloos en bovendien dom omdat je’m in leven houdt.

 9. Emile Takma

  Als je hoopt, wat ik doe, dat malle Thierry politiek volledig vleugellam wordt moet hij zeker doorgaan met het uitventen van dit soort krankzinnige complottheorieën.

  Hup Thierry!

  1. ElGuapo

   “wat ik doe”

   Het gaat weer fout schlemiel….

   Je doet niks, je kan niks, je weet niks en je bent niks.

   1. Emile Takma

    Misschien begreep Gapo niet wat ik bedoelde: ik hoop dat Baudet politiek vleugellam blijft.

    1. Flengan

     Aldus de ouweh*er en forummongool.

    2. september

     Als Thierry Baudet dit allemaal blijft beweren dan zal Forum altijd Klein blijven en worden

 10. Monty

  Is Baudet dan werkelijk de enige politicus die dit zo durft te stellen.
  Waarom krijgt hij geen bijval van collega’s?

  Trouwens hier op dit blog wordt zijn stelling ook niet echt onderschreven.

  1. ElGuapo

   Ohoh nog wat na gespetter van konty.

 11. Monty

  En dan zijn er hele slimme mensen die beweren dat corona uit China komt.

  Hoe dom kunnen ze zijn.

  1. ElGuapo

   Toch nog een spetterdruppeltje uit konty.

  2. usb3.0

   Er zijn ook mensen die denken dat corona bestaat….

 12. Evil Zorro

  De enige vraag die rest is: wanneer wordt Baudet vermoord voor het feit dat hij de Great Reset openlijk bespreekt?

 13. Vit

  De lieve jongen is nog steeds vergeten dat hij in den beginne een totale lockdown van 3 weken eiste.

 14. Emile Takma

  Wilders kan na deze blatante onzin van Baudet ook niets meer anders dan concluderen dat hij knettergek is geworden.

  ht.ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1303501370/wilders-en-baudet-vliegen-elkaar-in-de-haren-over-vaccinaties-je-bent-knettergek

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.