Forum voor Democratie: het vernietigen van de boerenstand is met ‘The Great Reset in volle gang’

Forum voor Democratie heeft woedend gereageerd op het rapport van het PBL dat beweert dat, als de strengere stikstofregels gehanteerd worden, de boeren bijna helemaal gedwongen zullen moeten verdwijnen uit Noord-Brabant, Overijssel en Gelderland. “Dit is,” stelt de partij op Twitter, “The Great Reset in volle gang.”

Het is hét nieuws van de dag: volgens het Planbureau voor de Leefomgeving zullen de meeste boeren moeten verdwijnen uit de provincies Gelderland, Overijssel én Noord-Brabant als de strengere stikstofregels opgelegd worden aan ons volk. Duizenden boerengezinnen worden daar dus door getroffen. Boeren die al generaties dit werk doen moeten opeens op zoek naar ander werk óf naar een ander land om hun vak uit te oefenen.

Het is een schande.

Dat vind ik niet alleen, Forum voor Democratie denkt daar net zo over. Daarbij verbindt de partij De Grote Sloop van onze boeren aan The Great Reset van het World Economic Forum.

“Nóg verdere aanscherping van stikstof- en klimaatregels betekent de doodsklap voor onze agrarische sector,” aldus FVD op Twitter. “Het PBL spreekt van ‘een ongekende transformatie van het landelijk gebied in Nederland’. Dit is The Great Reset in volle gang.”

Zoals wij al eerder – en verschillende keren zelfs – hebben uitgelegd is De Grote Reset een plan van het WEF, dat omarmd lijkt te zijn door een flink aantal overheden. Één van de motto’s die daarbij horen is Build Back Better. Inderdaad, een term die te pas en te onpas gebruikt wordt door VN-toppers, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Boris Johnson, Joe Biden, De Croo van België, en ga zo maar door. De Grote Reset en dus Build Back Better is niets meer of minder dan een progressief-globalistisch plan om de manier waarop wij leven radicaal te hervormen.

Kernwoorden van de BBB-agenda zijn Inclusief, Genderneutraal, en… Duurzaamheid. En het is het laatste punt dat ons bij de niet-bestaande “stikstofcrisis” brengt, en dus bij de toekomst van boeren in Nederland.

Dat is waar FVD nu aan refereert.

En nee, dat is geen “samenzweringstheorie.” Build Back Better en De Grote Reset zijn dingen waar openlijk over gesproken en geschreven wordt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De vraag is natuurlijk of en zo ja hoe boeren zich hier succesvol tegen kunnen beschermen. Want dat we nu in een alles beslissende periode zitten voor boeren en hun toekomst is helder.

Goed nieuws! Team Trump heeft een nieuwe sociale media-platform online gezet. Het heet GETTR! En je kunt al meteen lid worden en meedoen in deze voor rechtse mensen veilige omgeving. Volg me daar dus, en laten we het gesprek met elkaar aangaan, de hele dag door!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. Vrijedenkert

  Door immigratie (iedereen is immers welkom) gaat de bevolking van Nederland groeien naar ruim 20 Miljard, hoe wil men die allemaal huisvesten en voeren?
  Geen boeren betekent letterlijk afhankelijk van andere landen en in de nabije toekomst de hoofdprijs betalen voor geïmporteerd voedsel en het gehele landschap van Nederland naar de kloten en volgebouwd en geen boeren meer die het landschap onderhouden!

 2. StemPzeweg

  FvD is het gespuis der aarde

 3. Emile Takma

  “Dat vind ik niet alleen, Forum voor Democratie denkt daar net zo over. “

  Je verwacht het niet.

  😀

 4. Emile Takma

  Nu Geert nog even op de grote trom en het rechts-populistische dweilorkest is weer helemaal op toon.

  1. usb3.0

   tamil kan gewoon inhoudelijk niet reageren omdat tamil weet dat de spijker boven op z’n kop is geslagen…

  2. vlekkenoplosser

   Kan de strónt vlé®k de inhoud ontkrachten of is zijn zielige one liner weer het bewijs dat de inhoud volledig waar is en dat agenda 2030 zonder 1 inhoudelijk debat stilletjes wordt doorgevoerd tijdens corona tijd.

   Het is een schande voor een democratie !

   Welterusten dom stemvee !

 5. Monty

  Gelukkig heeft Caroline van der Plas (BBB) er zelfs een partij voor opgericht.

  Kan Baudet zich met andere zaken bezighouden.
  Filosoferen of pianospelen bijvoorbeeld.

 6. Heras

  Waarom is dit weer weggehaald

  1. Gebande K0K

   dagelijksestandaard.nl/2021/07/filmpje-stuitend-arrogante-MvdG-weigert-debat-aan-te-gaan-over-gebruik-van vlakgom-en-banknop/

 7. maraton

  Gun die lavendelclown nog een ritje op de tractor…
  De enige die nog een beetje recht heeft op een trekkerritje is Wilders.
  Hij heeft in de kiboets gewerkt, en weet dus enigzins wat er op een boerderij komt kijken.
  Baudet heeft nog nooit een koe gemolken of een aardappel gerooid.
  Heeft enkel zijn handjes laten wapperen om Bach of Mozart onder zijn klavier de nek om te draaien.

 8. RvdBe

  De stikstofuitstoot is sinds de jaren 90 met meer dan de helft verminderd en nu is het ineens een probleem.
  Welke sukkel trapt daar in?

  1. Emile Takma

   Jij kennelijk niet, RvB, maar dat maakt ook weinig uit.

   1. Rood

    FTO leugenaar Van Velenamen

   2. RvdBe

    Inhoudelijk weer erg sterk Takema.

    1. usb3.0

     tamil is een lege huls zonder inhoutd uiteraard..

 9. usb3.0

  De uitwerking van het vernietigen van boerenambachtelijkheid is dat er schaarste gaat ontstaan

 10. usb3.0

  Toch heel bijzonder dat er echt anno 2021 mensen rondlopen die de boeren, die ons van voedsel en vlees voorzien, weg willen hebben..

  1. Beukman

   De boeren produceren vrijwel exclusief voor de export, Universele Busman.

   1. usb3.0

    Je moet goed lezen domoor, onze boeren voorzien ons van voedsel en vlees en in Nederland willen mensen die boeren weghebben…

    1. Beukman

     Probeer eens te begrijpen wat er staat, Busman. De meeste boeren in Nederland voorzien mensen elders op de wereld van voedsel. Die boeren hebben we hier dus niet nodig.

     1. usb3.0

      Je moet goed lezen, deugmenschen willen boeren, die ons voorzien van voedsel en vlees, weghebben..

     2. Rood

      Bukman, de bruinridder van Van Velenamen. Meer krijgt hij niet!

     3. Mistgabel

      h*tps://www.ad.nl/binnenland/zo-belangrijk-zijn-boeren-elke-boer-houdt-tien-mensen-aan-het-werk-in-nederland~a3ac5bc1/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F

     4. Mistgabel

      Elke boer houdt dus ruim tien mensen aan het werk in Nederland. En de landbouw levert een forse bijdrage aan de handelsbalans.

      Per jaar exporteert Nederland voor zo’n 45 miljard euro aan landbouwgoederen.

     5. Mistgabel

      Zijn iets meer dan 53000 boeren in Nederland, dat betekent dus ruim een half miljoen mensen aan het werk.

     6. Beukman

      Wat heb je aan werkgelegenheid als het land toch naar de kloten gaat, hooivork. Zelfs onze natuurlijke zeewering derft vroeg of laat het onderspit door te veel stikstof. Tenzij we ingrijpen.
      Omscholen dus, die boeren.

      nos.nl/artikel/2381725-ook-de-duinen-lijden-flink-onder-stikstof

     7. usb3.0

      “Wat heb je aan werkgelegenheid als het land toch naar de kloten gaat,”

      Ah zo staat beukho*r hier dus in..

     8. usb3.0

      Wat nog veel erger is is dat boeren lijden onder “stikstof crisis”, als er teveel stikstof is lost de natuur dit zelf op…

     9. Mr.blauw.sky

      Roodman, de BruinRidder van de twee levensmaatjes @vandaag en @homefrontje…

 11. zeester

  Het toekomst beeld Om al die vluchtelingen te huisvesten en voor de vele miljoenen die nog gaan komen wordt het boerenland omgetoverd tot kampen land Nederland bestaat al niet meer maar is onderdeel van……. Mss worden we nog op tijd wakker om te beseffen wie de echte vijand is

 12. Beukman

  De doodsklap voor de agrarische sector óf de doodsklap voor Nederland. Een heel moeilijke keuze lijkt het me niet.

  1. usb3.0

   Jullie, beukho*r, tamil en nog meer van die achterlijke mongolen, zijn een stelletje honden… jullie zouden eens moeten gaan werken in jullie zielige leventjes….

   1. Beukman

    Als ik een hond was, Busman, kon ik onmogelijk geld verdienen en belasting betalen om jou van te onderhouden. Denk dus eerst na voordat je wat schrijft. Hou altijd de Grote Afrekening in het vizier die voor jou zal plaatsvinden na je overlijden. Denk niet dat je overal mee wegkomt, want dat is niet zo.

    1. usb3.0

     beukho*r is van de wetten en straffen bang voor de dood en angstig in het leven

    2. RvdBe

     Op die fiets, Beukman denkt dat ie in de hemel komt als hij de duivel achterna loopt, lang leve de evolutie van de weldenkende mens!

     1. Beukman

      Ik geloof niet in die onzin, R. Busman echter wel. Uiteraard behalve als het hem even niet uitkomt.

     2. usb3.0

      beukho*r bang voor de dood en angstig in het leven..

  2. Mistgabel

   Haha, boeren zijn al tig jaren en nu de doodsklap voor Nederland.

   Gehersenspoelder krijg je ze echt niet.

  3. Harry Haller2

   doodklap, zonder de ‘s’ van sukkel.

 13. Mistgabel

  Jaag die gasten toch met hooivorken uit Den Haag.
  Genoeg is genoeg.

 14. Emile Takma

  DDS is sterk in het voeren van achterhoedegevechten, tegen Zwarte Piet, tegen vaccinatie, tegen het klimaatbeleid, tegen EU en tegen de sanering van de boerenstand.

  Al die achterhoedegevechten worden verloren en een verstandig mens zag dat al voordat DDS de achterhoedegevechten aanving: de boeren zullen voor een flink deel verdwijnen, Zwarte Piet is al weg, het klimaatbeleid loopt op volle toeren, de EU wordt met de dag sterker en het vaccinatieprogramma blijkt een groot succes.

  Zouden jullie niet beter even kunnen nadenken voordat je weer zo windmolengevecht gaat starten?

  1. Rood

   FTO psychopaat

  2. usb3.0

   tamil liegt er rustig op los, zwarte piet is helemaal nooit weggeweest, het fascistisch vaccinazidrammende gezeur blijft aanhouden waardoor steeds meer mensen na gaan denken en besluiten om geen experimentele vloeistof te laten inspuiten, de boeren vechten terug, het opgelegde klimaatbeleid krijgt steeds meer tegenstand van burgers, wat we zien is dat tamil helemaal niets goeds met Nederland voorheeft, dat is eigenlijk wat tamil hier echt zegt…

   1. Harry Haller2

    Dat klopt helemaal usb.3. Emile Takma is een vijand van Nederland. Zeg maar de nieuwe NSB’er.

  3. RvdBe

   Je moet nooit opgeven Takema, veranderingen komen nooit vanzelf, als iedereen zoals jij zou zijn liepen we nu nog op blote voeten “omdat iedereen dat doet”.

   1. Emile Takma

    Dat vond Don Quichot ook, RvdBe.

   2. Harry Haller2

    Don Quichot reed op een oud schonkig paard, maar liep niet op blote voeten.

    Ken jij je puber-klassiekers eigenlijk wel, Takma?

  4. Xyz1234

   De haat van Takma zit zo diep dat zelfs de waarheid het moet ontgelden.

   1. Harry Haller2

    Begrijpelijk: Emile Takma is een pathologische leugenaar die liegt als hij adem haalt. Daardoor kent hij de waarheid niet meer.

    Takma is een minderwaardig mens, dat mag gezegd worden.

 15. rafi

  Het is allemaal top-down aan ons, de burgers, die de meerderheid hebben, opgedrongen. Dus illegaal. Niemand kan voor het WEF stemmen. Niemand hoeft te luisteren naar die ondemocratische bobo’s. Dit zal leiden tot Wit-russische toestanden. Hoe meer mensen je tot wanhoop drijft, hoe minder ze te verliezen hebben, hoe meer gevaar die bobo’s zullen lopen. Boeren zijn al bereid tot zelfmoord. Het verschil met een (onverhoopte) moord op een vooraanstaande globalist is voor mijn besef dan helemaal niet zo groot.
  Maar dat ons land onherkenbaar onherroepelijk wordt getransformeerd tot ‘3 state city’, tot Jettens ‘Beerlijn aan de Noordzee’, moet absoluut worden voorkomen.

 16. Mistgabel

  SDG 15

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.