Duitse regering slaat helemaal door: ‘Ongevaccineerden vanaf herfst niet meer welkom in restaurants en evenementen’

De Duitse regering lijkt helemaal door te slaan met een mogelijk nieuw pakket aan strenge coronamaatregelen. Het Duitse Bild heeft interne overheidsdocumenten kunnen inzien waaruit blijkt dat de Duitse overheid serieus overweegt om ongevaccineerden compleet buiten te sluiten van de samenleving. Wie niet gevaccineerd is zou zo maar vanaf de herfst geen enkel restaurant of openbaar evenement binnen kunnen komen.

De Duitse overheid lijkt serieus te overwegen om de samenleving in tweeën op te delen; enerzijds de mensen die wél gevaccineerd zijn, en mogelijk in de toekomst wel nog enige bewegingsvrijheid kennen, en de ongevaccineerde Duitser die gaat worden buitengesloten. Dit zou zomaar de realiteit kunnen worden vanaf de herfst, dat meldt de Bild.

In de strijd tegen de komst van een mogelijke vierde golf wil de overheid ongevaccineerde burgers nergens meer binnenlaten vanaf de herfst, ook niet met een negatieve test. Dit zou er voor moeten zorgen dat een strenge lockdown, zoals tijdens de tweede en derde golf, niet nodig is, zo blijkt uit de interne documenten.

Mochten deze documenten een voorbode zijn voor wat de Duitsers te wachten staat dan gaat men in Duitsland nog enkele stappen verder dan nu al het geval is in Frankrijk en Griekenland. In die landen wordt het ongevaccineerden ook steeds moeilijker gemaakt om vrijuit openbare ruimtes binnen te komen – wie nu niet gevaccineerd is moet zichzelf om de dag laten testen om bijvoorbeeld een restaurant binnen te komen.

Daarnaast moeten medewerkers van zorghuizen in Griekenland voor half augustus allemaal gevaccineerd zijn, anders worden ze op non-actief gezet. Ook in Frankrijk gaat de overheid meer druk zetten achter het massaal vaccineren, Macron heeft bekend gemaakt dat ook iedere school een eigen priklocatie krijgt om zo kinderen ook aan te moedigen zich te laten vaccineren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Overal in Europa lijken we af te stevenen op juist méér verstikkende maatregelen en Duitsland lijkt het voortouw te nemen in de vorming van een complete dystopie. Het massaal buitensluiten van (ongevaccineerde) mensen gaat beginnen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

100 reacties

 1. Echtepleb

  Prima hoor, kom ik gewoon niet. Kijken hoe lang we nog naar Oostenrijk kunnen zonder.

  1. september

   MIjn QR code is geldig tot 1 juni dus.ga Ik er wel heen

 2. Beukman

  De vrijheid van de een is de onvrijheid van de ander. Vrijheid is in dit geval makkelijk te verwerven, en het is nog gratis ook.
  Mensen, ga gewoon die prik halen.

  1. Lucky Luke

   Wijs gesproken!

  2. usb3.0

   Beukhoér meent dat men zich moet volspuiten met een experimentele vloeistof waarvan de bijwerkingen op langer termijn volledig onbekend zijn..

   1. DubbelZout

    De lange termijn werking van uw hersens zijn wel bekend en dat ziet er, helaas voor u, slecht uit

    1. Flengan

     Aldus de dubbeldebiel.

 3. marcel_2011

  @Beukman. Dan zullen ze me toch eerst moeten vertellen waar die prik tegen helpt. Bovendien wil ik weten wat er in dit zgn vaccin zit en moeten ze me de garantie geven dat de fabrikant opdraait voor de mogelijk schadelijke bijwerkingen.

  1. Emile Takma

   “Bovendien wil ik weten wat er in dit zgn vaccin zit”

   Dat wil ik helemaal niet weten omdat ik dat, net zomin als Marcel, ook niet kan beoordelen. Ik wil weten of deskundigen dat beoordelen en aangeven of het vaccin effectief en veilig is. Dat is gebeurd.

   1. Joko

    Als een echte marxistische spindoctor weet je weer even niet waar het over gaat:

    “De directeur van het Pathologisch Instituut van de Universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, heeft 40 autopsies uitgevoerd op gevaccineerden en luidt de noodklok. De hoofdpatholoog schat dat 30 tot 40 procent van de mensen dóór de vaccinatie is gestorven. Hij stelt dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de vaccinaties wordt onderschat en waarschuwt dat veel vaccindoden niet worden gemeld, schrijft Die Welt.

    Een reactie van het establishment liet niet lang op zich wachten. Het Paul Ehrlich-Institut, een medische toezichthouder, noemde de uitspraken van Schirmacher ‘onbegrijpelijk’.”

    Gegevens van dokter Schirmacher zijn op eenvoudige wijze via internet te raadplegen.
    Prof.Dr.med. Peter Schirmacher UNI-Klinikum Heidelberg Institut f.Pathologie.

    h**ps://reitschuster.de/post/chefpathologe-alarmiert-toedliche-impffolgen-viel-haeufiger/

    1. Emile Takma

     ht’ps://www.volksverpetzer.de/analyse/reitschuster-fake/

    2. usb3.0

     Ja Joko, kom je met feiten zet vaccinatiewappie tamil dit weg als fake, jouw verhaal is spijkerhard

     1. Joko

      Dat zijn we van deze nitwit gewend.

   2. usb3.0

    Deskundigen weten dit ook niet aangezien het een experimentele vloeistof betreft en zij de bijwerkingen op langer termijn niet kunnen voorspellen, dommer als vaccinatiewappies tamil en beukhoër vind je ze niet

   3. Echtepleb

    En het was een open discussie waar niets verzwegen werd? Want alles mag aan bod komen op facebook of twitter of youtube, toch? Het is niet dat er iets voor een hogere bereidheid verzwegen is, toch?.

  2. Beukman

   Ik zou je daar niet te veel zorgen over maken, Marcel. De kans dat jij blijvend letsel oploopt door het vaccin is vele malen kleiner dan dat je iets overhoudt aan covid.
   Verder:

   Het is mogelijk om de farmaceut aan te spreken op grond van product aansprakelijkheid (art. 6:185 BW).

   bg.legal/vaccinatie-covid-19-wie-is-aansprakelijk

   1. usb3.0

    Nee hoor beukhoër je bent naast een vaccinatiewappie ook een fantast en leugenaar

    1. Beukman

     Daar hebben we ons angstige dunning-krugerааpje weer.

 4. Monty

  ”Ongevaccineerden vanaf herfst niet meer welkom in restaurants en evenementen’’

  Ben benieuwd wat onze DDS Duitser hierop te zeggen heeft.
  Zal Harry nu naar Frankrijk verkassen of is hij toch gewoon gevaccineerd.

 5. marcel_2011

  Ach deze herfst en winter vallen de doden bij gevaccineerden bij bosjes. Dan hebben horeca en evenementen sowieso geen klanten meer. Tot 31 juli al meer dan 11.000 vaccindoden alleen al in Europa geregistreerd.

  1. Ongevaccineerde

   95% van de gestorven ouderen waren gevaccineerd.
   Maar gevaccineerden hadden toch het eeuwige leven ?

   1. Beukman

    Dat ligt toch wel wat genuanceerder, ongevaccineerde. Het is een typisch voorbeeld van how statistics can lie.
    Lees dit even, ga daarna je prik halen, en kom vervolgens hier terug met je nieuwe nick:

    nu.nl/nucheckt/6141009/nucheckt-onjuiste-informatie-over-dodelijkheid-indiase-variant-gaat-rond.html

    1. Tepelkloofje

     Dat gaat over de zogenaamde Indiaase variant. Hoe zit het dan met de Delta variant? Of de Braziliaanse variant? En hoe is bepaald wat welke variant is, nu men heeft moeten toegeven dat de tests helemaal niet werken en dus ook geen onderscheid kunnen maken. En hoe zijn die verschillende varianten eigenlijk gedefineerd en geverifieerd? Het Covid virus is immers nooit geisoleerd, oftewel: niemand heeft het. Leuk triviaweetje: er staat een beloning van 1 miljoen USD uit voor degene die het geisoleerde virus aan kan tonen, je hoeft het niet eens zelf te isoleren: een verwijzing naar een artikel met het bewijs is voldoende.
     How statistics can lie…daar heb je inderdaad volkomen gelijk in.

     1. Beukman

      Jij bent goed bij, Kloofje. De nieuwste wappietheorie is inderdaad dat covid helemaal niet bestaat, en als covid wél bestaat, dan op zijn minst de delta-variant niet.
      Gelukkig! deze bewering hebben fact checking niet overleefd.

      reuters.com/article/factcheck-delta-covid-idUSL1N2OP1GR

   2. usb3.0

    Tuurlijk sterven er mensen na vaccinatie, het erge is dat dit glashard wordt ontkent door de vaccinatiewappies

    1. Emile Takma

     Klopt, ook na vaccinatie gaan mensen dood. Denkt Gerrit dat het vaccin onsterfelijkheid garandeert?

    2. Flengan

     Aldus het debiele forumimbecieltje.

 6. NO8DO

  Duitsland is een verschrikkelijk KUTland!

  1. Emile Takma

   Kom er maar in Haller!

   😃

  2. Harry Haller2

   Helemaal eens Nobody8!! Die Moffen leren het nooit!!

   1. Monty

    Dan maar naar Frankrijk verkassen Harry.

   2. DubbelZout

    En nu ?

  3. dumbfarmer

   nederland daardoor ook, want rutte en co. kijken de kat effe uit de boom en komen dan met hetzelfde plan, maar dan minder doordacht en met meer gefaal en geknoei, met als enige reden: jamaar duitsland doet het ook…

 7. marcel_2011

  In Duitsland hebben ze niks van WO2 geleerd. De geschiedenis herhaalt zich.

  1. Joko

   Niet helemaal Marcel. Duitsland zit met een enorm trauma waarbij de miljoenen doden zwaar op het ethische gevoel drukken. Ze zijn letterlijk als de dood voor doden. Daar zit meteen het probeem dat ze nauwelijks tegen gelukszoekers durven optreden..en wel om de gevreesde internationale woede.

   1. usb3.0

    Correct, maar het uitsluiten of buitensluiten van mensen zit in het DNA van Duitsers

    1. Joko

     Hoi USB. Het gaat bij de Duitsers niet om het uit- of buitensluiten. Een Duitser is altijd bang om fouten te maken of op te vallen. Dat kan negatief uitgelegd worden en dat is vreselijk voor de groepsmens die een Duitseer nu eenmaal is. Overigens…discrimineren doet de Duitser wel. Ik heb er zelf ervaring mee. Niet schrikken nu. Het gaat om positieve discriminatie. Je komt als Nederland heel gemakkelijk binnen en als ze horen dat je uit ‘Holland’ komt heb je ze zo in de zak.

     1. usb3.0

      Het buitensluiten heeft te maken met angst, dat zit heel diep bij Duitsers, dus gaat het daar wel om

     2. Harry Haller2

      Veel Duitsers willen zich tegenover Hollanders inderdaad graag van hun beste kant laten zien.

      Daar is niks mis mee.

 8. Emile Takma

  Duitsland volgt de trend in Europa en die zal Nederland binnenkort ook gaan volgen.

  Het is stupide en onverantwoord ongevaccineerd rond te lopen en andere mensen te besmetten. Het is absoluut noodzakelijk de bewegingsvrijheid van die wappies dansel onnozelen te beperken.

  1. Emile Takma

   dansel = dan wel

  2. Stanly2000

   Ernst,
   Ook gevaccineerde mensen kunnen anderen schijnbaar besmetten. Wat moet daarmee gebeuren dan?

   1. Flengan

    “Wat moet daarmee gebeuren dan?”

    Hahahaha, in discussie met een zuigmongool? Dat gaat niet werken snuggere!

    🙂

  3. usb3.0

   tamil is een nieuw hïtlertje die graag mensen buitensluit, deze gevaccineerde imbeciel is een serieus gevaar voor de maatschappij, naast het feit dat tamil pedöfilie legaal vindt, is tamil een groot verspreider van corjona, daar hij denkt dat gevaccineerden het alleenrecht hebben op de vrijheden in Nederland, dit soort is een ernstige ziekte in ons.

   1. september

    Tamil heeft gelijk ,je blijft gewoon een debiele ,imbeciele kloothommel en niks anders

    1. Magyar

     September zuigt graag de bagger uit Takma’s snikkel en gorgelt desnoods zijn dunne strönt, zou je niet eens langzaam kapot gaan mafkees?

     1. september

      Donder zelf op idioot

     2. Flengan

      @Magyar & USB: Jullie weten toch wel dat september een bedenksel is van de schlemiel? Daarmee doet t’ie net alsof hij achterlijk en dom is, mooi, want dat is hij ook.

    2. usb3.0

     Nee sebebtempert dat heeft tamil niet, net zo min als jij natuurlijk dat is dan weer logisch want je bent daar gewoon te dom voor

     1. september

      De naam September heb Ik zelf bedacht en niet door de schlemiel wat Flengan hier beweerd

     2. Flengan

      Iedereen weet dat september een bedenksel is van de schlemiel.

  4. usb3.0

   Het is stupide en tegen alle wetten in om vaccinatie te verplichten, tamil’s angststoornissen neemt echt serieuze vormen aan, tamil denkt dat alleen ongevaccineerden anderen besmetten, dan ben je echt een grote smeerlap natuurlijk, alle angstige gevaccineerden dienen binnen te blijven dat zijn de besmetters

 9. Tepelkloofje

  Ondertussen in Canada:

  Man moet voor de rechter verschijnen vanwege een boete voor niet naleven coronaterreurmaatregelen. Man vraagt ter verdediging aan de Canadese overheid om bewijs dat Covid bestaat. Overheid kan bewijs niet leveren, en draait coronaterreurmaatregelen terug.

  Geen woord hierover bij reguliere media, daarom weet u dat het echt is.

  bitchute.com/video/euMT6jUwXhym/

  1. Emile Takma

   Het bericht is van bitchute, dan weet je dat het fake is.

   1. Tepelkloofje

    Weerleg het dan maar.

    1. Emile Takma

     Ik ga geen fake weerleggen, fake is fake en onzin is onzin.

     1. Flengan

      @Tepelkloofje: Hahahaha, in discussie met een zuigmongool? Dat gaat niet werken snuggere!

      🙂

   2. Stanly2000

    Tuurlijk Ernst!

   3. usb3.0

    Zodra tamil een link ziet gaat tamil dit bestempelen als fake en tamil kan dit feitelijk op waarheid berusten nieuws niet weerleggen of ontkrachten

   4. Joko

    Alles wat jou niet bevalt, noem je fake. Volgens mij ben je de fakest van alle hier op dit forum.

 10. marcel_2011

  Waren deze deskundigen betrouwbaar Takkevent?

  1. Emile Takma

   Ja, dat is wel mijn indruk.

   1. usb3.0

    Jouw indruk staat mijlen ver van de realiteit

    1. Flengan

     Er doet er natuurlijk nihil-komma-nul toe!

     🙂

 11. marcel_2011

  Takkevent lees jij wel eens wat er in producten in de supermarkt zit of vertrouw je blindelings op de deskundige fabrikanten?

  1. Ongevaccineerde

   Eet u wel eens een frikandel?

   1. Tepelkloofje

    *frikadel.
    En de consumptie daarvan is niet verplicht, en je hoeft geen paspoort te tonen om te bewijzen dat je er een genuttigd hebt omdat je anders in een concentratiekamp terecht komt.

    1. Echtepleb

     En de frikandel wordt gewoon gegeten, niet met een spuit in je spierweefsel gespoten.

     1. Beukman

      Wat het er allemaal niet gezonder op maakt.
      Roken is een nog beter voorbeeld. Opvallend veel van de critici van vaccinatie lopen gewoon de hele dag kankerverwekkende verslavende drսgs te paffen. Hoe bezorgd zijn die mensen nu echt om hun gezondheid?

     2. Flengan

      Onzin van een leugenaar.

     3. usb3.0

      “Opvallend veel van de critici van vaccinatie lopen gewoon de hele dag kankerverwekkende verslavende drսgs te paffen”

      1 hoe weet jij dat?
      2 jij bent vervend voorstander van het legaliseren van druks, dus je bent een hypocriet
      3 je bent nog hypocrieter om rokers aan te spreken terwijl jij je laat injecteren met experimentele vloeistof waarvan de bijwerkingen op langer termijn niets eens duidelijk zijn

   2. usb3.0

    Is ongevaccineerde voor of tegen een experimentele vloeistof

 12. marcel_2011

  Beukman verspreid grove leugens. De fabrikant stelt zich voor schade NIET aansprakelijk.
  Covid heeft een IFR van 0,15 net als de jaarlijkse griep. Nasleep is niet anders dan na de griep.

  1. usb3.0

   Precies Marcel, jij bent gelukkig wel wijs om verder te lezen en je te verdiepen, de rest is dom volk, fascistische vaccinatiewappies

  2. Beukman

   Ook Marcel doet een dunning-krugertje.

   Elders in het NTvG verwijzen Schetters et al. naar een sterk bekritiseerd artikel dat een IFR van 0,15% heeft becijferd.4,5 Die IFR kán ook niet kloppen: uitgaande van genoemde gegevens – 24.242 doden – zou een IFR van 0,15% betekenen dat in de periode maart 2020-februari 2021 in Nederland ruim 16 miljoen mensen geïnfecteerd zouden zijn geweest.

   Lees verder:
   ntvg.nl/artikelen/covid-19-vaccins-hoe-zit-het/volledig

   1. Flengan

    Nee, leugenaar!

 13. roodkapjelusttaart

  Hopelijk stemmen de Duitsers verstandig in september, en worden we bevrijd van die globalisten met hun onderdrukking, anders wordt de wereld een grote hel.

 14. Lucky Luke

  De Duitse regering slaat helemaal niet door maar kent haar verantwoordelijkheid en de meeste Duitsers zijn het met haar eens. Lees de Frankfurter Allgemeine een zeer gezaghebbende Duitse krant, wel, natuurlijk wie goed is opgeleid en de het Duits machtig is.

 15. usb3.0

  Duitsers blijven toch achteraf gezien gewoon dezelfde Duitsers

  1. Emile Takma

   Vooraf gezien is dat ook het geval.

   1. usb3.0

    Inderdaad angstig tot op het bot en daar voelt tamil zich gezien zijn enorme hoeveelheden angststoornissen, goed bij natuurlijk

 16. Heras

  Het mens is alle gezag kwijt. Een hoofdredacteur van das bild heeft excuses aangeboden aan het volk vanwege nepnieuws over C.

  1. Pauline Kummer

   Het is gewoon Bild. Of Bildzeitung. Een boulevard blad. U stelt het raar voor!

   1. Flengan

    Aldus het debiele forummongooltje.

    1. Adolfina

     Duidelijkheid moet er zijn!

 17. Harry Haller2

  Op 21 augustus haal ik mijn tweede prik.

  Dat is mijn persoonlijke keus en beslissing.

  Ik ben faliekant tegen verplicht vaccineren. Ieder moet dat voor zich weten.

  De volgende coronagolven kunnen we makkelijk aan: het golfje dat we net achter de rug hebben had al feitelijk geen kans.

  1. Monty

   ”Op 21 augustus haal ik mijn tweede prik”

   Pardon?

   1. september

    Harry. Haller laat zich dus toch vaccineren.Hij deed er altijd wel geheimzinnig over

    1. Flengan

     Forumclown, zwakzinnig en lachwekkend.

  2. Flengan

   “Op 21 augustus haal ik mijn tweede prik.”

   En je derde?

   1. september

    Een derde vaccinatie is nog Lang niet aan de orde hier en in Duitsland voorlopig ook niet

    1. Flengan

     Leugenaar.

 18. dumbfarmer

  yep..we gaan gewoon terug in de tijd. Alleen dan nu geen segregatie en uitsluiting wegens geloof of ras, maar wegens een spuitje dat je al dan niet gehad hebt.
  Ben benieuwd wanneer we naast biometrische data onze medische gegevens in die chip in de paspoorten gepropt krijgen.

  1. usb3.0

   In de paspoorten? een merkteken op je voorhoofd of rechterhand bedoel je zeker

 19. Xyz1234

  De DDR is er niets bij. En Ne-ddr-land zal snel volgen. Geniaal hoe men angst en leugens gebruikt om tot het uiteindelijke doel van het nieuwe normaal te komen. Waarschijnlijk had men niet kunnen vermoeden dat zoveel mensen bij de eerste dreigementen al overstag zouden gaan. Het gepeupel is nog zwakker dan verwacht.

  1. Monty

   ”Het gepeupel is nog zwakker dan verwacht.”

   Zelfs de een groot deel van de reageerders van DDS gaan overstag.

  2. Emile Takma

   Ja, kennelijk werkt de voorlichting en de zachte drang tot vaccinatie redelijk goed.

   1. Flengan

    Aldus de forummongool.

   2. usb3.0

    Aldus fascistenpijper tamil

 20. J. Punt

  WWW. heimbesörgung. ge brengen het gewoon thuis. In de rij voor de ingang in uw neus gepoerd worden door een 19 jarig, uitzendkrachtje hoeft niet.. Nergens voor Nodig…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.