Filmpje! Canadese premier Justin Trudeau tegen ongevaccineerden: “Denk niet dat je in een vliegtuig of trein kan stappen”

De Canadese premier Justin Trudeau zegt dat ongevaccineerde Canadezen niet meer met het vliegtuig of de trein moeten kunnen reizen. Want, zegt hij, daarmee zouden ze “gevaccineerden in gevaar brengen.” “We moeten sterk zijn in de toekomstige beslissingen die we nemen en we moeten mensen voorop stellen,” voegt Trudeau vervolgens nogal ironisch toe tijdens een campagnespeech. 

Justin ‘Blackface‘ Trudeau is hard campagne aan het voeren vanwege de verkiezingen die 20 september zullen plaatsvinden. Als je dacht dat hij daarom wat voorzichtiger te werk zou gaan en ongevaccineerden met respect zou bejegenen kom je bedrogen uit. De man is 100% coronafascist aan het gaan.

Kijk maar naar dit filmpje van Trudeau die een campagnespeech geeft. Zijn boodschap aan ongevaccineerden is luid en duidelijk: als ze zich niet laten vaccineren, nou, dat is hun keuze. Maar het gevolg is wel dat ze dan worden uitgesloten van het maatschappelijk leven.

Uitsluiten

“Jullie verdienen een overheid die blijft zeggen: ‘Laat je vaccineren.’ En weet je wat? Als je je niet wilt laten vaccineren, prima, dat is jouw keuze. Maar denk niet dat je samen met gevaccineerden in een vliegtuig of een trein kunt stappen zodat je hén in gevaar brengt,” aldus Trudeau woedend tegen mensen die zich niet laten inenten.

“We moeten sterk zijn in de toekomstige beslissingen die we gaan nemen. En we moeten mensen vooropstellen, wat we natuurlijk altijd gedaan hebben,” vertelt Trudeau vervolgens aan zijn publiek. Daarna blijft hij daar nog even op doorgaan en pretendeert hij de belangen van álle Canadezen altijd te dienen.

Van álle Canadezen behalve van ongevaccineerden, blijkbaar. Want die worden door hem overduidelijk tot tweederangsburgers verklaard.

En zo is het grote uitsluiten van ongevaccineerden begonnen. In eigen land was er onlangs nog een universitair docente die liet weten geen ongevaccineerden in haar collegezaal te willen. Daarbij gebruikte ze precies dezelfde drogreden als Trudeau: dat ongevaccineerden gevaccineerden in gevaar zouden brengen. Wat natuurlijk gek is aangezien gevaccineerden juist beschermd zouden moeten zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is ongelooflijk dat we dit moeten meemaken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. EmiIe Takma

  Trudeau weet van toeten noch blazen. We zullen hem maar gewoon negeren.

 2. EmiIe Takma

  Trudeau weet van toeten noch blazen. We zullen hem maar gewoon negeren.

 3. J. Punt

  Iedereen kan van alles beloven in kekke jasjes. Voorbeelden genoeg. Vooral in NL. Het enige wat echt en niet gefaket is bij die categorie zijn de angstzweet plekken onder de oksels.

 4. ElGuapo

  Best wel triest!

 5. Monty

  Op deze manier zal hij de verkiezingen niet gaan winnen.
  In ons land is dit niet aan de orde. Hier is 90% gevaccineerd.

  De resterende 10% heeft alleen voor elkaar te vrezen als ze elkaar besmetten.
  Het risico om ernstig ziek te worden voor gevaccineerden is zeer klein.

  1. Xyz1234

   Ik weet niet waar u uw informatie vandaan haalt, maar gevaccineerden hebben naarmate de tijd verstrijkt een steeds grotere kans om in het ziekenhuis te belanden. Kijk maar eens naar Israël. En dat komt door ADE wat door de injecties worst aangejaagd. Op nature kunt u daar uitgebreide publicaties over vinden.

 6. RvdBe

  Als de werkzaamheid van de spuitjes dusdanig is dat je elke 3 maanden een nieuw experimenteel vaccin moet in laten spuiten, zal op de duur de vaccinatie fans ook aan het denken zetten en een groot deel besluiten om hier niet meer aan mee te doen, heeft Trudeau straks alle ruimte in het vliegtuig.

 7. Emile Takma

  “Jullie verdienen een overheid die blijft zeggen: ‘Laat je vaccineren.’ En weet je wat? Als je je niet wilt laten vaccineren, prima, dat is jouw keuze. Maar denk niet dat je samen met gevaccineerden in een vliegtuig of een trein kunt stappen zodat je hén in gevaar brengt,”

  BAM !

  1. Duckday

   We wachten af De **** hebben al een vluchtweg met hun staart tussen hun benen eigen ik eerst

  2. RvdBe

   Takema is gefrustreerd dat zijn injecties niet het beoogde resultaat geven, het uitblijven van resultaat ligt dan niet aan het vrijwel nutteloze vaccin maar aan degene die niet mee doen aan die angstprikkerij.

  3. vlekkenoplosser

   ongevaccineerde hebben straks alle ruimte , even geduld aub

   de gevaccineerde ruimen zich zelf op !

 8. Emile Takma

  De uitspraak van Trudeau maakt duidelijk dat een vaccinatieplicht in veel landen steeds meer in zicht komt omdat het gewoon onvermijdelijk is.

  Deze ellende wordt veroorzaakt door de dwazen die vaccinatie weigeren.

  1. Eindbaas

   “Dwazen” sprak Emile Takma, lekker veilig achter zijn computerschermpje.

   1. september

    Dat is wel bekend van deze Emile ,hij komt immers weinig buiten.Er zullen altijd wel die zich niet laten vaccineren.Daar hebben de gevaccineerden helemaal geen last van.

  2. J. Punt

   Geen probleem,

   Er moeten toch mensen overblijven die de achtergebleven troep moeten opruimen van vroegtijdig en plotseling overleden gevaccineerden. Trein en verdere openbaar vervoer is hier in NL geen vervoer maar meer een soort hoge entree-gekkenhuis, daar mis je niets aan. Boodschappen doen we allemaal tot op de komma nauwkeurig via de PC, hoeven we die sjagrijnige koppen van de gevaccineerden niet de hele dag te zien, geen behoefte aan. Een gelegenheid niet in kunnen? Nog niet meegemaakt in het buitenland afgelopen tijd. In veel gelegenheden is een QR code al vervangen door een tientje cash. Probleem opgelost!! In NL ergens in of naar binnen is gekkenwerk. Halverwege de rij wordt men bevangen door onderkoeling dankzij het lange wachten.
   Ontslag? werkgever wil nu al doden tot leven wekken om het gebrek aan personeel te compenseren..

   Waar zit nu eigenlijk het probleem dan, Takma? Geef eens wat echte voorbeelden ipv internet linkjes.

  3. Joko

   Een kennis van mij was in Oostenrijk en wilde zich daar laten vaccineren. De prikker vroegof ze nog kinderen wilde hebben. Op haar bevestigende antwoord, zei de prikker:’Dan vaccineren we niet’. Commentaar laat ik maar achterwege.

  4. Freba

   Ik ben 74 en moet ik nou weer voor de derde x? Dacht het niet. Ik blijf niet aan de gang. Al die oudjes vergiftigen, eerder de pijp uit – iedereen wordt tegenwoordig gecremeerd- scheelt weer in de pensioenuitkeringen. Kan het gajes van D66 lekker potverteren van mijn premies die ik keurig 47 jaar lang heb afgedragen. Uiteindelijk is D66 een kakpartijtje, gevoed door schaamtegevoelens, omdat hun ouders vroeger VVD stemden, al was het maar voor de hypotheekaftrek. Als je een “kind” van de 70-ties bent snap je hier totaal geen reet van. Wat een gekte en vooral angst. Vereenzelviging Is De Grote Zonde. En vooral Pfizer nemen; de CEO van hen enen Boula tikt 25.000.000 dollar per jaar in. Volgens hem ligt het aan de ontwikkelingskosten. Farmaceuten zijn criminelen, althans zo gedragen zij zich. Osterhaus heeft 6 miljoen ingetikt en die kale Onheilsprofeet heeft een landhuis met een lange oprijlaan, waar je met een Porsche makkelijk 160 km/u kunt rijden, eer dat je de voordeur raakt. En Trudeau is een farizeeer met zijn oliepijpleidingen. Je ziet het pas als je ZE doorhebt.

  5. ikweetwatikwil

   Vaccinatie plicht?? Vraag een gevaccineerde wat hij van de vaccinatie heeft overgehouden. Een veilig gevoel? Alle hinder wat je na de prikken krijgt wordt niet serieus genomen. Bestaat niet.

  6. vlekkenoplosser

   `de strónt vlé®k kent nog steeds de werking van het experimentele mRNA vaccin niet !

   best wel triest als je hier de decadente clown wil uithangen strónt vlé®k !

  7. usb3.0

   Nee tamil, dit soort uitspraken zeggen precies dat jij niet alleen geestesziek bent maar ook een diep gewortelde fascistische inborst hebt ontwikkeld.
   Je bent het soort klootzak die dit in stand helpt te houden…

 9. KippiX

  Ik sta ervan te kijken dat dit fascistische regime dat nu uitgerold wordt, nog steeds geen politieke slachtoffers heeft geëist. Pim Fortuyn heeft niks kunnen doen/ niks kunnen bewijzen en die is omgelegd, terwijl er nu ‘mensen’ aan het roer staan en daar ook blijven die een hele wereldeconomie en miljoenen mensenlevens naar knoppen hebben geholpen.
  Rare wereld.

  1. usb3.0

   Nou ik kan je vertellen dat de neigingen er wel zijn in de maatschappij

 10. Duckday

  Is deze man wel een inwoner van deze planeet.De verkiezingen in zicht de mensen hebben zelf de keus .Gewoon wegstemmen Geef deze mislukkeling 0

 11. Freewheeler

  In Canada is de nieuwe H*tler opgestaan premier Trudeau.

  1. Emile Takma

   Doe normaal, Freewheeler.

   1. Freewheeler

    Nee hoor is gewoon de werkelijkheid.

    1. usb3.0

     Precies Freewheeler, dit zijn de nieuwe hïtlertjes en tamil hoort daar ook bij…

     1. Poemien Noegien

      Trudeau is een build-back-better leugenaar.

     2. usb3.0

      🤯 klopt

 12. Tepelkloofje

  Vanmiddag een ommetje gemaakt. De zon scheen, dus voor de veiligheid zonnebrand opgedaan. Liep ik daar tussen allemaal mensen die geen zonnebrand op hadden gedaan. Wat denk je? Verbrand! Parbleu…

 13. Joko

  Ordinaire staatschantage!

 14. Eertienator

  Als wij ongevaccineerde de gevaccineerden in gevaar brengen werken die vaccins gewoon niet. Hoe vaak je hem ook boost.

 15. HierBenIk

  Maar heb je polio, tbc, cholera, etc. dan mag je gewoon instappen. Walgelijk

  1. toetssteen

   HierBenIk
   U bent niet ingeënt tegen polio dat u deze belachelijke vergelijking maakt? Ow ja, polio muteert niet, dus is niet te vergelijken met covid.

   1. Emile Takma

    Ik neem aan dat Toetssteen dubbel gevaccineerd is tegen Corona?

    1. ElGuapo

     Schlemieltje denkt nog steeds dat vaccineren niet meer hoeft als je een lekkere eiwitshake neemt.

    2. usb3.0

     “ Ik neem aan dat Toetssteen dubbel gevaccineerd is tegen Corona?”

     Wat een enorm onbeschofte vraag stelt tamil, vragen naar iemand medische geheime gegevens is regelrecht onbeschoft.

 16. Vrijedenkert

  De burgers van Canada krijgen waarop men heeft gestemd….
  Ongelijke behandeling van bevolkingsgroepen door een zogenaamde progressieve PM!

  1. Tepelkloofje

   Dat is dus nog maar de vraag. Hebben ze wel op deze pretty boy gestemd?
   De massale verkiezingsfraude in de VS staat onomstotelijk vast. In Nieuw Zeeland rijzen meer en meer vraagtekens of de verkiezingen wel eerlijk verlopen zijn. En hoeveel precies is er gesjoemeld in Nederland?
   Ik spreek vrij veel mensen uit Canada, en zonder uitzondering zijn de meningen over Trudeau eensgezind: een mafklapper waar ze niet op hebben gestemd en die ze liever kwijt dan rijk zijn.

   Overigens: deze vaccinatieterreur is globaal; je moet het idee loslaten dat ieder land individueel het beleid bepaald – dit wordt terraïaal opgelegd en door stropoppetjes uitgevoerd – hetgeen de thesis van wereldwijde verkiezingsfraudes onderschrijft.

 17. RvdBe

  De Telegraaf, voormalig nsb krant doet ook weer zijn wekelijks door de overheid gecoördineerde berichtje: in Engeland is een 57 jarige ongevaccineerde vrouw overleden, terwijl haar dochter wel gevaccineerd was en zelfs corona injecties zette, desondanks hield de dochter toch nog van haar moeder…..
  Kijk mensen, door dit soort debiele berichtgeving is mijn weerstand tegen vaccineren inmiddels gestegen van 100 naar 105%.

  1. vlekkenoplosser

   ik zit al op 300% en hou me vast aan de verklaring van de uitvinder van mRNA techniek.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.