Geert Wilders eist nieuwe verkiezingen na ranzige misdaad ‘asielzoeker’: ‘Onze gezinnen worden geprikt met messen. Dankzij Rutte’

PVV-leider Geert Wilders vindt het volstrekt bezopen dat een zogenaamde “asielzoeker” uit Eritrea onlangs een onschuldig Nederlands gezin overviel én ook nog eens verwondde door op ze in te steken met een mes. Wat hem betreft komt dit door het waanzinnige immigratiebeleid van Mark Rutte. De oplossing?  Nieuwe verkiezingen.

Een nepvluchteling uit Eritrea is opgepakt omdat hij niet één, maar twee gewelddadige overvallen heeft gepleegd op onschuldige Nederlanders. In één geval werd een Boskoops gezin zelfs vastgebonden door de 19-jarige straatterrorist en met een mes gestoken. het is te ranzig voor woorden.

Dat vindt ook Geert Wilders. De leider van de PVV is woest. Want, stelt hij in een nieuw statement, deze misdaad is alleen maar mogelijk gemaakt door het wanstaltige immigratiebeleid van het kabinet.

“De verdachte is een asielzoeker uit Eritrea,” aldus Wilders.

“Onze gezinnen vastgebonden en geprikt met messen. Met dank aan premier Rutte en zijn VVD die ze allemaal ons land binnenlaten,” vat hij vervolgens terecht samen.

En dan concludeert hij dat het gedaan moet zijn. “Het is tijd voor nieuwe verkiezingen, de PVV en een totale asielstop,” zegt Wilders.

Het ergste aan dit alles is dat het Mark Rutte en zijn VVD allemaal niets lijkt uit te maken. De meest vreselijke misdrijven worden gepleegd door nepasielzoekers, en het interesseert ze niks. Ze doen er niets aan.

Ja, oké, bij de VVD roepen ze af en toe voor de bühne dat er iets gedaan moet worden, maar vervolgens gaan ze pardoes op hun handen zitten. Die partij steunt het desastreuze kabinetsbeleid al jaren. Af en toe kritiek. Maar alleen zodat de theatershow door kan gaan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Dus ja, de enige manier om deze gekte écht te beëindigen is door Rutte en zijn kompanen met pek en veren uit Den Haag te jagen, en een nieuw verstandig immigratiebeleid te implementeren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. Eppo123

  Wilders heeft gelijk. Jammer dat zo weinigen dat zien. Ik ben benieuwd of ik nog langs mag komen (thee drinken) bij degenen die het niet zien, wanneer ik hun huisraad afbreek en hun partner wat zou aandoen? Zouden zij dan wel wakker worden? Ik vrees van niet.

  1. Monty

   ”Jammer dat zo weinigen dat zien.”

   Het ontbreekt Wilders aan overtuigingskracht en geloofwaardigheid.

   Hier zou hij hier iets aan moeten doen, als hij de komende verkiezingen wil winnen.
   Met het alleen benoemen trek je geen stemmen meer.
   Hij moet concrete en realistische oplossingen presenteren die het volk aanspreekt.

   1. halo1

    Concreet-realistisch lijkt me helemaal geen of (selectieve)immigratie volgens Canadees/Australisch model, niet etnisch geprofileerd + de milieu-problematiek erbij betrekkend. Aldus zou hij een absolute meerderheid kunnen halen..maarja..eigenwijs-sektarisch blijven!

 2. por favor no borres

  Meneer Wilders.
  In Spanje hebben een aantal oer-Hollandse kaaskoppen een andere Nederlander doodgeschopt.
  Wanneer gaat u hierover kamervragen stellen, zelf een diepgaand onderzoek doen of desnoods de minister van een aantal ministeries terugroepen.
  Dit is toch een onacceptabele kwestie.

  1. Winfrida

   @por favor no borres

   Kijk, die oer-Hollandse kaaskoppen, die wonen hun leven lang al in Nederland. Die worden wel aangepakt. Maar asielzoekers (men weet niet wie dat zijn), zijn nieuwkomers. Dat krijgt men er ook nog bovenop in Nederland.

   1. halo1

    Ieder land heeft natuurlijk zijn eigen mislukkelingen.. daarom moet je er niet extra gaan importeren…

  2. ikweetwatikwil

   Omdat een stelletje idiote Nederlanders iemand in elkaar slagen, is dat een vrijbrief voor die vreemde gasten om te schieten , te steken en verrot te slaan???
   Nederland heeft zijn handen al vol aan eigen volk door bezuinigingen en daar maakt vreemd volk misbruik van.

   Wilders heeft gelijk. Nog even en we zijn niet meer veilig in eigen land.

   Ik kan mij voorstellen dat een Nederlander gaat denken (wat natuurlijk niet goed is)
   Wat een asielzoeker kan en mag, kan ik ook.

  3. hollandse-bier92

   Een van de kaaskoppen bleek weer islamiet te zijn
   kijk maar terug bij hart van Nederland waar zijn
   islamitische vader zogenaamd zielige was want
   zoon lief dot zoiets niet en het is wel telkens de
   tatta,s en kaaskoppen als men blanke zo haat wat doen
   ze dan in een blank land ik ben voor de-immigreren ervan
   minder buitenlanders zou Nederland en Europa goed doen

  4. Flengan

   “oer-Hollandse kaaskoppen”

   Altijd fijn om met uitzonderingen de regel te bevestigen dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de misdaad en criminaliteit.

   1. Monty

    ”Altijd fijn om met uitzonderingen de regel”

    En Wilders beweert er voor alle Nederlanders te zijn.
    Echter alleen dus voor slachtoffers van allochtonen geweld. Anderen laat hij in hun hemd staan, maar dat wordt ook gezien door het volk.

    We kennen Wilders prioriteiten inmiddels.

 3. Flengan

  Nieuwe verkiezingen? Goed idee, maar dan wel zonder 2.5 miljoen poststemmen.

  1. NO8DO

   zonder 2.5 miljoen poststemmen.

   Flengan liegt veel en makkelijk.

   1. Flengan

    cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/09/2-4-miljoen-kiezers-mogen-op-17-maart-per-post-stemmen

    1. NO8DO

     Naar schatting 800.000 ouderen brengen deze Tweede Kamerverkiezingen hun stem uit per post.

     1. Beukman

      En mijn bejaardenhatende vriend Flengan wil hen feitelijk het stemrecht ontnemen. Het laat zich raden wat zijn volgende voorstel tav deze groep zal zijn.

     2. Flengan

      Aldus Jut en natuurlijk Jul

 4. Albion

  Wilders heeft, zoals zal lang alweer, volledig gelijk.

  1. Emile Takma

   Maar gelukkig krijgt hij het nooit.

 5. Emile Takma

  Is Wilders deze keer WOEST, WOEDEND OF WITHEET?

  En wie trekt zich daar wat van aan?

  1. Flengan

   “En wie trekt…”

   Aldus de rukkende kinderjager

  2. Winfrida

   @Emile Takma

   Waarom zou het demissionaire kabinet Rutte zich er niets van aan trekken?

  3. RvdBe

   Niemand trekt zich idd iets van Wilders aan, net zo min als dat iemand zich er iets van aantrekt als er voor de zoveelste keer weer iemand neergestoken/ in elkaar getrapt wordt.
   Takema is ook zo,n aso, als die spuit er maar in gaat vind ie alles best.

 6. Beukman

  “Onze gezinnen vastgebonden en geprikt met messen. Met dank aan premier Rutte en zijn VVD die ze allemaal ons land binnenlaten,”

  Geerts framings worden met de jaren sleetser en daardoor ook doorzichtiger. Het komt allemaal wat machteloos over, de oude goochelaar die zijn trucje voor de 1000e keer opvoert. Medelijden is zijn deel.

  Het is lekker makkelijk om Rutte het criminele gedrag van een asielzoeker in de schoenen te schuiven.
  Feit is dat slechts een zeer kleine minderheid van de asielzoekers crimineel gedrag vertoont. Het percentage ligt als ik het wel heb zelfs nog lager dan dat van autochtone mannelijke jongeren die crimineel zijn.

  1. Flengan

   Onzin, vadzige zure bejaarde!

  2. halo1

   Het gaat niet allen om evident crimineel gedrag, maar ook om het grijze , schimmige gebied daartussen (niet-crimineel) + het bijstands-aandeel..dus nu niet de zaak gaan “onderdrijven”…

   1. Beukman

    Wat is “bijstandsaandeel”? Hoe groot is dat schimmige gebied? Wat gebeurt daar? Wat is het probleem met “niet-crimineel” gedrag?

    1. Flengan

     Zuigen met een vraagteken!

    2. halo1

     Veel (van die) mensen zijn/blijven in de bijstand, velen belanden in de gezondheidszorg, in de psychiatrie, in de criminaliteit dus, en minder dan de helft kan zichzelf economisch-eerlijk redden..

     1. Beukman

      O, op die fiets.
      Ja, daar zal wel een kern van waarheid in zitten, al ben ik wel benieuwd naar de percentages. Fijn dat Nederlanders nog steeds bereid zijn om verdrukten te helpen en een klein beetje van hun welvaart te delen. Maar dat is niet waar Wilders het over heeft. Wilders legt een kwalijk verband tussen het Nederlandse asielbeleid en een incident met een zware asielcrimineel.

      Ik ken zelf overigens aardig wat doorgestroomde asielzoekers die zich inmiddels prima weten te redden.

  3. usb3.0

   beukhoër zal ten alle tijden Eritreeërs die families vastbinden, beroven, mishandelen, enigszins met messen bewerken verdedigen èn uit de wind proberen te houden door de politicus aan te klagen die hier vragen over stelt.
   Vergis je niet in beukhoër, deze zeer zieke geest waait over ons land..

  4. Branzino

   @Beukman
   “Feit is dat slechts een zeer kleine minderheid van de asielzoekers crimineel gedrag vertoont.”

   Zo in zijn algemeenheid klopt deze bewering zeker. Onder asielzoekers is de criminaliteit laag, want bij wangedrag stopt hun procedure.
   Het is maar een kleine groep, want alleen de vluchtelingen die geregistreerd zijn, worden asielzoeker genoemd. Maar in het Nederlandse spraakgebruik wordt vaak elke Nederlander met een niet-westerse migratieachtergrond een asielzoeker genoemd. En dat klopt natuurlijk niet, want verreweg het grootste deel van deze mensen heeft inmiddels de Nederlandse nationaliteit. De vroegere gastarbeiders en hun nakomelingen, inmiddels de derde generatie, waren nooit asielzoeker, maar werden uitgenodigd om hier te komen werken. De problemen met Marokkaanse jongeren, geen asielzoekers dus, zien we vooral in deze categorie.

   1. usb3.0

    Je wordt natuurlijk schijtziek van dat ge-nuanceer de hele tijd door Pietje, het bagatelliseren en klein maken komt de multiculty goeroes niet ten goede, het is zelfs om te kotsen.

    Je bent echt met je harses in een zoutzuurbak gevallen als je met droge ogen, die heb je dan inmiddels, zegt, dat de criminaliteit onder asielzoekers (lees: illegale migranten) laag is, en bagatelliseert dat het inmiddels “Nederlanders” zijn.
    Wat wel heel stellig zegt dat er dus een bak criminaliteit is..

    1. Flengan

     @USB: Alles om lekker te liegen en de gesprekken te saboteren. Hij gaat niet voor niets met de schlemiel in gesprek. Waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet.

     1. Beukman

      Waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet.

      Wat een moeite om een bewuste spelfout te maken, Flensman.

      Anyway, “besmet” is in jouw geval positief. Het begint langzaamaan duidelijk te worden dat de verstandige, genuanceerde en gematigde Branzino een weldadig dempend effect heeft op jouw bipolaire gemoed.

     2. Flengan

      Uiteraard gaat Flengan nooit in gesprek met de verzuurde bejaarde zuiger en rugridder van de satanische forumschlemiel.

    2. Beukman

     Nogal wiedes dat jij de schijterij krijgt van nuances, Universele Buskabouter. Door jouw afwijking ervaar jij ze als gewone jongen een ritje in een achtbaan ervaart.
     Het is in ieder geval een zegen dat je indirect dus wel merkt dat ze bestaan, nuances, al kan je ze dan niet op de normale manier waarnemen.

     1. Emile Takma

      “Universele Buskabouter”

      😎

     2. Flengan

      De zuiger en zijn schlemiele rugridder.

     3. vlekkenoplosser

      dijenkletser van de forumidioot !

      bukhol en de strónt vlé®k zijn weer uitgelúld op inhoud en gaan dan op de persoonlijke toer. De strónt vlé®k verandert in de taalnazi zo meteen. jut&jul zijn zo voorspelbaar

     4. Flengan

      100%

    3. Branzino

     @usb3.0
     Ik kan alleen maar concluderen, dat je geen inhoudelijke gedachtewisseling wilt. Je bent zo fout met je definities, dat niemand zal begrijpen waarover je het precies hebt.
     Ik zal het je uitleggen, want ik moet jonge vluchtelingen ook hierin de weg wijzen.

     In de officiële rapportages bestaan illegale migranten niet. Een migrant is namelijk een toegelaten asielzoeker, en dus legaal. Een asielzoeker is een geregistreerde vluchteling en dus ook legaal met beperkte rechten. Een (nog) niet geregistreerde vluchteling is in principe illegaal, zonder veel rechten. Deze status kan zo iemand voorkomen door meteen na na aankomst zich te melden voor registratie als asielzoeker.
     Asielzoekers zijn er niet zoveel in Nederland en daarmee schoffel ik niemand en geen enkel probleem weg. Er zijn een kleine 30.000 asielzoekers in Nederland en die houden zich over ’t algemeen koest want na wangedrag mogen ze meestal niet verder met hun procedure.

     Jij doelt waarschijnlijk op die veel grotere groep migranten met een niet-westerse achtergrond. Je zou er goed aan doen, die dan ook gewoon zo te noemen, zodat anderen weten wat je bedoelt. Het zijn overigens wel voor het grootste deel Nederlandse staatsburgers. En dat zijn voor jou blijkbaar wat anders dan Nederlanders. Helaas zijn er met deze groep burgers teveel problemen. Over de oorzaken verschillen jij en ik van mening dus dat laat ik maar even zo.

     1. vlekkenoplosser

      weer veel blabla bladieblablabla ! dat betekent ontkennen en draaien als een drol in de pot bij de strónt vlé®k !

     2. usb3.0

      Ik zal het joú even uitleggen.

      Je concludeert maar een eind weg natuurlijk, uiteindelijk nuanceer jij de boel dood en gaat het niet meer over de inhoudt maar om de nuance Pietje

      Ik zeg met aanzienlijk minder woorden veel meer dan jij en ook gewoon duidelijk voor elk gezond weldenkend mens.

      Tuurlijk bestaan illegale migranten wel, jij doet zo van als jij je harses in het zand stopt is het er niet, of je noemt het gewoon anders of je benoemd het niet dan is het er niet, dat is wat jij zegt!.
      Hetzelfde was toentertijd dat de criminaliteit onder illegalen en migranten werd onder gebracht onder het kopje “overige”

      Ik bepaal natuurlijk helemaal zelf hoe ik iets noem of benoem daar ga noch jij noch wie dan ook over, dat jij de woke politiek correcte gezeik wil hanteren moet jezelf weten, iedereen weet precies wat ik bedoel.

      Je arrogantie hier is natuurlijk stuitend te noemen, als je niet begrijpt wat men bedoeld hier, moet jij je lekker buiten de discussie houden, een gesprek een richting insturen terwijl, als je gewoon goed leest, het zeer begrijpelijk is wat ik schrijf, het getuigd van absolute minachting, with all do respect..🤮

     3. Branzino

      @usb3.0
      Natuurlijk bepaal jij hoe je bepaalde verschijnselen noemt. Maar dan moet je er niet verbaasd over zijn, dat je al snel langs je gesprekspartner heen praat. “Illegale migranten” zijn in het taalgebruik dat daarvoor bestaat een contradictio interminis. Ze bestaan niet, evenmin als een vierkante cirkel of een rond vierkant.
      Sommigen tot wie je je richt, zullen je begrijpen, omdat ze die termen net zo gebruiken. Maar anderen gaan ervan uit dat ze je begrijpen en zal later blijken dat dit ten onrechte is, omdat ze verschillende definities hanteerden. En weer anderen zullen het volstrekt met je oneens zijn. En dat allemaal, omdat je te beroerd bent om gewoon Nederlands te spreken en te schrijven.
      Als je iets rood wilt noemen dat in werkelijkheid groen is, krijg je toch de grootste misverstanden? Je mag het natuurlijk doen, maar het leven wordt er wel een stuk gecompliceerder door. Bij vluchtelingen, asielzoekers en migranten is dat niet anders. Dat gebeurt zelfs in de Tweede Kamer en in de media.

     4. vlekkenoplosser

      weer veel blabla bladieblablabla ! dat betekent ontkennen en draaien als een drol in de pot bij de strónt vlé®k !.

     5. Emile Takma

      inhoud,
      bedoelt
      getuigt

      Wanneer ga over naar groep 5, usb?

     6. Branzino

      @usb3.0
      Nog een aanvulling uit de praktijk.
      Volgens het CBS groeit Nederland jaarlijks met plm. 30.000 migranten met niet-westerse achtergrond. Meteen na publicatie wordt het CBS neergesabeld, ook hier, omdat ze leugens zou verspreiden, want die aantallen zijn vele malen groter. Ze verspreidt natuurlijk geen leugens, want die nieuwe migranten zijn per definitie alleen maar de toegelaten asielzoekers en daarom de nieuwe bewoners van ons land. De critici hadden het echter over die grote groep vluchtelingen (deels de aanstaande asielzoekers en migranten), waarvan een deel de illegaliteit in verdween. Maar die vallen bij het CBS in een andere, moeilijk te meten categorie. En zo krijg je misverstanden en diskwalificaties die helemaal niet nodig zijn, mits je de definities kent en hanteert. Het CBS doet dat, anderen zouden daarvan kennis moeten nemen.
      Het wordt allemaal nog ingewikkelder als onder migranten vooral de ex-asielzoekers worden verstaan en nauwelijks de vroegere gastarbeiders en hun nakomelingen. Zij waren zelfs nooit asielzoeker, maar zijn nu wel verreweg de grootste groep migranten met niet-westerse achtergrond. Conclusie: Sluiten van de grenzen heeft dus maar een beperkt effect op criminaliteit en andere ongewenste verschijnselen.

     7. Harry Haller2

      “In de jaren 2017-2018 waren er tussen de 23.000 en 58.000 in Nederland. Illegalen, ook wel ongedocumenteerden genoemd, zijn vreemdelingen zonder verblijfspapieren.” (Bron WODC)

      Schattingen, oftewel nattevingerwerk. Voor hetzelfde geld zijn het er vier keer zoveel.

     8. usb3.0

      Bepaalde verschijnselen? ik noem het gewoon zoals het is, illegale migranten.
      Jij bent de enige die het niet wil begrijpen maar dat is natuurlijk om in de nuance te gaan hangen en eromheen te dwarrelen.
      Ik spreek juist normaal Nederlands en als jij dat vervelend vindt omdat dit volgens jou niet de politiek correcte benamingen zijn is niet mijn probleem, het zal tegen je zere beentje zijn, dat maakt mij natuurlijk niet uit, Nederlands is Nederlands.
      Als je als taalautistische nuancemieger opsteld zal je altijd in je ongelijk blijven hangen.
      Jij ziet het per slot van rekening volledig verkeerd, jij bent diegene die het anders noemt terwijl ik zeer duidelijk ben en iedereen hier prima begrijpt wat ik zeg en ook bedoel.

      Hele steden aan allochtonen komen per jaar ons grens over, veelal vanuit veilige landen en zouden per direct teruggestuurd kunnen en moeten worden.
      Het zou mij niet verbazen dat er inderdaad vele malen meer de grens overkomen, als je meent dat dit een waterdicht systeem is ben je of achterlijk of zoals jij bewust naïef.

      Maar jij hebt al aangegeven dat jij op vrijwillige basis mensen helpt om de juridische paadjes te bewandelen zodat ze door net zo lang alles uit te smeren toch in Nederland kunnen blijven.

      Mijn conclusie is, ben je als allochtoon zonder verblijfsvergunning of ben je op basis van een verblijfsvergunning in Nederland en ga je over de Nederlandse schreef dat je dan gelijk naar land van herkomst (registratie)terug moet, in veel gevallen is dat dus Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Griekenland, of is branzebinootje van mening dat ze daar niet worden geregistreerd alvorens ze hier naartoe komen.

      En allochtonen is voor iedereen duidelijk, die zijn automatisch niet westers natuurlijk dat snapt iedereen.

     9. Branzino

      @usb3.0
      “En allochtonen is voor iedereen duidelijk, die zijn automatisch niet westers natuurlijk dat snapt iedereen.”
      Met deze slotzin onderschrijf je de noodzaak van goede sluitende definities, omdat anders een constructief gesprek niet mogelijk is.

      Een allochtoon is volgens Wikipedia iemand die permanent woonachtig is buiten het geboorteland of dat van recente voorouders. Kortom, koningin Maxima, Sifan Hassan, en vele anderen. Deze definitie is niet eenduidig genoeg en door het CBS wordt dan ook iemand allochtoon of persoon met een migratie-achtergrond genoemd als één van beide ouders in het buitenland is geboren. Zo vallen koningin Maxima, Hassan, maar bijvoorbeeld ook Van Haga en Van der Plas onder de allochtonen.

      Is je de verwarring nu duidelijk als je zo slordig omspringt met die begrippen, zoals jij voortdurend doet? Die scherpere definities doen aan de problemen niets af, maar maken het wel helder en beter hanteerbaar.

   2. Beukman

    Yep. Asielzoekers kijken wel uit om crimineel gedrag te vertonen. Uitzonderingen: getraumatiseerde mannen en jonge mannen die weten dat ze geen enkele kans maken om een verblijfsstatus te krijgen, en vaak uit een combinatie van geen werk hebben, verveling en avontuurzucht in de asielkaartenbak hebben weten door te dringen.

    1. Flengan

     Leugenaar.

   3. dumbfarmer

    waar ik moe van wordt is dat het, omdat het maar een kleine groep is, dat het dan onder het tapijt wordt geschoven doorgaans.
    Want wat zie je telkens gebeuren?
    Die procedure wordt maar tijdelijk stop gezet, en ze worden ‘herplaatst’ naar een andere COA, waar dan een procedure gestart wordt voor een ‘administratieve maatregel’. Ze komen dus niet eens in de bak (wat ons ook bakken met geld kost dan). Vervolgens komt weer zo’n advokaat die er goud aan verdient en ze verdedigd, jarenlang, waardoor ze uiteindelijk lang genoeg hier zitten om een paspoort aan te vragen.
    In plaats daarvan zouden zeker die gasten uit veilige landen gewoon direct op het vliegtuig retour moeten gaan, zonder pardon..
    Dat achterlijke excuus van “ja maar het land werkt niet mee” moeten ze ook eens mee ophouden, gewoon net als hun zelf: hier heb je ze, veel plezier er mee.

  5. vlekkenoplosser

   quote “Onze gezinnen vastgebonden en geprikt met messen. Met dank aan premier Rutte en zijn VVD die ze allemaal ons land binnenlaten,” end

   de import houdt er rare fratsen op na bukhol ! Even de rechtzaak volgen en je weet dat het correct is miesgasser

 7. Shelby

  Om iemands vingers bij af te likken ,ofzo geertje 4altijd

 8. Monty

  ”Geert Wilders eist nieuwe verkiezingen”

  Het zou misschien helemaal geen kwaad kunnen.
  Denk alleen dat Wilders hier niet beter uit zal komen. Met al die nieuwe partijen op ‘rechts’ gaat hij echt niet meer zetels behalen, het zal eerder een verschuiving van zetels worden.

  We weten allemaal hoe ‘rechtse’ partijen in samenwerken zijn. Binnen de partij lukt het al niet laat staan met andere partijen.
  Maar dit zal wel een weloverwogen keuze van Wilders zijn.

 9. KippiX

  Ik weid even uit naar eerder.
  Laat ik even vooropstellen dat ik een helemaal rechts- nationalistisch kabinet ook niet acht volledig te werken. Toch reken in het de linkse politici/ media en linkse kiezers vanaf de jaren negentig deze ellende aan waar we nu in zitten. Als er vanaf die tijd iets serieuzer naar rechts was gekeken, naar Janmaat, Fortuyn en Wilders dan waren onze grenzen nog dicht, dan hadden we niet in dat verschrikkelijke EU gezeten de klimaatgekte zou aan ons voorbij gegaan zijn én de coronahysterie was niet op ons van toepassing geweest. Zelfs als de politiek serieus naar koningin Juliana had geluisterd waren we soeverein-er geweest dan nu want die zei in 1950 al dat Nederland toen al vol was! Maar nee mensen weg zetten als racist en fascist, dat kwam ze veel beter uit. Dankzij de media, politici en linkse deugers zijn we juist in een fascistisch regime beland. Daarbij komt natuurlijk ook dat we dit soort gekken, als in dit artikel beschreven wordt, niet van buitenaf in ons land hadden althans, in veel mindere mate.

  1. Monty

   ”fascistisch regime”

   Het fascisme (Italiaans: fascismo) is een extreme vorm van autoritair nationalisme en is antidemocratisch, anticommunistisch, antiliberaal, antiparlementair en anti-intellectueel

   Volgens mij is fascistisch regime niet geheel goed gekozen.
   Rutte 3 is alles behalve ‘autoritair nationalisme’ dit valt eerder aan andere partijen toe te schrijven.

   1. KippiX

    Klopt wat je zegt alleen ik doel niet op het fascisme van Rutte maar op die van de EU en globalistische machtswellustelingen. Je zou ipv fascisme ook communisme/ marxisme/ maoïsme, kunnen lezen, die hebben allen bijna dezelfde uitwerking op het volk. En het nationalisme van toen waar ik het over heb in mijn reactie, had niets te maken met fascisme. Dat woord werd misbruikt om nationalisten de mond te snoeren omdat het linkse plannetje door moest gaan. Ik verwijs naar YT ‘Het Zwarte Sap met Hans Janmaat en die smeerlap van een Marcel van Dam als voorbeeld. Bedankt voor je reactie!

    1. Monty

     ”alleen ik doel niet op het fascisme van Rutte maar op die van de EU”

     ‘doel niet op het fascisme van Rutte’, dus Rutte is toch fascistisch maar je bedoelde de EU.

   2. usb3.0

    Omdat monty zegt dat 1 onderdeel niet klopt meent monty dus dat het allemaal wel meevalt met de fascistische wind die over Nederland waait, hoe kortzichtig ben je dan.

    1. Monty

     Omdat er na een festival of demonstratie zoveel rotzooi achterblijft dan roepen dat Nederland een kutland is ‘hoe kortzichtig ben je dan’.

     1. usb3.0

      De geestelijke armoede is stuitend te normen bij monty

    2. Monty

     ”Omdat monty zegt dat 1 onderdeel niet klopt”

     Usb3.000000 dit onderdeel is wel essentieel in het fascisme.
     Of is usb3.00000 van mening dat nationalisme maar een klein dingetje was.

     Nationalisme was de drijfveer van de burgeroorlog in Joegoslavië. Zou jou dus wel moeten aanspreken mannetje.

     1. usb3.0

      Ontkent monty nu echt dat er geen fascistische wind waait over Nederland? waarbij mensen hun vrijheden worden afgepakt?, er een intense gedwongenheid wordt gecreëerd in de samenleving, 2 deling wordt geschapen onder de bevolking? het nationalistische onderdeel zit in die 2 deling natuurlijk alleen omdat jij dit niet ziet ontken je dit.

     2. Monty

      ”het nationalistische onderdeel zit in die 2 deling natuurlijk”

      Usb3.00000 noemt de ‘2 deling’ gevaccineerd of ongevaccineerd.Nationalistisch.
      Nee usbtje, Monty ziet dit niet als nationalistisch.

      Nationalisme BETEKENIS & DEFINITIE
      voorliefde voor het nationale; (in ’t bijz.) streven om al wat als nationaal beschouwd wordt te bevorderen en te accentueren, gepaard met een zekere afkeer voor het vreemde.

     3. usb3.0

      In dit land waait een fascistische wind monty dat kun je op 1 punt natuurlijk ontkennen maar het is nu eenmaal zo..

     4. usb3.0

      Het fascisme wat hier bedoeld wordt is de dwang die ons opgelegd wordt, het is een fascistisch gedachtegoed die heel diep zit bij mensen die anderen vaccinatie willen opleggen.
      Dat had monty wél begrepen toch, overigens begint het aardig op “nationale” druk te lijken, ook wel groepsdruk zoals bij de Joden in de 2de Wereldoorlog.
      Wat is er mis met nationalisme, opkomen voor je eigen land lijkt wel een smerig iets te zijn, het tegendeel is natuurlijk waar..

 10. dumbfarmer

  En wat dan nog als we nieuwe verkiezingen krijgen?
  We houden dan gewoon weer dezelfde muppetshow daar, alleen wordt er wat geshuffled met zeteltjes..
  Dezelfde flauwekul gaat zich dan gewoon herhalen met die hele formatie.
  Sinds die idioten daar die formatie bij de koning hebben weg gehaald is het gewoon een aanfluiting geworden.
  Ze moeten gewoon de zaak structureel anders gaan inkleden daar, anders gaat het er totaal niet beter op worden. Hoop doet leven, maar ik ben bang dat het tevergeefse hoop is..

 11. Bes Tolen

  Beukman begint na enige tijd wat rust te hebben genomen met een stijlloos zwammen of te wel hij fantaseert dat zijn geliefde ”minderheden” minder crimineel zijn dan …. Lees het eens na, Beukman. Beukman zwetst ook al over zijn fantasieën met asielzoekers. Kom op, Beukman, het asielzoekerswezen is een schanddaad tegen de Nederlandse bevolking. Zo denk ik er over en met meer kennis van zaken. Waarom moet het land kapot?

 12. Albert Egberts

  “Geert Wilders eist nieuwe verkiezingen na ranzige misdaad ‘asielzoeker’”

  Logisch toch?

  🤪

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.