Geert Wilders woest vanwege vaccinatiedrang kabinet: ‘We zouden onze vrijheid terugkrijgen!’

Ook Geert Wilders vindt het volstrekt onacceptabel dat het kabinet vaccinatiedrang pleegt op burgers én voorlopig nog doorgaat met coronamaatregelen. “We zouden onze vrijheid terugkrijgen, de maatregelen zouden stoppen, als de ziekenhuis en IC-opnames beheersbaar waren,” schrijft de PVV-leider op Twitter. Het is, concludeert hij, “oneerlijk” en “onacceptabel.” 

PVV-leider Geert Wilders heeft net als Thierry Baudet (FVD) en Caroline van der Plas (BBB) tegen de vaccinatiedrang van het kabinet. Gisteren legden prikpooiers Hugo de Jonge en Mark Rutte uit dat gevaccineerden straks toegang krijgen met een QR-code, terwijl niet-gevaccineerden zich steeds op eigen kosten moeten laten testen. Het moge duidelijk zijn dat dit een tweedeling in de samenleving veroorzaakt. Medische Apartheid wordt een feit.

Ook Wilders vindt de kabinetsplannen onacceptabel. “Géén vaccinatieplicht, géén vaccinatiedwang, géén vaccinatiedrang! Niet direct én niet indirect. Nu niet, nooit!” schrijft hij op Twitter.

Vrijheid

In een vervolgtweet gaat hij los omdat het kabinet ons overduidelijk bedrogen heeft. “We zouden onze vrijheid terugkrijgen,” schrijft hij. “[D]e maatregelen zouden stoppen als de ziekenhuis- en IC-opnames beheersbaar waren. Dat is nu zo maar de maatregelen gaan toch nog door. Rutte zinspeelt zelfs over toekomstige vaccinatiedwang. Dat is oneerlijk + onacceptabel.”

Wilders heeft gelijk. Evenementenorganisaties hebben gisteren te horen gekregen dat ze nog steeds niet aan de slag mogen. Dat is een ongelooflijke klap in het gezicht van deze mensen. Zij gingen ervan uit dat ze in september aan de slag konden. Er waren zelfs allerlei festivals gepland. Die moeten nu dus gecanceld worden. Paaspop kan niet doorgaan. En waarom? Omdat het kabinet de IC-opnames als richtlijn heeft losgelaten en nu blijkbaar als voornaamste doel heeft om niet-gevaccineerden het leven onmogelijk te maken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Vaccinatiedrang is een feit. En ondertussen gaan de sloop van de evenementenbranche door. Nog heel even en daar is niets meer van over.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

109 reacties

 1. ElGuapo

  Wilders heeft weer gelijk!
  Prikpooiers is een schitterende omschrijving.

 2. Monty

  “We zouden onze vrijheid terugkrijgen,”

  Misschien zou Wilders er goed aandoen om met Baudet te gaan praten.

  We krijgen onze vrijheid helemaal niet terug maar een ‘neocommunistische samenleving’ zoals Baudet zegt.

  Misschien kunnen ze dit samen nog afwenden door hier gezamenlijk tegen te strijden.

  1. Cootje

   Heb je nog mee gekregen hoe vriendelijk rutte is ontvangen in groningen, heb je het onderzoek mee gekregen dat 70% van de mensen ons land een kut land vindt , noem mij een plek op in Nederland waar Rutte vriendelijk ontvangen zal worden , behalve in zijn eigen bubbel. En in september de vijfde Corona golf verstevigd de populariteit van onze Pinokkio op zeker niet.

   1. Monty

    ”Heb je nog mee gekregen hoe vriendelijk rutte is ontvangen in groningen”

    Des te eenvoudig moet het zijn voor Baudet en Wilders om de bevolking mee te krijgen om te demonstreren tegen de ‘neocommunistische samenleving’ welke gevormd zal gaan worden.

    Als ‘70% van de mensen ons land een kut land vindt’ moeten zij toch op zijn minst 30% kunnen mobiliseren om te demonstreren tegen de ‘neocommunistische samenleving’.

    Maar Wilders en Baudet zijn van worden niet van daden.

    1. ElGuapo

     Konty spettert weer wat.

     1. usb3.0

      😆 hmmmmm pfffrrrtsssstttt

     2. Flengan

      Scheppie sju denk?

      🙂

    2. LifeBuddy

     Nee Grote Mondy, In engeland hebben ze het Volk voorgelogen ,om maar veel prikken in de arm te zetten en maar rijk te worden over de rug van. En hier hebben de arische sLinkse VVD/CDA ook weer op een verachtelijke manier van het Volk geprofiteerd. kots
     h**ps://www.geenstijl.nl/5160466/helft-engelse-coronapatienten-had-geen-corona/

     1. Monty

      En?
      We zijn volgens Baudet allemaal gedoomd. De wereld zal vervallen naar een ‘neocommunistische samenleving’ alleen politieke leiders doen hier aan mee.

      Niks geen corona maatregelen niks geen lockdowns.
      Er wordt een wereld macht gecreëerd waar alle vrijheden worden afgenomen.

      Of durft iemand te beweren dat Baudet ongelijk heeft?

  2. usb3.0

   monty vindt niet dat wij onze vrijheid moeten terug krijgen, monty is natuurlijk gevaccineerd

   1. Monty

    ”monty is natuurlijk gevaccineerd ‘

    Klopt net als een heel groot deel van de bevolking.

    Monty heeft respect voor mensen die zich niet laten vaccineren, maar dat houd niet in dat ik solidair met ze ben.

    ”monty vindt niet dat wij onze vrijheid moeten terug krijgen”
    En die vrijheid is relatief of denkt usbtje dat Baudet ongelijk heeft dat de wereld straks een ‘neocommunistische samenleving’ zal worden.

    Dan hebben we helemaal geen vrijheid.

    1. ElGuapo

     “Monty heeft respect voor mensen die zich niet laten vaccineren”

     Konty laat dat overduidelijk niet zien met zijn gespetter.
     Konty blijft maar dom spetteren over neo communisme.
     Konty laat zijn gespetter elke keer weer meer stinken.

    2. usb3.0

     monty vindt dat alleen voor hem vrijheid geldt, monty liegt natuurlijk als hij zegt respect te hebben, dat heeft monty natuurlijk helemaal niet, zijn fascistische denken verraad hem natuurlijk…

   2. Monty

    Usb3. 0000 geloofd niks van de stelling van Baudet dat we straks in een ‘neocommunistische samenleving’ komen te leven.

    Usbtje denk nog dat we onze vrijheid terug zullen krijgen.

    1. usb3.0

     Dat heeft monty dus fout, kan ook niet anders, “we” krijgen onze vrijheden niet terug, wat dit kabinet eenmaal heeft geroofd krijgt men nooit meer terug en dat vindt monty pri-ma, monty moedigt dit ook enorm aan…

     1. Monty

      Usb3 00000 ontkend dus dat Baudet ongelijk heeft en de wereld helemaal geen ‘neocommunistische samenleving’ zal worden maar gewoon zo blijft als het is.

     2. usb3.0

      monty geeft geen antwoord das duidelijk, het gaat hier over vrijheid of vrijheden die wij nooit meer terug krijgen, mij woorden in mijn mond leggen kan niet, ik ontken noch beken iets monty, jij daarentegen gelooft in een fascistische vaccinatieprogramma die onze vrijheid, en vooral de mijne, in de weg staat.
      Het ergste is nog dat monty dit verdedigt tot op het bot…

     3. ElGuapo

      Konty is niet zo slim en spettert maar wat.

 3. NO8DO

  terwijl niet-gevaccineerden zich steeds op eigen kosten moeten laten testen.

  Zouden de kosten van testen van een moedwillige minderheid gedragen moeten worden door een verstandige meerderheid van 80/85%?
  Dacht het niet.
  Laat de zichzelf weldenkend vindende minderheid hun eigen broek maar ophouden en zelf de consequenties van hun afwijkende houding betalen.
  Van mij geen cent naar de gezondheidsvernietigers.

  1. ElGuapo

   Moeten de kosten van vaccinaties en boosters voor de komende jaren gedragen worden door die 15%?

   1. NO8DO

    Iemand dommer dan ElGuapo komt je maar zelden tegen.

    1. ElGuapo

     Wat een comeback! Applaus!
     Nee echt …wow…subliem!

     Geef gelijk even antwoord op de vraag noobo of ben je qua intelligentie beperkt en kan je alleen maar net als de rest van de kringspier musketiers een beetje dom roeptoeteren?

     1. NO8DO

      Dank voor de bevestiging.

     2. ElGuapo

      Ok roeptoetertje!
      Ga maar weer spelen nu.

    2. september

     De kosten van vaccinaties en boosters daar betaalt iedereen aan mee ook de ongevaccineerden .ElGuapo moet maar terug naar Spanje.

     1. ElGuapo

      Oh dus het werkt maar een kant op.
      Waarom zouden ongevaccineerde mensen dan wel moeten betalen voor testen?

     2. ElGuapo

      En waarom moet ik terug naar Spanje?
      Zal er gelijk een makkelijk vraagje bij doen voor je als de eerste te lastig is.

   2. usb3.0

    ElGuapo heeft natuurlijk zo verschrikkelijk gelijk, de zogenaamd 15% (ik geloof dat het er veul meer zijn) betaald voor al die vaccinatiefascisten, al die vaccinatiedrammende mongolen…

  2. dumbfarmer

   De grote grap is: dat hebben ze al betaald. Waar zijn die miljarden heen waar ze de bonnetjes niet meer van vinden voor het testen?
   Het komt er op neer dat die gasten dus dat in de zak gestoken hebben en nu nog een keer een rekening mogen sturen voor dezelfde onzin.
   En dan loopt iedereen maar te janken over Sywert, maar deze vriendjesclub maakt het veel bonter! Maar ja.. CDA vriendjes.. dus dan hoor je niemand er over en wordt elk WOB verzoek gesaboteerd (hoezo.. nieuwe openheid.. sure.. right).

  3. usb3.0

   Moedwillige minderheid? vuile stinkfascist, jullie gavaccineerden kosten de maatschappij bak-ken met geld, die overigens mede wordt gefinancierd door mensen die zich om wat voor reden dan ook niet kunnen of willen laten vaccineren, dus minderheid betaald voor jou achterlijke imbeciel…

   1. ElGuapo

    Die spoort niet hoor!

 4. usb3.0

  Logisch, heel Nederland zou woest moeten zijn, maar het blijkt daar eer zware fascistische depressie over Nederland gaat

  1. Monty

   Nee usbtje, alleen de niet gevaccineerden zijn woest.
   En dat zijn er niet zoveel meer of het allochtonen die niet beter weten.

   Heeft niks met fascisme te maken hoe graag jij dit er ook aan wil verbinden.

   1. usb3.0

    Nee monty, jou fascistisch gedachtegoed gaat over Nederland, we weten allemaal dat jij dit met hand en tand verdedigt natuurlijk een soort islamverheerlijking maar dan hetzelfde…

  2. Flengan

   Heeft uiteraard alles met fascisme te maken.

 5. StemPzeweg

  De wappies van Forum na-apen? Ik heb die man toch wat intelligenter ingeschat.

 6. Emile Takma

  Wilders is weer WOEST!

  Je verwacht het niet.

  1. ElGuapo

   Schlemiel heeft weer niks inhoudelijks te melden.
   Je verwacht het altijd!

   1. NO8DO

    Na het lezen van uw inhoudelijke berichten in dit draadje, is u de winnaar van de debaters-wisselbeker van deze week.

    1. ElGuapo

     Je bedoelde bent u?
     Wat win ik?
     Is het een anti noobo creme?

  2. Cootje

   Zijn de verpleegsters al binnen om je op de pot te zetten, anders gaat het vanmiddag weer meuren op die zolder etage .

  3. usb3.0

   Terecht, dat zou tamil ook moeten zijn, oh wacht tamil is een smerige fascistische vaccinaziklootzak dus wil dat iedereen beperkt wordt in hun vrijheden…

   1. DubbelZout

    Sticky is een grefo corona hoax mafklapper met losse handjes

    1. usb3.0

     doppelsoud is van hetzelfde laken en pak..

    2. september

     Die stickie zouden ze moeten opsluiten met zijn domme idiote gescheld de debiel.Het is een gevaar voor de samenleving

     1. ElGuapo

      Spermtembertje is maar een nutteloos en onbelangrijk vergaarbakje voor de kw*k van de kringspier musketiers.

     2. usb3.0

      Nee tamil sepbeftempert, alle gevaccineerden moeten ze direct opsluiten jullie zijn hét gevaar in onze maatschappij..

 7. Cootje

  De andere kant van de medaille is dat het MKB al anderhalf jaar tegen hun kloten worden geschopt onderleiding van ras leugenaar Rutte . En ik vind het heerlijk om deze malloten zo te zien lijden , ze krijgen precies het beleid waar voor ze gekozen hebben , ik heb al eerder geschreven ze hebben met hun volle verstand afgelopen maart gekozen voor hun favoriet Rutte. Dus ze krijgen wat ze verdienen , niet van twee walletjes eten , en ze mogen hun belasting in 5 jaar middelen . En het kan 4 jaar duren voordat ze weer mogen stemmen.

 8. maraton

  Wilders heeft zich laten vaccineren.
  Leverde toen een mooi mediamomentje voor hem op.
  Hij ziet dus het gevaar van de vac.weigeraars.
  Zijn uithaal nu is dus hypocriet, al lijkt hij mij te intelligent om met het Baudet
  circus op te trekken.

  1. Antihedo

   Gelukkig is hij helemaal niet woest, dat maakt DDS er van. De vrijheid lonkt maar is niet gratis. Even zoveel mogelijk prikjes zetten.

   1. usb3.0

    Alle gevaccineerden zijn ratten, het zijn proefdiertjes

    1. Monty

     ”Alle gevaccineerden zijn ratten,”

     Wilders is volgens usb3.000000 een rat.

     Het zal je maar gezegd worden.

     1. september

      Het is usb3.000000 daar kan je niks Anders van verwachten.

     2. usb3.0

      Jij bent een proefkonijntje

     3. Monty

      ”Jij bent een proefkonijntje”

      En volgens usbtje is Wilders een ‘Labrat’.

     4. Beukman

      Maar Thierry is mesjogge volgens Geert:

      .. vaccins “niet voor de volksgezondheid maar om toegang te krijgen tot het menselijk lichaam”?
      Sorry maar je bent #knettergek @thierrybaudet.

     5. Flengan

      Onzin!

     6. Mr.blauw.sky

      Fkegman van Velenamen ?

     7. usb3.0

      monty is een simpel zieltje die als proefkonijntje fungeert.

   2. ElGuapo

    Je roept maar weer wat he prop*do.

    1. Mr.blauw.sky

     En anders jij wel ..

 9. 56RdK

  Geert, onze vrijheid én veiligheid in Amsterdam staat al lange tijd onder druk.
  Maar daar loopt de échte vrijheid nog meer gevaar als de plannen van die GL-muts, die Halsema daar ten uitvoer worden gebracht!
  Het instellen van burgerwaarnemers die de politie in hun functioneren moeten gaan monitoren. Of ze niet etnisch profileren.

  Kijk Geert, d a t is nu even een belangrijk punt dan die Corona. Want indien er zo’n burgerwaarnemer met de agent mee zal lopen zal de agent minder alert zijn omdat hij/zij weet anders te worden teruggefloten.

  Nu al staan deze politieambtenaren vaak in hun hemd als een door hun opgebrachte deliqent een paar uur na de aanhouding hun lachend met opgestoken vinger voorbij zoeft in de door hem gestolen wagen.

  Als dat met die waarnemers doorgaat is het einde veiligheid én vrijheid, in in ieder geval in Amsterdam, Geert! Wat mogelijk wel landelijk wordt!

  Dus Geert, kaart deze waanzin aan in een debat, en wijs die Grappenhaus op zijn volslagen incompetentie.

 10. dumbfarmer

  horen we ’t al ergens roepen? “Jamaar duitsland doet het oohooook en nog eeergeer”
  Konden we gewoon op wachten. Dit is niet meer of minder een voorzet..
  heel dat beleid is gewoon gebaseerd op het principe van een kikker in een pan water op een zacht vuurtje. Tegen de tijd dat die het te heet krijgt is die al gekookt.

 11. Beukman

  Gisteren legden prikpooiers Hugo de Jonge en Mark Rutte uit dat gevaccineerden straks toegang krijgen met een QR-code, terwijl niet-gevaccineerden zich steeds op eigen kosten moeten laten testen. Het moge duidelijk zijn dat dit een tweedeling in de samenleving veroorzaakt. Medische Apartheid wordt een feit.

  aldus MvdG

  Toe maar. Medische Apartheid.

  Inhakend op een pots van Branzino elders: overheidsmaatregelen om niet-rokers te beschermen tegen rokers vormen óók een tweedeling in de maatschappij. Bij iedere nieuwe maatregel ter bescherming van niet-rokers hoor je rokers ook klagen dat hen vrijheden worden afgepakt.

  Tegen rokers en niet-gevaccineerden zeg ik dan ook: Wil ook jij genieten van méér vrijheid? Stop dan met roken en/of laat je prikken. De vrijheid van de een is de onvrijheid van de ander.
  En andersom! Pak de vrijheid terug die jou eerst was ontzegd, je hebt het zelf in de hand.

  1. usb3.0

   Goed zo beuklhoër, medische discriminatie, het vragen naar privé medische gegevens is natuurlijk ernstige privacy schending!

   1. Beukman

    Stel je niet aan, Universele Busman, met je “privacy schending”.
    Er zijn tal van landen waar je niet in kan zonder eerst de juiste prikken te hebben gehaald.
    Zet je daar ook een keel op over jouw ernstige “privacy schending”, óf erken je dat de bescherming van je medemens een streven is dat hoger op de prioriteitenlijst staat dan jouw eigen onbenullige egocentrische privé-belangetje?

    1. usb3.0

     De manier hoe beukhöertje praat over privacy zegt natuurlijk alles.
     Het is privacyschending beuklhoërtje, nogmaals HET IS MEDISCHE PRIVACYSCHENDING, dit is wettelijk vastgesteld en daar heeft iedereen zich aan te houden, naast het feit dat men zelf bepaalt wat men met het lichaam doet, dit is grondwettelijk bepaald, jij daarin tegen kotst op de grondwet en vindt dat mensen die zich laten dwingen medisch moeten worden gediscrimineerd en verplicht medische privacy te overhandigen aan een niet gekwalificeerd persoon..

     Bescherming van de medemens is een angstgegner, jij bent het type die anderen wil doen laten geloven dat jij je laat injecteren met een experimentele vloeistof voor anderen?
     Je vader is de leugenaar der leugenaars.
     Het feit dat jij zo achterlijk praat en de abortus pandemie, (op jaarbasis worden 50.000.000 weerloze ongeboren baby’s op gruwelijke wijze vermoord), ok vindt, zegt eigenlijk alles over jou geestelijke gesteldheid…

     1. Beukman

      Je vader is de leugenaar der leugenaars.

      Toe maar, Buspooier.

      Je bent een zielige aansteller.
      Niemand geeft ook maar 1 mallemoer om jouw egoïstische pathetische privé-belangetjes.
      Vraag je eens niet af wat de maatschappij voor jou kan doen, vraag je af wat jij voor de maatschappij kan doen.
      Dat begint bij ophouden met zielig piepen dat jij niet alles mag wat anderen mogen.
      Verman je, slapjanus.

     2. usb3.0

      Nee hoor, jij bent een enorme hypocriet, ik wil niets van deze maatschappij, jij denkt van wel, blijkbaar wil de maatschappij wel alles van mij, én het allerbelangrijkste!! is dat ikzelf bepaal wat ik met mijn leven doe en niet zoals jij denkt, dat anderen dit kunnen doen, het zal wat zijn dat ik ga bepalen wat jij wel en niet moet/mag doen, want dat is wat jij zegt.
      Ik wil niets met jou simpele hypocriete leugenachtige leventje te maken hebben, integendeel, de enige die hier piept bij beukhoërtje, als kindje die zijn lolly niet krijgt in de jumbo, rot toch op man…

     3. ElGuapo

      Beuknarretje jankt zelf en snapt niet dat wet gewoon wet is.

     4. Beukman

      Game, set & match, Buspooier.

     5. ElGuapo

      Ah een ultieme loser….denken dat je wint als je verliest Bekman.

     6. usb3.0

      Game set match in beukhoër’s dromen natuurlijk, beukhoër krijgt ongenadig op z’n fascistische privacyverkrächtende sodemieter

  2. Emile Takma

   Hear, hear!

   1. usb3.0

    Pedösapien tamil komt ook om de hoek gluren

    1. ElGuapo

     😂

  3. ikweetwatikwil

   Wij hebben de 2 prikken genomen. Weken later denken we , door al het ongerief wat te voorschijn kwam, hadden we het maar niet gedaan. Mocht er een verplichte 3de prik komen, die gaat aan onze deur voorbij.

   1. usb3.0

    Dat betekent dat jij wél nadenkt, gelukkig.

   2. Beukman

    In ieder geval is het ongerief van creperen met een zuurstofmasker op óók aan je voorbijgegaan, @ik. Het grote nadeel van vaccineren is dat de gevaccineerde niet beseft waaraan hij mogelijk ontsnapt is. Dan kan hij al gauw ten onrechte gaan denken dat het nergens goed voor was.

    1. Beukman

     Leerzame beelden:

     youtube.com/results?search_query=unvaccinated+dying

    2. ikweetwatikwil

     Beukman ik weet nu waar het vaccineren NIET goed voor was.

     1. usb3.0

      BOEM

     2. Beukman

      Hou ons niet langer in spanning, @ik.

    3. usb3.0

     “In ieder geval is het ongerief van creperen met een zuurstofmasker op óók aan je voorbijgegaan”

     Aan 99,8% beukhoër, 99,8% heeft werkelijk helemaal nergens last van gehad, in mijn omgeving zelfs 100%

     “Het grote nadeel van vaccineren is dat de gevaccineerde niet beseft waaraan hij mogelijk ontsnapt is.”

     Het nog grotere nadeel van vaccineren is, is dat alle gevaccineerden geen idee hebben met welke experimentele vloeistof ze zichzelf hebben laten inspuiten en wat de bijwerking zijn op langer termijn, overigens op korte termijn ook niet.

     beukhoër is gewoon echt dom..

     1. Beukman

      in mijn omgeving zelfs 100%

      En mijn rokende opa is 88 geworden.

      Speciaal voor de bange Buspooier:

      cbg-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-het-nieuwe-coronavirus/veiligheid-en-bijwerkingen-vaccins

      De coronavaccins zijn onder voorwaarden goedgekeurd. Dat wil niet zeggen dat ze experimenteel zijn. De coronavaccins voldoen aan alle strenge eisen. De vaccins zijn in onderzoeken uitgebreid getest op tienduizenden proefpersonen. Uit deze onderzoeken weten we dat de vaccins beschermen tegen COVID-19. De werkzaamheid van de vaccins weegt op tegen de eventuele bijwerkingen die kunnen optreden.

     2. usb3.0

      Bang is zeker het verkeerde woord beukhoër, jij daarentegen schijt in je broek voor een nagenoeg onschadelijk “virusje”
      Er vallen ontzettend veel vaccinatiedoden, (hoor je natuurlijk niets van) deze experimentele mRNA vloeistof is onder “voorwaarden” goedgekeurd, de experimentele fase duurt tot eind 2023, vaccins kunnen niet voldoen aan strenge eisen, omdat men nagenoeg niets weet van de bijwerkingen op langer termijn, dus een leugen.
      Jij bent het experiment, dat er 10.000den proefpersonen zijn klopt, de maatschappij wordt onderworpen aan dit experiment,(overigens bij grondwet verboden)
      Ik heb nog nooit zulk dom achterlijk volk gezien…

     3. Beukman

      De Universele Busman meent ook dat eigenlijk Trump de Americaanse verkiezingen heeft gewonnen.
      Wat zegt dit over de man?

     4. ElGuapo

      Als beuknar het te lastig begint te worden doet hij nog even een verwoede poging om het onderwerp te veranderen.

      Best triest beukh*ertje….en het zegt helemaal niks!

     5. usb3.0

      Nee hoor dat liegt beukhoër, beukhoër is het er wel mee eens dat pedöfilie legaal is

     6. Mr.blauw.sky

      Er vallen ontzettend veel vaccinatiedoden ” ”

      Nee hoor dit lieg jij natuurlijk

 12. Tommy76

  Ik vind het onbegrijpelijk dat men nu niet gewoon alles open gooit. Volgens de woorden van Minister de Jonge hebben slechts 1,8 miljoen Nederlanders nog geen antistoffen in hun bloed. Het meerendeel hiervan zijn jongeren.
  Er liggen nog maar zo’n 120 patienten op de IC en zo’n 450 totaal in het ziekenhuis.

  h**ps://www.stichting-nice.nl/covid-19-op-de-ic.jsp

  Jongeren hebben weinig last van Covid en de ziekenhuizen zijn relatief leeg. Dit is dus een mooi moment voor jongeren om besmet te raken.
  Zodra de herfst aanbreekt heeft nagenoeg iedereen antistoffen in hun bloed. Nu gaan we weer de boel rekken…

  Hoe veel ziekenhuisbedden zijn er in de afgelopen 1,5 jaar bijgekomen?

  Zoals ik eerder al opmerkte kunnen (huis)dieren ook besmet raken. Gevaccineerden kunnen ook gewoon besmet raken en die kunnen hun huisdieren aansteken waarna het virus weer muteert bij de huisdieren. Vervolgens steken de huisdieren weer de gevaccineerden aan met een mutatie waartegen het vaccin niet werkt.

  Uit ‘Trouw’ van 23 Juli 2021 waarbij Eric Snijder (De hoogleraar virologie aan het Leids UMC) werd geïnterviewd:

  Kort na het gesprek appt hij nog een boodschap: ‘Het schoot me nog te binnen dat er naast de vermenigvuldiging in de mens natuurlijk ook nog een dierlijk reservoir moet zijn. Dat is nog steeds niet gevonden, en daarin zal het virus ongetwijfeld verder evolueren tot varianten die voor de mens nog onbekende gevolgen kunnen hebben.’

  1. Beukman

   @Tommy
   Interessant stuk in Trouw van/over Snijder, hoogleraar virologie.
   Maar ook hij houdt een flink aantal slagen om de arm, merk je bij het lezen. Om de eenvoudige reden dat ook hij het coronavirus nog niet voldoende doorgrondt.

   Wat is wijsheid? Het is begrijpelijk dat verantwoordelijke politici op safe willen spelen binnen hun politieke speelruimte. We hebben al een paar keer meegemaakt dat de maatschappij te vroeg van het slot ging. Zij zijn dan de eersten die de schuld krijgen.

   trouw.nl/wetenschap/moeten-we-ons-zorgen-maken-over-de-mutatiekracht-van-het-coronavirus-een-college-virologie-in-vijf-hoofdstukken~b3cba104/

   In Nederland is het vaccineren een wedloop tegen de deltavariant. Zijn voldoende mensen op tijd ingeënt om de verspreiding te dempen? Wereldwijd dreigt een groter gevaar. Terwijl in rijke landen de vaccinatiegraad gestaag stijgt, heeft het virus elders nog vrij spel. Dat is een riskante cocktail. Een grote hoeveelheid virus die zo nu en dan op een muur van immuniteit stuit. Bij de evolutie van het virus gaat het immers niet alleen om mogelijke mutaties, de selectiedruk speelt een minstens zo grote rol. Ofwel: een toevallige genetische verandering maakt pas echt kans als die voordeel biedt. Een mutatie bijvoorbeeld waarmee het virus de vaccins ontwijkt, komt eerder bovendrijven als de oorspronkelijke variant telkens door antistoffen wordt tegengehouden.
   Maar ook zonder selectiedruk krijg je vroeg of laat met zo’n mutatie te maken, zegt Snijder. “We hebben nog te weinig ervaring met coronavirussen in de mens om goed in te kunnen schatten hoe die selectiedruk van een immuniteit die alleen op het spike-eiwit is gericht, de virusevolutie gaat bepalen.”

  2. Mistgabel

   -120 op 17 miljoen inwoners.
   In totaal zijn in anderhalf jaar tijd 17000 mensen overleden op 17 miljoen mensen.
   Hoeveel % is dat?

   -Jongeren ga je voor een snotneus niet vaccineren.

   -Hoeveel dieren liggen of hebben gelegen op de IC?

   Koekoek, dat jullie nog in die shit trappen.

   1. Beukman

    En hoeveel zouden dat er zijn geweest zonder mondkapjes, social distancing en lock downs, Vorkman?
    En waarom tel je de zieken niet mee, de mensen die blijvend geheel of gedeeltelijk invalide zijn geworden, etc? Omdat het je niet uitkomt soms in je hersenspinsel dat corona niet erger is dan een griepje?

    1. ElGuapo

     “En hoeveel zouden dat er zijn geweest zonder mondkapjes, social distancing en lock downs”

     Nou beukzeiksnorretje vertel het eens….zouden het er meer of minder geweest zijn?

    2. Emile Takma

     Je hoopt natuurlijk, Beukman, dat hier een inhoudelijke reactie op komt, maar dan vraag je van mensen als Gapo, Vorkje, Flengan en Gerrit echt teveel. We hebben hier met behoorlijk simpele zielen te maken.

     1. ElGuapo

      Waarom tik je hier schlemieltje?
      Beukkie zit toch achter je!

     2. por favor no borres

      “maar dan vraag je van mensen als Gapo, Vorkje, Flengan en Gerrit echt teveel.”

      “FvD is: “niet voor de volksgezondheid maar om toegang te krijgen tot de menselijk geest”

     3. Flengan

      Nee

     4. Beukman

      De trоllen vliegen laag dit seizoen, Emile.

    3. Mistgabel

     Mondkapjes hielpen niet, avondklok ook niet.

     Jaap van Dissel blijft bij zijn eerdere standpunt dat het dragen van niet-medische mondkapjes niet nodig is. De directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) herhaalt in gesprek met de NOS dat mondkapjes “een buitengewoon gering effect” hebben op de verspreiding van het coronavirus.

     h*tps://www.nu.nl/coronavirus/6081403/van-dissel-blijft-bij-eerder-standpunt-dragen-van-mondkapjes-niet-nodig.html

     Hugo de Jonge, (niet medisch) mondkapje biedt schijnveiligheid.
     h*tps://www.youtube.com/watch?v=S1D9nmEuRaE

     Het antwoord is gering en schijnveiligheid dus…

    4. Mistgabel

     Mondkapjes hielpen niet, avondklok ook niet.

     Jaap van Dissel blijft bij zijn eerdere standpunt dat het dragen van niet-medische mondkapjes niet nodig is. De directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) herhaalt in gesprek met de NOS dat mondkapjes “een buitengewoon gering effect” hebben op de verspreiding van het coronavirus.

     h*tps://www.nu.nl/coronavirus/6081403/van-dissel-blijft-bij-eerder-standpunt-dragen-van-mondkapjes-niet-nodig.html

     Hugo de Jonge, (niet medisch) mondkapje biedt schijnveiligheid.
     h*tps://www.youtube.com/watch?v=S1D9nmEuRaE

     Het antwoord is gering en schijnveiligheid dus…

     Door die lock downs moesten ouderen binnen blijven.
     Was een bar slecht advies dat voor 1% de dood betekende.
     Die blijvend geheel of gedeeltelijk is nog minder dan die schamele 1%.
     Dat zijn de feiten
     En dan mij beschuldigen van alles en nog wat, terwijl u een gehersenspoelde clown bent.

 13. ko vadis

  Gevaccineerd, ongevaccineerd, maar allemaal Mens!

  1. usb3.0

   Helaas dat vinden gevaccineerden niet hoor

 14. Mistgabel

  Ondertussen…

  h*tps://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/weer-besmettingen-en-overlijdens-door-coronavirus-in-verzorgingshuizen~ae6103b9/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.hetnieuwsmaardananders.nl%2F

  Gevaccineerd.

  1. usb3.0

   Tuurlijk maar dan hoor je niemand

  2. Mistgabel

   Goed spul, werkt goed.

   1. Mistgabel

    Maarrrr, men krijgt alleen milde klachten…

 15. Flengan

  “Proefkonijn worden voor geneesmiddelenonderzoek? Als proefkonijn ben jij onmisbaar. Je draagt als proefpersoon bij aan de ontwikkeling van nieuwe en betere medicijnen. Met jouw deelname kun je de kwaliteit van leven van veel mensen verbeteren.”

  geneesmiddelenonderzoek.nl/deelname/proefpersoon-worden/proefkonijn-worden-voor-geneesmiddelenonderzoek

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.