Help DDS corona door: doneer eenmalig of maandelijks!

Bij De Dagelijkse Standaard doen we ons best om op uitgesproken rechtse, vrijheidslievende, Nederland liefhebbende wijze naar het nieuws te kijken, en daar op gelijke wijze verslag van te doen. We nemen geen blad voor de mond, maar zeggen wat we denken. Wat ú denkt. We staan pal voor de Nederlandse cultuur, onze vrijheden, onze rechten, en voor vrij ondernemersschap.

Maar ook wij worstelen ons door de coronacrisis. Daarom kunnen we uw hulp van harte gebruiken. Want ja, het is allemaal moeizaam momenteel.

Je kunt ons maandelijks al steunen via BackMe – een fantastisch project van Jan Roos en Ahmed Aarad – vanaf 5 euro per maand. Ook kun je natuurlijk hogere bedragen “storten,” waarna je als bedankje ook meer van ons kríj́gt.

Natuurlijk zijn er ook mensen die liever niet maandelijks doneren, maar eenmalig. Dat kan ook via BackMe. Scroll een beetje naar beneden. Dan onder de opties van het maandelijks doneren zie je een balk met “Ik wil graag eenmalig doneren” erboven. Daar vul je dan het gewenste bedrag in, je drukt op de “doneer eenmalig” knop en voila! Je helpt DDS deze moeilijke periode door.

Voor al die mensen die al gedoneerd hebben en/of ons vast steunen: duizend maal dank! Deze maand of volgende maand komen we ook met een dagelijkse nieuwsbrief van DDS via BackMe. Die krijgen onze donateurs dan elke dag toegestuurd – BackMe heeft de techniek daarvoor bijna klaar. Zo’n dagelijkse mail kan bestaan uit een exclusief artikel van één van de redacteurs, maar ook uit een stuk van één van onze columnisten – of zelfs uit een korte podcast. Elke dag kan dat verschillen, wat het natuurlijk nóg leuker maakt.

Afijn, steun ons, houd DDS in de lucht, en dank voor álles!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Nikita

    Ik geloof dat Herpes en de rest van de 24/7 aanhangers binnenkort heel veel tijd gaan over hebben. die gaan ontwenningsverschijnselen krijgen hahahahahahahahaha .

  2. IkWilOokWatZeggen

    Doe es gewoon een abbo voor DDS. Met misschien extra mogelijkheden om sommige posters te negeren.

    Sinds dat ze bij Geenstijl teveel censureren heb ik abonnementsgeld over…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.