Sneuneus Sander Schimmelpenninck krabbelt terug: ‘Met wappies ‘oppakken’ bedoelde ik niet ‘opsluiten’!’

Sander Schimmelpenninck heeft er tegenwoordig voor zichzelf een sport van gemaakt om overal tegenaan te schoppen met ondoordachte meningen, en andere mensen vervolgens dom te noemen als ze hem pakken op z’n belabberde ideeën. Dat is ook precies wat hij nu weer flikt.

Meneer gaat nogal hard op mensen die, om wat voor reden dan ook, niet zo’n zin hebben aan een coronavaccin. Da’s een leuk onderwerp om lekker edgy over te doen, want dat genereert aandacht. En dus slingert hij deze tweet de wereld in:

Laat die tekst even goed op je inwerken. Lees het twee keer en bedenk vervolgens even goed wat hij hiermee bedoelt. Klaar? Helaas, u bent te achterlijk en misschien zelfs bewust kwaadaardig, want u heeft het ‘natuurlijk’ hélémáál verkeerd begrepen!

‘Oppakken’ is niet exact hetzelfde als ‘opsluiten’, want ‘oppakken’ kan (kennelijk) óók worden geïnterpreteerd als “onderzoek doen naar mensen die opruien, en mede-burgers in gevaar brengen”. Kon u niet weten! Wist de rest van Nederland ook niet. Maar Sander wel, dus is iedereen dom en “kwaadaardig”.

Schimmelpenninck vloog gewoon compleet uit de bocht toen hij zei dat mensen die anderen aansporen om geen vaccin te nemen maar moesten worden opgepakt. Sowieso is het vreemd om hen directe verantwoordelijkheid in de schoenen te schuiven, aangezien het toch echt de overheid is die om de haverklap voor coronahaarden heeft gezorgd. Maar ja, dan kom je in de wereld van nuance en daar houdt ‘nano-Jort’ niet zo van.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wat is het toch ook een sneu figuur. Hij had prima kunnen zeggen dat hij te kort door de bocht was gegaan en dat hij zijn woorden zorgvuldiger had moeten kiezen, aangezien iedereen hem ‘verkeerd’ interpreteert. Maar nee, nul zelfreflectie en de rest van twitterend Nederland van alles verwijten, om zelf maar niets toe te hoeven geven. Wat een compleet gebrek aan karakter heeft die zielloze narcist.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Beukman

  Sander heeft tenminste nog genoeg karakter om zijn woorden te nuanceren.

  Laat de activist Willem Engel hier een voorbeeld aan nemen. Verplegend personeel voelt zich daadwerkelijk geïntimideerd door zijn woorden en door de daden van de Engel-adepten die door diens uitspraken uit de bocht zijn gevlogen.

  1. Flengan

   Zuigen Sneuman!

  2. Mistgabel

   Ach wel nee, hij heeft zoveel commentaar gehad dat ie snel nuanceert.
   Hij denkt wel zo, dacht ff te deugen omdat die lafbek al overal uitgekotst is.

  3. Xyz1234

   Prachtig hoe neukman zelfs deze uitlatingen nog probeert te verdedigen. Wat een wanhoopspoging.

 2. Mistgabel

  Een sneuneus blijft een sneuneus.

 3. ElGuapo

  Beuksnolletje doet ook nog even een poging om het goed te praten door de po*p die er bij schimmelzakje uitkwam en komt als het nuanceren van woorden te zien.

 4. Beukman

  De inhoudsloze reacties van de gebruikelijke trοllen Flengan en Elly Gааp op mijn reply spreken boekdelen.

  1. ElGuapo

   Beukmeisje je reply als je dat nog zo kan noemen is een groot spetterpo*pfeest.
   Compleet nutteloos net als jij.

 5. usb3.0

  Het gaat niet lang duren of alle vaccinatiewappies zullen terugkrabbelen en zeggen zich kapot te schamen

 6. tata

  Wat een trillipje zeg. Godsamme.

 7. Xyz1234

  Aandachtsziek kaboutertje.

 8. sonny

  “VVD is mordicus tegen een vrouwenquotum”
  Allicht, vrouwen moeten aan het aanrecht, kinderen baren en opvoeden, verder de bek dichthouden!
  Noem het maar de sharia van de blanke christelijke man!
  Iedereen op zijn plaats, moet het credo zijn!
  Het staat in de bijbel, de vrouw zal de man volgen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.