Knipsel 3

Filmpje! Van der Plas (BBB) reageert op walgelijke tweet: 'Ik gebruik mijn overleden man voor politiek? Belachelijk!'

Geen categorieaug 06 2021, 16:00
Het is nog niet eerder voorgekomen dat BBB-leider Caroline van der Plas uit haar slof is geschoten, maar één twitteraar kreeg het toch voor elkaar. Anne-Marie de Jong insinueert dat Van der Plas politiek bedrijft over de rug van haar overleden man. Reden genoeg voor Van der Plas om De Jong daar héél duidelijk op aan te spreken!
Anne-Marie de Jong ging echt ver over de schreef toen ze deze walgelijke tweet op Twitter plaatste. Het is een reactie op de jank-column van Jean-Pierre Geelen in de Volkskrant, die een beetje loopt te mekkeren over 'disproportionele' media-aandacht voor FvD en de BBB.
Van der Plas reageert na een woordenwisseling met een videoboodschap gericht aan de auteur van de ronduit misselijkmakende tweet.
https://twitter.com/lientje1967/status/1423609899574087680
Van der Plas weet nog netjes en fatsoenlijk te reageren, terwijl niemand het haar kwalijk zou hebben genomen als de Anne-Marie zou hebben uitgekafferd. Zo'n insinuatie lijkt ook echt helemaal nergens op, en is eigenlijk niet eens een reactie waard!
Politiek is een heftig spel en wordt soms ook hard tegen hard gespeeld, maar zelfs dan zijn er grenzen. En wanneer zou Van der Plas überhaupt 'gebruik' hebben gemaakt van haar overleden man voor politieke doeleinden? Ze haalt het nooit ergens aan, maar begint er alleen over als haar er naar wordt gevraagd. Zelfs dan is ze spaarzaam, omdat het een pijnlijke persoonlijke kwestie is. Dat maakt zo'n gore insinuatie van De Jong ook extra bitter.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Heel erg jammer dat GroenLinks dit soort types als De Jong aantrekt, die zelf over lijken willen gaan om goedkoop te kunnen scoren tegen een partij die haaks staat op hun wereldbeeld. Maar ja, zoals Caroline van der Plas zelf al zegt op het einde van de video: "Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten." Nou, daar is helemaal niets meer aan toe te voegen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten