snapshot

Sneuneus Sander Schimmelpenninck krabbelt terug: 'Met wappies 'oppakken' bedoelde ik niet 'opsluiten'!'

Geen categorieaug 06 2021, 17:00
Sander Schimmelpenninck heeft er tegenwoordig voor zichzelf een sport van gemaakt om overal tegenaan te schoppen met ondoordachte meningen, en andere mensen vervolgens dom te noemen als ze hem pakken op z'n belabberde ideeën. Dat is ook precies wat hij nu weer flikt.
Meneer gaat nogal hard op mensen die, om wat voor reden dan ook, niet zo'n zin hebben aan een coronavaccin. Da's een leuk onderwerp om lekker edgy over te doen, want dat genereert aandacht. En dus slingert hij deze tweet de wereld in:
https://twitter.com/SanderSchimmelp/status/1423163777441271814
Laat die tekst even goed op je inwerken. Lees het twee keer en bedenk vervolgens even goed wat hij hiermee bedoelt. Klaar? Helaas, u bent te achterlijk en misschien zelfs bewust kwaadaardig, want u heeft het 'natuurlijk' hélémáál verkeerd begrepen!
'Oppakken' is niet exact hetzelfde als 'opsluiten', want 'oppakken' kan (kennelijk) óók worden geïnterpreteerd als "onderzoek doen naar mensen die opruien, en mede-burgers in gevaar brengen". Kon u niet weten! Wist de rest van Nederland ook niet. Maar wel, dus is iedereen en "kwaadaardig".
Schimmelpenninck vloog gewoon compleet uit de bocht toen hij zei dat mensen die anderen aansporen om geen vaccin te nemen maar moesten worden opgepakt. Sowieso is het vreemd om hen directe verantwoordelijkheid in de schoenen te schuiven, aangezien het toch echt de overheid is die om de haverklap voor coronahaarden heeft gezorgd. Maar ja, dan kom je in de wereld van nuance en daar houdt 'nano-Jort' niet zo van.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Wat is het toch ook een sneu figuur. Hij had prima kunnen zeggen dat hij te kort door de bocht was gegaan en dat hij zijn woorden zorgvuldiger had moeten kiezen, aangezien iedereen hem 'verkeerd' interpreteert. Maar nee, nul zelfreflectie en de rest van twitterend Nederland van alles verwijten, om zelf maar niets toe te hoeven geven. Wat een compleet gebrek aan karakter heeft die zielloze narcist.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten