Geert Wilders haalt hard uit tijdens Algemene Beschouwingen: ‘We hebben politici nodig die opstaan tegen de politieke correctheid’

PVV-leider Geert Wilders veegde vandaag de vloer aan met het demissionaire kabinet. Tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen haalde de PVV-fractievoorzitter enkele keren hard uit naar het kabinetsbeleid. Daarnaast moesten ook andere ‘woke’-politici het ontgelden. Net als vorig jaar was Wilder weer vlijmscherp tijdens de Algemene Beschouwingen. 

In Wilders’ betoog kwam alles voorbij: van migratie en de woningnood tot aan de klimaatpolitiek. D66 had Sigrid Kaag in bescherming genomen en secondant Rob Jetten maar uitgeleverd aan de politieke arena. De partij kon het mogelijk niet riskeren dat hun leider nog meer gezichtsverlies zou lijden.

Jetten werd door de PVV-leider meermaals op zijn plaats gezet. De partij van Jetten pleit maar al te graag voor een CO2-plafond in ons land, iedereen en alles moet zijn CO2-uitstoot verminderen. Ondertussen zet de partij de grenzen wagenwijd open, wat juist zorgt voor een toename in onze CO2-uitstoot, aldus Wilders.

Doordat we de grenzen openzetten voor Afrika, moeten we ook al deze mensen huisvesten en van energie voorzien. Wat dus, zoals Wilders stelt, onze CO2-uitstoot uiteindelijk alleen maar vergroot. Willen we onze uitstoot verminderen? Dan zullen we er ook een strenger grensbeleid op na moeten houden.

Ook kon Wilders het niet laten om nog even uit te halen naar de huidige bestuurscultuur in Nederland. Ons land heeft behoefte aan ‘nieuw leiderschap’, niet op de manier zoals Kaag het voorstaat, maar op een manier die eindelijk eens niet politiek correct is. Wilders legt de vinger op de zere plek: onze bestuurlijke elite, en haar baantjes, trekken enkel baantjesjagers aan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het wordt tijd dat we weer mensen aan het roer krijgen die wel opstaan voor het volk, aldus Wilders. Dat is volgens hem de enige manier om af te rekenen met de oude bestuurscultuur. De verandering gaat niet komen door mooie beloftes, en al helemaal niet als ze afkomstig zijn van de beruchte doofpotpolitici uit de kabinetten Rutte. Wilders is duidelijk, we moeten snel schoon schip maken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. Albert Egberts

  De grammofoonplaat van Wilders is grijsgedraaid en begint stierlijk te vervelen. Politiek gaat het ook nergens meer over.

  1. ElGuapo

   Hij heeft gewoon 100% gelijk!
   De afgedankte heks Kaag en in dit geval l*lletje rozenwater Jetten zijn geen partij voor Wilders.

   1. Albert Egberts

    Kaag en Jetten zullen de komende jaren grote invloed hebben op het landsbestuur en Wilders zal slechts magere applausje oogsten voor zijn hilarische optredens.

    Wilders is een politiek irrelevante clown.

    1. Harry Haller2

     “Wilders is een politiek irrelevante clown.”

     Dat roep je al 11 jaar met je scheve bek, gombal.

     Zoals altijd domineert Wilders in alle media. Dat jij de heks Kaag en de flikker Jetten adoreert zegt alles over je gebrekkige beoordelingsvermogen en verkeerd uitgelijnde grijze massa.

     Jij bent een sukkelige meeloper zonder eigen mening. En tevens een deuger pur sang. Die combinatie mondt uit in het wanstaltige gedrocht dat je bent. Donder eens op hier, vieze pisnicht.

     1. Albert Egberts

      “de flikker Jetten”

      Ik dacht dat de heer Haller niet dieper kon zakken maar ik vergiste me.

     2. ElGuapo

      Jeannet is ook goed.

     3. vlekkenoplosser

      wil de strónt vlé®k nu ook al ontkennen dat jetten een flikker is ?

      strónt vlé®k zijn politiek correctheid is selectief !

     4. usb3.0

      Je zakt dieper als je, zoals tamil echt vindt, dat gedachten om kinderen te misbruiken legaal zijn.

     5. september

      Albert Egberts heeft gelijk je wordt een tweede Vlekkenwasser en Usb3.0,Ik zeg Scheise Haller

    2. ElGuapo

     Whahahaha een voorspelling.
     Kaag de melaatse nps heks vertrekt snel genoeg en geeft de bezem aan Jetten die de bezem zal gebruiken voor privé doeleinden.

     Heerlijk als Wilders mensen op hun plaats zet.

    3. LifeBuddy

     HaHaHaHa Engnek, jouw heks en die bezem hebben grote invloed, maar wel van een bizar kaliber.
     ”/binnenland/who-jaarlijks-7-miljoen-doden-door-luchtvervuiling-longfonds-slaat-alarm-br~acdc110f/”

    4. vlekkenoplosser

     strónt vlé®k vindt het normaal dat een partij die tussen de 17 en 22 zetels haalt wordt geïsoleerd in een cordon sanitair.

     strónt vlé®k weet niet op inhoud Wilders te ontkrachten de hufter.
     Ooit komt deze veenbrand boven en dan huilen we krokodillen tranen.
     Kan slechts iedereen adviseren eens goed te luisteren naar Wilders in de debatten en zijn uitspraken dan te vergelijken met de verbale diarree van de strónt vlé®k en de media.

     rutte ,
     * sloopt uw pensioen door de verplichte investering in obligaties
     * sloopt uw woning met een verplichte verbouwing
     * sloopt uw warmte voorziening door een aardgas verbod
     * sloopt uw habitat met miljoenen kansloze gelukszoekers
     * sloopt uw habitat met meer is-lam
     * sloopt uw vrijheid met achterlijke corona regels
     * sloopt uw bewegingsvrijheid met Pfas, CO2, en stikstof idioterie
     * sloopt de longen van de aarde door ze op te stoken in de bio-centrales
     * sloopt uw bestedingsvrijheid door torenhoge inflatie
     * sloopt uw verzekerde elektriciteit net
     * sloopt de wereld met de vernietigende Lithium winning

     Iedereen die op rutte en zijn partijkartel stemt is mede verantwoordelijk voor deze slooppartij. De schade door lithium winning is misschien wel het grootste schandaal sinds jaren (decennia).

     Dat het roer om moet is zeker en dat gebeurd niet door te stemmen binnen het partijkartel. De samenstelling van een kabinet moet drastisch veranderen.

     stem sociaal , stem PVV , stem FvD , stem BBB

     1. Albert Egberts

      ht.ps://nl.wikipedia.org/wiki/Coprolagnie

     2. vlekkenoplosser

      inderdaad , goed bestuderen en hulp zoeken strónt vlé®k

      je verbale diarree wordt met de minuut dunner strónt vlé®k

     3. LifeBuddy

      rutte ,
      * sloopt de kinderbescherming. De taliban laat kinderen in de mijnen werken. Maar, daar hoor je de media niets over roeptoeteren. Bizar!!!

     4. Vanduinen

      “Dat gebeurt niet” en stem PvdA

     5. vlekkenoplosser

      de gemillimeterde pvda onder leiding van de nitwit ploumen

      😂🤣😂🤣😂🤣😂

      je hebt een steekje los als je die antieke regentenclub steunt

     6. vlekkenoplosser

      de gemillimeterde pvda onder leiding van de nitwit ploumen

      😂🤣😂🤣😂🤣😂

      je hebt een steekje los als je die antieke regentenclub steunt

     7. september

      blablabladiebla. De kans is maar heel Klein dat die partijen het ooit voor het zeggen krijgen

    5. vlekkenoplosser

     QUOTE
     Albert Egberts 1 uur geleden Beantwoorden
     Kaag en Jetten zullen de komende jaren grote invloed hebben op het landsbestuur
     END

     Kennelijk heeft de strónt vlé®k de debatten niet eens gezien , al kaq is niet eens aanwezig bij de debatten strónt vlé®k , de grote invloed moet je even elders zoeken strónt vlé®k.

     1. Albert Egberts

      Het is verstandiger niet te reageren op een coprofiel. Je maakt de aandoening dan alleen maar erger.

     2. vlekkenoplosser

      reageer dan ook niet strónt vlé®k
      je hebt toch niets te vertellen strónt vlé®k

     3. Albert Egberts

      Q.e.d.

     4. vlekkenoplosser

      reageer dan ook niet strónt vlé®k
      je hebt toch niets te vertellen strónt vlé®k.

     5. usb3.0

      Op pedöfielen als tamil ook niet, overigens wordt ranzige pedöskesueel tamil volledig uitgekotst en recht in zijn ranzige pedöseksuele smoel gerocheld…..

    6. Joko

     Jij bent een typische alexithymist. Waar is het in jouw leven toch fout gegaan? Een meeloperkarakter, dienstweigeraar en overal mislukt. Laat je toch eens behandelen. Het gaat niet goed zo.

  2. usb3.0

   Geert Wilders pelt de d666 helemaal kaal, het is zichtbaar, Wilders’ uitspraak dat de d666 3 tot 7 kolencentrales binnen haalt aan migratie is feitelijk en niet te ontkennen, de leugen(s) die Jetje verspreid dat mensen vanwege het kli(kuch)maat naar Nederland komen, Jetje is volledig van het padje figureert buiten elke realiteitszin….

  3. dannyvermeulen69

   hahahaha…… piediepiedie kan je niet tegen he looser Albert smerige shitvlek .Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders Wilders ..wwhhaaaahahaha huilebalk .

 2. Pieter48

  Men kan geen fan van mijnheer Wilders zijn maar wat hij verkondigt zijn toch niet allemaal rariteiten. We hebben al meer lieden meegemaakt die ons er op attent maakte de regering niet altijd de juiste beslissingen nam. Er was er zelfs een die het niet overleefde. We missen in dit land leiders die niet om de hete brei heen draaien maar de feiten benoemen en daar mee aan de slag gaan.Zulke politici hebben we onder het Rutte regime niet meegemaakt.Altijd grote woorden maar als het erop aankwam de helft of minder van hun woorden waargemaakt.Ben benieuwd of er met een nieuw kabinet de neergang gestopt gaat worden.

  1. J. Punt

   Vaak prachtige woorden waarvan IEDEREEN weet en wist dat deze uitspraken eindigen in het tegenovergestelde.
   Een buitengewoon slappe houding.

   Nog zoiets,
   eerst kwamen de “besmettingen” en dodelijke aflopen daarvan op het conto van het ‘Virus”
   Nu wordt dit gemakshalve maar afgewenteld op de ‘Ongevaccineerden” Sinds Kort.

   Kabinet
   komt met de persco aan met de mededeling dat “water voortaan kookt bij 45 graden” Echter alleen in holland!!

 3. por favor no borres

  Geert Wilders: ‘We hebben Geert Wilders nodig die opstaat tegen de politieke correctheid’

  Nu nog genoeg kiezers overtuigen zodat kabinet Geert I er komt.
  Lukt dat niet, zijn de Nederlandse kiezers het niet met je eens.
  Laat die verkiezingen en het oordeel van de Nederlanders over Geert I maar komen.

  1. vlekkenoplosser

   Het zou fraai zijn als de kiezer zelf de debatten zou volgen en niet naar de media en de frikandellen meneren zou luisteren. De bull shit die verspreidt word is tegenstrijdig aan de uitspraken van Wilders.

   1. Albert Egberts

    verspreid wordt

    1. ElGuapo

     h**ps://www.psychologiemagazine.nl/artikel/gevoelloze-machines/

     Ga er wat aan doen kwakma!

   2. vlekkenoplosser

    strónt vlé®k heeft inhoudelijks niets mede te delen

    fijn dat de strónt vlé®k het inhoudelijk eens is.

    1. Nostradamus

     😂😂😂👍🏻👍🏻

   3. por favor no borres

    De poepmeneer snapt het.
    Als Wilders te weinig stemmen krijgt ligt dat niet aan Wilders, niet aan DDS, maar aan de media. Tuurlijk, altijd de schuld bij een ander leggen, naar goed popurechts gebruik.

    1. vlekkenoplosser

     micro zwetscockje doet voorkomen alsof Wilders juist geciteerd wordt door de media.

     micro zwetscockje bewijst juist mijn punt.

     1. por favor no borres

      “doet voorkomen alsof Wilders juist geciteerd wordt door de media”

      Verhip, nu zie ik het.
      Tijdens het debat wordt Wilders zijn stem op tv vervangen door een imitator, die hele andere dingen zegt.
      Scherp opgemerkt van u.

     2. usb3.0

      Peordeskwiek luistert zeer dyslectisch oftewel zeer selectief

     3. vlekkenoplosser

      frikandellen zijn duidelijk slecht voor je I.Q

      de minister van propaganda heeft er last van zo ook het micro zwetscockje

    2. ElGuapo

     De nutteloze bijdrage van de gepensioneerde gehaktstaafdeepthroather vanuit casa de la perra.

    3. Nostradamus

     In dat geval vind jij het dus niet erg om alle D666-ers bij de media te vervangen door PVV-ers en FVD-ers.

     1. por favor no borres

      Worden PVV-ers en FVD-ers niet uitgenodigd of gaan ze niet op de uitnodigingen in?

  2. usb3.0

   Er zijn zat kiezers maar die worden op de meest schandalige en minachtende manier aan de kant geschopt poerdeskwiekie

 4. palko

  Snotterbel Rob Jetten wordt fenomenaal door Geert Wilders op zijn nummer gezet. Ik heb zelden zo’n onnozele gans als Jetten meegemaakt. Ik verkneukel me op snelle Parlementsverkiezingen.

 5. Mistgabel

  Australië draait helemaal door.
  Voor uw gezondheid!

  Australia: Politie opent vuur op vluchtende vreedzame demonstranten waaronder vrouwen en kinderen terwijl militairen de straat opgaan en burgers aanvallen

  h*tps://www.hetnieuwsmaardananders.nl/hnmda/australia-politie-opent-vuur-op-vluchtende-vreedzame-demonstranten-waaronder-vrouwen-en-kinderen-terwijl-militairen-de-straat-opgaan-en-burgers-aanvallen/

  Hier al wat bij NOS/RTL te zien geweest?

  1. usb3.0

   Nee dat zal nooit gebeuren en als er al iets over wordt uitgezonden word er gesproken over wappie en antivaxxers ipv mensen

   1. Albert Egberts

    wordt

    1. usb3.0

     Argumentloze tamil

     1. usb3.0

      Excuus pedöflikker tamil

    2. september

     Die vlekkenwasser en usb3.0 blijven maar grote onzin zeggen,dat verandert toch nooit

  2. Gerda2

   Mistgabel@ Hier al wat bij NOS/RTL te zien geweest?

   Natuurlijk horen we daar weinig tot niets over. Het gaat daar al dagen hard aan toe. Er wordt al steeds met rubberkogels geschoten. De overheid in Australië is helemaal knettergek.
   Maar ook in Europese steden zijn er protesten.
   Het 8 uur journaal wilde ons onlangs nog doen geloven, dat de Italianen blij zijn met de corona pas, maar er wordt nog steeds gedemonstreerd.
   In Frankrijk neemt veel zorgpersoneel ontslag vanwege de vaccinatiedwang.
   Dit gebeurt ook in veel andere landen.
   De overheden hebben natuurlijk een heel ander verhaal.

   1. vlekkenoplosser

    Klopt Gerda , de Nederlandse media zwijgt immers rutte heeft opgelegd geen negatieve berichtgevingen over corona maatregelen op straffe van uitsluiting op persconferenties.

    Heel de wereld brandt over de onderdrukkende maatregelen !

    De ontslagen in de zorg zullen pas echt zorgen voor druk op de zorg !

    U zult zich onderwerpen !

 6. Mr.blauw.sky

  ?

  1. vlekkenoplosser

   niet zoveel onzin typen domme jongen

   😂🤣😂🤣

   1. Mr.blauw.sky

    Tegen wie heb je het eigenlijk poepmormel

    1. Albert Egberts

     “ poepmormel”

     😊

     1. vlekkenoplosser

      de inhoudsloze debielen van DDS hebben lol.

      de simpele humor is passend bij het denkvermogen !!

     2. september

      poepmormel vlekkenwasser en niks anders

  2. vlekkenoplosser

   niet zoveel onzin typen domme jongen

   😂🤣😂🤣

   1. Mr.blauw.sky

    Tegen wie heb je het eigenlijk poepmormel

 7. Mr.blauw.sky

  Tegen wie heb je het eigenlijk pœpmormel

 8. Monty

  ”In Wilders’ betoog kwam alles voorbij: van migratie en de woningnood tot aan de klimaatpolitiek”

  Laat Wilders nu het echte probleem van ons land nu onbesproken de ‘islamisatie van Nederland’.

  Dit gaan zijn vrienden in Amerika niet leuk vinden. Die draaien straks de geldkraan dicht.

  1. vlekkenoplosser

   wederom slecht geluisterd naar het debat kwallekop

   kampioen fake nieuws verspreiden

 9. Piet Klein

  Dit kabinet is demissionair. Deze partijen hebben andere partijen PvdA/Groenlinks de deur gewezen, hebben CU laten vallen. Dit kabinet heeft veel problemen veroorzaakt in Nederland, woningen, pensioenen, klimaat, boeren etc. Dit kabinet juicht over de verbetering van de economie, leent zich helemaal krom maar ondertussen gaat de burger er niet op vooruit, al jaren niet op vooruit dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld Denemarken.

  De politici van dit kabinet hebben op veel fronten gefaald, hebben de integriteit en de authenticiteit van de politiek zwaar beschadigd. Er pas maar één actie en dat is stuur ze weg.

  VVD, CDA, D66 willen een minderheidsregering en hebben geen kans als de andere partijen dit niet steunen.

  In deze algemene beschouwingen worden structurele plannen neergelegd met grote bedragen waarvan de onderbouwing uiterst zwak is. In de aglemene beschouwingen worden er enkele snoepjes voorgehouden, snoepjes soms ook goed zijn voor de burgers waardoor het voor de oppositie lastiger wordt op niet akkoord te gaan maar tegelijkertijd medeplichtig gedoogplichtig lijken te worden aan dit kabinet.

  Oppositiepartijen moeten duidelijk maken dat het afgelopen is en er alleen afspraken te maken zijn als er nieuwe verkiezingen worden uitgeschreven. Is dat het niet het geval dan doen ze er verstandig aan en zuinig te zijn met of helemaal niet akkoord te gaan met de plannen die er liggen.

  De oppositiepartijen moeten duidelijk maken dat het anders moet in Nederland, dat er nieuw elan nodig is, dat er afgerekend wordt met de foute bestuurscultuur. En dat mogen ze ook duidelijk maken in de algemene beschouwingen. Ze kunnen of wel nu voor nieuwe verkiezingen gaan of duidelijk maken dat er snel resultaten op tafel moeten komen van de formatie poging en dat daarna nagedacht wordt over de goedkeuring van de voorliggende plannen van dit kabinet.

  Nederland verdient beter

 10. Bes Tolen

  Por favor no borres is slechte porno. Favor a la justicia.

  1. Mr.blauw.sky

   Cuidado. Hay un tonto debajo de la cama.

   1. ElGuapo

    y tiene bolas azules.

 11. GewoonJohan

  Wilders was weer eens ijzersterk en dus probeerde het kartel hem van alle kanten aan te vallen zoals gewoonlijk.
  Wat pijnlijk duidelijk werd vandaag is dat we walgelijke politici in de Kamer hebben zitten, en dat ze smerige trucjes toepassen op een zéér laag niveau, met als doel een ander te framen en te demoniseren.

  Rob Jetten probeert Wilders op te fokken met verdraaide waarheden en persoonlijke aanvallen waarvan niets wordt gezegd door de kamervoorzitter, terwijl dat in andere gevallen wél gebeurt.
  Wilders is gelukkig niet onder de indruk van een loopjongen zoals Jetten.

  Daarna begint de droge doos van Hermans te kriebelen en moet ze ook iets keffen naar Wilders omdat ze zo is afgericht door haar baasjes.
  Je ziet de gespeelde verontwaardiging alsof ze héél erg is aangedaan.
  Tja… Ware woorden zijn niet mooi en mooie woorden zijn niet waar mevr. Hermans.

  Daarna werd het loopjongetje van D66 weer eens naar de microfoon gestuurd.
  En die werd weer afgelost door loopneus Arkazan , die zich weer eens goed in alle materie had ingesnoven maar niet in de rest van de politiek.
  Zelfde verhaal. Springende vlooien die een ander proberen te jeuken.

  Toen kwam van Haga nog, die erop uit was om zijn eigen verhuurderspositie veilig te stellen.
  Valse nederigheid en oprechtheid. Het gaat van Haga om ontroerend goed.

  Gert-Jan Zegers was toch wel de laagst gezonken ziel uit de hele Kamer vandaag.
  Wat een walgelijk en glibberig figuur is dat, en wat een schande dat hij de leider is van een christelijke partij.
  Wilders had hem goed op zijn plek gezet.
  Hij probeerde hetzelfde trucje ook met Baudet.

  Tot zover de rotte appels uit de Kamer in beeld.

  1. Monty

   Het is haast onmogelijk dat Wilders de volgende verkiezingen gaat verliezen.
   Wilders zal de nieuwe minister president van ons land worden.

   Niemand is zo goed als Wilders.

   Alleen weet hij het merendeel van de bevolking niet hiervan te overtuigen.

   1. usb3.0

    Maar dat ziet monty uiteraard verkeerd, het probleem is niet Wilders maar diegene die De kiezers op Wilders buitensluiten, maar daar ruggengraatloze en meningloze monty niets over zeggen…

   2. GewoonJohan

    Ik weet niet of ik op Wilders zou stemmen omdat ik Fvd ook een goede partij vind, maar ik zou het absoluut niet erg vinden als PVV de grootste partij zou worden.
    Er is keihard verandering nodig in dit land en de karteldictatuur moet worden gestopt voordat het te laat is.
    De meeste mensen begrijpen pas wat vrijheid is nadat ze de totale vrijheid hebben verloren.

    1. vlekkenoplosser

     Wilders is de enige die het partijkartel aan kan. Baudet is een kleuter die eerst nog heel veel moet leren waarmee ik niet zeg dat hij op punten geen gelijk heeft.

     Zolang mensen blijven stemmen op de clubjes in het partijkartel van vvd, cda, d66, pvda, gl, en cu zal slechts de verdeling verschuiven maar blijft het business as usual omdat de intentie niet verandert.

     Er is op dit moment slechts 1 persoon die de politiek kan veranderen maar dan moet hij wel het mandaat krijgen.

     Helaas heel veel klagers maar te weinig stemmers. We zullen dus nog jaren in de negatieve spiraal verblijven

     1. GewoonJohan

      Ik ben nog steeds sceptisch over Wilders. Niet om zijn beleid maar eerder om zijn VVD achtergrond als protogé van Bolkensteijn.
      Ik wil er zeker van zijn dat de PVV géén ark is van de VVD, omdat het de tactiek is van de VVD om nieuwe partijen op te zetten, zodat ze de gaten op rechts kunnen opvullen, die ze zelf niet konden vertegenwoordigen omdat ze dit niet aan hun kiezers kunnen verantwoorden. Daarnaast infiltreren ze nieuwe concurrentie partijen en proberen ze deze op te blazen.

      Wilders is inderdaad een sterke politicus die een hoop verandering kan brengen mocht hij “echt” zijn, maar ik weet niet of dat hetzelfde geldt voor de PVV. Het feit is dat de Fvd meer mensen met verstand van zaken heeft dan de PVV.
      De enige twee échte kopstukken van de PVV zijn Geert Wilders en Fleur Agema. Misschien daarnaast Kops en dan houdt het wel een beetje op.

      Ik heb daarom liever Fvd maar het mag van mij ook PVV zijn wanneer dat een grote verandering brengt in Nederland.
      Het zijn de enige twee partijen die nog echt een hart hebben voor Nederland.

     2. vlekkenoplosser

      nu doe je de pvv tekort

      bosma, de roon, fritsma, de graaf , “echte” mensen naar mijn idee en geen sokpoppen van rutte en het partijkartel

      de boodschap is de boodschap en in woorden kan die hard zijn maar daarom niet minder waar !

      ongevaccineerde mag je asocialen noemen maar marokkaans reltuig asocialen noemen levert vooraf ingevulde aangifte formulieren op !

      Zolang mensen niet naar de boodschapper luisteren maar naar de vertaling van de staatsmedia zal men nooit de ware uitspraken waar nemen.

 12. sonny

  Als Wilders minister president van Nederland zou worden in een rechtse coalitie, hadden we al VEEL winst omdat er minder “vluchtelingen” het land binnen zouden komen, er geen generale pardon acties meer bedacht werden, geen moskeeen gebouwd werden, en vooral meer sociale huurwoningen voor blanke Nederlanders beschikbaar!
  Dan heb ik het nog niet eens over de groenbeleving, die overdreven afsteekt tegenover de rest van de wereld!

 13. Bes Tolen

  Wat hier de laatste paar weken aan vreemdelingen is binnen gekomen. Anderen was het al opgevallen en ik kon niet anders dan beamen. Wie zorgen er eigenlijk voor dat het uitschot van de wereld hiernaar toe komt? Dat moeten of grote idioten of criminelen zijn? Anders laat zich niet voorstellen. De politiek is tot op het bot verrot.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.