Geert Wilders keihard na 49 positieve coronatests onder asielzoekers: ‘Linea recta ons land uit graag’

Geert Wilders vindt dat alle asielzoekers die positief getest zijn op het coronavirus “linea recta” uit Nederland gezet moeten worden. “We hebben zelf al problemen genoeg,” schrijft hij op Twitter. 

In een noodopvang voor asielzoekers in Goes hebben maar liefst 49 zelfverklaarde vluchtelingen positief getest voor het nieuwe Chinese coronavirus. De ‘uitbraak’ is ‘vastgesteld’ nadat … alle bewoners getest zijn. Het was dus een kwestie van massaal testen, waarna de resultaten zo uitpakten. Het was niet zo dat 49 mensen daadwerkelijk ziek waren. Zoals wel vaker zien we dus dat meer testen ook automatisch in meer positieve resultaten resulteert. Maar oké, dat mogen we natuurlijk niet zeggen.

“Het aantal besmettingen in Nederland loopt op, dus de kans voor hen om het op te vangen is niet anders dan voor andere mensen in Nederland,” aldus een COA-woordvoerder. “Mensen zitten wel dichter op elkaar, dus besmetten gaat sneller als met z’n allen in een sporthal zit.”

Ja, of als je gezonde mensen onderwerpt aan een test die gebruikt zou moeten worden om vast te stellen waar zieke mensen daadwerkelijk onder lijden. Afijn.

Geert Wilders: weg met deze immigranten!

Wat Geert Wilders betreft is er maar één logische reactie op dit nieuws: deze asielzoekers – en ongetwijfeld ook de mensen met wie zij in contact zijn geweest – moeten zo snel mogelijk het land uitgezet worden. Nederland heeft in zijn ogen namelijk al “genoeg” problemen. We hebben er geen hulp bij nodig om nóg meer problemen te importeren.

“Linea recta ons land uit graag,” aldus Wilders. “Allemaal. En niemand meer binnenlaten. We hebben zelf al problemen genoeg.”

Grenzen sluiten

Er wordt interessant genoeg overwegend positief gereageerd op Wilders’ tweet. “Bedreiging van de volksgezondheid was toch ook voor ons en onze buurlanden voldoende reden de grenzen en van alles en nog wat te sluiten. Waarom kan dit nu niet. Zandzakken voor de deur!” schrijft Johan Janssen bijvoorbeeld.

En Tine vraagt zich af of al die nieuwe asielzoekers dan niet gevaccineerd zijn? “Zo niet waarom worden ze dan binnen gelaten,” schrijft deze vrouw die blijkbaar denkt dat het vaccin je tegen besmetting beschermt. “Want deze ongevaccineerde asielzoekers zullen nooit de schuld krijgen, hé Hugo de Jonge van de druk op de zorg. Hugo geeft alleen de Nederlandse ongevaccineerden de schuld.”

Jan van Arendonk komt tot de korte maar harde conclusie: “We importeren de lockdown.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is nog niet bekend hoe Hugo de Jonge en Mark Rutte reageren op het nieuws. Verbazingwekkend, ik weet het.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. Joko

  Misschien kunnen enkele gezagsgetrouwen hier vandaag even uitleggen waarom ze van mening zijn dat mensen die zich niet laten vaccineren eigenlijk asociaal zijn omdat ze bedden op de Intensive Care bezetten, terwijl over ongevraagde gasten met geen woord wordt gerept?

  1. Albert Egberts

   Ik vind dat voor alle ongevaccineerden, voor zover ze bewust het vaccin weigeren, dezelfde kritiek geldt: het is asociaal en stupide om je niet te laten vaccineren.

   1. halo1

    Wil je hiermee nou suggereren dat de “ongenode gasten”‘ niet bewust het vaccin weigeren.? Waarom altijd toch maar die allochtonen uit de wind houden?

   2. Nostradamus

    Dat geldt alleen voor de risicogroepen. De rest kan gewoon ziek worden, herstellen én beter beschermd zijn dan alle geprikten.

    Maar al die ongevaccineerden die het land binnenkomen die alle gevaccineerden besmetten. Wat vind jij daar nu van?

 2. por favor no borres

  Geert Wilders keihard :
  na positieve coronatest : ‘Linea recta ons land uit graag’

  Ik begin enige sympathie voor Wilders te krijgen.

  1. Nostradamus

   Dan hoop ik dat jij als gevaccineerde snel positief getest wordt.

 3. Drostemannetje

  Wat wel opvalt is dat de afgelopen weken de zieligheidsplaat helemaal grijs gedraaid wordt bij de talkshows met betrekking tot de overvolle gelukzoekerscentrums, maar er wordt geen woord gerept of deze mensen zijn getest, gevaccineerd of besmet zijn. Corona wordt niet gekoppeld aan asielzoekers door de mainstream media. Wel de bijbelgordel. Die krijgen de zwarte piet. Ook de islamitische wijken worden niet of nauwelijks genoemd. De vreemd sprekende olifant in de kamer hoort hier in Nederland inmiddels bij met meubilair. Die doe je niet weg, dat is zielig.

 4. Albert Egberts

  Ik zie dat ongevaccineerde allochtonen hier op aanmerkelijk minder sympathie kunnen rekenen.

  1. Nostradamus

   De meeste personen in kwestie komen hier alleen hun hand ophouden. Ik neem het hun niet kwalijk. Ik neem het de mensen kwalijk die dit faciliteren. (unter) mensen zoals jij.

 5. Ritter

  Zolang de illegale migranten hier worden “beloond” met een levenslange uitkering, gratis huizen, enzovoorts zullen ze blijven komen.

  Ons sociaal systeem heeft een enorme aanzuigende werking op illegale migranten.

  Alleen als hier niets meer te halen valt zal de stroom illegale migranten afnemen.

  Nu Denemarken een streng asielbeleid heeft komen die asielzoekers die in Denemarken zijn afgewezen in Nederland ook asiel vragen.

  Kortom ,het is dweilen met de kraan open en de politiek weigert het enorme probleem van de illegale massa immigratie grondig aan te pakken.
  ==========

  Top bevestigt: effectief asielbeleid EU blijft heel ver weg

  “Natuurlijk zitten tussen hen ook echte vluchtelingen, maar twee op de drie hebben niks in de Europese Unie te zoeken. Zij kunnen alleen niet worden teruggestuurd omdat hun landen van herkomst hen niet terugnemen. Ze verstoppen het systeem én de opvang.”

  ht*ps://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2021/10/top-bevestigt-effectief-asielbeleid-eu-blijft-heel-ver-weg-851635/

  1. Loes

   Ja Ritter ik ben het met je eens het is droevig,ze vreten ons helemaal leeg,

 6. Loes

  Denken jullie nu echt dat deze dekbedovertrekken/ moslims zich laten vaccineren?de gewone mens die alweer moet wachten op een uitgestelde operatie is de klos,want ongevaccineerden eisen de bedden op ,zoals die gelukszoekers alles van ons opeisen,we moeten ze daar aan het vreten houden en hier ook,want werken doen ze niet

  1. Albert Egberts

   “want ongevaccineerden eisen de bedden op”

   Klopt, dat is de ellende.

   1. Harry Haller2

    “want ongevaccineerde allochtonen, gelukszoekers en ongewenste immigranten eisen de bedden op”.

    Dat is inderdaad de ellende.

   2. Piepertje

    Ik vindt prutelende specklapjes heel veel meer elende. Luiertje al verschoont?

   3. leukeditter

    oja?? is dat werkelijk zo , je gelooft alles wat er uit die rotmedia komt hier??

    belgie 58% gevaccineerden in de hospital, ijsland 67% , israel 69% singapore 89% engeland 40% en stijgend .. gibraltar 80% peru 68% , dus overal lopen de gevaccineerden meer en meer de ziekenhuizen binnen. niet raar ook he albert , om ergens te komen moeten ongevaccineerden teste en met een spuit lopen ze zo door!! dan moet je wel stekeblind zijn als je niet wil zien dat de spuiters de gevaarlijkste groep zijn

    1. J. Punt

     Gelijk 5 weken absolute quaraintaine. In een tochtige keet tussen de fluitende noorderwind in het kleiveld.
     Welkom in holland, paar van die linkse vega dozen erbij voor de catering en wc’s schoonmaken.

   4. september

    Leukeditter zegt weer de grootste onzin ,dat blijft zo Albert

    1. leukeditter

     welke onzin minkukel

  2. rasecht wappie

   Loes toch, let is op uw woorden!
   U rangschikt deze dekbedden onder mijn ongevaccineerde blanke lichaam potverjandosie.
   En nou snel thee zetten met een kalmering middeltje erin..hup hup…..

 7. Loes

  Wij worden geweigerd als we geen qr code hebben of niet gevaccineerd zijn en dat tuig wordt met bussen vol binnengereden met gratis besmettingen erbij,zo blijft het druk op de IC,wij doen ons best om coronavrij te blijven,en die opvreters brengen het gratis en vooŕ niks mee

 8. Vit

  Ik begrijp Geert wel met zijn achterliggende gedachten, hoe kom je van het gespuis af wat met de vluchtelingen meekomt, neem de Mocro-Maffia bijvoorbeeld die Nederland als het land ziet waar wat te halen valt.

  De tijd van het touwtje uit de brievenbus ligt met het binnenhalen daarmee achter ons.

 9. JFU

  Hij heeft vollkomen gelijk.
  Alleen gelden voor die tekomstige bijstand trekkers andere regels.Zij zijn onschendbaar. Alleen de autochtone bevolking moet zich houden aan dit dictatoriaal regiem dat met de dag erger wordt, en zijn mond houden.

 10. palko

  Deze nepvluchtelingen, want dat zijn het, dienen direct en zonder (generaal) pardon ons al veel te druk bevolkte land te worden uitgesodemieterd.

  1. Jack Flash

   Geert heeft sowieso gelijk, wat je ook vindt van de “besmettingen”.
   Dit land is overvol.

   1. palko

    @Jack Flash, inderdaad! Het wordt tijd dat we het 25 jaar oude lied ’15 miljoen mensen op dat hele kleine stukje aarde’ van het duo Fluitsma & Van Tijn weer uit volle borst kunnen meezingen. En wat mij betreft mag ook het aan misplaatste hoogmoedswaanzin lijdende EU-gebeuren in Brussel imploderen.

 11. rasecht wappie

  Dit blijft echt niet bij 49 besmette woestijn bewoners…die hebben elkaar en de hele bagger bende allang besmet.

 12. RS

  Zijn de andere azielige zoekers die de laatste weken hier naar toe zijn gehaald eigenlijk wel getest ? Daar hoor je niks over……………of moet dat weer geheim worden gehouden voor ons ? Nu toevallig in Goes……………morgen in Helmond. Hoe zo druk op de zorg ??? Geert heeft ( wer ) gelijk.

  1. RS

   (weer )

 13. Ab Infinitum

  Geert moet maar eens gaan babbelen met Thierry. Volgens Thierry betekent dat testen en prikken een zinloze bezigheid. Dus laat ze hier herstellen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.