Geert Wilders oordeelt snoeihard over “ongelooflijke puinhoop” van Hugo de Jonge: ‘Hij kan beter bij de Jumbo werken’

Tot iedereens grote verbazing kunnen mensen die gevaccineerd zijn én besmet zijn geraakt met het coronavirus alsnog naar binnen bij plekken waar een QR-code verplicht is. België heeft de app daarom snel aangepast, maar Nederland niet. Experts snappen er ook niks van, want het vergroot het risico op besmettingen. PVV-leider Geert Wilders is helemaal klaar met de puinhopen van Hugo de Jonge. 

Gister kwam het nieuws naar buiten over een man die ondanks dat hij besmet was gewoon met zijn QR-code binnen kon komen. PVV-politica Fleur Agema sprak al schande, want op deze manier creëert het systeem met de coronapas niks meer dan schijnveiligheid. De man in kwestie vertelde dat hij, ondanks dat hij besmet was, gewoon met zijn QR-code het Amsterdam Dance Event binnenkwam:

“Omdat wij niet ziek genoeg waren van corona om binnen te hoeven blijven en onze QR-code’s gewoon geldig bleven zijn wij naar al onze geplande uitstapjes gegaan. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die na een vaccinatie toch besmet wordt en zijn QR-code behoudt om overal toegang te blijven houden.”

PVV-voorman Geert Wilders fileert hierop Hugo de Jonge. Hij is namelijk verantwoordelijk voor deze puinhoop. Niemand snapt er wat van én alles gaat fout, aldus Wilders. Het is natuurlijk een flinke blamage dat je al die moeite doet om een app te maken en daar vervolgens zwaar ingrijpende maatregelen aan koppelt om vervolgens te zien dat er een grove fout in de app zit. Het kan en mag namelijk niet zo zijn dat besmette gevaccineerde mensen alsnog overal binnen kunnen komen.

Wilders wil daarom de pas maar helemaal afschaffen: “Het beste is als we onze vrijheid terugkrijgen, die maffe coronapas afschaffen en Hugo bij de Jumbo of zo gaat werken.”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De fouten stapelen zich wel op bij Hugo de Jonge. Terwijl de laatste weken de ene na de andere bestuurder is opgestapt blijft de CDA’er gewoon zitten. Wat nogal opmerkelijk is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. KippiX

  @DubbelZout

  Even lezen graag.

 2. maraton

  Fleur moet nog leren dat alleen Geert het onversneden PVV geluid mag verkondigen.
  Hoewel haar verhaal aanzienlijker overtuigender is dan de overtreffende trap die Geert er uiteraard weer aan moet geven.
  Hij schijnt overigens deze keer niet woedend, furiues, laaiend, tierend, etc te zijn.
  Maar of hij dat tegenover Fleur volhoudt ?

  1. CZ

   Maar over de inhoudt helemaal niets natuurlijk…

   1. right

    Het grootste risico mbt loslopende gevaccineerd- positieven, zijn toch de naar eigen wens ongevaccineerden!
    Wat is het probleem?
    Juist, de coronapas is onzinnig!

  2. Duckday

   Ja hoor verlopig komt het weer naar buiten maar de waarheid mag hier niet. Maar wat heeft Fleur er mee te maken ook zei zit in de zelfde parti en komt op voor Nederland en bewoner.Dat kan je van een hele hoop niet zeggen EIGEN belang

 3. dumbfarmer

  het is toch al lang bekend dat die QR code niet veranderd als je eenmaal die prik gezet hebt, ook al test je positief er na? Is zelfs een reactie op geweest van onze clown, dat het bekend was maar niet veranderd hoefde te worden volgens hem.

  Dat die gast daar misbruik van heeft gemaakt bewijst dat hij dat ook al eerder ergens gezien/gehoord/gelezen heeft.

 4. dumbfarmer

  Als dat figuur bij jumbo zou werken.. zou jumbo niet blij worden want dan zijn ze binnen het jaar failliet aan alle faalprojectjes en achterlijke deals waar dan de bonnetjes van kwijt raken.

 5. Albert Egberts

  Is Geert weer WOEST?

  1. Nostradamus

   Altijd fijn dat je het weer inhoudelijk eens bent met Geert. Bedankt 👍🏻

  2. Piepertje

   Oepsiefloepsie! Speklapje, pruttelt weer eens wat. Tiktaktiktak! Hij wordt met de dag entropischer.

  3. leukeditter

   ja raar he blinde??? opsluiten die smerige twee..weg ermee

 6. Nostradamus

  Bij de Jumbo als vakkenvuller dan. Maar dan niet in de Jumbo waar ik boodschappen doe want ook als vakkenvuller zal hij levensbedreigende fouten maken. Komt mede door die clownschoenen.

 7. RvdBe

  Het is simpel: Hugo wil de gevaccineerden pleasen, om zo de spuit aanvaardbaar te houden, stel je voor dat je volgespoten met het levenselixer van Hugo positief test en nergens naar binnen mag, sta jij dan te springen om een 3e,4e etc spuit, of denk je zoek.het maar uit met je spuiterij?

  1. Brenda Welsh

   Neen, dat denk ik niet. Herhaaldelijk is hier door de niet vaccers beklemtoond dat je evengoed besmet kunt worden en zijn. Dat verwondert mij niet, weer volle metro’s, hijgende mensen. Dus dat aanvaard ik. Maar de impact op mijn welbevinden zal minder zijn mocht ik onverhoopt ziek worden. Kortom ik zit er niet mee.
   Trouwens vandaag in het hospitaal tussen 2 afspraken door, even een kartonnen bekertje koffie genomen in het restaurant. “Daar legt de suiker en de melk” Even aftikken € 2,90 en nog onvriendelijk ook.

   1. CZ

    brenda is egoïstisch want die denkt niet om anderen omdat brenda denkt “ik ben ingeënt dus ik heb nergens last van”

    1. Brenda Welsh

     Nee, u verdraait mijn woorden. @Brenda zegt ik kan besmet worden, ik kan ziek worden, ik verwacht dat ik minder ziek zal zijn door de vaccinatie. Daar is niets egoistisch aan. Als ik een bril draag omdat ik slechte ogen heb wil dat niet zeggen dat ik egoistisch ben. Ik wil voor mijn veiligheid goed kunnen zien, een ander niet omver loop. Met autorijden mijzelf en een ander geen schade berokken.

 8. Mistgabel

  Gaat ie bij de Jumbo zeker vaccins verkopen.

  1. Mistgabel

   3 halen, 1 betalen.
   Nu in de aanbieding!
   Nu vaccins voor een prikkie te koop.

 9. Bunky01

  Is bij de ontwikkeling van de app dit geen must geweest om in te bouwen? Welke duurbetaalde heeft er weer eens zitten slapen? En hoeveel zuur verdiend belasting geld gaat de reparatie weer kosten? Wat een onvoorstelbaar geknoei. Als het niet te triest was voor woorden zou ik hard moeten lachen. En dat blijft maar fouten maken en dat blijft maar op het pluche plakken, te gek voor woorden. In het normale bedrijfsleven zou je allang ontslagen zijn.

 10. rafi

  Maar De Jonge is de eerste minister na pinnokkio Rutte die riep dat hij als minister door wil. Meestal voel je de bui dan al hangen.
  Overigens is het nog maar de vraag of je de Jumbo zoiets aan mag doen om als sociale werkplaats dan wel charitatieve instelling voor deze loser te fungeren.

 11. Monty

  ”België heeft de app daarom snel aangepast”

  Dan zal Nederland ook wel volgen.
  Is iedereen weer blij.

  1. dumbfarmer

   wat op zich het trieste hier aan is: dat die clown pas wat doet nadat andere landen iets doen.. monkey sees, monkey does dus.. zegt dan toch wel weer wat over de mentale capaciteiten van de man…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.