Gepassioneerde Ebru Umar fileert QR-code-hanterend Koninklijke Horeca Nederland: ‘Zijn jullie trots op jezelf?’

firebomb van het Nederlandse commentariaat is vandaag he-le-maal losgegaan op de Koninklijke Horeca Nederland. Ik heb het natuurlijk over columniste en opiniado Ebru Umar. Deze dame veegt werkelijk op schitterende wijze de vloer aan met de KHN, omdat die 100 procent meedoet aan de QR-code-samenleving, en daardoor dus een Apartheidssysteem creëert. Willens en wetens, ook nog.

We leven in ongekende, bizarre tijden. Het wordt als volkomen normaal beschouwd door de boven-ons-gestelden én het gros van de mensen dat mensen gediscrimineerd worden op basis van hun medische status. Als je dit twee jaar geleden had voorspeld was je voor gek verklaard. Maar het is écht de situatie waarin wij verkeren.

Ebru Umar pakt KHN hard aan

Gelukkig zijn er ook dappere mensen die zich hiertegen uitspreken. Kom er maar in Ebru Umar, de Nederturkse columniste die voor de duivel zelf nog niet bang is.

“Wat ik me serieus afvraag,” schrijft de Honingdas-koningin, “zijn jullie trots op jezelf dat je braaf doet wat de overheid je opdraagt KHN? Zijn jullie trots op het uitsluiten van mensen? Met je verhaal over gastvrijheid? Jij wel. Jij niet. Jij wel doorlopen. Jij wegwezen. Hoe verkopen jullie dit aan jezelf?”

Apartheid

Het is inderdaad een ongekende situatie waarin wij verkeren, en het ergste is dat deze brute Apartheidsstaat gehandhaafd wordt door gewone mensen. De KHN werkt er actief aan mee. Als die organisatie zou zeggen, ‘dit doen we niet,’ dan was het einde oefening voor de staat. Hugo de Jonge en Mark Rutte kunnen dan hoog en laag springen wat ze willen, ze kunnen zoveel mogelijk boa’s aannemen, maar verschil maakt het niet; het kan alleen uitgevoerd worden als burgers vrijwillig meewerken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Ebru heeft gelijk. De KHN moet zich inderdaad kapotschamen. Dit is pure discriminatie. En dat je daar aan mee doet als organisatie is onvergeeflijk, zéker als je ook nog roept dat je gastvrijheid oh zo belangrijk vindt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. vlekkenoplosser

  QUOTE

  . Als je dit twee jaar geleden had voorspeld was je voor gek verklaard. Maar het is écht de situatie waarin wij verkeren.

  END

  Het is ook voorspeld. Destijds werd de groep in de categorie wappies geplaatst. De politiek ontkende het glashard. Zou nooit gebeuren want dit soort apartheid kan niet gebeuren in Nederland

  Helaas hebben hugo goebbels en pinokkio rutte geen actieve herinnering meer aan hun uitspraken.

 2. StemPzeweg

  Ik ben echt blij met de actie van deze domme trut want dat gaat averechts werken. Hierdoor wordt de draagvlak alleen groter

  1. vlekkenoplosser

   werk draagvlak debiel , er is geen enkel draagvlak voor deze vorm van vaccinatiedwang

 3. Fouwels

  1940 – 1945 is nog niet zo lang geleden.

  1. Klaus Schwab

   Jij hebt echt een obsessie met de tweede wereldoorlog he ! Wat een ontzettend dom gewauwel Fauwels.

   1. vlekkenoplosser

    kan je het inhoudelijk ontkrachten sukkel ?

    Wat een ontzettend dom gewauwel Klaus Schwab

    1. Klaus Schwab

     Als jij zo dom bent dat je niet begrijpt dat de vergelijking van de situatie nu met de jaren 40-45 volkomen absurd is, dan is het zinloos hier verder op in te gaan. Overigens heb ik in eerdere reacties al aangegeven waarom ik die mening ben toegedaan. Iedereen die de situatie nu met 40-45 vergelijkt zou zich diep moeten schamen. Dit is nou 1 van de dingen die ik tegen Baudet heb, en daarom stem in dus niet op hem maar op Wilders.

     1. vlekkenoplosser

      h**ps://www.youtube.com/watch?v=A9wavgI86Ec

      zoek de verschillen anno 2021

      Als de koning het zegt is het vast correct !!!

      De vergelijking is zeer nauw sluitend. Het is schokkend dat je de gelijkenis niet ziet. Misschien kan prins pils je helpen.

     2. dackus

      Ik begrijp het niet, kun je dat eens uitleggen? Wellicht dat er dan meer begrip komt tussen verschillende denkrichtingen.

 4. vlekkenoplosser

  QUOTE
  Het is inderdaad een ongekende situatie waarin wij verkeren, en het ergste is dat deze brute Apartheidsstaat gehandhaafd wordt door gewone mensen. De KHN werkt er actief aan mee. Als die organisatie zou zeggen, ‘dit doen we niet,’ dan was het einde oefening voor de staat. Hugo de Jonge en Mark Rutte kunnen dan hoog en laag springen wat ze willen, ze kunnen zoveel mogelijk boa’s aannemen, maar verschil maakt het niet; het kan alleen uitgevoerd worden als burgers vrijwillig meewerken.
  END

  De tweedeling in de samenleving is compleet.

  Als klap op de vuurpijl hadden we gisteren een debiel van een rechter die letterlijk zei ” ja u moet uw klanten contóleren en daar komt komt een ongelijke behandeling uit voort maar dat is geen discriminatie ” . De randdebiel is volledig ongeschikt voor zijn functie als hij artikel van de grondwet niet begrijpt .

  QUOTE
  Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod
  Grondwet van 2008
  Hoofdstuk 1: Grondrechten
  XXX
  Artikel 1
  2
  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  END

  Als je niet wenst te vaccineren vanuit levensovertuiging mag je niet gedwongen worden PUNT !!! Als we dit hellend vlak op wensen te gaan kunnen we beter de grondwet afschaffen.

 5. Albert Egberts

  “de Nederturkse columniste die voor de duivel zelf nog niet bang is.”

  Zolang je het niet erg vindt jezelf belachelijk te maken is er geen reden tot angst.

  1. Fouwels

   De forumdebiel heeft zijn boertje weer gelaten.

   #burp

  2. vlekkenoplosser

   even speciaal voor de strónt vlé®k

   QUOTE
   Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod
   Grondwet van 2008
   Hoofdstuk 1: Grondrechten
   XXX
   Artikel 1
   2
   Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

   END

   Als je niet wenst te vaccineren vanuit levensovertuiging mag je niet gedwongen worden PUNT !!! Als we dit hellend vlak op wensen te gaan kunnen we beter de grondwet afschaffen.

  3. usb3.0

   tamil zal altijd tegendraads reageren op dit soort sterke vrouwen, tamil is een zeer bang figuurtje

 6. usb3.0

  Zij is altijd heel scherp

 7. domvolk

  Als ik de commentaren doorlees dan reageren hier vrijwel geen mensen die normaal kunnen communiceren. Jammer is dat het schelden zo de boventoon voert. En dat is in alle commentaren zo, ik denk er sterk over de DDS maar te verlaten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.