Iedereen aan de prik! ‘Experts willen kinderen inenten tegen de griep om druk op de zorg te voorkomen’

Het is ongelooflijk. Want alweer krijgen de wappies gelijk. “Experts” laten in de media nu namelijk weten dat ze eigenlijk vinden dat kinderen ingeënt moeten worden tegen de griep. Jawel. Tegen de griep. Dat is dat virus waarvan je niet mag zeggen dat het verdacht veel op het coronavirus lijkt, op straffe van een digitale ban overal. Maar blijkbaar is de griep nu opeens toch heel erg gevaarlijk – als niet voor kinderen, dan in ieder geval voor de zorg. Want dát is nu het excuus. De zorg!

Professor Maarten Postma vertelt heel blij tegen De Telegraaf dat het in Engeland al jaren heel ‘normaal’ is dat kinderen ingeënt worden tegen de griep. Daar is zelfs een speciaal “kindervaccin” voor. “De kinderen besmetten geen ouderen en zo wordt het aantal ziekenhuisopnames bereikt,” zegt deze man heel blij.

Ted van Essen van de Nederlandse Influenza Stichting ziet zoiets ook wel zitten in Nederland. “Een griepepidemie kunnen de ziekenhuizen niet aan als er ook weer corona-uitbraken zijn,” aldus meneer de prikfanatiekeling. Daarom praat hij met andere experts over de mogelijkheden om de Britse methode ook toe te passen in Nederland.

En waarom dat nodig is? Nou, volgens “virusdeskundigen” is er een enorm griepvirus op komst. De reden is dat er vorig jaar nauwelijks griepgevallen voorkwamen, omdat we allemaal gedwongen van elkaar gescheiden werden in die dictatoriale lockdown. Heel gek, maar het schijnt dus dat het immuunsysteem daar toch wat onder lijdt. Gek he?

Wie had dit toch zien aankomen, zeg? Ik zeg: niemand. Echt. Niemand. Kuch.

Het is te hopen dat we niet gaan zien dat die “griepgolf” gebruikt wordt om in de winter een nieuwe lockdown aan ons te verkopen. Maar ik vrees het ergste. En ja, ook daar werd al voor gewaarschuwd. Of is het ook “wappiegedrag” om die voorspelling te doen?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Joko

  Mooi, dan is het nu wachten op verlaging van de ziektekostenverzekering……

  1. Joko

   Van de kosten van….

 2. vlekkenoplosser

  Wat een stelletje idioten. Kinderen hebben een uitstekend immuunsysteem en de enige waarheid die geldt ” Als je ziek bent of je ziek voelt blijf je thuis ” net zoals we eigenlijk decennia lang doen.

  Overigens erg verheugd dat men influenza eindelijk gelijk schaalt met corona !!

  Zullen we dan nu stoppen met alle idioterie er omheen en in plaats van 5.000 b.o.a’s opleiden 5.000 verpleegkundigen opleiden.

  Of blijft van kracht ” u zult zich onderwerpen ” ?

  1. Ad Fundum

   Neen, ik meen “u bent gewaarschuwd”, iets anders dan onderworpen zijn. Maar ik begrijpt dat u influenza prefereert boven Corona.

   1. vlekkenoplosser

    je begrijpt het weer helemaal niet door je vooringenomenheid !!

  2. MireiIIe

   Hebt u wel eens gehoord van het kinderziekenhuis Erasmus MC, Sophia? Verdiep u daar eens in. De vele specialismen geven wel een ander beeld over een uitstekend immuunsysteem. Het kan ook anders.@Vlekkenmaster!

   1. vlekkenoplosser

    yeppo het kan ook anders , daarom zijn er meer kinderen buiten het ziekenhuis dan in het ziekenhuis mafklapper

 3. Albert Egberts

  “Het is te hopen dat we niet gaan zien dat die “griepgolf” gebruikt wordt om in de winter een nieuwe lockdown aan ons te verkopen.”

  Zolang we blijven zitten met 1,8 miljoen wappies in dit land die allemaal het coronavirus nog moeten krijgen en de komende maanden onze zorg zullen blijven verlammen vrees ik dat die lockdown er weer zit aan te komen.

  1. vlekkenoplosser

   lock downs brengen niets strónt vlé®k dat weten ze inmiddels in , Noorwgen, Zweden, Australie, new Zeeland enz

   een virus kan geen klok kijken en heeft ook maling aan grenzen strónt vlé®k

   p.s de strónt vlé®k weet helemaal niet of die 1,8 miljoen ongevaccineerde ( waarschijnlijk is de groep veel groter) het virus nog moeten krijgen. Mogelijk heeft een groot deel van die groep het virus al gehad en weigert men daarom vaccinatie domme arrogante decadente strónt vlé®k.

   strónt vlé®k zijn gewauwel is weer tenen krommende onzin !

   1. Heinzs

    Er zijn honderd duizenden virussen in “the cloud” Het is schieten met een luchtbux om er één te killen. Maar niet geschoten is altijd mis. Of het nu om gele koorts, influenza, covid gaat.

    1. Cootje

     Corona is op 8 miljard mensen een zeer milde epidemie . Voor een halvering is ietsjes meer nodig , maar de natuur heeft ongekende grenzen .

     1. vlekkenoplosser

      nog geen 5 miljoen doden door corona over 2 jaar wereldwijd !!

      nou , nou wat een pandemie

  2. Cootje

   Die 5 de golf moet de doodsklap economischs worden voor Europa . Buiten de explosieve stijging energie prijzen wordt de 5 de golf een dooddoener in Europa en dan wordt de solidariteit uitstekend uitgespeeld . De verdeeldheid wordt dan uiterst zichtbaar tussen het arme zuiden , het arme midden en het uitgekleden noorden . Als het goed gaat is de solidariteit altijd goed . Lijk mij heerlijk om het armlastigen zuiden in Europa met hun buitensporige begrotingen het laatste zetje te geven , ik zie ze niet als broeders maar net als onze gehandicapte mongool . Als lastig en opvreters . Hoe eerder wij er van af zijn hoe beter het is , noemen we gewoon korte pijn .

  3. leukeditter

   gaan niet gauw alarmbelletjes af bij jou he , alles komt uit wat de zogenaamde wappies zeggen ..kinderen aan een griepprik whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. RvdBe

   Egberts denkt nog steeds dat 1.8 miljoen ongevaccineerden HET virus moeten krijgen, enig idee waarom Hugo de serologische test niet wil?

 4. rafi

  Een griepprik voor kinderen, terwijl die tot nu toe alleen maar vrijwillig aan ouderen tot 70 jaar (daarna is je lven kennelijk voltooid) gegeven werd! Ze zijn blijkbaar bang voor de juistheid van de wappie-voorspelling, dat het immuunsysteem van de ‘gevaccineerde’ schaapjes veel minder goed op zal blijken te kunnen tegen het griepvirus. Door zo’n prik proberen ze te voorkomen dat de ‘gevaccineerden’ in het verdomhoekje terecht zullen komen i.p.v. de ‘ongevaccineerden’. En de laatste groep de positieve gevolgen van hun verstandige keuze zullen hebben qua concert-, museum- en horecabezoek zullen genieten. Nog een tip voor de demissionaire tirannen: prik meteen ook iedereen tegen het verkoudheidsvirus (ook embryo’s en foetussen meteen maar meenemen). En eigenlijk tegen alles wat los en vast zit. Prik prik prik!!!

  1. september

   De griepprik kunnen alle ouderen vrijwillig krijgen dus ook boven de 70 krijgen.En die kinderen worden al tegen kinderziekten íngeent En van griep worden kinderen nooit erg Ziek.Dus hun inenten is niet nodig

   1. vlekkenoplosser

    heeft de holtor het stuk weer niet gelezen of is de materie te moeilijk voor de holtor van de strónt vlé®k

 5. Duckday

  Zou men vertakkingen hebben bij die spuut maniakken.Men loopt er steeds mee te leuren. Wat zijn de gevolgen op latere 😎

  1. vlekkenoplosser

   follow the money en je vraag wordt beantwoord. De banden zijn zelfs vrij opzichtig.

   Wat de bijwerkingen zijn weten ze niet
   Wat de lange termijn effecten op de gezondheid zijn weten ze niet
   Wat de lange termijn effecten op voortplanting en foetussen weten ze niet

   We doen maar wat in blinde paniek uit angst. Elk normaal denkend mens weet dat angst een slechte raadgever is !!

 6. J. Punt

  Wie zijn die ‘Experts”? Aandeelhouders van de Pharma? Normaal wordt een gezaghebbend ‘Team”om de zoveel tijd gewisseld om vooringenomenheid en belangenverstrengelingen te voorkomen.

  Gezien die vele exposure van die ouwe zuiplap Appie O. en die andere jankerds heeft men hier geen boodschap aan.

  1. Albert Egberts

   De experts worden genoemd in het artikel. Uit niets blijkt dat ze verbonden zijn aan de Farmaceutische industrie.

   1. usb3.0

    tamil is te dom om toe te geven dat dit natuurlijk wel degelijk het geval is, sterker nog, tegenwoordig is het zo opzichtig dat ze gewoon hun aandelen verzilveren…

  2. dumbfarmer

   Dat is de hele grap die ze uitvreten: er is geen gezaghebbend team.. men heeft ‘adviseurs’ die nergens direct aansprakelijk voor zijn (want: het was een advies), maar waarvan dan wel weer dat ‘advies’ 1:1 klakkeloos wordt overgenomen.
   Dus aangezien het geen gezaghebbend orgaan is, valt dat ook niet onder de regels daarvoor en zitten we voorlopig aan die lui vast.

 7. dumbfarmer

  En zo worden we dus fijn steeds verder de qr code/test “samen”leving ingerommeld, want dat die hele griepvaccinatie is een gebed zonder einde, daar is elk jaar een nieuwe variant van, en geen enkel vaccin dat het voorgoed voorkomt.
  Dus heeft de muppetshow elk jaar fijn een excuus om weer nieuwe beperkende maatregelen op te leggen onder de ‘volksgezondheid’ smoes.

 8. RvdBe

  De griepprik is nodig om nog verder op de zorg te kunnen bezuinigen met als bonus de mensen nog meer angst/gehoorzaamheid aan te kunnen smeren.
  Eens als het socialcredit systeem is ingevoerd komen dingen als skivakanties aan de beurt ivm hoog risico op ongevallen, inscannen met je qr code bij de skiliften, zwarte piste kost je 25 credits, blauwe piste 15 credits.👍😁

  1. dumbfarmer

   broodje kroket uit de muur kost je 10 credits (vlees, niet groen, enzovoorts), maar dat kun je dan weer compenseren door de rest van de week 1 kilo tofu te vreten en niets meer dan dat en je verwarming op 10 graden te zetten in de winter.

 9. KippiX

  Laat me raden naar de beursgenoteerde fabrikanten…
  Dit laat toch wel zien dat er veel minder mensen ongevaccineerd of onvolledig gevaccineerd rondlopen én zonder QR code. En dat ze het nu de griepprik gaan noemen om toch nog aan dat verkoop-quotum te komen, die hugoootje heeft afgesproken met diezelfde beursgenoteerde fabrikanten. Zo doorzichtig allemaal.

 10. Mistgabel

  De ouderen beschermen zichzelf maar, ga geen kinderen inenten om ze te beschermen.
  Koekoek.

  Degene die voor zijn, hebben een tik van de malle molen gehad.

 11. Tommy76

  Uit de oude doos:

  h*tps://www.hartvannederland.nl/nieuws/grootse-zorgstaking-nederland-ooit

  Maar Rutte gaat 7 miljard investeren in ‘het klimaat’ wat vervolgens binnen 3 uur om zeep wordt geholpen door de kolencentrales in China.

  1. vlekkenoplosser

   uit de nieuwe doos,

   rutte laat 5.000 handhavers opleiden om met grof geweld zijn idioterie te handhaven

   Van een sociaal minister president zou je verwachten dat hij 5.000 zorgmedewerkers gaat opleiden.

   rutte is een dweil van een vent en een pathologisch leugenaar. Zou graag een voodoo poppetje kopen van hem !

   1. Vit

    Bewoners van een woonzorgcentrum voor ouderen in het Bezuidenhout zitten in quarantaine vanwege een uitbraak van corona. Volgens WZH, van wie het huis is, zijn er meer coronabesmettingen geweest in hun centra. ‘Net zoals in de rest van de samenleving.’

    En jij maar beweren dat er niets loos is dom element.

    1. usb3.0

     Wat dacht vit ervan dat dit een griepperiode is!
     Corona is nagenoeg weg, dat jij 1 zorgcentra eruit haalt en de rest van Nederland even buiten beschouwing laat, stop met die onzin te verspreiden, stop om corona nog langer de aandacht te geven…..!!!!!!!!

     1. Vit

      Ook jij komt aan de beurt., heb je het al een beetje benauwd?

     2. usb3.0

      Nee hoor, helemaal niet, geen last van, ook niet gehad net als 99,8% van de mensen
      Je bent net zo dom als al die andere angstige die bij zichzelf bij voorbaat ziek lüllen

    2. vlekkenoplosser

     wat probeer je te vertellen debiel ?

     Er is altijd wat aan de hand
     * stookkosten x 10
     * elektriciteit aansluiting 10 jaar wachten
     * weer remise van elektrische stadsbussen afgebrand
     * rechter chanteert overheid
     * dombo’s verwarren positieve testen met zieke mensen
     * woonzorgcentra ventileren nog steeds niet
     * energienet moet factor 5 uitgebreid worden
     * meer woningbranden door zonnepanelen
     * gevaccineerde hebben evenveel virusmateriaal als ongevaccineerde bij besmettingen

     Zoals je ziet , er is altijd wat loos dom element !

 12. usb3.0

  Laat kinderen aub eerst zelf eens een immuunsysteem opbouwen alvorens ze vol te stoppen met van alles en nog wat als proefkonijntjes

  1. vlekkenoplosser

   GEHEEL CORRECT !

 13. usb3.0

  h**ps://www.blckbx.tv/videos/fabels?ss_source=sscampaigns&ss_campaign_id=61646fe457adf55db44cb720&ss_email_id=61647132c757a934b81fb14d&ss_campaign_name=%E2%80%9CFeiten%2C+fabels+%26+Nieuwsuur%E2%80%9D.+Over+hoe+een+%E2%80%9CCorona-fabel%E2%80%9D+een+feit+werd…&ss_campaign_sent_date=2021-10-11T17%3A17%3A37Z

 14. Augustus

  Iets met een hellend vlak, nu gaan alle mogelijke behandelingen om ‘de druk op de zorg’ te verminderen goedgepraat worden.

 15. Fouwels

  De leugen regeert, aldus prinses Beatrix.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.