Italiaanse havenwerkers vol in verzet tegen Apartheidspas: ‘We houden pas op als die wordt ingetrokken!’

Het zijn schitterende beelden uit Italië: Italiaanse havenwerkers zijn daar gisteravond massaal gaan staken. Ze doen dit in verzet tegen de dictatoriale Apartheidspas (of ‘green pass’) én tegen de verplichte vaccinaties die zij moeten ondergaan. Vrijheid eerst!

In heel veel andere landen kunnen ze een voorbeeld nemen aan de moed en standvastigheid van Italiaanse havenwerkers. Want wat die doen is fan-tas-tisch. Ze laten zich écht geen oor aan naaien. Verplichte vaccinaties? Nooit! Want een ieder moet over zijn eigen lichaam gaan. En die Apartheidspas die gebruikt wordt om de samenleving te verdelen in ‘reine’ en ‘vieze’ mensen? Ook daar willen ze niet aan meedoen.

De opstand is zo grootschalig dat zelfs de mainstream media gedwongen zijn er aandacht aan te besteden. Zie dit artikel van RTL Nieuws, bijvoorbeeld:

Vroeg in de ochtend ging het om “honderden” havenwerkers, maar ze verwachten dat er heel veel bij gaan komen. Niet zo gek, want van de bijna 1.000 havenwerkers in Triëst is 40% niet ingeënt. Die mensen willen hun baan natuurlijk niet kwijt, maar ze laten zich ook niet chanteren. Vervolgens kunnen ze ongetwijfeld ook nog eens rekenen op de steun van een flink aantal van hun wél gevaccineerde collega’s. Want je moet wel héél harteloos zijn als je je eigen collega’s zo laat afserveren. De meeste mensen doen dat niet. Nou ja, misschien wel in Nederland waar mensen al heel lang geen hart voor de goede zaak meer hebben. Maar dus niet in Italië.

Wanneer de moedige havenwerkers ermee ophouden? Welnu, zeggen ze zelf, dat doen ze pas als die hele Apartheidspas wordt ingetrokken.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wat een leeuwen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. albertliegt

  De Italianen hebben kennis genomen van hun geschiedenis !!

  NOOIT WEER

  h**ps://www.youtube.com/watch?v=A9wavgI86Ec
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=TXFBpDYoGyQ

 2. Albert Egberts

  Een stevige meerderheid van de Italianen steunt de coronapas. Dit is dus een storm in een glas water.

  1. albertliegt

   wederom dom gelúl !

   Als mensen hun baan verliezen – dus hun inkomen en hun bestaan met hun gezinnen – horen sociale mensen in opstand te komen.

   Dat is precies wat gebeurt in Italie, Frankrijk, Slovenie en nog wat landen.

   Behalve in Nederland , daar slikt men het fascisme kennelijk !

   Gooi plat dat dat land en kom op voor uw burgerrechten en uw vrijheden.

   Hij vertaalt het zo mooi.
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=A9wavgI86Ec

  2. JochemX

   Argument? Een stevige meerderheid in Duitsland steunde de Neurenberger rassenwetten.

   1. Albert Egberts

    Italië is een democratische staat. De vergelijking met nazi-Duitsland lijkt me onjuist.

    1. albertliegt

     onder noodwetten bestaat de democratie niet SV

     wat ben je toch een dom stuk str***

     1. Albert Egberts

      Het betreft geen noodwetten, ze steunen op een meerderheid van de Tweede Kamer en het volk.

     2. albertliegt

      ppppppppppffffffffff

      ze sturen nergens op aan SV (gelukkig herken jezelf weer ) , ze voeren in onder een noodwet ! wat begrijp je daar niet aan.

      Onder het volk is geen meerderheid voor the green cardzoals uit de peilingen blijkt.
      Je gewauwel is weer tenen krommend.
      Kom maar voorbij met wat dom getetter en wal linkjes die nergens op slaan.

      Er is al helemaal geen meerderheid om mensen te ontslaan als ze niet gevaccineerd zijn SV. Je lúlt weer uit je nek dat is volledig duidelijk !

     3. Xyz1234

      Het betreft wel degelijk noodwetten. En daarnaast: als er democratisch besloten wordt om mensen te discrimineren is het allemaal prima volgens u? U heeft dus ook geen enkel probleem met de rassenscheidingen in de VS destijds?

  3. Word lid

   Is albert nou werkelijk zo dom, deze topic betreft het feit dat Italianen in opstand komen tegen de medisch discriminerende coronapas, en dan kan albert lüllen over een stevige meerderheid maar deze mensen komen in opstand en daar gaat het om, wat begrijpt albert hier nou niet aan?

 3. leukeditter

  in steeds meer landen neemt het verzet toe , nog ff en de politie plus leger gaan zich tegen die corrupte bende keren

  1. Albert Egberts

   Het verzet tegen de coronapas neemt helemaal niet toe. In Nederlandand is het in elk geval nagenoeg geen issue meer en het aantal vaccinaties loopt gestaag op.

   1. leukeditter

    leef je onder de grond ouwe rukker. op de NPO hoor je er niks over , ga eens ff wat verder kijken en zie dat het tot volksopstanden komt.

    1. Branzino

     @leukeditter
     Als de MSM iets niet melden, uit welke betrouwbare bron kun je dan je info halen? Ik ken geen alternatieven. De MSM leven van nieuws, van welke soort of kleur dan ook. Als zij iets niet melden is het blijkbaar niet de moeite waard.

     1. Mistgabel

      Haha, humor heb je wel.

    2. Albert Egberts

     Op welke volksopstanden doelt, leukeditter?

     In Nederland nam ik die in elk geval niet waar.

    3. RvdBe

     Volgens de staatsomroep npo die hier geen enkel belang bij heeft is dit idd zo.

     1. Branzino

      @RvdB
      “Volgens de staatsomroep npo die hier geen enkel belang bij heeft is dit idd zo.”
      Maar waar heb jij die wetenschap dan vandaan?

   2. leukeditter

    ja en de doden ook ,inmiddels 28000 in europa

    1. Branzino

     @leukeditter
     Bij navraag bij mijn huisarts werd bevestigd, dat er jaarlijks duizenden mensen sterven binnen drie dagen na een ontbijt met volkorenbrood. Soms met kaas, soms met kersenjam. En het ergste is,dat je hierover helemaal niets leest in de MSM. Er lijkt sprake van geheimhoudingsplicht op straffe van de advertentie-inkomsten van de voedingsindustrie, met AH en Jumbo voorop. Ik vroeg het mijn bakker, maar die hield zijn lippen stijf op elkaar en wilde niet reageren. Is er een duidelijker bewijs nodig? Ik schakel in ieder geval over op witbrood of sla het ontbijt over. Muesli is misschien een optie, hoewel dat zijn ook granen. Wat te doen?

     1. albertliegt

      blabla bladieblabla fake nieuws en domme doorzichtige leugens , pietje51

   3. albertliegt

    onze domme huistról is niet in staat de beelden van het grootschalige verzet wereldwijd te volgen.

    hij blijft bij zijn domme gebl@@t en verwijst alle andere info naar het rijk der fabelen.

    Je moet toch wel heel arrogant en decadent zijn om je onzin te volharden bij zoveel andere geluiden.

   4. Human Beast

    @E.T. Nederlandand ..😂

   5. Xyz1234

    U begint ervan te stotteren.

   6. Word lid

    Je liegt albert, het verzet neemt wel degelijk toe, sterker nog, steeds meer mensen inclusief gevaccineerden zijn tegen de achterlijke idiote medisch discriminerende coronapas…

 4. J. Punt

  Geen grote groep maar wel een van de vitaalste beroepen om zo alles stil te leggen, Geen bevoorrading, geen aanvoer van allerlei produkten, niets.
  effectiever dan agenten die blazend op fluitjes door de straten of gillende BLM kneusjes.

  In Frankrijk en Spanje zit het beleid ook helemaal vast door de gelogen tegenstrijdigheden.. Géén verplichte vaccinatie. Helaas nergens te horen in onze objectieve hollandse media…
  KARMA

 5. J. Punt

  De wal begint het schip te keren.
  De leugens worden fletser en fletser

 6. Monty

  Gelukkig wonen wij in Nederland. Hier zullen we zeker niet zo’n idiote wet aannemen dat mensen niet meer naar hun werk mogen op straffe van een boete.

  Ik heb er trouwens helemaal geen moeite mee als niet gevaccineerden zich overal kunnen begeven.
  Hoe eerder een ieder het virus onder de leden heeft gehad, hoe beter.

  Zoveel niet gevaccineerden zijn er ook niet meer.

  1. Xyz1234

   Als u graag wilt dat het virus ingedamd wordt, zou u de voorkeur moeten geven aan natuurlijke immuniteit. Vaccineren op grote schaal tegen dergelijke virussen is pappen en nathouden. Gezonde mensen met een goed immuunsysteem hebben een vaccin niet nodig en hen op grote schaal wel vaccineren zorgt ervoor dat het virus zich langer kan blijven verspreiden. Geluk bij een ongeluk: zelfs met deze domme vaccinatiestrategie valt het over het algemeen nog heel erg mee. Waarmee ik niets wil afdoen aan elk sterfgeval, want dat is altijd heel erg om mee te maken. Dat was altijd al zo trouwens.

   1. Word lid

    Én men houdt het natuurlijke immuunsysteem tegen door vaccineren

 7. Albert Egberts

  “Zoveel niet gevaccineerden zijn er ook niet meer.”

  In Nederland zijn rond 1,8 miljoen mensen niet gevaccineerd. Een klein deel daarvan zal Corona hebben doorgemaakt of er aan zijn gestorven maar dat betekent toch dat er tenminste nog 1,5 miljoen Nederlanders met Corona kunnen worden besmet. Dat is ruim voldoende om ons gehele zorgsysteem totaal plat te leggen.

  1. Monty

   ”Dat is ruim voldoende om ons gehele zorgsysteem totaal plat te leggen.”

   Zo’n vaart zal dat niet meer gaan lopen. Onder die niet gevaccineerden zijn een groot aantal allochtonen die de straat toch al niet opgaan en ouderen die het huis niet meer uitkomen. Wat over blijft zijn de echte weigeraars.
   Geloofsfanaten en de complot denkers.

   Daarvan zullen er enkelen ernstig ziek van worden of overlijden. Maar het merendeel zal wat klachten hebben.

   Ik zie het probleem niet om hen buiten te sluiten in bijvoorbeeld restaurants of cafés.

  2. leukeditter

   gestorven haha , totaaaal geen oversterfte al proberen ze netjes door te tellen de smerige klootzakken

   1. Albert Egberts

    Wat zou daarvoor het motief kunnen zijn, leukeditter?

  3. albertliegt

   ongeteste gevaccineerde verspreiden corona SV
   geteste ongevaccineerde verspreiden GEEN corona

   wat begrijp je niet SV

  4. Word lid

   albert blijft hangen in z’n riedeltje over die 1,8 miljoen, albert liegt en verspreid leugens, sterker nog, albert is zelf een ergerlijke virusverspreider omdat hij denkt dat hij als gevaccineerde geen probleem vormt..

 8. por favor no borres

  De toetsenbordhelden applaudisseren alsof zij zelf iets ondernomen of bereikt hebben.
  Stelletje laffe verongelijkten, nog nooit enige echte protestactie vanachter hun rollator ondernomen.

  1. Woordkunst

   Gossiepietje, wat een stoere taal van Porretje. Mensen als jij zijn vaak zelf de grootste bangerikken….

 9. Tommy76

  Gevaccineerde regeringsleiders zijn de grootste asocialen. Maar ook gevaccineerde burgers zijn asociaal. Ze laten zich niet testen terwijl ze gewoon besmet kunnen raken.

  Na 3 maanden is de bescherming tegen besmetting afgenomen van maximaal 72% naar nagenoeg nul.

  Na 6 maanden neemt de bescherming tegen ernstig ziek worden steeds sneller af.

  In dit artikel van Trouw ook weer twee van die dombo’s: h*tps://www.trouw.nl/nieuws/rick-62-en-conny-59-faasen-zijn-volledig-gevaccineerd-maar-kregen-toch-corona-ik-was-echt-verrast~b7a58828/

  Ze waren echt verrast… Als je gewoon de Israëlische en de Britse media volgt en wat minder luistert naar Hugo en Mark de leugenaars dan zou je niet verrast zijn heh.

  h*tps://www.joods.nl/2021/10/gevaccineerde-toeristen-kunnen-vanaf-november-israel-bezoeken/

  In Israël stroomde na 6 maanden, na het zetten van de tweede prikken, de ziekenhuizen vol met gevaccineerden. In het VK zien we dit ook gebeuren en straks ook in Nederland.

  Topidee van Hugo de verschrikkelijke om in de herfst alle gevaccineerden ongetest in de horeca samen te proppen terwijl de kracht van de vaccinaties snel aan het afnemen is.

  Dansen met Janssen 2.0

  1. albertliegt

   daarom krijgen ze nu prikje 3
   prikje 4 & 5 staan al op de rijksbegroting voor 2022

   Hoe kunnen mensen zich zo laten indoctrineren door een kerel die vaccineren vergelijkt met het eten van een frikandel ?

   Je moet dan volledig hersendood zijn zodat je enkel geschikt bent als stemvee.

  2. Branzino

   @Tommy76

   Lees het Trouw-artiukel nog eens goed. De man doet er heel relativerend over, de vrouw was ernstiger ziek en nog steeds niet helemaal hersteld. Ze voldoen samen prima aan het voorspelde effect van de vaccins. Je kunt ziek worden, maar in het algemeen minder ernstig. Geen van beiden hoefde naar het ziekenhuis. Zulke info verwacht ik van de MSM: geen jubelverhalen, maar een realistische weergave van wat er is gebeurd.

   1. albertliegt

    blabla bladiebla blabla onzin en fake nieuws

   2. albertliegt

    luister even vanaf 57 minuten naar deze I.C medewerker
    h**ps://www.nporadio1.nl/uitzendingen/gaan/b13d2213-9744-44f0-bd3f-3a3852a827f9/2021-10-13-gaan

    Er liggen meer gevaccineerde op de I.C dan ongevaccineerde. Bloedonderzoek toont aan dat het immuunsysteem van die mensen volledig naar de klote is.

    laat lekker dat gif in je lijf spuiten want dat is jouw keuze maar stop om geteste ongevaccineerde de schuld te geven van verspreidingen van een griep virus volidioten.

    slechts ongeteste mensen kunnen verspreiden en dat zijn toch echt de gevaccineerde !!

    luister naar de I.C verpleger en huiver

    1. Branzino

     @albertliegt
     “Bloedonderzoek toont aan dat het immuunsysteem van die mensen volledig naar de klote is.”

     Heb jij die uitzending zelf wel goed beluisterd? Die medewerker heeft het over de d-dimeren, waar ze afwijkende waarden voor meten. Oorzaak onbekend, meerdere oorzaken zijn denkbaar. Die d-dimeren zijn geen onderdeel van het immuunsysteem. Ze hebben te maken met bloedstolling, in het bijzonder longembolie, dat symptomen veroorzaakt die veel lijken op symptomen bij covid19. Er is bij jou iets aan de hand met die klok en de bijbehorende klepel, die er wel of niet goed in hangt, of zoiets.

     1. Branzino

      @albertliegt
      Het was te verwachten, dat je niet meer reageert. Zoals zo vaak, even iets roepen, en vervolgens bij raken tegenwerpingen gewoon wegblijven.

      Ik zal je vertellen hoe ik aan deze wijsheid over d-dimeren kom. Mijn vrouw is van beroep docente in de gezondheidszorg. Wij spreken elkaar nog wel eens, eigenlijk dagelijks en vrij uitgebreid. Vandaar die kennis. Ik heb er verder geen verstand van, maar probeer altijd zo goed mogelijk na te gaan wat beweringen van anderen aan waarheidsgehalte hebben.
      Deze IC-meneer heeft ongetwijfeld iets opmerkelijks bij covid-patiënten gezien. Maar jij interpreteert dat maar een beetje in het wildeweg naar een vernietiging van het immuunsysteem.

     2. albertliegt

      luister even vanaf 57 minuten naar deze I.C medewerker
      h**ps://www.nporadio1.nl/uitzendingen/gaan/b13d2213-9744-44f0-bd3f-3a3852a827f9/2021-10-13-gaan

      Er liggen meer gevaccineerde op de I.C dan ongevaccineerde. Bloedonderzoek toont aan dat het immuunsysteem van die mensen volledig naar de klote is.

      laat lekker dat gif in je lijf spuiten want dat is jouw keuze maar stop om geteste ongevaccineerde de schuld te geven van verspreidingen van een griep virus volidioten.

      slechts ongeteste mensen kunnen verspreiden en dat zijn toch echt de gevaccineerde !!

      luister naar de I.C verpleger en huiver

     3. Branzino

      @albertliegt
      “slechts ongeteste mensen kunnen verspreiden en dat zijn toch echt de gevaccineerde !!”

      Mogen we hieruit afleiden, dat jij je dagelijks laat testen om niet als aso gebrandmerkt te worden. Of blijf je de hele dag binnen en mijd je andere mensen?

 10. Tommy76

  Op maurice.nl is vandaag toevallig een mooi artikel geplaatst over de averechtse uitwerking van de coronapas.

  h*tps://maurice.nl/2021/10/15/ook-in-litouwen-werkt-de-coronatoegangspas-averechts/

  Vooral niet lezen hoor! Als een goed gehersenspoeld schaapje direct reageren dat het allemaal onzin is en dat het een wappies zijn… *sarcasme uit*

  1. Branzino

   @Tommy76
   Maurice de Hond heeft na lang zoeken een land gevonden waar de corona-pas een negatief effect had. Dat land, Litouwen, is weliswaar op vrijwel geen enkele manier met Nederland vergelijkbaar, de samenleving functioneert heel anders, er wonen veel minder (1/6 van NL-inwonertal) mensen op 50% meer oppervlakte. De mobiliteit is onvergelijkbaar, etc., etc.

   Het valt steeds op dat tegenstanders er heel veel moeite voor doen om één uitzondering te vinden, of één wetenschapper, of één onderzoek op grond waarvan het corona-beleid in de prullenmand kan. Maar er zijn duizenden bevestigende wetenschappers, onderzoeken, landen, etc. die aantonen dat iets, zoals vaccineren, wel werkt. Dat is geen bewijs, maar maakt die stellingen wat een stuk waarschijnlijker dan dat ene z.g. tegenbewijs.

   1. albertliegt

    blabla bladieblalblabla

    luister even vanaf 57 minuten naar deze I.C medewerker
    h**ps://www.nporadio1.nl/uitzendingen/gaan/b13d2213-9744-44f0-bd3f-3a3852a827f9/2021-10-13-gaan

    Er liggen meer gevaccineerde op de I.C dan ongevaccineerde. Bloedonderzoek toont aan dat het immuunsysteem van die mensen volledig naar de klote is.

    laat lekker dat gif in je lijf spuiten want dat is jouw keuze maar stop om geteste ongevaccineerde de schuld te geven van verspreidingen van een griep virus volidioten.

    slechts ongeteste mensen kunnen verspreiden en dat zijn toch echt de gevaccineerde !!

    luister naar de I.C verpleger en huiver

    1. Branzino

     @albertliegt
     Reageer eens op mijn commentaar elders op jouw interpretatie van wat die IC-medewerker op nporadio1.nl zegt. D-dimeren, want daarover heeft hij het, zeggen helemaal niets over een eventuele vernietiging van het immuunsysteem.

     1. Branzino

      @albertliegt
      Overigens kunnen die patiënten inderdaad een zwak immuunsysteem hebben. Ze zijn immers veelal oud en ziek en die categorie mensen heeft helaas heel vaak een zwak immuunsysteem, hoewel ze toch ook meestal gevaccineerd zijn. Die IC-praktijk bevestigt gewoon wat al veel langer wordt gezegd. Het is geen fake-nieuws, wat je hier brengt, het is gewoon non-news.

      Het zijn allemaal lege opmerkingen die hierover gemaakt worden.

     2. albertliegt

      blabla bladieblabla onzin en fake nieuws

      luister even vanaf 57 minuten naar deze I.C medewerker
      h**ps://www.nporadio1.nl/uitzendingen/gaan/b13d2213-9744-44f0-bd3f-3a3852a827f9/2021-10-13-gaan

      Er liggen meer gevaccineerde op de I.C dan ongevaccineerde. Bloedonderzoek toont aan dat het immuunsysteem van die mensen volledig naar de klote is.

      de onzin van pietje51 lezen is zonde van je tijd

     3. Word lid

      Precies branzebino, mensen die onderliggende aandoeningen hebben en sterven worden allemaal onder “coronadoden” geschaard, dit zijn geen “coronadoden” natuurlijk maar mensen die overlijden aan onderliggende aandoeningen…dit is alom bekend…

     4. Branzino

      @Word lid
      Iemand die al langere tijd ziek is, maar sterft aan corona is hetzelfde als iemand in de eindfase kanker, nog enkele weken te leven, maar die een whiplash a.g.v. een aanrijding er net niet bij kon hebben. Waaraan is die overleden? Of iemand met een al decennia zwak hart die bij een bijna-ongeluk in de auto een hartaanval krijgt?
      Het gaat er vooral om of zo’n zieke langer had geleefd zonder corona, die aanrijding of dat bijna-ongeluk.

   2. Word lid

    “Het valt steeds op dat tegenstanders er heel veel moeite voor doen om één uitzondering te vinden, of één wetenschapper, of één onderzoek op grond waarvan het corona-beleid in de prullenmand kan.”

    Onzin, jij luistert niet en kijkt ook niet verder dan wat lekker in je eigen oren klinkt…

  2. albertliegt

   Leuke site Tommy , enne dat artikel is natuurlijk een waarheid als een koe. Door de maatregelen in landen af te zetten waar de maatregelen niet genomen zijn is uitstekend vergelijkingsmateriaal. er zijn al meerdere sites die dat gdaan hebbn en dan kom je tot de conclusie dat geen enkele maatregel enig effect heeft gehad.

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=mndegsjVxtc

 11. Word lid

  h**ps://nos.nl/liveblog/2401745-schiphol-deze-week-2-miljoen-reizigers-italie-maakt-zich-op-voor-massale-protesten.

  Massale protesten welteverstaan dus geen kleine protestjes maar massaal als je dit dan probeert te downgraden zoals albert hier probeert ben je volledig ontoerekeningsvatbaar..

  1. albertliegt

   quote zoals albert hier probeert ben je volledig ontoerekeningsvatbaar.. end

   Ik mag hopen dat die conclusie voor iedereen inmiddels een feit is

 12. Word lid

  MASSALE PROTESTEN……

  1. albertliegt

   die waren er al. In Rome worden complete veldslagen uitgevochten al dagen lang.
   De NPO zwijgt

   1. Branzino

    @albertliegt
    In Italië wordt inderdaad geprotesteerd, hoewel de meerderheid van de Italianen de maatregelen wel degelijk zien zitten. Ze vinden ze wel vervelend, maar beschouwen ze als een noodzakelijke fase om van het virus af te komen. Maar complete veldslagen in Rome zijn in ieder geval niet opgemerkt door mijn vrienden in Rome. Jij hebt vast andere informatiekanalen, maar ik heb niets van veldslagen gehoord.
    Het zou overigens de eerste keer zijn als zoiets buiten het dagelijkse nieuws werd gehouden.

    1. Branzino

     @albertliegt
     Als je met de term “veldslag” refereert aan het nos-filmpje hierboven, verwijs je naar een wel heel relaxte veldslag. Deze lijkt me erg gezellig.

     1. albertliegt

      h**ps://www.youtube.com/watch?v=mObVKTvqRuY
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=ozQctbsQteI
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=X2Q_sGi7LTo
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=uqY4lI4jcoI
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=6SMBkkYt_ss

      domme arrogante decadente hufter ben je malle pietje
      een miesgasser van de hoogste orde. Als SS officier had je prima voldaan.

      ps , hufter is geen scheldwoord.
      quote
      Hufter is een informele aanduiding voor iemand die zich bij herhaling niet conformeert aan de geldende sociale regels en omgangsvormen en zich daarmee schuldig maakt aan asociaal gedrag.
      end

     2. Branzino

      @albertliegt
      Ik ga ervan uit, dat je met je uitleg van de term “hufter” de redachte wilt verleiden om je bijdrage te laten staan. Ik weet heel goed wat dat betekenmt, want ik draai hier al lanmger mee.

      Je had het over al dagenlange veldslagen in Rome. Ik heb van mijn vrienden wel begrepen, dat er elke zaterdag geprotesteerd zal worden tegen de Green Pass te beginnen op 2 oktober. En dat gebeurt nu ook. Als je de filmpjes goed bekijkt, dat heb je vast gedaan, dan zie je niet zo heel veel politie op de been, en erg massaal zou ik die opstootjes niet willen noemen. Bovendien laat je drie filmpjes zien van hetzelfde opstootje op zaterdag 9 oktober en 1 van zaterdag 2 oktober, maar die speelde in Milaan en niet in Rome. Het laatste filmpje is van veel ouder datum, toen van een Green Pass die verplicht is om te kunnen werken, nog geen sprake was. Dat was een extreem-rechtse demonstratie, zoals je kunt lezen (in het Italiaans).

      Ik blijf erbij, dat er weliswaar onrust is, maar van een dagenlange complete veldslag in Rome geen sprake is. Je moet met sterker materiaal komen om te overtuigen. De meerderheid in Italië ziet de maatregelen zitten, maar uiteraard niet met veel plezier.

    2. albertliegt

     blabla bladieblablabla onzin en fake nieuws

     luister even vanaf 57 minuten naar deze I.C medewerker
     h**ps://www.nporadio1.nl/uitzendingen/gaan/b13d2213-9744-44f0-bd3f-3a3852a827f9/2021-10-13-gaan

     Er liggen meer gevaccineerde op de I.C dan ongevaccineerde. Bloedonderzoek toont aan dat het immuunsysteem van die mensen volledig naar de klote is.

     de onzin van pietje51 lezen is zonde van je tijd

    3. Albert Egberts

     Klopt, in werkelijkheid is het verzet tegen de coronapas een zeer marginaal gebeuren dat bovendien tanende is.

     Het wappie-verzet betreft een kleine irrelevante minderheid die zelden nog veel media-aandacht trekt.

     1. albertliegt

      SV heeft uiteraard de beelden niet bekeken maar blaat vrolijk verder vanuit zijn onderbuik !

     2. Ben van Zwol

      SV, ja waarom niet? Goed gevonden!

     3. Albert Egberts

      Ik bekeek de beelden en het zag er niet zo massaal uit en de sfeer leek gemoedelijk.

     4. albertliegt

      de sfeer leek zeer gemoedelijk , het staat er echt , de sfeer leek zeer gemoedelijk.

      Hoe noemt de SV het dan als je half dood geslagen wordt door 10 wapenstokken ? strónt uit je ogen halen jongen dan zie je de actualiteit

     5. albertliegt

      zo gemoedelijk
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=X2Q_sGi7LTo

      wel knap dat de SV in die paar minuten alle filmpjes kan kijken

      pathologisch leugenaar bewijst weer dat hij elk woord liegt

     6. Word lid

      Jou perspective van de realiteit komt niet in de buurt van de werkelijkheid albert, van achter je toetsenbordje..

     7. Word lid

      “ SV heeft uiteraard de beelden niet bekeken”

      Precies Albertliegt

     8. albertliegt

      yeppo albert liegt !!

     9. Word lid

      BOEM

     10. Mistgabel

      Haha, u bent een perfect voorbeeld die alleen het nieuws van de MSM haalt.

      Totaal ongeïnformeerd, een kant van het verhaal vertellen, verdraaiingen, down playen, leugens en manipulatie filmpjes met acteurs.

     11. Branzino

      @albertliegt, e.a.
      Die beelden laten m.i., net als Albert Egberts suggereert, geen dagenlange complete veldslagen in Rome zien: 1 filmpje uit Milaan en 1 filmpje van bijna 2 maand geleden en 3 filmpjes van dezelfde demonstratie in Rome. Die demonstraties werden eerder aangekondigd om op alle volgende zaterdagen plaats te vinden. En net als in Nederland vaak gebeurt, menen anti-overheid groeperingen de gelegenheid aan te moeten grijpen om een opstootje te creëren.

     12. Albert Egberts

      Juist.

   2. Monty

    ” veldslagen uitgevochten al dagen lang.
    De NPO zwijgt”

    En niet alleen de NPO, ook hier op DDS horen we er al dagen niet over.

    1. Word lid

     Jawel monty jij zwengelt het aan en dat doe je goed, verder spreek ik over massale protesten en daar hoor ik je dan weer niet over, beetje jammer

 13. Mistgabel

  h*tps://www.deanderekrant.nl/nieuws/steeds-meer-mensen-zien-de-media-als-onderdeel-van-de-macht-2021-10-12

 14. Branzino

  Er is dit weekend, in tegenstelling tot de plannen, niet op grote schaal meer gedemonstreerd. Behalve dan die ene demonstratie tegen extreem-rechts geweld dat in de demonstraties van vorige week door die groepering werd uitgeoefend. Italie is bij zinnen gebleven en op enkele opstootjes na is het de afgelopen weken rustig gebleven tijdens de demonstraties. Mijn vrienden in Rome hebben dus niet iets essentieels gemist.

  1. albertliegt

   blabla bladieblabla onzin en/of fake nieuws van pietje 51

  2. Re-al

   @Branzino : behalve, dat alleen in Rome al, een zeer grote demonstratie was,
   waar o.a. Robert Kennedy jr. sprak.

   Als je liegt, moet je dat beter doen. Maar dat valt niet voor iemand met een naar ambt.

 15. Re-al

  In de havens van Triest, Genua, en andere havens , wordt al weken gestaakt.
  In heel Italie zijn demonstraties en stakingen; door doorsnede hele bevolking; ook door studenten.
  Net zoals in Frankrijk, er stakingen zijn, en elk weekend [ zeer ] grote demonstraties,
  in alle steden.
  Tegen de maatregelen wordt massaal gedemonstreerd : Nieuw-Zeeland, Australie,
  Israel, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, U.K., V.S., Canada, enz.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.