Kartelmedia draaien weer eens helemaal door: ‘Iemand had een galg bij de anti-dictatuur demonstratie!’

Bij de kartelmedia zijn ze vreselijk van slag omdat er gisteren bij de Dam-demonstratie iemand met een galg rondliep. Het is een doodsbedreiging aan leden van het kabinet, gillen ze in koor! Kijk die wappies nu! Alleen is het gekke dat de maker van de galg zegt dat het heel anders bedoeld is. Maar zijn uitleg wordt volkomen genegeerd. 

Dit noemen ze nu dus fophef. Bij de ongelooflijk succesvolle Dam-demonstratie van gisteren liep er ook een wat oudere man mee met een rollator en een zelfgemaakte “galg.” Voor de kartelmedia is dat allemaal  reden om weer eens lekker los te gaan op de demonstranten. Want mensen die zich vreedzaam verenigen tegen dictatoriaal wanbeleid van een ronduit fascistische overheid moeten wel wappies zijn. Ook De Telegraaf doet daar dapper aan mee. Galg! Hugo de Jonge! Een Twitteraar! Vreselijk!

Zoals Thierry Baudet terecht stelt op Twitter is dit typisch voor het mediakartel. Werkelijk alles wordt aangegrepen om Deugpunten te scoren, en om tegenstanders van het ranzige beleid van het rampenkabinet Rutte III weg te zetten als extremisten. Ze doen dit steeds weer. En blijkbaar zijn er nog steeds mensen die erin trappen. Anders zouden ze er immers wel mee ophouden.

De galg was anders bedoeld

Maar het gekke is dat die galg helemaal niet bedoeld was als “hier willen we leden van het kabinet mee ophangen.” Nee, de maker van het ding gaf bij Omroep On! zelf – nog voor er een probleem was – tekst en uitleg.

“Wij als bevolking, wij hangen op dit moment in die strop. Het is wachten tot iemand het paard een klap geeft, en dan liggen we,” aldus de man in kwestie.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Met andere woorden, het was helemaal niet bedoeld zoals de media ons willen doen geloven. Ophef om niets dus. Zoals gebruikelijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. vlekkenoplosser

  een symbolische uiting in een demonstratie net zoals zwarte piet in een strop die BLm meedroeg

  niets aan de hand dus

 2. Ritter

  Factcheck: “Een asielzoeker die asiel krijgt in Nederland, kost de schatkist één miljoen euro”

  h*tps://twitter.com/demo_demo_nl/status/1443931709398044676?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1443931709398044676%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F5161392%2Fde-asielinstroom-van-week-39-bedroeg-ongeveer%2Fcid_250623608

  1. Nostradamus

   Of zonder twatter: h**ps://svjmedia.nl/studiovrijdag/638/fact-check-een-asielzoeker-die-asiel-krijgt-in-nederland-kost-de-schatkist-een-miljoen-euro/

 3. Albert Egberts

  “Bij de ongelooflijk succesvolle Dam-demonstratie van gisteren”

  Ongelooflijk succesvol kan de demonstratie niet worden genoemd. Eer kwamen veel minder mensen opdagen dan de organisatie had verwacht en het enige dat nog het nieuws haalde waren de Jodensterren en deze walgelijk galg.

  1. vlekkenoplosser

   25.000 mensen in de regen strónt vlé®k

   dat is een grotere opkomst dan de co2 protesten van een handje vol klimaatwappies strónt vlé®k

   de jodensterren zijn een vergelijk wat aansluit bij de maatregelen strónt vlé®k

   luister maar even strónt vlé®k
   h**ps://youtu.be/A9wavgI86Ec

   1. Branzino

    @vlekkenoplosser
    “de jodensterren zijn een vergelijk wat aansluit bij de maatregelen”

    Sommige anti-corona demonstranten menen nog steeds dat de maatregelen tegen corona te vergelijken zijn met de anti-Joodse maatregelen in de aanloop naar WO II. Let wel, niet hetzelfde zijn, maar “slechts” te vergelijken. De Jodenster is het symbool wat in dit verband vaak wordt gebruikt, maar dat is volledig ten onrechte, zeer beledigend en kwetsend. Ze bedoelen dan dat die plagerijen vanaf 1933 zouden hebben geleid tot iets onbeschrijflijk ergs en dat de anti-corona maatregelen zouden kunnen leiden tot iets even ergs.

    Die redenering is simpel en gemakkelijk te volgen. Maar het ermee eens zijn is een heel andere kwestie. Want de Jodenvervolging begon niet in 1933, zoals hier en zelfs in de Tweede Kamer door de geachte afgevaardigde Gideon van Meijeren vaker beweerd. Jodenvervolging was toen al eeuwen oud. Maar die steeds erger wordende pesterijen na de aanstelling in 1933 van AH als regeringsleider waren een klein onderdeel van een veel groter plan. Al tijdens zijn korte gevangenschap schreef AH in 1924 namelijk een boek waarin hij zijn visie op het Jodendom uit de doeken deed en vooral ook de oplossing die hij toen al in gedachten had voor de grote problemen die hij de Joden toedichtte. In dat boek werd zelfs het gebruik van gifgas tegen Joden al aanbevolen om daarmee vooral miljoenen Duitsers te sparen (blz. 866 van de Nederlandse uitgave).

    En precies dit is de context waarin mensen als Van Meijeren en anderen die tegen corona-maatregelen zijn, die corona-maatregelen plaatsen. Alsof er een al opgezet plan is om eens en voor altijd af te rekenen met een vermeend wereldprobleem.
    Ik zou zeggen, lees dat boek eens en je weet welke vergelijking je trekt. De Holocaust begon niet in 1933, maar was op hoofdlijnen, inclusief de gaskamers, al 10 jaar eerder voorbereid. Nog niet in detail, wel als visie en overtuiging.
    Die pesterijen vanaf 1933 pasten in het plan om definitief het Jodendom uit te roeien. En dat zouden de verspreiders van die visie in de corona-demonstraties zich eens moeten realiseren. Want ze zeggen daarmee impliciet, dat die corona-pas past in een plan om alle tegenstanders uit te roeien. Terwijl het in werkelijkheid gaat om het creëren van een beetje vermijdbaar ongemak om daarmee het belang van verreweg het grootste deel van de bevolking te dienen. Je mag het natuurlijk daarmee oneens zijn, maar om dan meteen de overheid te beschuldigen van een plan tot massamoord raakt kant noch wal.
    Ik ga ervan uit, dat de meeste aanhangers van deze visie de achtergrond rond WO II onvoldoende kennen. Maar dan zouden we ook die vergelijking niet meer moeten trekken.

    Verder vind ik in dit verband het vertonen van een filmpje over de dodenherdenking op de Dam nogal smakeloos, puberaal en niet passend op een podium als DDS, dat zegt vóór Nederland, de vrijheid en nog wat te zijn. Ik zou als redactie ingrijpen.

    1. vlekkenoplosser

     blabla bladieblabla fake nieuws 51 met zijn verbale diarree

  2. Sigrid Egberts

   Ik zie een aardig volle bezetting in Amsterdam tijdens het demonstreren.
   Of iets succesvol is hangt altijd af van perspectief.

 4. Hendrik_Groen

  Laten eens afwachten hoe de DDS reageert als op Twitter een plaatje van Baudet hangend aan een galg voorbij komt.

  1. vlekkenoplosser

   hing er iemand aan de galg dan strónt vlé®k

   leugenachtige tyfus hond !!

   1. Hendrik_Groen

    Op Twitter wel poepdoos.

    1. vlekkenoplosser

     dus op De Dam niet leugenaar.

     galg en twitteraar hadden geen binding met elkaar volgens de politie strónt vlé®k

     1. Branzino

      @vlekkenoplosser en Gerda2
      Het probleem is niet de galg zelf, maar het twitterbericht waarin iemand de koppeling legde tussen die galg en Hugo de Jong. De aangifte van De Jong bij het OM is tegen de twitteraar gericht. De niet ingrijpende politie had geen weet van die tweet en zeker niet van de twitteraar en greep terecht niet in. Die galg kan inderdaad heel goed een onhandig gekozen metafoor zijn voor wat men meent dat het Nederlandse volk wordt aangedaan. Dat is de uitleg van de bedenkers ervan. Onhandig, want het is simpel voor verkeerde uitleg vatbaar, of onsmakelijk want die coronapas staat in geen enkele verhouding tot de effecten van een galg.

      Bewindslieden zouden eens vaker hier op DDS moeten kijken. Dan zouden ze de handen vol hebben aan al die aangiftes die dan gedaan moeten worden. Het heeft er alle schijn van, dat DDS voortdurend aan hun aandacht ontsnapt.

     2. usb3.0

      Nee branzebinootje, het probleem is niet die tweet, het probleem is de links fascistische staatsomroep nos die enkel oog heeft voor het kleinst mogelijke dingetje van die dag.
      Er liepen 25.000+ mensen die niets met de galg te maken hadden, 10.000den mensen langs de kant die niets met de galg te maken hadden en 500.000 kijkers bij blckbx.tv die niets met die galg te maken hadden, het is jammer dat juist dit kleine dingetje eruit wordt gehaald, heel groot wordt gemaakt terwijl het doel van de demonstratie niet meer wordt benoemt en dat is dat mensen zo verschrikkelijk klaar zijn met die QR en dat ook uiten…
      Ze zouden rutte en de jonge aan moeten klagen, die zeggen dingen en doen dingen die niet volgens de regels zijn, ik vind dat immuniteit van dit soort gasten opgeheven moet worden want ze doen maar wat en wij burgers zijn gewoon de lül zonder dat zij ter verantwoording kunnen worden geroepen, erger nog, het kabinet krijgt ontslag en gaat gewoon door, het is een schande en jij steunt dit…..

     3. Gerda2

      Branzino, wat ben je toch amusant.

     4. Albert Egberts

      “Het probleem is niet de galg zelf, maar het twitterbericht waarin iemand de koppeling legde tussen die galg en Hugo de Jong.”

      Dat is juist. Rondlopen met een galg is smakeloos maar niet strafbaar maar een bedreiging via twitter is wel strafbaar. Deze onnozele twitteraar zal wel een taakstrafje krijgen.

     5. Branzino

      @usb3.0
      “Ze zouden rutte en de jonge aan moeten klagen, die zeggen dingen en doen dingen die niet volgens de regels zijn”

      Doe dat dan eens. Kunnen we zien hoe terecht die verwijten gevonden worden. Maar het probleem met mensen als jij is, dat ze alleen lawaai maken en verder helemaal niets doen. Blaffende honden bijten niet, toch?

     6. Branzino

      @Gerda2
      Het doet me werkelijk deugd, dat ik je vermaak. Maar wat ik schreef is zeer waarschijnlijk wel de werkelijkheid. Kijk bijvoorbeeld op http://www.nu.nl/tech/6160551/de-jonge-doet-aangifte-vanwege-tweet-waarin-stond-dat-galg-klaarstaat.html

      Nu.nl wordt vaak niet vertrouwd, maar het AD, RTLNieuws, Metro Nieuws, NRC. NOS en verder alle serieuze media geven dezelfde info. Maar ik geeft onmiddellijk toe, of het niet gelogen is niet te verifiëren. Of het wel gelogen is trouwens ook niet, maar die bronnen heb ik nog niet gevonden.

     7. usb3.0

      branzebinootje haalt selectief even een stukje uit mijn verhaal en gaat volledig mank over de inhoudt van de demonstratie.

     8. vlekkenoplosser

      dat weet je toch met die miesgasser. Dat decadente volk is daar heel creatief in. Daarom is een discussie met die kwallekop zinloos. Zijn bagger direct prullenbak.

     9. usb3.0

      tamil en randdebiel branzebinootje hebben geen idee wat de galg inhield, jullie zijn werkelijk te dom, waarom? omdat jullie er niet waren en het verhaal slechts van de fascistische staatsomroep(en) die jullie serieus noemen, te horen krijgen.
      De galg staat voor het beleid, echt wat zijn jullie achterlijk..

      Wat natuurlijk opvalt is dat het niet meer gaat over de inhoudt van de demonstratie, namelijk demonstratie tegen het beperken van vrijheid van mensen door een QR code…

      Jullie typetjes zijn een schande voor elke Nederlandse burger, het mooie is, dat echt verschrikkelijk veel gevaccineerden, die meeliepen in de demonstratie, absoluut tegen de QR code, oftewel de onethische vraag naar medisch geheime gegevens, om ergens binnen te mogen, of naar een wc te kunnen in een horeca aangelegenheid, zijn.

     10. Gerda2

      Branzino
      Ik vraag me oprecht af waar je mee bezig bent.
      LEES even waar het artikel over gaat en wat mijn reacties zijn.
      Zie vooral ook de link naar de Telegraaf en de stemmingmakerij.
      Daar gaat het artikel over.
      Waarom moet je altijd alles aanvullen met berichten die er net weer een andere draai aan geven?
      Prachtige teksten hoor, maar wat mij betreft niet heel relevant.
      Dat Hugo bedreigd is in een tweet was voor menigeen hier een openbaring. Je had een primeur!

      In het begin was het ergerniswekkend, zo langzamerhand wordt het ridicuul.

    2. Gerda2

     HG, op de link doorgegeven door Albert (hieronder) zie ik een lus bengelen onder een galg, misschien dat jij met wat fantasie Hugo erin ziet hangen.

     1. vlekkenoplosser

      groen zit spookbeelden , er stonden diverse agenten om de galg heen , als er een verwijzing van een dreigement ingezeten had was de eigenaar direct gearresteerd

      maar de media weet er weer een mooi verhaal van te maken , leugens en fake nieuws

     2. Gerda2

      twitter.com/mariannezw/status/1444758909521104908

      Voor de oprecht geïnteresseerden, hier o.a. de uitleg van de “galgdrager”.

     3. vlekkenoplosser

      mooi gevonden Gerda, zoals de politie al zei , de galgeneigenaar is niet de twitteraar met de doodsbedriging

      de media presenteert fake nieuws en liegt wederom

 5. Klaus Schwab

  Misschien niet zo bedoeld, maar absoluut niet slim om met een galg rond te lopen. Zeker niet als er ook weer demonstranten zijn die jodensterren en extreem rechtse uitingen bij zich hebben. Het is dan erg makkelijk om de media de schuld te geven, want half Nederland zou hierop met afschuw reageren. Maar ja, we kennen volksmenner Baudet en zijn kritiekloze aanhanger van der Galien nu wel een beetje.

  1. vlekkenoplosser

   welke extreem rechtse uitingen doelt klaus aus op ?

   Wat is er mis met de symboliek van de galg ? heb je ook zo lopen zeiken toen BLM met een strop om de nek van zwarte pieten liepen ?

   je bent een selectief verontwaardigde jankerd !

   nogmaals , h**ps://youtu.be/A9wavgI86Ec

  2. Harry Haller2

   De prangende vraag blijft natuurlijk waarom half Nederland met afschuw reageert op die galg en Jodensterren. Het zijn gewoon protestmiddelen: vooral de linkse deugers zijn er door geschokt. Lees alle drie de artikelen van Frits Bosch eens rustig door, misschien dat je walging & afschuw wat dempt. Watje.

   1. Branzino

    @Harry Hakker
    Ik ga ervan uit, dat je mijn uitgebreide (sorry 😉 ) commentaar op die jodenster en op het filmpje van de dodenherdenking, elders op deze pagina, hebt gelezen. Het zijn natuurlijk niet gewoon “sterren”, het zijn immers “jodensterren”.
    Ik heb Duitse vrienden (middelbare leeftijd) die zich helemaal niet kunnen voorstellen dat in Nederland deze vergelijkingen “überhaupt” (sorry) worden gemaakt. Ze reageren fel vanuit plaatsvervangende schaamte.

    1. vlekkenoplosser

     blabla bladieblabla , onzin , leugens en fake nieuws van pietje 51

    2. Harry Haller2

     Het spijt me voor jou Branzino, maar ik vind dat 76 jaar na dato nog steeds elk gebruik en toepassing van een Jodenster met afschuw & walging veroordelen, een hoog dramaqueen-gehalte te hebben.

     We weten echt allemaal wat voor verschrikkelijks er in de Holocaust is gebeurd en voor jou als lid van een zwaar getroffen familie kan ik me de pijn wel voorstellen.

     Maar het gros van de mensen reageert in een Pavlov-reactie: maakt niet wat de context is, zodra de Jodenster ergens te zien is slaan ze aan en gaan ze kwijlen. De Jodenster is gekaapt door links dat bepaalt welke conotatie je er al dan niet aan mag hangen. Voldoe je niet aan die criteria dan ben je af en een nazi of fascist en in ieder geval extreem rechts.

     Natuurlijk zijn de Holocaust en corona niet met elkaar te vergelijken. Het is echter wel degelijk zo dat er een medische tweedeling door de overheid is geschapen die bepaalde kenmerken van achterstelling en uitsluiting bevatten. Vanuit die invalshoek grijpen demonstranten naar de Jodenster: want als je demonstreert wil je wel dat het opvalt en dat mag ook met choqueren.

 6. Albert Egberts

  twitter.com/mmeeuw/status/1444691275693891588?s=20

  1. vlekkenoplosser

   jammer strónt vlé®k , ik heb die asociale media niet dus kan je niet van inhoudelijk commentaar voorzien strónt vlé®k

   zal wel weer onzin of een leugen zijn

   1. Mar

    Ach wat jammer nou.

    Je hoeft geen abonnee te zijn van Twitter om berichten te bekijken.

    Gewoon de link kopiëren, in de adresbalk plakken en op Enter rammen.

    Leuk geprobeerd maar kom er gewoon rond voor uit dat je alleen dingen wil zien die je wil zien. Geen andere geluiden en meningen, want dan word je nog zieker.

    1. vlekkenoplosser

     heb je de huistrut ook weer die niet weet dat je niet alles kan lezen op twitter en veel afgeschermd is.

     overigens heb ik niet zoveel met die asociale media want het meeste wat je er vindt is zo fake als de sprookjes van Grimm

     kijken gelukt en zo als voorspelt fake nieuws, de galg was niet voor de jonge , de eigenaar van de galg en de eigenaar van de tweet hadden geen banden met elkaar volgens de politie domme trut . Hopelijk ben je slim genoeg de berichtgevingen zelf op te zoeken anders kan de strónt vléé®k hem wel posten net zoals gisteren domme trut.

     kotsmisselijk wordt je van die vaccinatiefascisten en hun fake nieuws

  2. Sigrid Egberts

   Dat is een aannamen er is namelijk geen naam te bekennen in het filmpje.

 7. Klaus Schwab

  In het land der blinden is Thierry Baudet koning.

  1. vlekkenoplosser

   in het land van fake nieuws is klaus schwab koning

 8. Mar

  Heb ook geen Twitter maar kan het wel lezen. Kijk maar:

  “NIEMAND van de demonstranten grijpt in bij de walgelijke galg voor @hugodejonge
  NIEMAND! Wie zwijgt stemt toe! En daarna nog even gezellig met de galg en NSB-vlaggen naar de #fvd afterparty bij het nieuwe mobiele café van @thierrybaudet
  #3oktoberAmsterdam”

  1. vlekkenoplosser

   wat is er mis met de symbolische galg overspannen trut !

   geen nsb vlag gezien stomme trut wederom een leugen van je geliefde twitter die je als een blind paard overneemt stuk onbenul !

 9. RvdBe

  Iemand die tracht Nederland te splijten, 5000 boa,s opleid om zijn machtspel door te drukken, 2 miljoen mensen die niet willen luisteren naar de coronafuhrer uitsluit van sociaal leven, liegt en bedriegt, zo iemand verdient uiteraard geen symbolische strop, maar alle sympathie.

  1. vlekkenoplosser

   mooi gesproken ,

   inderdaad 5000 boa’s opleiden in plaats van 5000 zorgmedewerkers

   U ZULT ZICH ONDERWERPEN

   zo tijdelijk zijn de maatregelen dus niet of trappen we straks 5000 vol opgeleide boa’s de uwv in ? met achterlijke pathologische leugenaar rutte weet je het nooit !

   1. Bolkestein

    Niets is zo permanent als iets dat tijdelijk wordt ingevoerd.

 10. RS

  Er gaan geruchten dat de foto niet echt is.Schijnt een foto van de BML te zijn ( volgens het AD dan……)

 11. Bolkestein

  In Berlijn had je kindsoldaten voor de klimaatmaffia die bij een optocht der idioten hun halzen in een stop hadden gehuld. Toen jankte niemand over een galg.

 12. plakband

  Over de enorm diepe en lelijke krassen die het Rutte-partijkartel in de Nederlandse samenleving heeft gemaakt hoor ik de selectieve media nooit.
  Één van die krassen zijn zijzelf.

 13. Stopperspil

  Zag elders een foto van een klimaatprotest waar drie jongeren met een strop om hun nek op blokken ijs stonden. Deden veel kinderen aan het protest mee. Kan me niet herinneren dat hier veel ophef over is geweest.

 14. Albert Egberts

  Het Openbreken Ministerie bagatelliseert de bedreiging met die walgelijke galg gelukkig niet zoals DDS dat doet:

  ht.ps://www.nu.nl/tech/6160509/om-ziet-tweet-waarin-de-jonge-aan-galg-wordt-gekoppeld-als-bedreigend.html

  1. Albert Egberts

   Openbreken = Openbaar

  2. Sigrid Egberts

   Onderbouwing van de galg door de persoon zelf is sneller te vinden.
   Verklaard al genoeg.

 15. Mistgabel

  Staan die zielenpieten als Grappenhuis weer te blèren bij het zien van een galg waarbij de persoon zelf een andere reden geeft.

  Wilders krijgt de ene na de andere doodsbedreiging en dan hoor je die toneelspelers niet.

  1. Mistgabel

   Net als hypocriet Alberts die nou de grootste bek trekt, maar bij Wilders interesseert het hem/het/haar geen moer.

 16. Augustus

  Exact hetzelfde wat in Amerika is gebeurd. Heel veel mensen die steun betogen aan behoorlijk protest, en dan hebben ze contr(}lled opp{)sition er tussen gezet die samen werkt met de media om het hele protest te framen. Daarom is het beter om niet mee te gaan met dit soort protesten, je maakt van jezelf enkel een pion die de media naar zijn eigen schaakbord zet.

  Het enige wat ooit zal werken is burgerlijke ongeh{)orzaamheid. Netjes alle regels volgen behalve die tegen de grondwetten in gaan. Als genoeg mensen dat doen dan worden deze draconische en ongrondwettelijke regels onuitvoerbaar. De ethiek zal altijd winnen van het formele recht tenzij je in een totalitaire dictatuur leeft.

  Trouwens ook grappig hoe het werkt: het hele protest is vredig en de ene agent prov(}cateur die er tussen staat wordt uitvergroot. Maar bij B |._M is het overgrote deel gewelddadig, en daar worden enkel paar vredige demonstranten uitgelicht. Je ziet de framing in real time.

 17. Mistgabel

  Die vaccinverkoper mag natuurlijk voor de rechter niet zijn straf ontlopen, miljoenen mensen een nutteloze vaccin aangesmeerd dat totaal niet werkt en men straks de 3e moet krijgen voor die 0,01% in anderhalf jaar tijd.

  Bij kinderen brengt het zelfs meer schade toe dan de corona zelf.
  Schandalig!

 18. Albert Egberts

  Het galgenmuisje krijgt nog een staartje.

  Heel goed, de tijd dat we het debiele gedrag van deze wappies met de mantel der liefde bedekken is voorbij.

  h.tps://www.nu.nl/tech/6160551/de-jonge-doet-aangifte-vanwege-tweet-waarin-stond-dat-galg-klaarstaat.html

  1. vlekkenoplosser

   het gedrag zoals de strónt vlé®k de bedreiging aan het adres van de minister van propaganda had niets met de demostratie van doen

   de strónt vlé®k verkondigt nepnieuws en leugens. hopelijk loopt de leugenaar eens tegen de verkeerde aan

  2. usb3.0

   tamil was er niet bij en vergeet, net als de rest van al die mensen die er niet bij waren, dat 25.000 mensen demonstreerde tegen de draconische achterlijke QR code oftewel de onethische vraag om medisch geheime gegevens te delen.
   Dat mensen buitengesloten worden.
   Even een rekensommetje, 1,8 miljoen ongevaccineerden daarnaast een zeer grote hoeveelheid mensen die gevaccineerd zijn maar absoluut tegen de QR code zijn, de horeca die tegen is, dit betekent dat er in de maatschappij miljoenen mensen zijn die het absoluut afkeuren om mensen buiten te sluiten…

 19. Batavus

  Voor het vaderland trekt men ten strijde.
  Het moederland is waar je geboren bent, maar niet meer woont.
  Nederland is verweesd en heeft bijzonder ongeschikte stiefouders toegewezen gekregen.
  Helaas is Nederland de afgelopen 20 jaar geen beter land geworden. We hebben een overheid die:
  1. Continue bezig is met het ingewikkelder maken van wetgeving en de burger meer en meer beperkt en het leven zuur te maakt.
  2. De burger ziet als een financiële melkkoe ( bijv. IMF plan huizenbezit box 3), waardoor we ondertussen een soort communistische heilstaat zijn geworden waar je het grootste deel van je inkomen naar de staat afdraagt om er een volledig uitgekleed (kapitalistisch) product voor terug te krijgen.
  3. Bijzonder onbetrouwbaar is en van woordbreuk en liegen een gewoonte heeft gemaakt.
  4. Denkt dat de burger er is om de ambtenarij te dienen ipv andersom.
  5. Problemen niet oplost, maar juist vergroot (bijv. woningtekort, immigratie).
  6. Politiek gezien uit opportunisten bestaat die zo rond de verkiezingstijd alles beloven om maar gekozen te worden en de dag daarop plotseling geheugenverlies veinzen.
  7. Die woke bulllshit over “intersectionele discriminatie steunt, een winstmodel voor nutteloze subsidieslurpers (WomanINC).
  8. Die milieu onzin steunt en de burger dik op kosten jaagt met energie belastingen voor een “schoon milieu”, terwijl men er in China 600 kolencentrales bij gaat bouwen.
  9. Een zorgkostenstelsel dat door “werken volgens protocollen” en opdelen in vele verzekeraars onbetaalbaar aan het worden is.

  Het is er dus zeker niet beter op geworden, en dat het in Nederland nog redelijk loopt is te danken aan de gemiddelde burger die tegen heug en meug in door blijft werken en centen opbrengt om clusterfuck na clusterfuck te dempen met belastinggeld.

 20. Yami

  Sowieso een achterlijke actie, maar nadenken is een kunst tegenwoordig.

 21. Albert Egberts

  twitter.com/Suu5k3/status/1445111572762873862?s=20

 22. Albert Egberts

  Deze cartoon illustreert het debiele verzet tegen vaccinatie treffend:

  ht.ps://www.nrc.nl/nieuws/2021/10/05/ruben-l-oppenheimer-a4060644

  1. vlekkenoplosser

   je kan 1000 linken plaatsen strónt vlé®k maar er zijn tegenwoordig diverse medicijnen tegen corona strónt vlé®k

   niemand hoeft meer een risico te nemen met een experimentele gentherapie strónt vlé®k. Niemand hoeft meer een risico met onbekende bijwerkingen te nemen strónt vlé®k

   h**ps://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5257179/menstruatie-coronavaccin-bijwerkingen-lareb

   h**ps://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5254440/gevaccineerd-ook-besmettelijk-anderen-besmetten-vaccin

   stoppen met die idiote vaccinatiewaanzin strónt vlé®k en wel direct strónt vlé®k
   nu doorgaan met vaccineren is willens en wetens de gezondheid van mensen in gevaar brengen strónt vlé®k

   1. Branzino

    @vlekkenoplosser
    In de media was te lezen, dat de medicijnen als een welkome aanvulling op de vaccins worden beschouwd. Maar ze hebben pas het beloofde effect, als ze snel na de eerste ziekteverschijnselen worden ingenomen. Mensen worden dus eerst (een beetje) ziek, worden dus gewoon besmet en zijn daarom ook besmettelijk. Het virus wordt met het gebruik van die medicijnen maar beperkt bestreden. Vaccins zijn ook niet ideaal, maar maken mensen heel veel minder vatbaar, heel veel minder besmettelijk, Daarom beschouwen virologen de vaccins als het beste middel om de epidemie te bestrijden. De aanvulling met geschikte medicijnen neemt de tekortkomingen van de vaccins voor een deel weg.

    1. Albert Egberts

     De medicijnen kunnen inderdaad, mits tijdig toegediend, voor een deel van de ongevaccineerden ziekenhuisopname voorkomen. Dat is op zichzelf goed nieuws. Een nadeel is wel dat het medicijn schreeuwend duur is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.