Microbioloog pakt Ernst ‘Apartheidspas tot mei’ Kuipers aan: ‘Een MDL arts over vaccineren, daar komen ongelukken van’

Ernst Kuipers heeft heel Nederland gisteren verteld dat de coronamaatregelen nog veel langer van kracht blijven. De Apartheidspas dus ook. Want, zegt hij, er zijn nu eenmaal niet genoeg mensen die zich hebben laten vaccineren. Oké, we zitten ver boven de 80%. Maar hé! Iedereen moet er blijkbaar aan geloven. En omdat niet iedereen dat wíl moeten we maar medische Apartheid tolereren. Aldus Kuipers. Helaas voor hem denkt arts microbioloog Bert Mulder daar heel anders over. Hij fileert Kuipers dan ook op heerlijke wijze.

OMT’er Ernst Kuipers mocht gisteren weer eens praten met Jinek. Want die wilde graag horen van een ‘expert’ dat het apartheidsbeleid doorgezet moet gaan worden. Op zijn beurt wilde Voldemort dat maar wat graag doen. Er zijn niet genoeg gevaccineerden! Dit kan zo niet langer! De maatregelen, inclusief de Apartheidspas, moeten van kracht blijven! Ja, oke, zegt hij, de vaccinatiegraad “kruipt” nog wel naar boven. Dat vindt hij mooi. Maar ja, die mogelijke toekomstige IC-opnames he? Die kunnen niet. En dat komt doordat er mensen zijn die nog niet immuun zijn omdat ze nog geen Covid gehad hebben of omdat ze zich niet hebben laten inenten. Want dat is de gebruikelijke riedel nu, he. Alles zou komen door dat soort mensen, terwijl 87% van de volwassenen in ieder geval een “eerste prik” gekregen heeft. Knetter.

“Denk je dat de Coronapas voorlopig moet blijven?” vroeg Jinek aan Kuipers. “Ja, ik denk dat dat goed is,” was zijn antwoord. Vervolgens refereerde hij aan “de onzekerheid” van het aantal verwachtte IC-opnames de komende maanden. “Het is verstandig om die code nu even vast te houden… en een kleine moeite,” voegde hij er ook nog even aan toe. Want ja, het OMT heeft besloten dat overal alleen maar naar binnen mogen met een QR-code die gekoppeld is aan onze medische gegevens echt helemaal geen significante inbreuk op onze vrijheid is.

Tot wanneer? “Ik denk dat er een heel reële kans is dat dit de hele winter nog wel duurt.” “Eind februari, maart?” “Ja. Ja. Mei, april,” antwoordde Kuipers daarop, met een lichte glimlach op zijn gezicht. Want het moge duidelijk zijn: hij geniet ervan. Vervolgens koppelde hij die voorspelling weer aan het aantal gevaccineerden. Als meer mensen zich laten inenten, nou, dan kan die QR-code misschien tóch wat korter blijven.

Bert Mulder fileert Ernst Kuipers

Arts microbioloog Bert Mulder is helemaal klaar met de horrorverhalen van Kuipers, en dan vooral met diens referenties aan het belang van vaccineren.

“Een MDL arts over vaccineren,” schrijft hij op Twitter, “daar komen ongelukken van.” Want, gaat hij verder, Kupers heeft “geen enkel besef van het echte probleem dat onderschatting en afname effectiviteit vaccins heet.” En, gaat hij verder, vervolgens framet Kuipers ook nog even “dat Covid patiënten kankerpatiënten verdringen,” wat je reinste onzin is.

En trouwens, stelt Mulder, er komen juist “steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis,” hoewel dat nog wel om lage aantallen gaat.

Hoe komt het toch dat microbiologen als Mulder door het productieteam van Jinek niet even, live op tv, lijnrecht tegenover een gek als Kuipers gezet wordt?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

169 reacties

 1. Albert Egberts

  Kuipers maakt heel helder dat de coronapas direct samenhangt met de vaccinatiegraad. Zolang we nog te maken hebben met een groot aantal ongevaccineerden zullen maatregelen als de corona-pas onvermijdelijk zijn.
  Alleen als een flink aantal ongevaccineerden alsnog besluiten tot vaccinatie kan de coronapas worden afgeschaft.

  1. albertliegt

   Wat een dom gelúl en gelieg.

   Samen naar het groot winkel centrum, gebruiken allen

   * dezelfde winkel ruimte
   * dezelfde paskamers
   * dezelfde kassarij
   * hetzelfde klantentoilet
   * raken allen dezelfde goederen aan
   * gebruiken dezelfde liften en roltrappen

   gezamelijk een kop koffie drinken ist verboten. Ongevaccineerde zijn niet welkom omdat die frikandellen dat heeft ingevoerd.

   We zijn knettergek dat we deze tweedeling accepteren.

  2. Mistgabel

   Je bent net zo knettergek als die imbeciel van een Kuipers.

   1. por favor no borres

    Ernst Kuipers: MDL-arts en -hoogleraar, coördinator bevolkingsonderzoek darmkanker voor Europa en het Midden-Oosten voor de World Endoscopy Organization, en voorzitter van de Raad van Bestuur bij het Erasmus MC Rotterdam.

    Maar vergeleken met de succesvolle internationale oud-wagenverplaatser mestvork is hij natuurlijk een eenvoudige imbeciel.

    1. Mistgabel

     Met zoveel titels kun je evengoed.een imbeciel.zijn.
     Dat zegt opzich helemaal niets.

    2. ElGuapo

     De frikandelfluffer is expert op elk gebied….vooral frituren.
     Kuipers is een iets slimmere versie van Hugo.

   2. Brenda Welsh

    Heel wat wat u zegt.Dat is zeer zeker een kwestie van onbegrip.

 2. albertliegt

  Ze hebben geen van allen kennis van zaken zoals blijkt uit de gelekte emails.

  1 grote gokkast die de burger continu ongegeneerd bewegings vrijheid beperkingen oplegt

 3. Tommy76

  Net als in Israël en het VK stromen de ziekenhuizen vol met gevaccineerden die zich veilig wanen door de coronapas.

  De coronapas heeft echter een averechts effect.

  In Israël had man nog het geluk dat de meeste vaccinaties niet meer werkzaam waren tijdens de zomermaanden.
  In Nederland gaat dit gebeuren in de herfst -en wintermaanden.

  Gevaccineerden zijn aso’s want ze laten zich niet testen en verspreiden zo volop het virus.

  Bedankt hoor!

  1. Albert Egberts

   “Net als in Israël en het VK stromen de ziekenhuizen vol met gevaccineerden die zich veilig wanen door de coronapas.”

   Een linkje voor deze opmerkelijke bewering zou wel fijn zijn.

   1. albertliegt

    de pathologische huisleugenaar stelt weer de bekende vraag terwijl die linken al 1000 x gepost zijn. Ijsland mag je inmiddels ook toevoegen in het rijtje.

    Opmerkelijk is de bewering overigens niet. Wel inmiddels bevestigd of kan de pathologisch huisleugenaar uitleggen waarom we inmiddels vaccin 3 toedienen en vacin 4&5 zijn opgenomen in de rijksbegroting voor volgend jaar!!

    Naieve mensen volgen blind.

    1. Albert Egberts

     “terwijl die linken al 1000 x gepost zijn”

     Dan moet het een kleine moeite zijn om dat nog even te doen.

     1. albertliegt

      zoals je al vaker gezegd , jij hebt hier geen personeel decadente hypocriete clown !

   2. september

    Tot nu zijn er ongeveer 23.700.000 vaccinaties geweest.1e prik. 87% 2prikken 83%.En het neemt nog elke dag toe.Er blijven altijd wel ongevaccineerde.En Tommy 76 dan is volgens jou iedereen een ASO

    1. albertliegt

     kijkend in de horeca wens ik deze cijfers ernstig te betwijfelen !

   3. ElGuapo

    “Een linkje voor deze opmerkelijke bewering zou wel fijn zijn.”

    Voor die linkjes kan je zelf zoeken. Aangezien ze al zo vaak geplaatst zijn maar jij er blind/te dom voor bent en bij het volgende artikel over covid weer dezelfde domme vragen over linkjes gaat stellen en fabeltjes gaat verkondigen is het nutteloos om aandacht te besteden aan de linkjes.
    Het valt wel weer mee dat je het niet gelijk weer over domme/achterlijke ongevaccineerden hebt….

  2. albertliegt

   Geheel correct , echter ook begrijpelijk. Het is immers de overheid die stelt dat gevaccineerde veilig zijn voor het virus. Gevaccineerde ook testen legt helemaal een bom onder de vaccinatie bereidheid.

   Diverse onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat besmette gevaccineerde evenveel virus materiaal in het speeksel dragen als ongevaccineerde !

   De overheid speelt weer smerig spel,
   h**ps://www.youtube.com/watch?v=TXFBpDYoGyQ

  3. Pauline Kummer

   Gevaccineerden laten zich niet testen, niet gevaccineerden laten zich oook niet testen. Waaruit blijkt dat gevaccineerden zich niet laten testen. Ik test mijzelf met een thuistest. Als ik het niet vertrouw met de drukte haak ik af. Dat kan niemand mij toch verbieden?

   1. albertliegt

    wat om dom getetter , gevaccineerde hebben een ONVOORWAARDELIJKE QR-code. Ze hoeven dus niet te testen ongeacht wat jij prive doet.

    ongevaccineerde moeten elke 24 uur testen om een bak koffie in de bistro te halen !

    Welk stukje wil je niet begrijpen ?

    1. Onslow

     Om naar Aruba te reizen heb je als gevaccineerde nog een test nodig wat geld kost. De test om te reizen p.c.r. stelt he instaat te boarden en af te reizen.

 4. Branzino

  Bert Mulder is altijd heel kritisch geweest over het corona-beleid. Als lid van het RED-team is dat ook nuttig. Hij pleit al veel langer voor andere, strengere maatregelen. Bijvoorbeeld in juli nog om pas te versoepelen als de vaccinatiegraad ongeveer 100% is, om daarmee het ontstaan van gevaarlijke varianten te blokkeren: “Zo’n variant kan dan extra gevaarlijk worden. Dat is extra argument om iedereen eerst volledig te vaccineren en daarna pas opengooien.”
  Zie: ad.nl/binnenland/expert-maakt-gehakt-van-aannames-rivm-over-deltavariant-volstrekt-onderschat~ac6d5ec5/

  Dit artikel is op z’n minst niet volledig.

  1. Branzino

   Dat er steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis belanden is overigens logisch. Ook gevaccineerden kunnen besmet en ziek worden, weliswaar met een kleinere kans, maar toch. Dan zal met het stijgen van de vaccinatiegraad ook het aantal gevaccineerde zieken stijgen. Als Nederland ooit 100% gevaccineerd zal zijn, zal ook 100% van de paar opgenomen zieken gevaccineerd blijken. Logisch toch? En omdat vooral al zieke, kwetsbare ouderen opgenomen moeten worden, stijgt het percentage opgenomen gevaccineerden nog eens extra, want in die bevolkingsgroep is de vaccinatiegraad nu al heel hoog. Het is allemaal heel goed verklaarbaar en op zichzelf geen reden voor meer ongerustheid.

   1. Albert Egberts

    Ernst Kuipers vertelde zojuist op de radio dat de kans dat gevaccineerden, zonder onderliggend lijden, op de IC belanden nul is. Alleen als er sprake is van een niet functionerend immuunsysteem of andere vormen van ernstig onderliggend lijden kan een gevaccineerde op de IC terecht komen. Voor ongevaccineerden is dat risico ongeveer 0,3%. Dat lijkt weinig maar 0,3% van 1.8 miljoen is 5400 doodzieke patiënten. Het probleem is dat die ongevaccineerden een gemiddelde IC-opnameduur hebben van 17 dagen. Voor hart- en kankerpatiënten is dat 24 uur. Met name dat gegeven leidt tot het trieste feit dat ongevaccineerden veel slachtoffers maken in groepen kankerpatiënten en hartpatiënten. Met name achtte Kuipers het verontrustend dat onder kankerpatiënten door uitgestelde zorg er sprake is van omvangrijke onderdiagnose. Dat zijn de patiënten die straks sterven aan kanker omdat de dokters er gewoon te laat bij waren.

    1. J. Punt

     Allemaal flauwekul vanuit de RTL/NPO/NOS koker.

     Veel gevaccineerden hebben spijt dat ze zichzelf angst hebben laten aanpraten door een ministerie die hoofdzakelijk communiceert met malle van talloze kinderachtige smiley’s gelardeerde berichtjes.

     Daar hebben we een middelvinger voor gereserveerd.

     Binnenkort ploppen veel schermpjes uit en moeten de mouwtjes weer omhoog voor het zoveelste prikkie.

     Succes!!

     1. Albert Egberts

      Welke feiten betwist de heer Punt?

    2. albertliegt

     Wat een dom gelúl en gelieg.

     Ik herhaal maar eens de actualiteit van de dag !

     Samen naar het groot winkel centrum, gebruiken allen

     * dezelfde winkel ruimte
     * dezelfde paskamers
     * dezelfde kassarij
     * hetzelfde klantentoilet
     * raken allen dezelfde goederen aan
     * gebruiken dezelfde liften en roltrappen

     gezamelijk een kop koffie drinken ist verboten. Ongevaccineerde zijn niet welkom omdat die frikandellen dat heeft ingevoerd.

     We zijn knettergek dat we deze tweedeling accepteren.

     1. Echtepleb

      Ik nam aan dat je weet dat er ook een beperkte houdbaarheid zit aan de natuurlijk weerstand die de beleidsmakers accepteren. Zelf geloof ik namelijk dat ik er nu beter voorsta dan na Carnaval 2020. Antistoffen zijn niet geldig voor een QR. Begin 2020 kreeg je alleen een test als je bijna dood was. Ik wacht gewoon tot ik het nog een keer krijg, maar dat wil maar niet lukken.

    3. Echtepleb

     gut och gut. Dan moeten ze allemaal tegelijk corona krijgen. Dan mag er van die 1,8 milj. nog niemand antistoffen hebben. Dan mogen daar geen asymptotische gevallen bij zitten. Dan moeten het allemaal mensen zijn van boven de 50. Dat is statisch gezien onmogelijk. Waarom geen testen op antistoffen. Wellicht zijn we al aan 95%. Ik heb het gehad en ben niet gevaxxed. Maar nee, het verkopen van angst. Door mijn schuld kunnen kankerpatiënten niet geholpen worden. In tegendeel doordat ik gewoon heb doorgewerkt, er niet heel erg ziek van werd, en dus gewoon een belastingbijdrage heb gedaan aan de economie, kunnen ze juist wel geholpen worden. Ik heb niets gekost aan vaccins, ik houd de maatschapij ook niet dicht. Dat zijn de bange mensen.Ik zeg niet dat het niet goed was. Maar het is nu wel klaar.

     1. Albert Egberts

      Als je Corona hebt doorgemaakt voegt een vaccin niet veel meer toe en kun je een QR-code aanvragen. Ik een aan dat je dat hebt gedaan.

     2. Albert Egberts

      Ik neem aan dat je dat hebt gedaan.

     3. albertliegt

      quote

      Albert Egberts 30 minuten geleden
      Als je Corona hebt doorgemaakt voegt een vaccin niet veel meer toe en kun je een QR-code aanvragen. Ik een aan dat je dat hebt gedaan.
      end

      En weer een leugen van de pathologische leugenaar.

      Coronaherstel kan UITSLUITEND verkregen worden na verblijf op een corona afdeling alwaar de test heeft plaats gevonden door de GG&GD.

      Ongehinderd door enige kennis blaat het sch@@p verder . Verschrikkelijk die onkunde.

      Wij hebben anti stoffen vast gesteld met een bloedproef. We krijgen geen QR – code met bovenstaand verweer. Waar halen sommige volidioten toch zoveel onzin vandaan. Zoveel nepberichten zijn erg zorgelijk

     4. Albert Egberts

      “ Ik heb het gehad en ben niet gevaxxed. ”

      Dan kun je met een herstelbewijs een QR-code aanvragen.

    4. J. Punt

     Kanker-patienten zijn over het algemeen niet de dupe van de opgeblazen snotbel loopneus hype. Daar de meeste al palliatief zijn en dus de behandeling gericht is op levensverlengend.
     Het smoesje van ongevaccineerd of niet doet niet ter zake, alleen bij een PET/scan is dit “handig”om te weten ivm bloedwaardes.

     Ik weet niet waar jullie die flauwekul allemaal vandaan halen over overvolle ziekenhuizen met kreunende corona lijers. maar misschien straks zelf indrukken opdoen tussen de lotgenoten op de afdeling ‘Wazige Klachten” en “Zeurderige Ongemakken” Dan ziet u zelf de stoere flierefluitende ongevaccineerden lekker genieten van het “ongevaccineerd” zijn…

     1. Albert Egberts

      Je kunt ook even googelen:

      ht.ps://www.nza.nl/actueel/nieuws/2021/08/27/schatting-inhaalopgave-170-tot-210-duizend-operaties

  2. albertliegt

   blabla bladieblabla

   1. Branzino

    @albertliegt
    Ik vond je reacties als @vlekkenoplosser een stuk overtuigender. Maar gelukkig doe je nog mee en dat is het belangrijkste. De inhoud van je bijdragen doet er dan niet zoveel meer toe. Misschien volstaat de eerste lettergreep “bla”. Dat scheelt weer wat tijd voor andere bezigheden, want je kunt elke minuut immers maar eenmaal besteden en ik weet ook dan dat je mijn bijdrage hebt gezien.

    1. september

     Die vlekkenoplosser is met zijn nieuwe naam echt niks veranderd,dat gaat ook niet veranderen

    2. Albert Egberts

     “Ik vond je reacties als @vlekkenoplosser een stuk overtuigender.”

     Gelukkig heeft hij zijn neiging om elke bijdrage in uitwerpselen te verpakken laten vallen. We tellen onze zegeningen.

     1. albertliegt

      je weet toch hoe ik over jou denk stuk st***t

      ik denk dat inmiddels bijna iedereen zo over je denkt
      het is dus overbodig geworden !

     2. Mr.blauw.sky

      QUOTE :
      “”je weet toch hoe ik over jou denk stuk st***t
      ik denk dat inmiddels bijna iedereen zo over je denkt
      het is dus overbodig geworden !””

      Onzin! De echte reden is dat je anders onmiddellijk een tweede ban in drie dagen tijd aan je overbelaste rectum krijgt.

      Je opzichtige gemanoeuvreer in de ruimte is wederom weerzinwekkend doorzichtig

    3. Branzino

     @albertliegt
     Ik heb de neiging je voor je reacties te bedanken. Niet voor de inhoud, natuurlijk, maar wel voor het feit dat je reageert. Die komen namelijk allemaal tevoorschijn onder “recente reacties” op elke DDS-pagina, zonder de inhoud van zo’n reactie al prijs te geven. Dat verleidt lezers hier om even te gaan kijken. En dan komen ze ook bij mijn aanleiding gevende bijdrage. Meer lezers dus en daar gaat het me eigenlijk alleen om. Daarom, bedankt en ga vooral zo door. Je maakt alleen jezelf steeds meer belachelijk in plaats dat je bijdragen dat effect op mij hebben. Dank, dank.

     1. Albert Egberts

      De onnozele en tröllige aard van de reacties van deze man onderstrepen ook de kwaliteit van jouw bijdragen, Branzino. Ik snap dat je blij bent met zijn voortdurende aandacht.
      Ik vond zijn geklieder met uitwerpselen wel irritant maar nu hij daarmee gestopt is ben ik ook wel blij met zij aandacht.

     2. albertliegt

      tróllig zegt de pathologische leugenaar , inhoudelijk weerleggen lukt niet zo best,

      de actualiteit heden ten dage ,

      Samen naar het groot winkel centrum, gebruiken allen

      * dezelfde winkel ruimte
      * dezelfde paskamers
      * dezelfde kassarij
      * hetzelfde klantentoilet
      * raken allen dezelfde goederen aan
      * gebruiken dezelfde liften en roltrappen

      gezamelijk een kop koffie drinken ist verboten. Ongevaccineerde zijn niet welkom omdat die frikandellen meneer dat heeft ingevoerd.

      We zijn knettergek dat we deze tweedeling accepteren.
      De feiten zijn ronduit verontrustend.

     3. Branzino

      @albertliegt
      “* dezelfde winkel ruimte
      * dezelfde paskamers
      * dezelfde kassarij
      * hetzelfde klantentoilet
      * raken allen dezelfde goederen aan
      * gebruiken dezelfde liften en roltrappen”

      Fantastisch toch. En dat allemaal vooral dankzij een simpel prikje.

     4. Harry Haller2

      Wat het schizofrene QR-beleid betreft heeft albertliegt natuurlijk voor de volle 100% gelijk.

      Of wil je iets anders beweren?

     5. Albert Egberts

      Ja, Haller, het QR-beleid is onvermijdelijk als we andere maatregelen, zoals lock-down en 1,5 meter wensen op te heffen.
      Dat er in de uitvering per inconsistenties sluipen (waarom mag dit wel en dat niet?) lijkt me onvermijdelijk. Met schizofrenie heeft dat niets te maken.

      De deskundigen bepleiten handhaving van de maatregel zolang de besmettingen blijven oplopen. Dat lijkt me heel verstandig.

      De oorzaak voor deze narigheid ligt bij het grote aantal ongevaccineerden. Waarom laat je je daar niet kritisch over uit?

     6. albertliegt

      tróllig zegt de pathologische leugenaar , inhoudelijk weerleggen lukt niet zo best,

      de actualiteit heden ten dage ,

      Samen naar het groot winkel centrum, gebruiken allen

      * dezelfde winkel ruimte
      * dezelfde paskamers
      * dezelfde kassarij
      * hetzelfde klantentoilet
      * raken allen dezelfde goederen aan
      * gebruiken dezelfde liften en roltrappen

      gezamelijk een kop koffie drinken ist verboten. Ongevaccineerde zijn niet welkom omdat die frikandellen meneer dat heeft ingevoerd.

      We zijn knettergek dat we deze tweedeling accepteren.
      De feiten zijn ronduit verontrustend.

      Het domme gelúl dat ter vervanging van de 1,5 meter gaten vallen is dom gewauwel. Je mag dus overal de 1,5 meter loslaten en gevaccineerde mengen met ongevaccineerde behalve onder het genot van een bak koffie.

      Albert is een pathologisch leugenaar en fantast die grossiert in doorzichtige leugens

     7. Harry Haller2

      “Dat er in de uitvering per inconsistenties sluipen (waarom mag dit wel en dat niet?) lijkt me onvermijdelijk.”

      Dat er zulke krankzinnige, tegengestelde maatregelen worden genomen is helemaal niet onvermijdelijk. Het getuigt van inconsequent, ondoordacht en stupide beleid. Bijstelling en fijnslijpen zou een kleine moeite zijn.

      Leg jij me eens uit waarom je wel zonder QR-code de supermarkt binnen mag, over elkaar mag heen reiken, dezelfde pashokjes mag gebruiken etc., maar voor een kopje koffie drinken wel een QR-pas nodig hebt. Dit is geen inconsequentie maar wanhopig paniekvoetbal waar geen seconde is nagedacht over afstemming en overeenstemming.

      Typisch het zwalkende, schizofrene en achterlijke gedrag dat het kabinet al jaren ten toon spreidt.

     8. Albert Egberts

      “Leg jij me eens uit waarom je wel zonder QR-code de supermarkt binnen mag, over elkaar mag heen reiken, dezelfde pashokjes mag gebruiken etc., maar voor een kopje koffie drinken wel een QR-pas nodig hebt”

      Ik heb het beleid niet verzonnen maar ik begrijp heel goed het verschil tussen horeca-aangelegenheden, waar mensen langdurig binnen bij elkaar zitten, en supermarkten waar mensen elkaar vluchtig ontmoeten en zelden aanraken. Pashokjes bieden geen grote besmettingskans.

      Hoe het zij: de Overheid zal keuzes moeten maken en deze keuzes vind ik met mijn boerenverstand goed te volgen.

     9. Harry Haller2

      Dat is geen uitleg Egberts, dat is hulpeloos je schouders ophalen. Jij weet het ook niet. Je hebt geen antwoord op de onnozelheid van de overheid en kletst er ook maar een punt aan.

      De inconsequenties zijn hemeltergend en op geen enkele wijze te rijmen. Natuurlijk is een niet-geventileerd klein pashokje waar mensen elkaar constant afwisselen, een grote, potentiele bron voor infectie. Evenals langdurig met elkaar in een gesloten winkelruimte verkeren. Dat dat wel mag en een kopje koffie drinken niet, tekent het enorme faalbeleid van incompetente faalhazen. Niemand kan voor dit soort idioterie een afdoende uitleg of verklaring geven. En toch wordt het in stand gehouden. Dat deugt niet.

     10. Albert Egberts

      @Haller,

      Ter zake de pashokjes:

      ht,ps://www.eoswetenschap.eu/gezondheid/het-besmettingsrisico-oppervlakken-laag-waarom-blijven-we-ontsmetten

      Mogelijk is er over nagedacht.

     11. albertliegt

      tróllig zegt de pathologische leugenaar , inhoudelijk weerleggen lukt niet zo best,

      de actualiteit heden ten dage ,

      Samen naar het groot winkel centrum, gebruiken allen

      * dezelfde winkel ruimte
      * dezelfde paskamers
      * dezelfde kassarij
      * hetzelfde klantentoilet
      * raken allen dezelfde goederen aan
      * gebruiken dezelfde liften en roltrappen

      gezamelijk een kop koffie drinken ist verboten. Ongevaccineerde zijn niet welkom omdat die frikandellen meneer dat heeft ingevoerd.

      We zijn knettergek dat we deze tweedeling accepteren.
      De feiten zijn ronduit verontrustend.

      Het domme gelúl dat ter vervanging van de 1,5 meter gaten vallen is dom gewauwel. Je mag dus overal de 1,5 meter loslaten en gevaccineerde mengen met ongevaccineerde behalve onder het genot van een bak koffie.

      Albert is een pathologisch leugenaar en fantast die grossiert in doorzichtige leugens.

      Er is dus nergens over nagedacht want wat is er immers anders dan over elkaar hangen in de supermarkt of in de kroeg. Onze huiskwal moet nog steeds het antwoord schuldig blijven maar zuigt vrolijk door met zijn leugens en fake nieuws. Wat een domme arrogante jongen

   2. J. Punt

    Iets vanuit je luie stoel googelen is iets anders dan de FEITEN zelf waar te nemen. De media die aan het handje loopt van den haag, daar kopen we niets voor.

    Achterstanden zijn er al sinds het eerste hospitaal werd geopend, heel vroeger. Nu wordt dit gebruikt om de ONgevaccineerden nogmaals te blamen en shamen, net zoals in de jaren dertig. Anderen de schuld geven en verwijten. Daar zijn we heer en meester in hier in het nl-etje

 5. por favor no borres

  Ik wacht al weken op een
  “HET SPIJT MIJ” dat ik mij heb laten vaccineren!

  artikel van Michael Van Der Galien.

  1. september

   Ik denk niet dat dat artikel komt van Michael Van Der Galien.

  2. albertliegt

   Als je luistert in de samenleving hoor je dat steeds vaker. Moet je wel mensen om je heen hebben want bakken frituurvet spreken niet !

 6. J.C.

  Die praattafels op tv hebben meestal een hoog borrelpraatgehalte. Het wordt aan die tafels gebracht als wetenschappelijk verantwoord, en dat is het nou net niet………. vanwege het gebrek aan tegengeluid.

 7. J. Punt

  Feit is dat wanneer een echte “expert” tegenover de bewierookte vaste stamgasten wordt gezet het een totale afgang wordt voor deze ‘sterren” uit de medische wereld. gevaccineerd tov ongevaccineerd is ook zón theorie die het gehalte heeft van “er is leven op saturnus maar daar moet nog eerst even uitsluitsel van de bewoners zelf daar komen!”””

 8. Albert Egberts

  Ernst Kuipers is hier uitvoerig aan het woord. De feiten die hij noemt zijn ronduit verontrustend:

  h*tps://www.nporadio1.nl/uitzendingen/1-op-1/fff4e89f-1c25-4af5-b44b-a2dfcf4386b3/2021-10-14-1-op-1-met-ernst-kuipers

  1. albertliegt

   de actualiteit heden ten dage ,

   Samen naar het groot winkel centrum, gebruiken allen

   * dezelfde winkel ruimte
   * dezelfde paskamers
   * dezelfde kassarij
   * hetzelfde klantentoilet
   * raken allen dezelfde goederen aan
   * gebruiken dezelfde liften en roltrappen

   gezamelijk een kop koffie drinken ist verboten. Ongevaccineerde zijn niet welkom omdat die frikandellen meneer dat heeft ingevoerd.

   We zijn knettergek dat we deze tweedeling accepteren.
   De feiten zijn ronduit verontrustend.

 9. H.Vaes

  Er wordt beweerd dat de ongevaccineerde de aso,s zijn. Welnu…ik beweer dat de gevaccineerde mensen de aso,s zijn….want zij beletten met hun qr code de toegang voor diegene die geen code hebben omdat ze hun gezonde boerenverstand gebruiken en verder kijken dan hun neus lang is.

 10. H.Vaes

  Er wordt beweerd dat de ongevaccineerde de aso,s zijn. Welnu…ik beweer dat de gevaccineerde mensen de aso,s zijn….want zij beletten met hun qr code de toegang voor diegene die geen code hebben omdat ze hun gezonde boerenverstand gebruiken en verder kijken dan hun neus lang is.

  1. Albert Egberts

   “Welnu…ik beweer dat de gevaccineerde mensen de aso,s zijn…. zij beletten met hun qr code”

   De QR-code is niet ingevoerd door de gevaccineerden maar door de Overheid.

   1. albertliegt

    de pathologische leugenaar wil niet begrijpen dat in de tekst bedoeld wordt dat gevaccineerde de QR-code gebruiken terwijl ze weten dat anderen gediscrimineerd worden omdat ze de code niet kunnen gebruiken.

    de dooddoener dat iedereen kan testen is onzin. Elke 24 uur testen is waanzin

    gevaccineerde zijn egisten en aso’s , geheel correct

    1. Onslow

     Wanneer de gevaccineerde, met QR code, op vakantie wil naar de Antillen dan moet hij een document overggen (reiscertificaat) waarop is vermeld dat de houder een pcr test heeft ondergaan.

   2. september

    Wat H.Vaes zegt is gewoon een idiote bewering eveneens wat albert liegt hier weer zegt,maar die veranderd toch nooit

   3. Albert Egberts

    Hier wordt beweerd dat mensen die zo verstandig en verantwoordelijk zijn om zich te laten vaccineren aso’s zijn.

    Dat is een bizarre bewering.

    1. albertliegt

     nee hoor , niets bizars aan

     Als jezelf bevoordeelt wil worden ten koste van anderen ben je een aso.

     1. Albert Egberts

      bevoordeeld

     2. albertliegt

      blij dat je het eens bent gevaccineerde aso !

     3. Brenda Welsh

      Neen hoor! Vaccinatie is gratis, voor iedereen dezelfde rechten. U jokt.

     4. albertliegt

      is er iemand in dit draadje geweest die het over betaling heeft gehad dwaas !

      gevaccineerde zijn inderdaad aso’s , ze discrimineren ongevaccineerde met hun voorkeursbehandeling !

     5. Albert Egberts

      Kun je uitleggen hoe ik door mij te laten vaccineren mijn medemens benadeel?

     6. albertliegt

      is albert nu echt zo een grote imbeciel dat hij niet begrijpend kan lezen ? Of wil hij gewoon lezen wat hij lezen wil !

      Niemand heeft gesteld dat jij anderen benadeeld als jij je laat vaccineren dat is namelijk jouw vrije keuze.

      Je benadeelt anderen als je gebruikt maakt van het feit dat je gevaccineerd bent en anderen benadeelt door het gebruik van jouw QR-code.

      Niet je vaccinatie is de discussie maar de QR-code is de discussie.

      en dat komt door het volgende ,

      QUOTE
      de actualiteit heden ten dage ,

      Samen naar het groot winkel centrum, gebruiken allen

      * dezelfde winkel ruimte
      * dezelfde paskamers
      * dezelfde kassarij
      * hetzelfde klantentoilet
      * raken allen dezelfde goederen aan
      * gebruiken dezelfde liften en roltrappen

      gezamelijk een kop koffie drinken ist verboten. Ongevaccineerde zijn niet welkom omdat die frikandellen meneer dat heeft ingevoerd.

      We zijn knettergek dat we deze tweedeling accepteren.
      De feiten zijn ronduit verontrustend.

      Het domme gelúl dat ter vervanging van de 1,5 meter gaten vallen is dom gewauwel. Je mag dus overal de 1,5 meter loslaten en gevaccineerde mengen met ongevaccineerde behalve onder het genot van een bak koffie.

      Albert is een pathologisch leugenaar en fantast die grossiert in doorzichtige leugens.
      END

      Wat wil je niet begrijpen domme jonge.

     7. Albert Egberts

      “ Je benadeelt anderen als je gebruikt maakt van het feit dat je gevaccineerd bent en anderen benadeelt door het gebruik van jouw QR-code.”

      Waarom is dat zo?

     8. albertliegt

      lees nogmaals het bericht na afronding van de cursus begrijpend lezen SV !

   4. Word lid

    “De QR-code is niet ingevoerd door de gevaccineerden maar door de Overheid.”

    Nee albert, de QR is ingevoerd door diegene die hem activeren, aso-typetjes zoals jij

    1. Albert Egberts

     Ik moet concluderen dat Word lid meer dan 80% van de Nederlanders als asociaal beschouwt.

     1. albertliegt

      nee sv , je verdraait de feiten weer.

      Niet elke gevaccineerde gebruikt de QR-code
      Gevaccineerde die de QR -code gebruiken om zich als super burgers zich te laten bedienen in de horeca zijn de aso’s

      Wat wil je niet begrijpen domme jongen !

     2. Word lid

      De gestelde conclusie zegt meer over albert dan over mij, natuurlijk…

  2. Onslow

   Wie gebruikt er nu zijn gezonde boeren verstand? Dat blijkt niet uit uw verhaaltje.

 11. Tommy76

  De waanzin gaat door! Er lijkt geen grens aan te zitten.
  Wanneer gaan we in Nederland starten met het vaccineren van onze huisdieren?

  Uit het AD:

  11:17
  In de Verenigde Staten zijn er verschillende dierentuinen en aquaria die hun dieren inenten tegen corona. Zo ook de Audubon Zoo in Louisiana, zij geven aan dat het vaccin een ‘extra laag van bescherming’ is voor de dieren. Sinds verschillende dierentuinen in Amerika vorig jaar hoorden dat de eerste coronabesmetting bij een hond had plaatsgevonden in Taiwan, zijn ze aan de slag gegaan met een speciaal vaccin voor hun dieren. Het vaccin is speciaal gemaakt door een bedrijf dat Zoetis heet.

  Zoetis heeft meer dan 11.000 vaccinaties gedoneerd aan verschillende dierentuinen verdeeld over 27 staten.

  De Audubon Zoo in Louisiana geeft aan dat ze de dieren niet zomaar een vaccin geven, ze hebben de dieren getraind om te zitten of staan als het gebeurt en om een arm of poot aan te reiken als ze dat kunnen. Ze willen het liefst niet de dieren eerst onder narcose brengen om ze vervolgens in te enten.

 12. JFU

  Angst aanjagen….verdeel en heers…..deden de Romeinen ook…..en we weten hoe dit uiteindelijk afliep.
  Voor de Franse revolutie hetzelfde….ook die afloop kennen we…
  Helaas leert de politiek hier niets van.

  1. Onslow

   Het was inderdaad niet niks. Ik zou het niet graag overdoen.

 13. por favor no borres

  nu.nl/coronavirus/6162390/vier-op-de-vijf-recent-opgenomen-coronapatienten-op-de-ic-zijn-niet-gevaccineerd.html

  Ruim vier op de vijf coronapatiënten die op de intensive care (ic) liggen, zijn niet gevaccineerd, meldt het RIVM donderdag. De kans om als volledig gevaccineerde door COVID-19 op de ic terecht te komen is 33 keer kleiner dan als niet-gevaccineerde persoon, zo berekende het instituut.

  1. albertliegt

   das dus 80 % en geen 90 % zoals de woke idioten op deze site steeds gemeld hebben !

   QUOTE zo berekende het instituut. END
   Zie toch liever de hard feiten dan een berekening uit een glazen bol !

  2. RvdBe

   We zijn dus van 90 naar 80% gegaan, het ultieme levenselixer begint dus in te zakken.
   Stroop je mouw alvast maar op💪

 14. Tommy76

  In Nederland begint nu ook het effect merkbaar te worden dat de eerste vaccinaties uit beginnen te werken. Het aandeel gevaccineerden in de ziekenhuizen begint te stijgen.
  We gaan dus steeds meer de kant op van Israël en het Verenigd Koninkrijk.

  Die coronapas werkt averechts en geeft een vals gevoel van veiligheid. Het ‘Dansen met Janssen’ all over again… Weer zo’n topactie van Hugo de Waanzinnige!

  Uit het AD van vandaag:

  “ 17:29
  Ruim vier op de vijf coronapatiënten die tussen 1 september en 3 oktober op de intensive care zijn beland, zijn niet gevaccineerd. Dat becijfert het RIVM. Een minderheid van 16 procent was volledig gevaccineerd en kwam desondanks ernstig ziek op de ic terecht, 1 procent was deels gevaccineerd.

  Van alle mensen die door corona in het ziekenhuis terechtkomen, was in dezelfde periode bijna driekwart (73 procent) ongevaccineerd en 2 procent gedeeltelijk gevaccineerd. Het overige kwart was wel volledig gevaccineerd”

  1. albertliegt

   Weten ze wel wat ze publiceren ?

   Hier spreekt men over QUOTE Het overige kwart was wel volledig gevaccineerd” END
   Een kwart is 25 % .

   Dit bericht klopt dus niet met het gewauwel van de patatbakker
   QUOTE
   por favor no borres 1 uur geleden
   Ruim vier op de vijf coronapatiënten die op de intensive care (ic) liggen, zijn niet gevaccineerd, meldt het RIVM donderdag. De kans om als volledig gevaccineerde door COVID-19 op de ic terecht te komen is 33 keer kleiner dan als niet-gevaccineerde persoon, zo berekende het instituut.
   END

   Het gewauwel van de huisleugenaar de SV dat 90 % ongevaccineerd is kunnen we dus naar land der fabelen verwijzen net zoals de rest van zijn onzin

   Feitelijk weten ze niet wat ze publiceren. Kijkende naar de restaurants bij bijvoorbeeld Ikea – 3 tafeltjes bezet – Makro – 1 tafeltje bezet – zou je haast denken dat de vaccinatiegraad veel lager ligt dan gepubliceerd. Immers enkel gevaccineerde hebben toegang terwijl de restaurants normaal uitpuilen.

  2. Branzino

   @Tommy76 en albertliegt
   Het begint door te dringen. Hoe meer Nederlanders gevaccineerd zijn, hoe hoger het percentage gevaccineerden die opgenomen worden. Als Nederland voor 100% is gevaccineerd zullen alle opgenomen patiënten gevaccineerd blijken. Omdat vaccinatie niet 100% beschermt is dit geen denkbeeldige toekomst. Het is zo simpel, net iets meer dan rekenen in het basisonderwijs. En toch menen steeds weer antivaccers dit te moeten roepen: “Er liggen steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis, dus dat vaccineren deugt niet”. Ik zou zeggen, gelukkig zijn steeds meer opgenomen patiënten gevaccineerd, want dat betekent, dat steeds meer Nederlanders gevaccineerd zijn.
   Daar komt nog eens bij, dat de mensen die de grootste kans op opname hebben de kwetsbare ouderen zijn, dus de zieken onder de ouderen. En juist onder de ouderen is de vaccinatiegraad het hoogst. De conclusie is eenvoudig, want dat maakt nog eens extra begrijpelijk dat opgenomen covid-patiënten een hoge vaccinatiegraad laten zien.

   1. albertliegt

    blabla bladieblabla , fake nieuws van malle pietje , onzin en leugens !

 15. Janna47

  Gevaarlijke gek, die Kuipers! Zeker ingehuurd door de Jonge en goed betaald hiervoor!
  Wat een nepnieuws…In zo’n dokter heb ik geen vertrouwen..

  1. Albert Egberts

   Janna gelooft in complotten.

   1. albertliegt

    Dat blijkt nergens uit SV. Janna spreekt haar zorg uit over het vertrouwen in een dokter.

    Wat begrijp je niet aan die zorg ?

    1. Janna47

     Dat snapt hij dan weer niet…haha…laat hem

    2. Albert Egberts

     Janna beweert dat De Jonge Kuipers betaalt om onwaarheden te vertellen.
     Voor die bizarre bewering bestaat bewijs noch logica.

     1. Janna47

      geen logica?

     2. Albert Egberts

      Nee, maar wellicht kan Janna ons die logica onthullen.

     3. Tommy76

      @Albert

      Je naïviteit heeft iets schattigs.

      Tip: google eens op de woorden ‘farmaceuten’ met ‘corrupt’.

     4. Marcoweer

      Ja farmaceuten zullen idd zakkenvullers zijn ,maar dat de Jonge die Kuipers zou betalen ontgaat mij als gevaarlijke ongevaccineerde ook elke logica.

     5. albertliegt

      als je schattig vertaald als strónt vervelend komen we in de beurt

     6. Albert Egberts

      vertaalt

     7. albertliegt

      A.E , alias de S.V is weer ontwaakt als taalnazi.

      Wederom een discussie verloren S,V

      game – set – match voor Janna

      De SV tilt dit blog echt naar een hoger niveau. De redactie mag trots zijn op de zuigtról

     8. albertliegt

      A.E , alias de S.V is weer ontwaakt als taalnazi.

      Wederom een discussie verloren S,V

      game – set – match voor Janna

      De SV tilt dit blog echt naar een hoger niveau. De redactie mag trots zijn op de zuigtról

     9. Albert Egberts

      ?

     10. Albert Egberts

      Janna koos het hazenpad.

      I rest my case.

     11. albertliegt

      denkt de huistról nu echt dat iedereen niets anders te doen heeft dan een SV bezig houden ?

      i rest my case

   2. Word lid

    “ Janna gelooft in complotten.”

    Nee albert dat doe jij

 16. Mistgabel

  h*tps://www.rivm.nl/sites/default/files/2018-11/griepinbeeld.pdf

  1. albertliegt

   leuke presentatie

   ze halen hun eigen demagogie omlaag

   9800 doden door influenza dat is 19.600 doden in twee jaar
   corona is nog een lieverdje vergeleken met influenza.

   met dank , ook deze verhuisd naar de favo’s

   1. Marcoweer

    Het is idd een niet zo heel erge ziekte waaraan mensen met onderliggende klachten aan kunnen overlijden,zoals dat nu eenmaal gaat met ziektes. Als het een naaste treft is het verdrietig maar dat hoort nu eenmaal bij het leven. Jammer dat zoveel mensen uit angst meegaan met de gekte waardoor het zo uit de hand heeft kunnen lopen met disproportionele regeltjes.

    1. Albert Egberts

     Er stierven in Nederland ruim 18.000 mensen aan Corona, Marcoweer.

     1. albertliegt

      aan influenza stierven er meer !

     2. Word lid

      Inderdaad, 18.000 mensen veelal met onderliggende aandoeningen of gewoon griep, weet albert overigens ook dat er vanaf deze telling inmiddels 68.000 weerloze baby’s zijn vermoord in Nederland?
      Dat is pas een pandemie!!!!

     3. Albert Egberts

      “aan influenza stierven er meer !”

      Bron?

     4. Albert Egberts

      “veelal met onderliggende aandoeningen of gewoon griep”

      Nee, al deze sterfgevallen zijn expliciet aan Corna gekoppeld.

     5. albertliegt

      nee domme jongen , ten eerste is dat cijfer over 3 griepseizoenen opgespaard en tweede hebben we 3 x 3000 overleden mensen bijgeteld omdat die mogelijk overleden waren aan corona

      in 1 influenzaseizoen 9800 doden maakt over drie griepseizoenen ?
      kom maar rekenwonder !

      corona is een hoax en dat wordt elke dag duidelijker SV !

     6. Word lid

      “Gekoppeld”

      Ziekmakend natuurlijk dat dit gekoppeld wordt, veel “corona” doden waren mensen met onderliggende aandoeningen, werden onder valse voorwendselen als corona dode bestempeld..

     7. Albert Egberts

      Met ‘gekoppeld’ bedoel ik dat bij de sterfgevallen altijd sprake was van een Corona-besmetting.

     8. albertliegt

      het gewauwel van de huistról wordt wat warrig

      game – set – match voor word lid !

     9. Word lid

      Nee albert, dat is een leugen, de onderliggende aandoeningen zijn het probleem en daar word corona dan aan gekoppeld, je verdraait de boel..
      Overigens is er geen pandemie…

     10. Word lid

      albert is hem gepiept, logisch natuurlijk

     11. Albert Egberts

      “de onderliggende aandoeningen zijn het probleem en daar word corona dan aan gekoppeld”

      Het is zeker waar dat een deel van de patiënten die stierven aan een coronabesmetting ook te kampen hadden met onderliggende aandoeningen. Dat laat onverlet dat bij al deze sterfgevallen expliciet het Corona-virus bij zich droegen.

     12. Word lid

      Nee albert, de onderliggende aandoeningen zijn expliciet en corona wordt daaraan gekoppeld en is niet de doodsoorzaak….

     13. Ben van Zwol

      @Lid: Sommigen blijven trouw aan de staatspropaganda die al twintig maanden over ons land wordt uitgespuugd door de staat gerelateerde media. Jij en ik mogen ons, als vrij geesten, verdiepen in de waarheid die je alleen vindt in de nieuwe media.

   2. Branzino

    Er stierven nog nooit 19.600 mensen in 2 jaar aan griep. En griep ontwrichtte nog nooit gedurende twee jaar een samenleving, met als doel het aantal doden te beperken.

    1. albertliegt

     blabla bladieblabla

    2. Word lid

     Branzebinootje vergeet de zware griepgolven in 2016, 2018, toen niet zoveel aandacht natuurlijk maar toen lagen mensen met griep aan de beademing…
     Het ad schreef er een artikel over…
     Dus wel de waarheid blijven spreken…

     Verder wil ik even onder de aandacht brengen dat er inmiddels 68.000 weerloze baby’s zijn vermoord sinds maart 2020, (50.000.000 vermoorde baby’s per jaar wereldwijd, al decennia lang) dat is pas een pandemie dus de hypocrisie over een virus die niet in de buurt komt van deze aantallen moet echt stoppen

     1. albertliegt

      ach laat die graftakken , ze lezen toch niets en zijn verhuld van hun onkunde en onwetendheid
      QUOTE
      Mistgabel 3 uur geleden Beantwoorden
      h*tps://www.rivm.nl/sites/default/files/2018-11/griepinbeeld.pdf
      END

     2. Branzino

      @Word lid en albertliegt
      Ik zou de zware griepgolven vergeten? Nee, hoor. Maar nooit, helemaal nooit, waren er in twee opeenvolgende jaren 19.600 griepdoden. En precies dat beweerde ik en wilde daarmee de ononderbouwde bewering en suggestie van albertliegt corrigeren. Er waren de afgelopen 10 jaar overigens naast zware griepjaren ook een paar heel lichte jaren met slechts enkele honderden of zelfs nul griepdoden.
      Er werd in die paar zware griepjaren inderdaad ook een stevig beroep gedaan op de IC-capaciteit en werden patiënten overgeplaatst naar andere ziekenhuizen. Maar zelfs dat was onvergelijkbaar met de situatie tijdens het hoogtepunt van de corona-pandemie. Lees het AD-artikel er maar op na. Je hebt het blijkbaar. Het wordt nog steeds geciteerd om te bewijzen hoe ernstig het toen was. Maar de AD-info bewijst heel wat anders.

      Verder probeerde ik gisteren een verband te leggen tussen de vaccinatiegraad in Nederland en het gestegen aantal opgenomen gevaccineerde covid-patiënten. Mijn stelling was, dat dit nu juist een bewijs is van de gestegen vaccinatiegraad en van de effectiviteit van de vaccins. Leest het Trouw-artikel van vandaag, waarin deze bewering 100% wordt bevestigd: trouw.nl/nieuws/kwart-van-de-coronapatienten-in-het-ziekenhuis-is-volledig-gevaccineerd~b42a546a/

     3. albertliegt

      weer een lap onzin en fake nieuws

      zonde van je tijd malle pietje , lees je bull shit niet meer

     4. Branzino

      @albertliegt
      “… lees je bull shit niet meer”

      Dat heb je al vaker duidelijk gemaakt, maar je blijft wel tijd aan mijn schrijfsels besteden. Je moet toch toegeven, dat ik feitelijk gewoon de waarheid schrijf. Over mijn interpretatie kun je discussiëren, maar dat lijkt niet je stijl te zijn. Ik ga ervan uit, dat je de feiten niet bestrijdt, maar het vervelend vindt dat ik ze steeds weer presenteer.

     5. Albert Egberts

      “Over mijn interpretatie kun je discussiëren, maar dat lijkt niet je stijl te zijn.”

      Het is meer een kwestie van onvermogen. Albertliegt is geen intellectuele hoogvlieger maar snapt wel dat er geen speld tussen je betoog is te wrikken. Inhoudelijk zal hij dus ook geen mogelijkheden zien.
      Het is wel zwak dat hij dit niet kan toegeven.

     6. Branzino

      @Albert Egberts
      Dat is wel jammer, want ik denk, dat er met de feiten die ik presenteer en interpreteer nog een heel boeiende discussie is te voeren.
      Mij lijkt een speld wrikken tussen mijn betoog en zijn mening wel degelijk mogelijk. Dat zou een verrijking betekenen van DDS. Nu blijf ik me verwonderen over de soms heel merkwaardige en moeilijk volgbare gedachtegangen van enkele deelnemers hier. Mijn kinderen redeneren logischer.
      Maar albertliegt laat geen enkele gedachtegang zien, alleen een brei van diskwalificaties, zonder uitzondering ononderbouwd.

    3. leukeditter

     wat zeg je?????? hahaha ga dat maar eens gauw opzoeken hoe groot de paniek was

     1. Albert Egberts

      Sorry, leukeditter, maar je bent echt te licht voor de inhoudelijke discussie.

     2. Branzino

      @leukeditter
      “ga dat maar eens gauw opzoeken hoe groot de paniek was”

      Heb ik natuurlijk gedaan, want ik beweer nooit zo maar iets. Kijk op:
      * 2016: ad.nl/gezond/griepgolf-treft-veel-mensen-die-anders-nooit-ziek-zijn~aae8e106/
      * 2018: ad.nl/binnenland/ziekenhuizen-puilen-uit-van-de-grieppatienten~ab5eb9e0/

      En nogmaals, dit waren niet twee opeenvolgende jaren.

      Druk in de ziekenhuizen, maar nog lang niet de paniek van 2020.

 17. RvdBe

  Ernst Mengele dicht zichzelf al een overheidstaak toe.
  Deze hororclown zou maar wat graag tussen die andere machtsgeile neo communisten in Den Haag vertoeven als minister van gezondheidszaken.

  1. Albert Egberts

   Wie bedoel je met Ernst Mengele?

   1. albertliegt

    Ik denk dat jij de enige bent die het niet wil begrijpen SV !

    1. Albert Egberts

     Wie is SV?

     1. albertliegt

      😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

      SV vraagt naar de bekende weg het decadente hypocriete wezen !

   2. Marcoweer

    Jou

 18. albertliegt

  collateraal damage noemen de vaccinatiefascisten dit

  h**ps://www.wochenblick.at/jugendliche-sterben-nach-der-impfung-sportler-brechen-ploetzlich-zusammen/

  knettergek om die meuk in je lijf te spuiten

  1. Word lid

   De delta variant is vaccinatie schade

   1. albertliegt

    gelet op de grote aantallen gevaccineerde onder de slachtoffers zou je dat wel kunnen zeggen.

    Ze zijn toch niet voor niets begonnen met prikje en hebben in rijksbegroting prikje 4&5 al opgenomen.

    Je bent toch volledig krankzinnig als je die meuk onbeperkt in je lijf laat spuiten.
    Ze tonen zelf aan dat het niet werkt !

    1. albertliegt

     Ze zijn toch niet voor niets begonnen met prikje 3 en hebben in rijksbegroting prikje 4&5 al opgenomen.

    2. albertliegt

     Ze zijn toch niet voor niets begonnen met prikje 3 en hebben in rijksbegroting prikje 4&5 al opgenomen.

  2. Branzino

   @albertliegt
   Wochenblick??? Objectief en onafhankelijk? Net als het FvD Journaal indertijd, met nauwelijks meer kijkers dan er leden waren?

   1. albertliegt

    blabla bladieblablabla

 19. Ben van Zwol

  De zittende macht verschuilt zich achter de ongekozen macht. Die ongekozen macht, het OMT, is echter benoemd door de zittende macht die reeds is ontslagen. En om de ramp compleet te maken wijzen ze naar elkaar terwijl ons land reeds twintig maanden in gevangenschap verkeerd door een tijdelijke spoedwet omdat we worden geteisterd door een levensgevaarlijk 4rus met een ifr dat kleiner is dan 0,16%.

  Rosa Parks had niet in de bus hoeven zitten, ze had ook kunnen lopen. En zo is het nu ook, je hoeft niet naar het restaurant, je kunt ook buiten zitten.

  1. Word lid

   BOEM

  2. Ben van Zwol

   😉

 20. J. Punt

  Leuk voor die kerel om te weten dat een beetje blaten bij een talkshow zoveel geloofwaardigheid brengt bij de gevaccineerden die elke positieve strohalm vastgrijpen om hun aankomend leed te verzachten of weg te bagataliseren, of nog mooier, anderen de schuld geven, het vaste stramien..

  het gegoochel met cijfertjes en percentages…..berekeningen kloppen totaal niet. Als uw auto op deze manier wordt ontwikkeld, staat het stuur op het dak en de wielen, daar moet u maar op zitten, want de stoelen,, zijn expres niet meegerekend, te moeilijk!.

  Dit niveau

 21. Word lid

  Italianen gaan massaal de straat op tegen de coronapas

 22. Tommy76

  Je mag alleen nog maar Israël in wanneer je je tweede prik maximaal 6 maanden geleden hebt gehad. Anders moet je een boosterprik halen.

  Dus na 6 maanden werken de vaccins niet meer. Israël heeft deze kennis opgedaan nadat de ziekenhuizen daar vol stroomden met gevaccineerden. Israël loopt 4 maanden voor op ons dus we weten wat ons te wachten staat.

  In Nederland kruipen de gevaccineerden lekker op elkaar in afgesloten horecagelegenheden omdat ze denken dat ze beschermd zijn door hun QR code… Ze zijn echter al deels niet meer beschermd door de vacvins.

  De coronapas heeft een averechts effect…

  h*tps://www.joods.nl/2021/10/gevaccineerde-toeristen-kunnen-vanaf-november-israel-bezoeken/

  h*tps://m.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/has-israel-become-the-over-inoculation-nation-on-covid-19-analysis-682027

  Citaat: “Alleen mensen die ten minste twee vaccinaties hebben gehad en waar nog geen zes maanden zijn verstreken sinds de tweede vaccinatie, of die een derde booster-vaccinatie hebben gehad, mogen naar Israël reizen.”

  Ben je gevaccineerd en ben je de trotse bezitter van een coronapas onthou dan dat je na zo’n 3 maanden weer volledig besmettelijk bent en dat na 6 maanden het vaccin nagenoeg uitgewerkt is.

  Ben je onlangs gevacvineerd dan beschermt het vaccin je maximaal 72% tegen besmettingen.

  1. albertliegt

   1 troost voor de vaccinfascisten , prikje 4 & 5 staan al in de rijksbegroting voor 2022 !

   Laat je lekker volspuiten met die meuk. Het virus werkt druk aan mutaties om het vaccin te omzeilen.

   1. Albert Egberts

    “Het virus werkt druk aan mutaties om het vaccin te omzeilen.”

    Het virus doet dat ook als ze wordt gestopt door de natuurijk immuniteit. Het virus muteert voortdurend. Er is geen wetenschappelijke bewijs voor de bewering dat het vaccin het virus daartoe in het bijzonder zou aanzetten.

    1. Branzino

     @Albert Egberts
     “Er is geen wetenschappelijke bewijs voor de bewering dat het vaccin het virus daartoe in het bijzonder zou aanzetten.”

     Inderdaad, dat is gewoon de evolutietheorie. Virussen kunnen zo ongeveer dagelijks op basis van toeval muteren, net als dat in de dieren- en plantenwereld gebeurt. De meeste mutanten zijn niet relevant, niet “levensvatbaar”, ongevaarlijk, maar enkele zijn net zo gevaarlijk of zelfs gevaarlijker als de variant waaruit ze zijn ontstaan. Sommige zijn gevoelig voor de nu gebruikte vaccins, maar andere zijn minder of niet gevoelig, alles weer op basis van toeval. Juist deze niet-gevoelige varianten overleven dus en kunnen in principe schade aanrichten, afhankelijk van andere gevaarlijke eigenschappen die meegemuteerd zijn. De varianten die de vaccins overleven zijn de “fittest”, conform Darwin. Alles gebaseerd op toeval. Elke suggestie dat een virus zelf een strategie zou bedenken is naïeve nonsens, want een virus denkt niet.

     Dit proces speelt zich af na elke besmetting als het virus zich vermenigvuldigt in het lichaam van de besmette persoon. Dus gevaccineerden (die zijn immers ook besmetbaar, zij het in mindere mate) en ongevaccineerden dragen bij. Ongevaccineerden dus veel sterker, behalve als gevaccineerden zich onverantwoordelijk gaan gedragen, misschien. Maar daarvan is nog geen duidelijke indicatie.

     1. albertliegt

      daar is blabla bladieblabla , fake nieuws en leugenaar pietje 51 weer

     2. Albert Egberts

      “Dit proces speelt zich af na elke besmetting als het virus zich vermenigvuldigt in het lichaam van de besmette persoon.”

      De kans dat virussen muteren is met name afhankelijk van de mate waarin het mensen kan besmetten. Zolang het virus zijn gang kan gaan is er kans op (gevaarlijke) mutaties. Om die reden is de vaccinatiegraad de meest bepalende factor voor het ontstaan van mutaties, hoe minder virussen er zijn, hoe minder de kans op mutaties.

      Ongevaccineerden dragen zo in belangrijke mate bij aan het ontstaan van gevaarlijke mutaties.

     3. albertliegt

      domme hypocriete leugenaars

      luister even van 57 minuten naar deze I.C medewerker
      h**ps://www.nporadio1.nl/uitzendingen/gaan/b13d2213-9744-44f0-bd3f-3a3852a827f9/2021-10-13-gaan

      Er liggen meer gevaccineerde op de I.C dan ongevaccineerde. Bloedonderzoek toont aan dat het immuunsysteem van die mensen volledig naar de klote is.

      laat lekker dat gif in je lijf spuiten want dat is jouw keuze maar stop om geteste ongevaccineerde de schuld te geven van verspreidingen van een griep virus volidioten.

      slechts ongeteste mensen kunnen verspreiden en dat zijn toch echt de gevaccineerde !!

      luister naar de I.C verpleger en huiver

     4. Branzino

      @albertliegt
      Je reacties blijven vermakelijk. Ik zal nu niet reageren met het verwijzen naar de literatuur waar dit proces uit de doeken wordt gedaan. Jouw reactie is wel een bewijs, dat je je niets gelegen laat liggen aan de wetenschappelijke inzichten, maar kennelijk andere bronnen raadpleegt. Ik ben wel benieuwd welke en je zou met het noemen ervan velen hier een plezier doen.

      Zoals Albert Egberts bevestigt, dragen ongevaccineerden het sterkst bij aan de snelheid van muteren, ook in gevaarlijker varianten. Wie nu aso is of niet wordt dan wel duidelijk. Zijn dat de gevaccineerden die zich niet elke dag laten testen? of zijn dat de ongevaccineerden, wel of niet dagelijks getest. Maar, je kunt het nooit weten, laat jij je als ongevaccineerde wel elke dag testen om vooral geen asociaal gedrag te vertonen. Het beste lijkt het me om als ongevaccineerde in totale afzondering te gaan leven.

     5. albertliegt

      domme hypocriete leugenaars

      luister even van 57 minuten naar deze I.C medewerker
      h**ps://www.nporadio1.nl/uitzendingen/gaan/b13d2213-9744-44f0-bd3f-3a3852a827f9/2021-10-13-gaan

      Er liggen meer gevaccineerde op de I.C dan ongevaccineerde. Bloedonderzoek toont aan dat het immuunsysteem van die mensen volledig naar de klote is.

      laat lekker dat gif in je lijf spuiten want dat is jouw keuze maar stop om geteste ongevaccineerde de schuld te geven van verspreidingen van een griep virus volidioten.

      slechts ongeteste mensen kunnen verspreiden en dat zijn toch echt de gevaccineerde !!

      luister naar de I.C verpleger en huiver

     6. Branzino

      @albertliegt
      Zie mijn bijdrage bij de Italiaanse havenarbeiders. Die D-dimeren kunnen niet aantonen dat het immuunsysteem vernietigd is.

 23. Mar

  Waarom zijn mensen die zich niet laten vaccineren nu zo boos op mensen die zich wel hebben laten vaccineren?

  1. Albert Egberts

   Ik denk dat angst daarvoor de belangrijkste oorzaak is. Ongevaccineerden zijn kwetsbaarder dan gevaccineerden en worden door hun stupide handelswijze maatschappelijk ook beperkt in het besmetten van medemensen.

  2. albertliegt

   mensen zijn niet boos op gevaccineerde mensen koe.
   mensen zijn boos dat gevaccineerde mensen gebruik maken van gunsten ten laste van ongevaccineerde mensen koe.

   ongevaccineerde zijn teleurgesteld dat jij meewerkt aan de tweedeling en discriminatie in de maatschappij koe.

   Let je op dat je niets laat vallen in de keuken ?

   1. Mar

    O, zit je zo in elkaar. Waarom verbaast me dat niets?

    Alles is de schuld van een ander.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.