Thierry Baudet confronteert OMT-arts Ernst Kuipers met leefwijze: ‘Voldemort heeft een privébos en eigen tennisbaan’

Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet spreekt OMT-adviseur en arts Ernst Kuipers vandaag aan op zijn riante leefwijze, waardoor hijzelf niet lijdt onder de lockdown die hij en zijn mede-OMT’ers opleggen aan de rest van de bevolking. Want, stelt Baudet, hij woont bij een bos van 50.000 m2 én heeft ook nog eens een eigen tennisbaan, waar hij lekker kan tennissen terwijl normale tennisbanen gesloten zijn.

Nederlanders lijden al maanden onder een harde lockdown van het kabinet. Steeds meer geluiden gaan op, op sociale media en daarbuiten, dat burgers op hun laatste tandvlees lopen. Toch adviseert het OMT de regering om door te gaan met het strenge beleid. Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet vindt daar wat van, en wijst daarbij op de riante leefstijl van “coronadokters” als Ernst Kuipers en Ab Osterhaus.

“Ernst ‘Voldemort’ Kuipers kan na de avondklok een rustige wandeling maken in zijn eigen privébos van bijna 50.000 m²,” aldus Baudet op Twitter, “en toen de tennisclubs gesloten waren, kon hij lekker tennissen op zijn eigen tennisbaan.” Daar heeft hij screenshots bijgezet van een artikel over deze materie:

Kuipers kocht zijn riante villa van 3 miljoen euro in 2009. Hij liet de villa in Epe, aan een heerlijk stiltebos gelegen, bouwen. Het is dus precies zoals hij het wil. Het woonoppervlak van de villa bedraagt 643 m2. Dat is net zo groot als zes rijtjeshuizen. Een criticus zal daaruit de conclusie trekken dat hij dan vast minder last heeft van het “opgesloten” zitten door de lockdown.

Ook Osterhaus woont in een riante villa, van meer dan 300 vierkante meter. Er zit een grote schuur bij, “en drie paardenstallen.” Want ja, Osterhaus is stinkend rijk geworden doordat hij maar liefst 5,6 miljoen euro kreeg voor zijn aandelen in het bedrijf ViroClinics, dat vaccins ontwikkelde tegen de Mexicaanse Griep. Minister Ab Klink kocht daar maar liefst 34 doses van. Hij deed dat op advies van diezelfde Ab Osterhaus die toentertijd officieel overheidsadviseur was. En dus aandeelhouder in ViroClinics.

Van dat geld heeft Osterhaus een heel mooi leven voor zichzelf kunnen kopen. Naast zijn villa op de Utrechtse Heuvelrug heeft hij ook nog een appartement in Amsterdam.

Word gratis en voor niets lid van mijn speciale Telegram-kanaal en volg mij op Twitter.

De coronadokters leven dus in weelde en grote vrijheid, terwijl de rest van Nederland opgesloten zit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. Mark Auel

  Ambtenaren die nooit van zijn leven een deel van hun salaris dienen in te leveren wat er ook gebeurt, maar wel beslissen dat hardwerkende ondernemers maar worden belemmert in hun ondernemen met alle financiële ellende ten gevolge, dienen minimaal gehalveerd te worden op hun toch al veel te riante salaris uit solidariteit, dit geldt trouwens ook voor politici!

  1. Max Aue

   Het is natuurlijk denkbaar dat Ernst Kuiper rijk is geworden vanwege vererving uit een rijke familie. De moraal van dit verhaal moet zijn dat de erfbelasting moet worden vervijfvoudigd.

   1. coenzoon

    1. dit topic gaat niet over erfbelasting
    2 . als je de erfbelasting vervijfvoudigd op het huidige tarief vervalt de hele erfenis aan de staat
    3 erfbelasting is diefstal van lijken die hun hele leven lang belasting betaald hebben over dat vermogen.

    De strónt vlé®k is op deze materie dus weer onwetend. Nu even terug naar het onderwerp ! Hoe kun je gezinnen onderwerpen aan opsluiting in huizen van 90 tot 100 m2 terwijl je zelf daar geen enkel gevoel voor hebt. Hoe kun je mensen sporten verbieden als jezelf dagelijks een balletje slaat. Hoe haal je het in je harses om bossen en stranden te laten ontruimen omdat het te druk en zelf 50.000 m2 reserveren voor eigen gebruik ? Hoe kun je mensen beperken en zelf leven als god zonder enige beperking strónt vlé®k

    Kennelijk wil de decadente strónt vlé®k goed praten hoe hypocrieten de gehele bevolking een oor aangenaaid hebben gebruik makende van angsten ! Blijf even bij het topic wím want je maakt je weer volledig belachelijk. Je off-topic gewauwel is weer een lachertje domme tról.

    1. Freba

     Uiteraard is er wel wat voor te zeggen. Bij je dood ben je alles kwijt. Immers met niets begonnen. Dus geen eigendom meer. Geeft alleen maar ellende. Sommige economen zouden meer in een “leasemaatschappij” zien. Alles leasen; huizen, auto’s etc.etc.etc. Voor de rest een beetje domme praat en scheldpartijtjes op dit forum…Echt Nederlands gegriep: ” Hij Wel En Ik Niet!!!!”

   2. Stanly2000

    “De moraal van dit verhaal moet zijn dat de erfbelasting moet worden vervijfvoudigd.”
    Geldt dit alleen voor de gewone burger?

   3. usb3.0

    maxje gaat helemaal niet in op de exorbitante woonwijze van kuipers waar Baudet natuurlijk zeer terecht wat over zegt, en de disproportionele adviezen die dit soort rijke stinkerds ons opleggen..

    1. CZ

     Maxje Branzino Van Velenamen, inderdaad.

    2. Max Aue

     Ik ben geen socialist zoals jij Gerrit en ik accepteer dat mensen met met topfuncties of goed ondernemerschap een hoog inkomen hebben. Ik vind wel dat hogere inkomens meer belasting moeten betalen en zeker in het bedrijfsleven loopt het soms de spuigaten uit.

     1. coenzoon

      inderdaad strónt vlé®k , je bent helemaal niets anders dan een decadente tról die ongehinderd door enige kennis denkt dat ie iedereen de maat kan nemen. Een stakker , hufter en bijgoochem in een schlemiele persoonlijkheid. best knap eigenlijk

     2. usb3.0

      “ik accepteer dat mensen met met topfuncties of goed ondernemerschap een hoog inkomen hebben”

      Dat is natuurlijk totaal wat anders dan wat ik bedoel, maar we weten dat maxje het niet bol kan werken qua inlevingsvermogen..

     3. CZ

      Maxje Van Velenamen, inderdaad.

  2. Jannes-46

   belemmerd, als gevolg of ten gevolge waarvan

   Toch wel belabberd taalgebruik.

 2. plakband

  Goed dat dit zakkenvullen in de publiciteit komt.
  Is overigens slechts het topje van één ijsberg.
  Dit geeft goed weer hoe de elite over volkse aangelegenheden denkt.
  Beperkingen, niet voor henzelf van toepassing

 3. coenzoon

  Als je nog verbaasd bent over dit hypocriet gedrag van het old boys netwerk heb je onder een steen gelegen de afgelopen decennia. Build back better is niet voor de burger maar ter onderwerping van die burger. Met hoge boetes , strafblad en mogelijk zelfs onteigening bedrijf en celstraf heeft men het fascisme nieuw leven in geblazen.

  In de historie kunt u allen opzoeken hoe handlangers van totalitaire regiems altijd een rijkelijk leven geleden hebben. Tegenwoordig doen we dat met noodwetten en een verkoudheidsvirus . Veel succes met uw verbazing !

 4. Max Aue

  DDS is een socialistisch blog en daardoor is het begrijpelijk dat ze schoppen tegen de kapitalisten die hun vermogen zouden moeten delen met de minder bedeelden.

  Herverdeling van vermogen en inkomen, zo heeft Karl Marx het bedoeld en politiek vind je die denkwijze terug bij SP, PvdA en GL.

  Leuk dat DDS die trend naar links goed weet op te pikken.

  1. Mark Auel

   Nee domme zakkenwasser, ambtenaren en politici die hardwerkende ondernemers belemmeren in het ondernemen omwille van een of ander virus dienen salaris in te leveren uit solidariteit met die mensen, dit heeft niets te maken met kapitalisme, dom stuk vreten!

   1. Max Aue

    Sinds wanneer is Ernst Kuiper een ambtenaar?

    1. Mark Auel

     Niet gaan zitten woordneuken klootzak als je op je plaats wordt gezet!

     1. CZ

      @Mark: Max Van Velenamen kan niet anders, beter zou het zijn om die liegende leugenaar te negeren. 🙂

     2. coenzoon

      dat doe ik al met mafketel monty , moet wel wat overblijven !

    2. coenzoon

     de strónt vlé®k is op alle fronten weer gecorrigeerd en gaat vervolgens de taalpurist uithangen om de aandacht te verleggen . Ga je eerst eens verdiepen in de erfbelasting domme decadente tról .

   2. Max Aue

    Mark Auel is een oude communist die vindt dat de rijken moeten bloeden voor de armen zoals hijzelf.

    Het heeft iets sympathieks.

    1. Mark Auel

     Ik was al financieel onafhankelijk toen jij als student nog kerels pijpte voor tien gulden in het Haagse Bos Wìm, zo’n veertig jaar geleden!

     1. coenzoon

      10 euro ? 2knaak vijftig voor zo een belebberende job.

     2. Max Aue

      Onze oude communist wordt een beetje grof. Ik herinner me nog hoe hij op een blog van vrachtwagenchauffeurs vroeg hoe je in aanmerking komt voor een uitkering, Mark. Daar werd duidelijk financieel onafhankelijk je was. Je bent zo doorzichtig, sukkel.

     3. coenzoon

      quote Daar werd duidelijk financieel onafhankelijk je was. Je bent zo doorzichtig, sukkel. end

      tjong jonge wat een belabberd Nederlands van de strónt vlé®k

     4. CZ

      Aldus Branzino Max Van Velenamen.

     5. Jack Flash

      😂

    2. coenzoon

     waarom draai je het nou weer om strónt vlé®k ? jij opperde een 100% erfbelasting op vermogen domme tról.

    3. usb3.0

     maxje is een taalautist

     1. CZ

      Inderdaad! Maar ook totaal wappie en verziekt.

 5. Monty

  ”Want, stelt Baudet, hij woont bij een bos van 50.000 m2 én heeft ook nog eens een eigen tennisbaan”

  Het zou verboden moeten worden dat mensen op deze manier wonen.

  Ongehoord, misschien kan Baudet dit in de 2de kamer ter discussie stellen.

  1. Max Aue

   Eens, Monty, mensen zou verboden moeten worden om in huizen boven de vijf ton te wonen.

   Smerige kapitalisten.

 6. Aborifa

  Misselijk makend. Iemand verdacht maken op basis van zijn bezit.
  Vergeet niet dat menig televisieartist, takkshowhost, voetballer, etc. zonder iets bijzonders te presteren, ook riante villa’s bewonen.

  1. coenzoon

   misselijk makend maar wel zeer informatief hoe je de corona crisis voor eigen gewin kan gebruiken door de bevolking te misbruiken

   1. STOP FVD

    Wat een gewauwel. Ga eens rustig zitten, haal eens diep adem, pak een biertje en probeer het nog eens zoontje!

    1. coenzoon

     gossie , hoe zielig om teksten te jatten , wel zeer herkenbaar voor het verrotte karakter van de tról

     1. STOP FVD

      Bla bla leugenaar, complotwappie met je onzinnige opmerkingen :

      “Met hoge boetes , strafblad en mogelijk zelfs onteigening bedrijf en celstraf heeft men het fascisme nieuw leven in geblazen.

      In de historie kunt u allen opzoeken hoe handlangers van totalitaire regiems altijd een rijkelijk leven geleden hebben. Tegenwoordig doen we dat met noodwetten en een verkoudheidsvirus . Veel succes met uw verbazing !”

      Hahahahahaha, wat een stompzinnig complot gewauwel. Je bent de enige die jezelf serieus neemt wappie! Zielige vertoning!

     2. CZ

      Wappie! Conformdenker!

     3. usb3.0

      Aldus stopje dé coronawappie en fascistische vaccinazidrammer..

 7. Monty

  Terwijl sommige mensen na de avondklok dure wijntjes naar binnen slobberen.

  Moet Henk en Ingrid het doen met blikjes bier van de Aldi op hun balkonnetje.

  Wat een ongelijkheid.

  1. Max Aue

   Ze schijnen ook rond te rijden in dure auto’s terwijl Jan Boezeroen het moet doen met een tweedehands Dacia.

   De tijden zijn zwanger van een nieuwe klassenstrijd.

   1. Monty

    Misschien kan Baudet dit aan banden leggen zodat iedereen zich een dure auto kan veroorloven.

 8. STOP FVD

  Hij wist toen ook al dat dit ging gebeuren, kocht alles om voorbereid te zijn voor de lockdown. Hebben de wappies weer gelijk, het is allemaal in scene gezet en een paar mensen wisten dit al en hebben toen al een groot huis gekocht met een bos en een eigen tennisbaan. Osterhaus heeft dat ook al goed aangepakt. Slim zaken gedaan, en toen ook al wetende dat dit “corona virus” er aan zat te komen.

  Ik zat er helemaal naast, de wappies hebben gelijk gehad, wat een schande, en wat fijn dat hypocrietje daarover een twitter berichtje stuurt!

  1. coenzoon

   Wat een gewauwel domme jongen. Ga is rustig zitten, haal eens diep adem, pak een biertjuh en probeer het nog eens frusti.

  2. Max Aue

   Het business-model van het FvD loopt niet zo lekker en dat zet natuurlijk kwaad bloed.

   1. coenzoon

    wat zeg je strónt vlé®k ? jouw geheugen ook een tikje gekregen ? Het was en is , stem sociaal , stem PVV.

    Niet liegen domme jongen

    1. STOP FVD

     Wat een gewauwel. Ga eens rustig zitten, haal eens diep adem, pak een biertje en probeer het nog eens zoontje!

     1. coenzoon

      Wat een geweldige inhoudelijke bijdrage herhaal imbeciel. Wie liep er net te janken over het gebrek aan inhoud inhoudsloos trólletje

     2. DubbelZout

      “pak een biertje en probeer het nog eens zoontje!”

      Een biertje ?
      Zoontje is geen klein kind meer hoor
      Afgaande op zijn dagelijkse gewauwel heeft ie minimaal 10 pallets jenever achter de kiezen schat ik zo

    2. STOP FVD

     De artikelen hier hebben ook een gebrek aan inhoud, alsmede de reacties, vooral die van jou. Dus niet te veel verwachten.

     1. coenzoon

      Als jij dan niet reageert op die inhoudelijke onzin hebben we dat al gewonnen stopidioot

     2. CZ

      STOP WAPPIE!

     3. september

      Hallo Stop,van Coen kan je niet veel verwachten inderdaad. Hij scheldt iedereen ,die het niet met eens uit maar je moet er niks van aantrekken. Hij verrandert toch nooit.

     4. coenzoon

      wím kom nou gewoon onder je max synoniem met je commentaar hufter

    3. STOP FVD

     Leugenaars als jij moeten tegengas krijgen. Helemaal als ze elke zin laten volgen door een scheldwoord. Wappies.

     1. usb3.0

      Aldus stopje dé coronafetisjist en vaccinaziwappie

     2. coenzoon

      waarom kopieer je MIJN teksten dan zielig figuur ?

 9. september

  De Wappies vormen maar een minderheid gelukkig.

  1. coenzoon

   ik denk het geen idee wat wappies zijn max anus

 10. Mar

  Tja Thierry, had je maar een echt vak moeten leren. Nu moet je het doen met de schamele vergoeding die 2e Kamerleden krijgen.

  Bij de weg, Ernst Kuipers is Voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg en niet lid van het OMT team.

  1. coenzoon

   kennelijk is het makkelijk schrapen als Voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg om die zooi allemaal te onderhouden domme muts

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.