Schokkende gelekte video uit China: man wordt opgepakt en naar kamp gestuurd omdat hij zich niet laat testen

Een bijzonder schokkende video uit China. Een man die zich niet heeft laten inenten heeft zich de laatste dagen ook niet laten testen. Vervolgens staan de autoriteiten bij hem op de stoep. Hij wordt opgepakt, een bus ingegooid, en naar een quarantainekamp gebracht. Daarna wacht hem een celstraf. Maar ze doen het allemaal voor onze gezondheid, hoor!

Een schokkende video uit China

Als je wilt weten hoe totaal gestoord, extreem en totalitair China is hoef je alleen maar even naar deze gelekte video uit de Chinese provincie Fujian te kijken. Het QR-codeysteem en het achterliggende Big Data-netwerk meldden dat deze man niet was ingeënt én zich de afgelopen dagen ook niet had laten testen voor Covid.

Dus wat gebeurde er? Nou, de autoriteiten stonden bij hem op de stoep. De gezondheidsdienst – in belachelijke witte pakken alsof de man goddomme ebola heeft – én de politie. Of hij even mee wilde komen.

Nou, dat wilde hij liever niet. En dus werd er gewelddadig ingegrepen. Want keuze had hij niet. Ze hebben besloten dat hij een “gevaar” is voor de samenleving, en dus dat hij verwijderd moet worden. Als niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Sterker nog, dit soort tuig kennende geven ze de voorkeur aan het laatste.

Hij werd door een groep mannen (en vrouwen!) vastgehouden, en vervolgens een busje ingegooid. Dat is te zien in deel 2 van de video. Zo. Weg ermee.

Waar naartoe? Nou, hij gaat eerst naar een “quarantainekamp.” En daarna wacht hem een serieuze celstraf. Niet omdat hij ziek is en andere mensen bewust ziek heeft willen maken, maar omdat hij zich een paar dagen niet heeft laten testen en zich eerder ook al verzette tegen het vaccin.

China: het nieuwe normaal in optima forma

Zoals FVD-leider Thierry Baudet enkele dagen geleden liet weten op Twitter is het dictatoriale QR-systeem geperfectioneerd in China. Overal als je door de stad rijdt word je gecontroleerd. Steeds weer wordt bepaald of jouw vinkje groen mag blijven. Zo niet, dan is het einde oefening en kun je alleen nog maar thuis zitten – of je wordt dus naar een kamp gestuurd.

Heel extreem, inderdaad. En het moet reden voor ons zijn om ons met ziel en zaligheid te verzetten tegen al deze totalitaire maatregelen in óns land. Want China begint niet steeds meer op het Westen te lijken; het Westen lijkt steeds meer op China.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Is dit ons voorland? Ja, dat is heel goed mogelijk. Tenzij we massaal in verzet komen en het gewoon niet accepteren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. por favor no borres

  msn.com/nl-nl/nieuws/wetenschap/held-van-anti-vaxxers-dood-door-corona/ar-AAORgGU

  Joe McCarron was eventjes de held van de anti-vaxxers. de 75-jarige Ier liet zich overhalen om het ziekenhuis te verlaten, ook al had hij Corona. Tegenstanders van vaccinatie en ontkenners van de ziekte hadden hem overtuigd dat de artsen hem dood zouden maken. Dus verliet hij het ziekenhuis in Donegal, gefilmd door een groep Corona-ontkenners.

  Twee dagen later is McCarron overleden.

  Aanvoerder van de mensen die McCarron hebben ‘bevrijd’ is de Italiaan Antonio Mureddu Gravegliu, lid van de ultrarechtse partij Lega Nord en bekend als criticus van de Corona-maatregelen. In de video zegt Mureddu tegen de frêle McCarron, ‘Doe je broek aan, mijn vriend. We gaan naar huis. Je bent veilig.’ Medewerkers van het ziekenhuis proberen hun patiënt te overtuigen dat hij moet blijven.

  ‘U hebt het recht om te beslissen wat u wilt doen, maar ik denk niet dat wat hij zegt juist is’, zegt de arts tegen McCarron, die zwaar ademend in een rolstoel zit.’U kunt nu nauwelijks ademen. We willen dat U blijft om u te helpen’, zegt de arts.

  ‘Als je hier blijft, maken ze je af, Joe’, onderbreekt Mureddu. Waarop McCarron zichzelf uit het ziekenhuis ontslaat.

  De anti-vaxxers bleven beweren dat de artsen de toestand van de oude Ier overdreven. Wat zijn artsen zeiden, maakte geen indruk. Gravegliu en zijn medestanders hebben McCarron naar huis gebracht, maar twee dagen later was hij terug in het ziekenhuis omdat hij niet meer zelfstandig kon ademen. Daar is hij overleden. McCarrons vrouw heeft de artsen haar excuses aangeboden. De Ierse politie is een onderzoek begonnen.

  1. Romario Egberts

   In principe gebeurt hier niks geks, een oud persoon overlijdt aan een ziekte die vooral de oudere bevolking treft. Maar elke mogelijkheid wordt omgepakt om te laten zien hoe dom mensen zijn die zich niet laten vaccineren. Over mensen die overlijden na vaccinatie blijft het nogal stil.

   1. Albert Egberts

    “Over mensen die overlijden na vaccinatie blijft het nogal stil.”

    Daar valt ook niet zoveel over te melden.

    1. vlekkenoplosser

     zeg strónt vlé®k , luister even naar de koning hufter ,

     h**ps://youtu.be/A9wavgI86Ec

     het ging allemaal zo geleidelijk …………………………………………………….

     1. Branzino

      @vlekkenoplosser
      Ik vraag het je heel serieus en fatsoenlijk. Zou je op willen houden met het verwijzen naar dit filmpje en niet meer op die manier het verband willen leggen tussen de dodenherdenking, WO II en corona.

      WO II en corona zijn twee onvergelijkbare verschijnselen. Zo’n vergelijking is heel pijnlijk en kwetsend voor mensen die tot vandaag te maken hebben met de naweeën van WO II, zoals mijn familie. Jou gaat de vrijheid van Nederland zeer ter harte. Juist die mensen waarop de dodenherdenking gericht is, streefden hetzelfde na. Dan gaat op deze manier ook het benadrukken hoe leeg op 4 mei de Dam was, zoals eerder al te zien was, veel te ver.

      Ik vertrouw erop, dat je dit verzoek inwilligt.

     2. vlekkenoplosser

      blabla bladieblablabla fake nieuws 51 , rot toch op dedaine dweil

     3. Branzino

      @vlekkenoplosser
      Ik had geen andere reactie verwacht, wel een beetje gehoopt. Maar je bent niet voor rede vatbaar. Echt een aanwinst voor rechts.

     4. vlekkenoplosser

      blabla bladieblablabla fake nieuws 51 , rot toch op dedaine dweil.

    2. Romario Egberts

     Er zijn genoeg verhalen over mensen die kort na de vaccinatie overlijden, wat ook niet zo gek is, want er is een kleine kans op ernstige bijwerkingen. Of dat opweegt tegen het risico van corona is afhankelijk van vele factoren, waarvan leeftijd een van de belangrijkste is.

     1. vlekkenoplosser

      nee hoor , onderliggende ziekten is een veel grotere factor !!!

    3. RvdBe

     Correctie: daar mag niets over gemeld worden, of het wordt verdraaid: 80 jarige met onderliggende ziekten en corona:
     doodsoorzaak corona,
     80 jarige met onderliggende ziekten en overleden na vaccinatie: doodsoorzaak onderliggende ziekten.

  2. Nostradamus

   “Tegenstanders van vaccinatie en ontkenners van de ziekte hadden hem overtuigd dat de artsen hem dood zouden maken.”

   En wie zegt dat dat ook niet gebeurd is? Hij is in het ziekenhuis geweest en werd behandeld door artsen.

   Maar ik kan best toegeven dat hij, 75 jaar en zwaar ademend, beter in het ziekenhuis behandeld had kunnen worden. Hij valt wat mij betreft onder de kwetsbaren. Ook zou een vaccin voor hem van toepassing zijn geweest.
   Dit was waarschijnlijk ook gebeurd wanneer de overheden niet over het virus zouden liegen.
   Maar kinderen vaccineren vind ik ronduit crimineel.

   1. por favor no borres

    Nostralogica:

    Ook zou een vaccin voor hem van toepassing zijn geweest.
    Dit was waarschijnlijk ook gebeurd wanneer de overheden niet over het virus zouden liegen.

    1. Nostradamus

     Dus jouw logica gaat er vanuit dat overheden niet liegen…?

     😂😂🤣🤣🤣😅😆😆🤔😂😂😁🤣😂🤣😂🤣🤣😂🙄😂😂🤣🤣🤣😅😆😆🤔😂😂😁🤣😂🤣😂🤣🤣😂🙄😂😂🤣🤣🤣😅😆😆🤔😂😂😁🤣😂🤣😂🤣🤣😂🙄😂😂🤣🤣🤣😅😆😆🤔😂😂😁🤣😂🤣😂🤣🤣😂🙄😂😂🤣🤣🤣😅😆😆🤔😂😂😁🤣😂🤣😂🤣🤣😂🙄😂😂🤣🤣🤣😅😆😆🤔😂😂😁🤣😂🤣😂🤣🤣😂🙄

   2. Branzino

    @Nostradamus
    “Maar kinderen vaccineren vind ik ronduit crimineel.”

    Kinderen vaccineren, waartegen? Ook tegen mazelen, en andere kinderziekten die relatief weinig risico’s met zich brengen? Mijn kinderen zijn ook heel selectief gevaccineerd. Nu hebben ze zelf besloten om ook corona te negeren en met hun argumentatie kan ik dat respecteren. Maar ik kan dat alleen, omdat de vaccinatiegraad zo hoog is, dat we dat ons kunnen veroorloven.

    1. vlekkenoplosser

     blabla bladieblabla , rot toch op sprookjesverteller

    2. vlekkenoplosser

     blabla bladieblabla , rot toch op sprookjesverteller

  3. Joko

   “Tegenstanders van vaccinatie en ontkenners van de ziekte hadden hem overtuigd dat de artsen hem dood zouden maken. Dus verliet hij het ziekenhuis in Donegal, gefilmd door een groep Corona-ontkenners. Twee dagen later is McCarron overleden”.

   Je kunt dit verhaal op (s)linkse wijze ook omdraaien. Dat deze mens is gestorven is te wijden aan het feit dat de artsen er inderdaad in zijn geslaagd hem dood te krijgen. Over zijn behandeling schrijf je niet. ook niet wat hij ingespoten heeft gekregen. Je kunt er dus weer alle kanten mee op. En dat is wat het linkse draaiboek voorschrijft.

   1. Branzino

    @Joko
    Je doelt op een complot om mensen te doden?
    Lees het boek van Cees Zweistra, De Waarheidszoekers, en je krijgt meer inzicht in ontstaan en betekenis van zulke complotten.

    1. vlekkenoplosser

     blabla bladieblablabla fake nieuws 51 , rot toch op dedaine dweil.

 2. Romario Egberts

  We bevinden ons op een punt waarop technologische ontwikkeling onze vrijheid in gevaar kan brengen. In China gaat men hier al heel ver in, maar ook in het vrije Westen komt er steeds meer sympathie voor technocratie, zoals we die nu de facto hebben met het OMT. De wetenschap heeft een broertje dood aan vrijheid en moet dus beteugeld worden.

  1. Augustus

   Het gemak dient de mens. QR code even scannen, duurt paar seconden. Zo makkelijk gooien mensen de vrijheid, waarvoor decennia lang is gevochten, weg omdat zij even snel een biertje willen pakken.

 3. Nostradamus

  Dit is waar de Mindy’s een nat slipje van krijgen. Vreemd dat ze nog niet asiel aangevraagd hebben in China.

 4. Albert Egberts

  De implicatie van dit bericht moet kennelijk zijn dat de situatie in China heel goed vergelijkbaar is met die in Nederland. Naast de galg, de Jodensterren en de vergelijkingen met de Holocaust kan dit er ook nog wel bij.

  🤪

  1. vlekkenoplosser

   zeg strónt vlé®k , luister even naar de koning hufter ,

   h**ps://youtu.be/A9wavgI86Ec

   het ging allemaal zo geleidelijk …………………………………………………….

 5. StemPzeweg

  Ja want iemand afvoeren en opsluiten en toegang weigeren tot een club zijn exact de zelfde dingen.

  Sarcasme modus uit

  1. vlekkenoplosser

   wat is er anders aan ?

   je weet toch dat we in Europa ook afvoeren naar quarantaine hotels !!

   waarheid modus aan

  2. RvdBe

   Stempzeweg is van het type langzaam gaar koken dan hebben ze niets in de gaten, geef een vinger dan blijven ze vast wel van mijn hand af.

 6. rafi

  Op de website van Cultuur onder Vuur staat, dat klimaat-extremisten het over een persoonsgebonden CO2-burget hebben (waarschijnlijk alleen niet voor de heersers, want die kunnen het afkopen, of het budget onbeperkt uitbreiden). Ik stel me zo voor, dat je dan in het gevang gegooid wordt als je geen budget meer hebt maar toch op zondagmiddag naar de anders zo eenzame oma rijdt. zogenaamd voor het milieu, voor een fijnere toekomst van je kinderen! Inderdaad moet deze lieden massaal en keihard tekeer worden gegaan.

  1. Albert Egberts

   “Ik stel me zo voor, dat je dan in het gevang gegooid wordt als je geen budget meer hebt maar toch op zondagmiddag naar de anders zo eenzame oma rijdt. ”

   Van paranoïde mensen is bekend dat ze zich van alles kunnen voorstellen.

   1. rafi

    Dus al degenen die Hitlers uitspraken in Mein Kampf serieus namen waren paranoia? Dan maar paranoia! En vervolgens op de vlucht slaan. Dan blijf ik tenminste vrij en in leven. Beter vrij en gek, dan onvrij of dood omdat ik me het onheil niet tijdig voorgesteld had.

   2. vlekkenoplosser

    kan de strónt vlé®k het ook inhoudelijk ontkrachten of weet de strónt vlé®k echt niet hoe de QR-code in China werkt.

    Geen fictie strónt vlé®k maar harde realiteit strónt vlé®k.

 7. vlekkenoplosser

  In Europa noemen we het nu nog quarantaine hotels maar verplicht verblijven kennen we al ! Wanneer worden het in Europa quarantaine kampen !

  De QR-code spoort makkelijk op zoals u ziet.

  zeg strónt vlé®k , luister even naar de koning hufter ,

  h**ps://youtu.be/A9wavgI86Ec

  het ging allemaal zo geleidelijk …………………………………………………….

 8. vlekkenoplosser

  quote
  Albert Egberts 1 uur geleden
  Dat is inderdaad de ellende met die ongevaccineerden op de IC: ze bezetten een IC-bed wekenlang, ten koste van hart- en kankerpatiënten die om die reden moeten wachten op een operatie.
  end

  de domme strónt vlé®k blijft zijn leugens en fake nieuws herhalen ondanks dat het al 1000 x weerlegt is.

  h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/731498025/opnieuw-minder-coronapatienten-in-ziekenhuizen-1700-positieve-testen

  h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/818575691/iets-meer-coronapatienten-in-ziekenhuizen-aantal-nieuwe-besmettingen-blijft-gelijk

  450 corona patiënten in de ziekenhuizen leugenachtige hufter. 131 op I.C misselijke kwal. Je bent een decadente hypocriete leugenaar strónt vlé®k .

  neem de pil van drion en verlos dds strónnt vlé®k

 9. vlekkenoplosser

  Wat denken de politiek correcte imbecielen op dit forum wat de volgende stap wordt van demissionair minister van propaganda de jonge ?

  Welke volgende uitsluiting volgt ?
  Geen toegang tot het ziekenhuis ?
  Geen toegang tot de supermarkt ?
  Geen toegang tot de winkels ?
  Niet meer naar het werk ?
  Niet meer in het OV ? roept u maar

  h**ps://youtu.be/A9wavgI86Ec

  het ging allemaal zo geleidelijk …………………………………………………….

  In Amerika New York 70.000 zorgmedewerkers ontslagen !!! maar de druk op de zorg is toch zo groot ? Vooral blijven wegkijken stelletje hypocriete varkens.

 10. vlekkenoplosser

  h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1850330656/nieuw-zeeland-stopt-met-zero-covid

  langzaam keert het verstand terug !

  1. vlekkenoplosser

   h**ps://www.telegraaf.nl/financieel/176755874/pil-opsteker-tegen-corona-maar-slag-voor-vaccins

   het toneelspel is over en uit !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.