Walgelijke VARA-christenhater Francisco van Jole bij de NPO: ‘Christenen die geen vaccin willen gaan maar lekker dood’

BNNVARA heeft een website. Een belachelijke website. Een blog. Het heet JOOP.nl. De grote baas van Joop is Francisco van Jole, een zogenaamde journalist die feitelijk juist een extreemlinkse activist is. Deze gek heeft nu gezegd bij de NPO dat “fucking christenen” die weigeren het coronavaccin te nemen maar lekker dood moeten gaan. Want dat is blijkbaar de straf die mensen verdienen als ze het corona-evangelie van de elites niet accepteren.

Walgelijker dan Francisco van Jole worden ze niet gemaakt in het toch al corrupte en verschrikkelijke Hilversum. Deze man is werkelijk het vleesgeworden kwaad. De manier waarop hij omgaat met ‘de coronacrisis’ is al langer onacceptabel. Maar wat hij nu heeft gezegd bij de NPO is werkelijk ongekend in zijn kwaadaardigheid.

Hij wilde het namelijk even hebben over christenen die zich niet willen laten vaccineren. Daar hebben ze een hele hoop redenen voor, niet in de laatste plaats religieuze redenen. Maar daar heeft Van Jole lak aan. Hij háát christenen namelijk… en vaccinweigeraars ook. Als die twee aspecten dan verenigd worden in één en dezelfde persoon is Van Jole dus helemaal woest.

“Ik snap dat je principieel bent,” zegt hij over wat hij “fucking christenen” noemt. “Als je geen vaccin neemt, dan neem je geen medische behandeling en ga je maar lekker dood.”

Dat gebeurt dus bij de NPO. Op de radio. En het wordt gezegd door een man die voor een website van BNNVARA werkt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het is ongelooflijk. Maar dit is wie Francisco van Jole is, waar hij voor staat, waar hij in gelooft. En ja, het is dus ook waar BNNVARA voor staat. Een publieke omroep. Wanstaltig.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

106 reacties

 1. Albert Egberts

  Het is wat kras geformuleerd maar er zit inderdaad een merkwaardige denkkronkel in het hoofd van vaccinweigerende christenen: ze nemen geen vaccin omdat het volgens hen Gods wil is of ze corona oplopen maar als God ze corona bezorgt eisen ze voor drie weken een IC-bed om te overleven.

  Een echte christen vertrouwt op God en als ze van hun god corona krijgen moeten ze niet piepen en de IC blokkeren voor kanker- en hartpatiënten.

  1. dumbfarmer

   gelijke monikken, gelijke kappen dan.. en datzelfde geldt dus ook voor al die moslims die “an sha’ allah” roepen en ook niet vaccineren. Maar dan wordt geheid dus weer de racisme/discriminatie kaart getrokken.

   1. Janna47

    @dumbfarmer
    Precies, maar daar hoor je ze niet over natuurlijk, omdat ze dat niet durven.
    Ik den dat er meer moslims zijn, die zich niet laten vaccineren, dan Christenen…maar daar praten we niet over…liever niet…selectief? Neeeee!
    Zoals ook hier verschillende types boter op hun hoofd hebben…sneu.

  2. ElGuapo

   Nee zolang de

   1. ElGuapo

    Dat was dus… Nee zolang de mensen zorg betalen hebben ze er recht op.

  3. Zwaffel

   Je wordt geen kanker- of hartpatiënt, omdat je gezond eet. Is het een ideetje, om ook rokers en zwaarlijvigen van de IC te weren?

  4. LifeBuddy

   Hoezo,engbertsgr*ft*k. Al die hartpatiënten met een stent, gaan door een hel met de vaccins en dan moet jij hier weer ff voor god komen spelen. Over een
   merkwaardige denkkronkel gesproken!!!

   1. geen sinterklaas

    ach neem je hem serieus dan ?

  5. Xyz1234

   En waarom bent u niet zo stellig over moslims?

  6. Xyz1234

   Als je al een sars-cov-2 infectie oploopt, wat door nitwits kennelijk ‘als je corona krijgt’ genoemd wordt, is de kans nog steeds heel klein dat je ernstige klachten ontwikkelt (minder dan 1% ). Laat staan dat je op de IC terecht komt of sterft (ongeveer 0.15% gemiddeld). Alleen slecht geïnformeerde mensen stellen een besmetting gelijk aan een infectie en vervolgens aan een IC opname en de dood. En dan vinden die mensen het gek dat ze op een bepaald moment niet meer serieus genomen worden. Ga iets aan jullie angst doen. Er zijn behandelingen voor die helpen.

  7. Docm

   Wie zich niet laat vaccineren die is dan dus niet gevaccineerd, die neemt dan moedwillig het risico. Kan ik ook niets aan doen.

   1. CZ

    Heb jij er wel eens over nagedacht dat mensen ook gewoon gezond kunnen zijn en blijven?!!

   2. september

    ALS alle ongevaccineerden liever Corona krijgen ,Dan is dat maar zo,die blijf je toch houden

    1. RvdBe

     Heel veel ongevaccineerden hebben al corona gehad en dus immuniteit opgebouwd, ik begrijp de frustratie van de gevaccineerden dat dat ” niet eerlijk” is.
     Hugo de spuitaddict wil niet aan de serologische test omdat dat zijn spuitregime zou ondermijnen.

     1. CZ

      Heel, heel, heel veel mensen hebben geen corjona gehad, hebben vaccinatiedrammers daar wel eens over nagedacht…

    2. Xyz1234

     Als ongevaccineerden met het virus besmet raken hebben ze 99.85% kans niet te sterven. En dat is een gemiddelde. Voor jonge en/of gezonde mensen grenst die kans aan 0. Overigens is dat allemaal al lang bekend op basis van de cijfers die door RIVM naar buiten zijn gebracht via van Dissel. Hij heeft zelf aangegeven dat voor de vaccinatiecampagne er al tussen 3 en 5 miljoen mensen met het virus in aanraking waren geweest. Allemaal ongevaccineerd Dus. Slechts een fractie is in het ziekenhuis beland en dat waren mensen met een zeer slechte gezondheid en slecht immuunsysteem. Dus wat is precies het probleem voor gezonde mensen?

     1. Albert Egberts

      Op dit moment worden IC’s overbelast en 90% van de coronapatiënten betreft ongevaccineerden.
      Die feiten spreken voor zich en zetten het wonderlijke betoog van Xyz op losse schroeven.

     2. Xyz1234

      U haalt twee dingen door elkaar. Het kan prima zo zijn dat slechts 0.2% van ongevaccineerde en besmette mensen op de IC belanden. Als daar dan weinig gevaccineerden liggen hebben ze automatisch een groter aandeel van de IC plaatsen. Begrijpt u dat zover nog? Vervolgens, en dat hen ik al eens uitgelegd aan u, verloopt de registratie van de vaccinatiestatus zeer stroef en amateuristisch waardoor van veel patiënten helemaal niet bekend is of ze gevaccineerd zijn. Dat is al verklaard door meerdere mensen werkzaam in het ziekenhuis. Het zal me dus niets verbazen dat een of andere stukjesschrijver alle mensen van wie de vaccinatiestatus onbekend is, als ongevaccineerd beschouwt. En mensen zoals u slakken dat voor zoete koek, zonder maar enig onderzoek te doen.

     3. Xyz1234

      *heb en slikken.

     4. Xyz1234

      En hieraan nog toevoegend: ongevaccineerde mensen belasten de zorg op hun beurt weer niet met bijwerkingen van vaccins. En als u een kijkje neemt op de website van Lareb of andere websites waar de bijwerkingen geregistreerd worden kunt u zien dat dit om duizenden meldingen gaat. De vraag is dan vervolgens: waarom horen we hier niets over in de media?

     5. Albert Egberts

      “ Als daar dan weinig gevaccineerden liggen hebben ze automatisch een groter aandeel van de IC plaatsen.”

      Ja, temeer omdat ze gemiddeld 17 dagen op de IC liggen en hart- en kankerpatiënten na een operatie zelden langer dan 24 uur.
      Een ongevaccineerde coronapatiënten blokkeert daarmee de operatie voor 10 à 15 hart- en kankerpatiënten.

      Dat de registratie niet zou kloppen is een weinig geloofwaardig argument. Ik kan me niet voorstellen dat mensen met luchtwegaandoeningen op de IC worden opgenomen zonder dat is vastgesteld dat het Corona betreft.

     6. CZ

      albert draait zijn leugenachtige npo riedeltje de hele dag af, als er een tegengeluid komt wordt dit steevast door albert weggezet als onbetrouwbaar.

     7. Albert Egberts

      “ En als u een kijkje neemt op de website van Lareb of andere websites waar de bijwerkingen geregistreerd worden kunt u zien dat dit om duizenden meldingen gaat”

      Ja, er worden duizenden bijwerkingen gemeld ( een verwaarloosbaar kleine fractie overigens van de miljoenen vaccinaties) maar Lareb kan enerzijds slechts in een zeer klein aantal gevallen vastellen dat het een bijwerking van de vaccinatie betreft en bij mijn weten is het aantal bijwerkingen dat tot ziekenhuisopname leidde op de vingers van één hand te tellen.

     8. CZ

      Je liegt Albert, vooral omdat je geen idee hebt wat er gebeurt met mensen die door vaccinatie overlijden, oh wacht dan zijn het natuurlijk wel ineens de onderliggende aandoeningen…

     9. CZ

      “ Op dit moment worden IC’s overbelast”

      Nee hoor, die zijn niet overbelast, je bent een leugenaar die vooral de hele dag zijn npo riedeltje afspeelt.

     10. Albert Egberts

      “ Nee hoor, die zijn niet overbelast, je bent een leugenaar die vooral de hele dag zijn npo riedeltje afspeelt.”

      Lees eens een krant. Dit is stupide gewauwel.

      ht.ps://www.telegraaf.nl/nieuws/480939784/gommers-geen-zorgpersoneel-om-ic-s-verder-op-te-schalen

     11. CZ

      Weet je wanneer ic’s overbelast zijn albert? als patiënten op de gang liggen en er geen ruimte meer is in de ziekenhuizen.
      Je ziekmakende riedeltje is gebaseerd op onderbuik gevoelens…

     12. Mistgabel

      Albert Egberts

      Gompie
      Niet opschalen, want als de noodzaak van corona voorbij is dan gaan deze mensen zich maar vervelen..

      h*tps://www.youtube.com/watch?v=897teqc3mx8

     13. Albert Egberts

      “ Je liegt Albert, vooral omdat je geen idee hebt wat er gebeurt met mensen die door vaccinatie overlijden,”

      Kan CZ wat meer onderbouwing bieden voor al die vaccinatiedoden? Alleen maar roepen dat veel mensen sterven door vaccinatie is niet zo overtuigend.

     14. Xyz1234

      Engbert, u leest wederom niet goed. Ik schreef dat de registratie van de vaccinatiestatus te wensen over laat bij de ziekenhuisopnames. Ik had het niet over de vaststelling van een positieve test.

     15. Albert Egberts

      “Ik schreef dat de registratie van de vaccinatiestatus te wensen over laat bij de ziekenhuisopnames”

      Ook dat lijkt me onwaarschijnlijk. De vaccinatiestatus is vastgelegd in de DigiD, die vastgelegd is in het ziekenhuisregistratiesysteem. Het is bovendien niet erg logisch dat mensen met Corona wordt opgenomen en niet bekend zou zijn of ze wel of niet gevaccineerd zijn. Elke arts wil dat weten voor de behandeling.

     16. CZ

      Je hebt dus geen idee albert, of zullen de vaccinatiedoden volgens albert er zijn omdat ze “onderliggende” aandoeningen hadden?

    3. Duckday

     DE gevaccineerden zijn de grootste virus verspreiders doen over het algemeen niet meer mee met de veiligheid. Gaan overal naar toe met vakantie en hebben lak aan alles want het denkprotoon is wij kunnen niet meer ziek worden. Maar zij brengen wel het virus over en spreiden het.De ongevaccineerden leven over het algemeen de veiligheid in acht mondkapje in winkels openbaar vervoer proberen nog steeds vodoende afstand te houden.

     1. CZ

      90% van de gevallen is inderdaad de schuld van de gevaccineerden

   3. Mistgabel

    0,14% in meer dan anderhalf jaar tijd.
    Angsthaas

  8. Branzino

   @Albert Egberts
   En bovendien nemen ze wel medicijnen als ze ziek worden. De redenering, dat je niet wilt ingrijpen in het plan dat een godheid voor je zou hebben, snap ik, al ga ik er niet in mee. Maar dat je vervolgens wel medicijnen neemt als je volgens zo’n plan ziek wordt, zou wel toegestaan zijn. Dat snap ik dan weer helemaal niet. Alsof je dan Gods plan niet in de weg staat. De Op1-gast eerder deze week heeft dit toen haarfijn uitgelegd: “Je mag je niet beschermen als je nog niet ziek bent, maar als dat eenmaal is geschied, mag je je wel genezen met medicijnen.
   Omdat medicijnen met goedkeuring van God zijn ontwikkeld misschien? Maar die vaccins dan? Ik begrijp het echt niet en dergelijke dwaasheid zou verboden moeten worden. Iemand die in het volste vertrouwen op God met 150 km. per uur door de dorpsstraat racet, dwingen we tenslotte ook tot stoppen. Dat wordt door iedereen geaccepteerd. We straffen die persoon zelfs.

   1. CZ

    Jij snapt wel meer niet branzebino, je doet net alsof alle christenen niet gevaccineerd zijn, zich niet aan de regels houden, maar op 2 uitzonderingen na, waar heel Nederland over viel terwijl deze kerken zich aan de regels hielden, hielden alle kerken zich aan de advies regels…
    En steeds dat geneuzel over dat auto rijden, wat heeft God met 150km te maken, niets, zo kan je alles wel in die strekking zeggen…maar ik hoor je niet over het feit dat God de mens een vrije wil heeft gegeven…

    1. Branzino

     @CZ
     “je doet net alsof alle christenen niet gevaccineerd zijn”

     Nee hoor, dat had ik dan zorgvuldiger moeten formuleren. Andries Knevel was ook gast in die Op1-uitzending. Die is wel gevaccineerd en lichtte dat ook toe.
     Kerken houden zich misschien aan de regels en adviezen. Dat hou ik niet zo bij. Maar ik hoor niet van orthodoxe kerken, dat ze hun leden overhalen om de adviezen van de overheid te volgen, d.w.z. zich te laten vaccineren.

     De opmerking over het autorijden moet je niet al te serieus nemen. Van die soort zijn er duizenden te maken, want strikt leven volgen een levensovertuiging roept altijd, zonder uitzondering, dilemma’s op. En dan zijn concessies nodig. Denk bijvoorbeeld ook eens aan de vegetariër met zijn leren schoenen, melk en medicijngebruik. Ik zou zulke concessies ook i.v.m. vaccineren graag zien.

     1. CZ

      Kerken houden zich niet “misschien” aan de regel, die houden zich aan de regels maar liggen in dit land onder een vergrootglas.
      Je begrijpt het dus niet, in de kerk laat men mensen de vrije keus en zo hoort het ook, daarnaast gaan mensen niet naar de kerk om over vaccineren te praten, nee, die gaan daar naar toe om hun geloof in God uit te dragen, je haalt alles door elkaar..

      Je denkt echt dat een christen niets mag ofzo en alles moet….

     2. Branzino

      @CZ
      Ik krijg sterk de indruk, dat jij kerkelijk bent en dus waarschijnlijk ook gelovig, hoewel dat niet per se nodig schijnt te zijn. Wist je dat geloof de oudste generieke complottheorie is die er momenteel bestaat? Het is niet te bewijzen, maar het tegendeel is ook niet te bewijzen. Er zijn talloze varianten van.

     3. CZ

      Branzebino gaat niet in op de inhoudt en ik merk dat branzebino geen respect voor geloof in God, kerk en de vrij wil van mensen heeft, ik begrijp nu natuurlijk ook de lasterlijke taal jegens de kerk..
      Jij gelooft in de complottheorie dat geloof een complottheorie is, mensen die geloven beleven iets heel anders maar dat kan jij vanwege je vleselijke denken nooit begrijpen…
      Sterker nog, jij kan niet eens onderscheidt maken tussen religie en Geloof…

   2. Xyz1234

    Uit uw onsamenhangende relaas blijkt wel dat u er weinig van begrijpt. En de generaliserende zijn ook weer niet van de lucht.

    1. Xyz1234

     Generaliserende opmerkingen.

   3. Albert Egberts

    @Branzino,

    De wonderlijke kronkelredenering van orthodoxe christen is gebaseerd op een, overigens zeer betwistbare, exegese van een Bijbelplaats, Matheus 9:11-12: “En de Farizeën, dat ziende, zeiden tot Zijn discipelen: Waarom eet uw Meester met de tollenaren en de zondaren?
    Maar Jezus, zulks horende, zeide tot hen: Die gezond zijn hebben den medicijnmeester niet van node, maar die ziek zijn.”

    1. CZ

     Je verdraait de context, maar we weten dat halve waarheden hele leugens zijn..jij bent een leugenaar.

     1. Albert Egberts

      In welk opzicht verdraai ik de context, CZ?

     2. CZ

      ‘Maar ga heen en leer wat het betekent: Ik wil barmhartigheid en geen offer; want Ik ben niet gekomen om rechtvaardigen tot bekering te roepen, maar zondaars.’
      ‭‭Mattheüs‬ ‭9:13‬ ‭HSV‬

     3. Albert Egberts

      Wat heeft deze tekst (Mat 9:13) te maken met dit onderwerp, CZ?

     4. CZ

      Doeg albert, je begrijpt de context niet…

     5. Branzino

      @Cz
      Kijk, dat is nu steeds het probleem, hoeveel bijbelvertalingen er ook worden gemaakt. Steeds ingewikkelde tekst, waarmee je verschillende kanten op kunt, ooit zelfs een bron van verschillende godsdienstoorlogen en kerksplitsingen. Laat nou eens een goede schrijver daar iets leesbaars van maken. De bijbel is een belangrijk boek, want het is het fundament van onze beschaving, maar helaas onleesbaar, tenminste niet eenduidig leesbaar. Met de koran en andere heilige boeken is het al niet veel beter. Ik heb overigens koran en bijbel voor een groot deel gelezen.

     6. CZ

      Nee hoor branzebino dat is niet het probleem, jij maakt het een probleem en die is er niet, het is niet zo ingewikkeld als je in de context leest, als je dat al niet wil begrijpen omdat het niet in je straatje past houd het op…

  9. CZ

   albert blijft zijn npo riedeltje herhalen gebaseerd op vooral onderbuik gevoelens, daarnaast scheert albert en ook branzebino alle christenen over 1 kam, de grove beledigingen naar mensen die gewoon zorgpremie betalen en die de zorg ontzeggen zegt natuurlijk alles over de geesteszieke gesteldheid van onze fascistische vaccinazidrammer…

   1. Albert Egberts

    “daarnaast scheert albert en ook branzebino alle christenen over 1 kam, de grove beledigingen”

    Dat is, in elk geval wat mij betreft, mijn kritische opmerkingen waren gericht op die minderheid van christenen die weigeren zich te laten vaccineren.

    1. Albert Egberts

     De zin had moeten luiden: Dat is, in elk geval wat mij betreft, onjuist, mijn kritische opmerkingen waren gericht op die minderheid van christenen die weigert zich te laten vaccineren.

     1. CZ

      Nee hoor jullie scheren de christenen over 1kam maken de christenen belachelijk, wij horen jullie niets over moslims, migranten, ongehoorzame gevaccineerden, die ondanks dat ze symptomen hebben, niet thuis blijven, zeggen.

  10. leukeditter

   en niet zeiken als je dood of zwaar gewonf bent van die spuit zoals bijna 30.000 europeanen , de meeste gezond voor die prik

   1. Branzino

    @leukeditter
    Je gaat vast bekend maken waar je dit gelezen of gehoord hebt. Het lijkt me nog niet zo eenvoudig om 30.000 gewonden of zwaar gewonden geheim te houden.

    1. leukeditter

     goed zoeken idioot , wordt niet belend gemaakt he bij de NPO …maar eens goed zoeken , je vind het vast. vorige week nog een link hier gezet maar als je dat niet leest helaas

     1. Albert Egberts

      Leukeditter kan zijn rare bewering dus niet onderbouwen.
      Dat verbaast niet.

  11. Mistgabel

   Weer hetzelfde riedeltje.

 2. Ritter

  Veel moslims weigeren ook het vaccin.

  Zegt Francisco van Jole hetzelfde over moslims?

  1. dumbfarmer

   tuurlijk niet, dat is dan discriminatie…..

  2. Wally

   Nee joh! Dat is het stemvee voor o gut wat zijn we fatsoenlijk linksch

  3. EvertB

   Francisco van Jole geeft een genuanceerd beeld en de bewering dat hij een christenhater zou zijn is ongefundeerd:

   Woensdag ging het bij De Nieuws BV over de uitspraak van Hugo de Jonge dat een ongevaccineerde die nu in het ziekenhuis belandt nodeloos het bed van een andere patiënt bezet houdt. Het had immers voorkomen kunnen worden. In de praktijk is het nog erger want een corona-patiënt vereist zoveel intensieve zorg dat het qua personeel gaat om drie bedden die bezet gehouden worden. Dat is ook een reden waarom de zorg overbelast raakt. Het overgrote deel van de gehospitaliseerde corona-lijders is niet gevaccineerd.

   Ik (F. van Joke) vind het terecht dat De Jonge dit aankaart. Het is een harde realiteit die benoemd mag worden. Iedereen is vrij om zich wel of niet te laten vaccineren maar het is niet raar of ongepast om mensen de consequenties daarvan in te wrijven. Dat doen we bij andere zaken ook. Denk aan vliegschaamte. Of aan roken, ongezond eten. Je hebt nu eenmaal geen recht om gevrijwaard te worden van kritiek.

   Bij De Nieuws BV gooide ik de knuppel in het hoenderhok door te zeggen dat een SGP’er die met een beroep op God het vaccin weigert, dan ook zijn genezing maar in handen van de Almachtige moet leggen. En dus af moet zien van de schaarse medische behandeling. Ik formuleerde dat een tikketje kernachtiger.

   Het was een reactie op een man van de SGP die de avond ervoor op tv beweerd had (h*tps://twitter.com/op1npo/status/1450570693121294345) dat hij ‘liever’ had dat zijn buurman of zelfs zijn kinderen doodgingen dan dat hij tegen zijn geweten in moest handelen, dat wil zeggen een vaccin nemen. Hij zei in nette bewoordingen ‘dan gaan zij maar lekker dood’. Maar als hij eenmaal ziek werd dan eist hij wel een plek op de ic op, bekende hij. Ik trakteerde hem op een koekje van eigen deeg.

   Laat me nu nog een stap verder gaan. Want de vraag is waarom heeft die man zo’n moeite om tegen zijn geloof in te handelen? Ik ben in de biblebelt opgegroeid. Het leven wordt daar beheerst door de vrees na de dood in de hel te komen. Tot in het absurde toe. Dat is waar het ook hier om gaat.

   Die man van de SGP neemt geen vaccin omdat hij bang is dat hij dan zijn ticket naar het hiernamaals misloopt, dat hij niet naar de hemel zal gaan. Of dat hij daardoor in de hel zal belanden. Godvrezend noemen ze dat. Hij is bereid anderen daartoe letterlijk de dood in te jagen. Het gaat hem niet om zijn medemens, legde hij uit. Hoe egoïstisch is dat?

   ht*ps://joop.bnnvara.nl/opinies/hebben-vrijwillig-ongevaccineerden-recht-op-dezelfde-zorg

   1. Krasvast

    Joop kun je dan weer beter aan Joop overlaten. Zulke baarlijke fascistoïde retoriek wordt door de gemiddelde DDS’r uiteraard niet gelezen.

 3. halo1

  Ik ben altijd voor totale eerlijkheid:.. veel mensen denken dit ook. maar vinden het niet (politiek)-correct om het (zo) te zeggen..dus voor mijn part mag hij.

 4. tata

  Een keer onvoorzichtig oversteken; dat is zo gebeurd van Jole. Tip: zorg dat je een schone onderbroek aan hebt. Id est zonder remspoor.

 5. por favor no borres

  Pijnlijk als iemand zo over zijn oude werkgever spreekt.
  Had van Jole het geweten, had hij zijn website nooit aan een extreem-rechtse activist verkocht/weggegeven.

  1. halo1

   Leg even uit s.v.p.

   1. por favor no borres

    Sorry, mijn fout, gooide Joshua Livestro en Jole even door elkaar.

  2. ElGuapo

   De nutteloze bijdrage van de gepensioneerde discodel connaisseur vanuit casa del idiota.

 6. Zwaffel

  Gaan beperkte zorgrechten gepaard met beperkte bijdrage aan het collectief?

  1. Jack Flash

   Tja, deze uitspraken typeren de huidige deugmensen.
   Omgekeerde wereld.

   1. Zwaffel

    Ik zou er geen problemen mee hebben. Dan krijgt eenieder exact waar hij recht op heeft en kun je ook zelf kiezen of je überhaupt verzekerd wilt zijn.

 7. palko

  Francisco van Jole een extreem-linkse activist noemen? Activisten bestaan alleen nog in de voltooid verleden tijd. Figuren als Van Jole heten in de tegenwoordige tijd gewoon actifascisten.

  1. Nostradamus

   Figuren als van jole zijn in de tegenwoordige tijd gewoon fascisten.

 8. KippiX

  Ben benieuwd naar wanneer je deze punker zonder hanenkam, opsluit in een keuken van mc Donalds en je na een maand of twee weer komt kijken, hoeveel hamburgers er nog over zijn.
  Nou ben ik voor de vrije keuze voor iedereen en ik hoop het beste voor iedereen maar als er een deaud mag gaan aan een vaccine dan zou ik hem graag willen voordragen.

 9. Steiner

  Dat hypocriete ventje Francisco van Jole is echt een gluiperige rat,te laf om ook o.a de moslims te benoemen.

  “Nederlanders met een niet-westerse achtergrond belanden relatief vaak met een coronabesmetting in het ziekenhuis, en ze zijn opvallend vaak niet gevaccineerd.
  9 van de 10 coronapatiënten in het ziekenhuis zijn niet gevaccineerd,blijkt uit cijfers van het RIVM.Uit onderzoek blijkt dat van alle opgenomen corona-patiënten 40 tot 60 procent van niet-westerse origine is”

 10. Wally

  Er zijn heel wat mensen die geen vaccin wensen. Maar toevallig moeten alleen de christenen dood van meneer Jole. Typisch een vara-droppie. Hij zal dit natuurlijk nooit zeggen over hun geliefde stemvee…..

  1. CZ

   Of over moslims

 11. JFU

  Duidelijk een links fascistische reactie… en daar zijn er te veel van. Walchelijk!

 12. HD

  Het zijn altijd de verkeerde die voor de tram worden geduwd.

 13. AS210854

  Als hij nu eens en ook die fucking moslims had gezegd , was het een vent geweest, maar nu is hij linkse balzak, die dat niet erbij durft te zeggen. Terwijl er meer moslims niet gevaccineerd dan christenen.

 14. Mistgabel

  Dat is een van de grootste linkse hond die op de wereld rond loopt, met zijn linkse extremistische site Joop.nl

  1. Mistgabel

   BNN/VARA NPO ALLEMAAL LINKSE SHIT WAAR ZE U MEE HERSENSPOELEN.

 15. Mistgabel

  Wens een grote windhoos of tornado die het Hilversumse mediapark helemaal weg blaast.

 16. Mistgabel

  Ben niet gelovig en ook niet gevaccineerd.

  Dat komt vooral doordat steeds dezelfde soort eentonige eenzijdige mensen op die linkse nepnieuws zenders komen die ik totaal niet vertrouw.

  1. Mistgabel

   Daarbij heb je die leugenaars zoals Rutte en Kaag en het plaatje is aardig compleet.

  2. CZ

   Respect

 17. Mistgabel

  BNN/VARA

  h*tps://www.bnr.nl/podcast/de-weg-naar-een-vaccin.

  De sponsor?
  Mede mogelijk gemaakt door: Pfizer!!!!!!

  Zie link.

 18. CZ

  h**ps://www.ongehoordnederland.nl/regeringen-en-msm-gevaarlijkste-verspreiders-nepnieuws/

 19. Krasvast

  Francisco gaat eeuwig verloren als hij niet kiest voor de Here Jezus. Uiteindelijk gaat hij namelijk ook dood.

 20. Mistgabel

  Had een berichtje van MSN nieuws over de derde prik, maar de link moet eerst door de redactie nagekeken worden.

  Maat daar komt de derde prik eraan voor iedereen, zoals ik voorspel had.

  Zoek op MSN nieuws derde prik.

  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/pfizer-weer-volle-bescherming-tegen-corona-na-derde-prik/ar-AAPNl1E

 21. Mistgabel

  Krijg de link niet geplaats omdat mijn reactie steeds de melding krijg: zal spoedig worden beoordeeld…(?)

  Maar tatatatarate daat komt de derde prik voor iedereeen aan.

  Zoek op MSN nieuws derde prik.

  1. Mistgabel

   Gaan we hier ook al censureren?

   1. CZ

    Het kan zijn dat je een woord over het hoofd ziet wat ze hier beteugelen als not-done, bv sl a ap de laatste 3 letters kunnen niet dan is je verhaal gewoon weg…

  2. Krasvast

   Ik vraag vaak aan de ‘volledig’ gevaccineerden of ze denken dat ze volledig zijn gevaccineerd. Bijna iedereen zegt nee. Merkwaardig, want waar stopt het? Bij een vaccininfuus?

  3. CZ

   En verder weten we natuurlijk allemaal, tenminste de gezond weldenkende mensen, dat de experimentele vloeistoffen rijkelijk moeten vloeien, er zijn uiteraard contracten afgesloten met farmaceuten en die moete natuurlijk wel worden nageleefd, betaald door iedere zorgpremiebetaler…

 22. Albert Egberts

  Het geduld met de onnozele ongevaccineerden begint duidelijk op te raken.

  ht.ps://nos.nl/artikel/2402631-onmacht-op-ic-s-ze-hadden-hier-niet-gelegen-als-ze-waren-geprikt

  1. Docm

   “Grofweg 80 procent van de coronapatiënten in de ziekenhuizen is ongevaccineerd”.

 23. Jannes46

  Islamo-Fascisco weer in de BNN/Vara-bocht. Deze witte-onderbroek-vrouwen-betaster laat heel hypocriet zijn niet gevaccineerde islamitische geloofsgenoten buiten schot.

  1. Albert Egberts

   Islamofoben weten alles met moslims in verband te brengen.

   Hier gaat het over gristen-wappies die de IC van het ziekenhuis in Zwolle verlammen.

   1. september

    Dat is zo en schrijft het word Christen weer anders,doen er niet veel en die het zo uitspreken Gristen

 24. dezelfde

  Stoere taal van deze stalker.
  Gelukkig voorhem zetten fucking christenen hem niet direct op een dodenlijst.
  Dit in tegenstelling tot een andere groep gelovigen.

 25. Bes Tolen

  Alle godsgelovigen moeten geloven, dat god almachtig is. Alleen is de praktijk weerbarstig machtig. Machtiger dan god? Had je gedacht. Want de ontsnappingsmogelijkheid is, dat je gods wegen niet altijd kunt begrijpen en dat doet zich in de praktijk ontzettend veel voor. Geloven in god is een kunst op zich. Lijkt tenminste zo. Maar wat is het wel? Daar is natuurlijk ook wel wat op gevonden en zo kunnen we oneindig door gaan. Oneindig? Kijk, daar geloven de gelovigen voor zichzelf in. Ja toch? Toch gaan er heel veel van het geloof af. Die kunnen het niet meer volgen. Evolutie in de mensheid?

  1. Docm

   Een gevolg van de evolutie is ook dat er teveel dombo’s met een IQ onder de 70 rondlopen, wat voor een democratie wat lastig is.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.